crom251 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θελω 2 ζυγαριες. Μια αυτου του στυλ και μια αυτου του στυλ Εχω ηδη και απο τους 2 τυπους, αλλα μετα απο 2 χρονια οι μπαταριες τα εχουν φτυσει και ξεφορτιζουν υπερβολικα γρηγορα. Αυτες που εχω στην κατοχη μου τωρα ειναι απο τις φθηνες που κυκλοφορουν και βρισκεις στο skroutz (ο 1ος τυπος 20-30 ευρω και ο 2ος 45-60 ευρω) Αξιζει να παω σε καποια πιο ακριβη επιλογη (δοκιμασμενη φυσικα) που θα με βγαλει χρονια και η μπαταρια δεν θα τα φτυσει μετα απο λιγο καιρο? Ακουω προτασεις... ΥΓ. Απευθυνω το ερωτημα αποκλειστικα σε ατομα που εχουν μαγαζια και χρησιμοποιουν τις ζυγαριες συχνα. Δεν ζηταω απαντησεις απο ατομα που εχουν μια ζυγαρια στο σπιτι και την χρησιμοποιουν μια στο τοσο. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από crom251
crom251 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Ή απλά αλλάζεις τι μπαταρίες Κανενα Link για μπαταριες?
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Πρέπει να δεις τις ίδιες τις μπαταρίες και πάνω θα γράφουν λογικά κάποιο κωδικό. Το γκουγκλάρεις και λογικά θα σου βγάλει κάποιο αποτέλεσμα
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ προσωπικά στην δουλειά έχω την μικρή αλλά ειναι με ρεύμα.Ζυγιζω γενικά δέματα μέχρι 30kgr για να τα στείλω εξωτερικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα