koulkos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Λεφτά, δουλειά, λεφτά, δουλειά, λεφτά, δουλειά. Λες και είναι τα μόνα που υπάρχουν στον κόσμο. 23 ετών είναι ο φίλος και το αίμα του βράζει. Το 90% των συνομιληκων του μένει με τους γονείς τους και οι μισοί εξ'αυτών δεν εργάζονται ενώ οι άλλοι μισοί κάνουν τον ντελιβερά. Ο ts στα 23 του μπορεί να πάει σε μια ωραία άλλη χώρα, με όλα τα καλά και τα κακά της, να παίρνει ένα μισθό που να του επιτρέπει να ζει καλά εκεί και το κυριότερο να ζήσει την ηλικία του. Να επισκεφτεί άλλες 3-4 χώρες, να "γνωρίσει" όσες ρουμάνες περισσότερες μπορεί, να γνωρίσει ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες και να παρτάρει όπως αρμόζει σε έναν 23χρονο. Και στην τελική, ακόμη και να κάτσει 2-3 χρόνια και να γυρίσει ταπί, θα έχει ζήσει τόσα πράγματα, θα έχει αντιμετωπίσει καταστάσεις και θα έχει τόσες εμπειρίες που λίγοι στην ηλικία του θα έχουν, ενώ παράλληλα θα είναι μόνο 25-26 ετών με όλη τη ζωή μπροστά του. Μετά, ας κάτσει να σκεφτεί τη σύνταξη, αν θα μείνει Ελλάδα ή όχι και τα λοιπά. Μέχρι τότε ας ζήσει γιατί αυτά τα χρόνια δεν ξαναγυρνούν. 9 2
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1000 με 3αρι επιπλωμένο ακούγεται δελεαστικό μπορώ να πω, απλά να βεβαιωθείς για τις συνθήκες εργασίες αν ισχύει το 8ωρο - 9ωρο μην πας και ξαφνικά βαράς 14ωρα και αν μπορείς να βγάλεις και κάνα έξτρα τζάμπα εισιτήριο εκ μέσω της δουλειάς θα είσαι κομπλέ τα λεφτά στο χώρο της εστίασης μόνο σε σεζόν μπορείς να τα βγάλεις και παραπάνω στην Ελλάδα αλλά έχει και τρέξιμο άποψη μου να πας αν έχει προοπτική για άνοδο. Όσο για το παλικάρι που λέει ΙΤ 1450€ καθαρά χωρίς κάτι να έχει κάνει πέρα από την σχολή που το είδε αυτό ακριβώς? Γιατί αν είναι έτσι όλοι εκεί θα είμασταν μήπως ήταν 450 πρακτική άσκηση? Κάτι τέτοιους μισθούς μόνο πολιτικοί τους παίρνουν που απλά κάθονται σε μια καρέκλα και τρολλαρουν εμάς μέσω των ΜΜΕ. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από LIGHT1NG
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε 1000 με 3αρι επιπλωμένο ακούγεται δελεαστικό μπορώ να πω, απλά να βεβαιωθείς για τις συνθήκες εργασίες αν ισχύει το 8ωρο - 9ωρο μην πας και ξαφνικά βαράς 14ωρα και αν μπορείς να βγάλεις και κάνα έξτρα τζάμπα εισιτήριο εκ μέσω της δουλειάς θα είσαι κομπλέ τα λεφτά στο χώρο της εστίασης μόνο σε σεζόν μπορείς να τα βγάλεις και παραπάνω στην Ελλάδα αλλά έχει και τρέξιμο άποψη μου να πας αν έχει προοπτική για άνοδο. Όσο για το παλικάρι που λέει ΙΤ 1450€ καθαρά χωρίς κάτι να έχει κάνει πέρα από την σχολή που το είδε αυτό ακριβώς? Γιατί αν είναι έτσι όλοι εκεί θα είμασταν μήπως ήταν 450 πρακτική άσκηση? Κάτι τέτοιους μισθούς μόνο πολιτικοί τους παίρνουν που απλά κάθονται σε μια καρέκλα και τρολλαρουν εμάς μέσω των ΜΜΕ. φιλε μου 1450 τοσο νεος σε ΙΤ με τιποτα. εδω εγω ειμαι 45 SDM και παιρνω κοντα εκει. μην πιστευις οτι ακους , μισθοι μικτα πανω απο 2300 ελλαδα δυσκολα
gmts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανάλογα και την θέση στο IT. Δεν είναι μαύρο-άσπρο απλά. Χτυπάμε μεν και 2.000+ καθαρά αλλά με προυπηρσία ετών. Συμφωνώ ότι χωρίς προυπηρεσία 1.450 καθαρά δεν υπάρχει περίπτωση εκτός κι αν αφορά ειδική περίπτωση, άρα και εξαίρεση. Επίσης επειδή πολλά ακούγονται. Ένας μέσος μισθός IT (π.χ.DevOps) σε μεγάλο όμιλο-εταιρία με προυπηρεσία κιόλας είναι κοντά στα 1.500 με 1.600 καθαρά. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από gmts
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gmts είπε Ανάλογα και την θέση στο IT. Δεν είναι μαύρο-άσπρο απλά. Χτυπάμε μεν και 2.000+ καθαρά αλλά με προυπηρσία ετών. Συμφωνώ ότι χωρίς προυπηρεσία 1.450 καθαρά δεν υπάρχει περίπτωση εκτός κι αν αφορά ειδική περίπτωση, άρα και εξαίρεση. 2000 με εμπειρια 20 ετη+ξερω ανθρωπο εκει κοντα αλλα δυσκολα 2500-3000- διεθυντες μονο.... μακαρι στην ελλαδα να δινουν τετοιους μισθους ...μακαρι μπας και δω ασπρι μερα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από APPLEGEEK
DIL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 και να πάρεις πολλα προφυλακτικά μαζι...και αν εχεις σχεση στειλτην στην μανα της....δεν θα σου λείψει καθολου εκει. Για διακοπες δοκιμασε Ιασι
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, johnGo είπε Όλοι εσείς που λέτε με πάθος φύγε μακριά απο την Ελλάδα κλπ. Γιατί δεν φευγετε οι ίδιοι ; Δεν ειναι ολοι 23, χωρις παιδια-σκυλια, χωρις υποχρεωσεις και με προταση δουλειας στο εξωτερικο. Επίσης τα 1,000 καθαρα +σπιτι πληρωμενο ειναι καλη ευκαρια αν πιστεψουμε αυτό. Χωρις εξοδα για σπιτι και με 1,000 στην τσεπη θα ζει ανετα. Ενταξει δε του φτανουν να τα κανει μασουρια αλλα και παλι ειναι καλη περιπτωση. Στην Ελλαδα αξιζει να μεινεις μονο αν 1. εισαι σουπερ βολεμενος 2. εχεις καλη πελατεια ως ελ. επαγγελματιας και μπορεις να κλεβεις την εφορια Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από ProponitisTouKanape 1 1
vagos789 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Οι ρουμανες ειναι ωραιες αλλα η ηπατίτιδα ειναι πιο συχνη κι απο κρυολογημα οποιος ταξιδευει εκει συνηθως δεν τον αφηνουν να δωσει αιμα για αρκετο καιρο
johnGo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δεν ειναι ολοι 23, χωρις παιδια-σκυλια, χωρις υποχρεωσεις και με προταση δουλειας στο εξωτερικο. Επίσης τα 1,000 καθαρα +σπιτι πληρωμενο ειναι καλη ευκαρια αν πιστεψουμε αυτό. Χωρις εξοδα για σπιτι και με 1,000 στην τσεπη θα ζει ανετα. Ενταξει δε του φτανουν να τα κανει μασουρια αλλα και παλι ειναι καλη περιπτωση. Στην Ελλαδα αξιζει να μεινεις μονο αν 1. εισαι σουπερ βολεμενος 2. εχεις καλη πελατεια ως ελ. επαγγελματιας και μπορεις να κλεβεις την εφορια Θα σου πώ το εξής έιπες την γνώμη σου δίνοντας και 2 επιχειρήματα η εργασία περιλαμβλανει σπίτι τα λεφτά ειναι οκ κλπ. Μια σεβαστή και λογική συμβουλή. Πολλοί λένε απλά φύγε χώρις να υπολογίσουν τίποτα, απλά μακριά απο εδώ, αυτό δεν μου αρέσει. Υ.γ εγώ έχω γνωστούς με παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό και τα καταφέρνουν πολύ καλα . Το θέμα είναι πόσο το θέλει ο καθένας και τι θυσίες θα κάνει. Γτ το να αφήσεις οικογένεια φίλους και όσα γνωρίζεις είναι μεγάλη θυσία.Δεν συμβουλευείς απλά με ένα φύγε. 1
Speculoos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Πέντε σελίδες για ένα ακόμα νήμα όπου ο TS την έκανε με το που το άνοιξε. 2
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε φιλε μου 1450 τοσο νεος σε ΙΤ με τιποτα. εδω εγω ειμαι 45 SDM και παιρνω κοντα εκει. μην πιστευις οτι ακους , μισθοι μικτα πανω απο 2300 ελλαδα δυσκολα Δεν τα πιστεύω για αυτό λέω κιόλας αν έλεγε 32 με 33 και προϋπηρεσία 6-7 χρόνια θα στεκόταν κάπως
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Δεν τα πιστεύω για αυτό λέω κιόλας αν έλεγε 32 με 33 και προϋπηρεσία 6-7 χρόνια θα στεκόταν κάπως τουλαχιστον εδω παιδακια μικρα 23-25-27 δεν εχουμε 1500 καθαρα. εχουμε 38 + ηλικιες σε εμας και ειμαστε ολοι εκει κοντα 1500-2500 , αναλογα την εμπειρια
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, Speculoos είπε Πέντε σελίδες για ένα ακόμα νήμα όπου ο TS την έκανε με το που το άνοιξε. Βασικά με προβληματίζει λίγο αυτό το προφίλ η αλήθεια είναι. Λέει ότι είναι του 92 και λέει εδώ 23 ενω θα έχει κλείσει κανονικά τα 27 και είναι παλιό μέλος χωρίς καν κάποια δραστηριότητα 1
Grecu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Ζω εδώ κ κάποια χρόνια στο Βουκουρέστι, μια χαρά είναι να ζεις. Υπάρχουν κάποια γκρουπ στο Facebook με Έλληνες στο Βουκουρέστι, κ Ρουμανία αλλά δεν είναι πολύ ενεργά. Αν θέλεις κάτι μπορείς να μου στείλεις πμ. Αεροπορικά εισιτήρια με Αθήνα βρίσκεις πήγαινε έλα συνήθως κάτω από 100 ευρώ. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι έντονο κάποιες ώρες αιχμής, αλλά οκ. Τα χρήματα που θα πάρεις για πόσες ώρες την μέρα είναι; θα είναι κ ΣΚ; πάντως με σπίτι πληρωμένο, τα χρήματα αυτά φτάνουν για μια καλούτσικη ζωή. Το ίντερνετ εδώ είναι τοπ κ οι νέοι άνθρωποι φιλικοί με τους ξένους. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι φιλικοί κ συνήθως σε βοηθάνε. 1
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Και ένα ακόμα από εμένα αν ο TS δεν έκανε κάποια κίνηση πως αυτή η εταιρία-επιχείριση όπως θέλετε πείτε την του κάναν την προσφορά γιατί για να επικοινωνήσει κάποιος από Ρουμανία, Βουκουρέστι κλπ σε έναν τυχαία στο τομέα του γιατί αν δεν έστελνε βιογραφικό για να πάει δεν θα του καναν προσφορά για την δουλειά οπότε ή μας κοροϊδεύει ή μας τρολλαρει επειδή βαριέται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα