delpaolo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σε ολους.Ξεχασα να ανανεωσω την καρτα μου ενω παιρνω κανονικα το ΚΕΑ .Θα παω αυριο στον ΟΑΕΔ μηπως και μου την ανανεωσουν απο εκει.Σε περιπτωση που δεν μου την ανανεωσουν γνωριζει καποιος τι γινεται με το ΚΕΑ? Ευχαριστω
eidikos33 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Είσαι άνεργος και ξέχασες να ανανεώσεις την κάρτα που σου δίνει περιθώριο 20 μέρες να την ανανεώσεις τι να πω
delpaolo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Είσαι άνεργος και ξέχασες να ανανεώσεις την κάρτα που σου δίνει περιθώριο 20 μέρες να την ανανεώσεις τι να πω Ευχαριστώ για την απάντηση, με βοήθησε πραγματικά. Να σαι κ συ καλα
qwertyuiop2 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 5 μέρες περιθώριο έχει. Αν δεν είσαι "καμμένος" άνεργος, την ξεχνάς πανεύκολα. Εμένα δε μου χρειάζεται και κάπου, την ξέχασα κι έληξε και βαριέμαι να ξαναπάω. 😛
chsam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε 5 μέρες περιθώριο έχει. Αν δεν είσαι "καμμένος" άνεργος, την ξεχνάς πανεύκολα. Εμένα δε μου χρειάζεται και κάπου, την ξέχασα κι έληξε και βαριέμαι να ξαναπάω. 😛 Η δυνατότητα ανανέωσης ισχύει για χρονικό διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών πριν και πέντε (5) εργάσιμων ημερών μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης ισχύος του δελτίου ανεργίας.
agrio.imeros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, delpaolo είπε Καλησπερα σε ολους.Ξεχασα να ανανεωσω την καρτα μου ενω παιρνω κανονικα το ΚΕΑ .Θα παω αυριο στον ΟΑΕΔ μηπως και μου την ανανεωσουν απο εκει.Σε περιπτωση που δεν μου την ανανεωσουν γνωριζει καποιος τι γινεται με το ΚΕΑ? Ευχαριστω Δε γνωρίζω με το ΚΕΑ τι παίζει αλλά όταν πας στον ΟΑΕΔ εκτός το χαρτομάνι που έχει σχέση με τον ΟΑΕΔ και που θα έχεις μαζί σου, να έχεις οπωσδήποτε και ένα αντίγραφο ταυτότητας και εκκαθαριστικού. Πιθανόν θα καταλήξεις στον προϊστάμενο-η και η φωτοτυπία εκκαθαριστικού θα σε χρειαστεί.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, delpaolo είπε Καλησπερα σε ολους.Ξεχασα να ανανεωσω την καρτα μου ενω παιρνω κανονικα το ΚΕΑ .Θα παω αυριο στον ΟΑΕΔ μηπως και μου την ανανεωσουν απο εκει.Σε περιπτωση που δεν μου την ανανεωσουν γνωριζει καποιος τι γινεται με το ΚΕΑ? Ευχαριστω Κοίτα η τροπολογία που κάνανε λέει ότι όσοι είναι άνεργοι και παίρνουν το ΚΕΑ πρέπει να γραφτούν στον ΟΑΕΔ και να βγάλουν κάρτα ανεργίας πολύ φοβάμαι πως αν χάσεις την ιδιότητα του ανέργου ίσως για ένα μήνα μέχρι να ξαναβγεί καινούργια κάρτα να χάσει το ΚΕΑ
Lacepo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, delpaolo είπε Καλησπερα σε ολους.Ξεχασα να ανανεωσω την καρτα μου ενω παιρνω κανονικα το ΚΕΑ .Θα παω αυριο στον ΟΑΕΔ μηπως και μου την ανανεωσουν απο εκει.Σε περιπτωση που δεν μου την ανανεωσουν γνωριζει καποιος τι γινεται με το ΚΕΑ? Ευχαριστω Το ΚΕΑ το χανεις αν δεν ανανεωσεις και ξανα απο την αρχη να κανεις αιτηση. Εχε τα χαρτια που σου ειπαν παραπανω επισης γιατι ισως σε στειλουν στον προισταμενο και χρειαστουν.
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, eidikos33 είπε Είσαι άνεργος και ξέχασες να ανανεώσεις την κάρτα που σου δίνει περιθώριο 20 μέρες να την ανανεώσεις τι να πω Μπορεί να δούλευε! Αμέσως και εσύ ffs...
eidikos33 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, chill είπε Μπορεί να δούλευε! Αμέσως και εσύ ffs... Και να παίρνει Κέα δηλαδή 200 ευρώ το μήνα να έχει και 70% έκπτωση στο ρεύμα και να μαζευει και μήνες ανεργιας παράλληλα?
*Kopanos* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε 5 μέρες περιθώριο έχει. Αν δεν είσαι "καμμένος" άνεργος, την ξεχνάς πανεύκολα. Εμένα δε μου χρειάζεται και κάπου, την ξέχασα κι έληξε και βαριέμαι να ξαναπάω. 😛 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χανεις το προνόμιο να κυκλοφορείς δωρεάν με τα ΜΜΜ σαν άνεργος. Κρίμα είναι να χάσεις το εξτραδακι. TS πήγαινε βγαλε κάρτα σύντομα για να μην έχεις πρόβλημα με το ΚΕΑ, επίσης ξεκινάει απο την αρχή η ανεργία σου και χανεις μόρια σε διαγωνισμούς.
delpaolo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Και να παίρνει Κέα δηλαδή 200 ευρώ το μήνα να έχει και 70% έκπτωση στο ρεύμα και να μαζευει και μήνες ανεργιας παράλληλα? Χαχαχαχαχα για πες τι άλλο? Εχω κ κότερο χαχαχα παμε μια βόλτα? Αχχαχαχα Ευχαριστώ σε οσους απάντησαν θα παω αυριο απο εκεί να δω. Εσυ ειδικέ να σκασεις απ τη ζήλια γιατί είμαι κ εισοδηματίας, τα παίρνω κ απ τα ενοίκια, απ όπου μπορω δλδ, εχω και κάτι χωραφακια αλλα τα εχω παρατημένα βαριέμαι να ασχοληθώ
eidikos33 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, delpaolo είπε Χαχαχαχαχα για πες τι άλλο? Εχω κ κότερο χαχαχα παμε μια βόλτα? Αχχαχαχα Ευχαριστώ σε οσους απάντησαν θα παω αυριο απο εκεί να δω. Εσυ ειδικέ να σκασεις απ τη ζήλια γιατί είμαι κ εισοδηματίας, τα παίρνω κ απ τα ενοίκια, απ όπου μπορω δλδ, εχω και κάτι χωραφακια αλλα τα εχω παρατημένα βαριέμαι να ασχοληθώ Δωρεάν τα ΜΜΜ και πληρώνεις μειωμένο ενδιαφέρον λόγω ανεργίας. Επίσης πήρες και κοινωνικό μέρισμα! Μοιράζει επιδόματα ο Τσίπρας γιατί να πάει κάποιος για δουλειά λιγότερα θα πάρει και θα του πρηζουν τα ουμπαλα
delpaolo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Δωρεάν τα ΜΜΜ και πληρώνεις μειωμένο ενδιαφέρον λόγω ανεργίας. Επίσης πήρες και κοινωνικό μέρισμα! Μοιράζει επιδόματα ο Τσίπρας γιατί να πάει κάποιος για δουλειά λιγότερα θα πάρει και θα του πρηζουν τα ουμπαλα Φίλε μου δεν θα κάτσω να έρθω σε αντιπαράθεση άλλο μαζί σου. Πρώτον δεν ξέρω ποιος εισαι τι είσαι κ τι εχεις περάσει μέχρι τωρα στη ζωή οπότε δεν μπορώ να σε κρίνω. Εσυ αν μπορείς να με κρίνεις χωρίς να με ξέρεις δικαίωμα σου αλλα δεν σε ακουω καν. Οποιαδήποτε απορία η ερώτηση πάντως εχεις ευχαρίστως αν μπορουσα να σε βοηθούσα. Λες κ με χιλια ευρω το χρόνο θα έλυνα τα προβλήματα μου. Ετσι κ άλλιως σε 2 μήνες θα την εκοβα την κάρτα μόνος μου λόγω δουλειάς.
thant Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Δωρεάν τα ΜΜΜ και πληρώνεις μειωμένο ενδιαφέρον λόγω ανεργίας. Επίσης πήρες και κοινωνικό μέρισμα! Μοιράζει επιδόματα ο Τσίπρας γιατί να πάει κάποιος για δουλειά λιγότερα θα πάρει και θα του πρηζουν τα ουμπαλα Γιατί τόση πίκρα σε δυο σειρές; Πρέπει να έχεις μεγάλο πόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα