Moderators Malthador Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, AristidisZ said: Σκέψου τι άτομα δηλαδή σκάνε για να δουν τα σπίτια και πόσο πραγματικά ενδιαφέρονται για το ενδεχόμενο αγοράς... Εντάξει αυτό με το τσιγάρο ήταν παρατραβηγμένο, προφανώς ήταν μπετόστοκος ο τύπος, αλλά δεν φαντάζεσαι πόσα άκυρα ρίχνουν άτομα που δεν θέλουν να βγάλουν τα παπούτσια τους. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Κάνω την υποχώρηση να δείξω το σπίτι μου και δεν κάνουν την υποχώρηση να σεβαστούν το σπίτι μου. Το μόνο κακό είναι ότι με το «no-shoe policy» δεν γλιτώνεις από τους Κινέζους, αυτοί τα βγάζουν από μόνοι τους. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Malthador
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Όλα ειναι θεμα συννενόησης και ανθρωπιας και ευγενείας. Εκεί υπαρχουν οι αλήτες ιδιοκτήτες που δεν σέβονται τον ενοικιαστή,τον πατάνε οπου μπορούνε και κανουν αυθαίρετα πράγματα χωρίς να μιλήσουν πολιτισμένα,επειδή πολύ απλά είναι παλιοχαρακτηρες. Όπως υπαρχουν και οι αλήτες ενοικιαστές που βλέπουν τον ιδιοκτήτη σαν καπιταλιστικό γουρούνι,άσχετα αν ο ο ιδιοκτήτης είναι άψογος μαζί τους,και ψάχνουν μέχρι το τελευταιο γράμμα του νομου για να του κανουν τη ζωή δυσκολη. Και υπάρχουν τα βολεμενα παιδάκια του insomnia που το παιζουν επαναστάτες με έτοιμα λεφτά και επειδή έχουν μπόλικο χρονο πετάνε τις αερολογιες με φανφάρες. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου,ειτε ενοικιαστή ειτε ιδιοκτήτη. Ο δικηγόρος πιο πριν το εξήγησε ακριβως,πιο συγκεκριμενα δεν γίνεται.Ο μόνος που είναι αρμοδιος να απαντήσει. Το κουρασατε,το ξεφτιλισατε,άς κλειδωθεί. 10 λεπτά πριν, bluesattack είπε Καταρχην δεν ειμαι γυναικα , το avatar ειναι τετοιο. Και μετα επικαλειστε και νομους...Τι τους περασατε τους νομους, καψουροτραγουδο ? 😆 Όχι εγω,ο δικηγόρος επικαλείται τους νομους
bluesattack Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι (πιθανες)επιπτωσεις ενος υπογεγραμμενου συμφωνητικου αναφερθηκαν.Το οποιο το συντασσει οποιος θελει, οπως θελει και αν θελει το υπογραφει Εγω δεν ειδα κανενα αριθμο νομου.Κανενα αρθρο του αστικου κωδικα Ξερεις εσυ κανα νομο ? Και ας ειμαστε και ρεαλιστες.Αν σας κανει ..εκνευριζει ο οποιοσδηποτε και δεν εχετε τι να πειτε , φαντασου τι θα συνεβαινε αν ειχατε για ενοικιαστη δικηγορο Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack
AristidisZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ασχετο.Στην περιπτωση μας ο ιδιοκτητης δεν ζηταει λεφτα/πιστωση απο εσενα Σχετικότατο Αν θέλει να με βγάλει μέσα στον πρώτο χρόνο ενοικίασης, προφανώς και μου προξενεί οικονομική ζημιά
bluesattack Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Σκέψου τι άτομα δηλαδή σκάνε για να δουν τα σπίτια και πόσο πραγματικά ενδιαφέρονται για το ενδεχόμενο αγοράς... Ειπε να περασει μια βολτα απο το ξενο σπιτι.Οπως παμε στο εμπορικο κεντρο.😛 Η μπορει να ηταν της νοοτροπιας , εγω με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου.Αμα θελω θα μπουκαρω και με τσιγαρο , θα πατησω και με λασπουρες στα ξενα χαλια.😆
agrio.imeros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, bluesattack είπε Οι (πιθανες)επιπτωσεις ενος υπογεγραμμενου συμφωνητικου αναφερθηκαν.Το οποιο το συντασσει οποιος θελει, οπως θελει και αν θελει το υπογραφει Εγω δεν ειδα κανενα αριθμο νομου.Κανενα αρθρο του αστικου κωδικα Ξερεις εσυ κανα νομο ? Και ας ειμαστε και ρεαλιστες.Αν σας κανει ..εκνευριζει ο οποιοσδηποτε και δεν εχετε τι να πειτε , φαντασου τι θα συνεβαινε αν ειχατε για ενοικιαστη δικηγορο Επίσης και αυτό το νόμο ή άρθρο για την καταβολή εγγύησης. Αν είναι εύκολο...
zaratustra Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα ιδιωτικά συμφωνητικά - συμβόλαια έχουν ισχύ εφόσον δεν προσβάλλουν νόμους και δη συνταγματικούς νόμους. Το σπίτι βάσει συντάγματος θεωρείται άσυλο. Αν για παράδειγμα το ιδιωτικό συμφωνητικό (το οποίο συντάσσεται κατά κανόνα από το μέρος του ιδιοκτήτη) αναφέρει το δικαίωμά του να επισκέπτεται το χώρο κατά μια τακτή περίοδο, αυτό δε σημαίνει ότι ο ενοικιαστής υποχρεούται να συμμορφωθεί με αυτό το "δικαίωμα". Αυτό που πραγματικά έχει δικαίωμα ο ιδιοκτήτης να κάνει, είναι να ζητήσει από τον ενοικιαστή να φύγει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος όπως νομίμως ορίζεται. Κανένας μα κανένας δεν έχει δικαίωμα να μπει στο σπίτι μας, χωρίς τη συγκατάθεσή μας εκτός αν έχει εκδοθεί εισαγγελική εντολή ή αν υφίσταται διαδικασία αυτόφωρου (επίσημη αστυνομική επιχείρηση). Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από zaratustra 1 1
Vlad27 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Ακριβώς η περίπτωση που ήμουν μέχρι πριν λίγο καιρό. Εαν αναφέρεται στο μισθωτήριο τότε είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις κατόπιν συνεννόησης. Όλως τυχαίως και εγώ είχα ξεκαθαρίσει οτι δεχόμουν επισκέψεις μόνο τις Πέμπτες το απόγευμα, όπως και ένας άλλος συμφορουμίτης!!! Δεν μπορεί κανείς να σε αναγκάσει όμως να φύγεις πριν τη λήξη του συμβολαίου. Ο νέος ιδιοκτήτης αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του προηγούμενου. Ευτυχώς μετά από πολύ ψάξιμο, έφυγα και ησύχασα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις