Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα το μεσημερι 4 η ωρα παραγγελνω ενα φυτικο αποσυμφοριτηκο μυτης το οποιο συνεστισε ο γιατρος μου και προπληρωνω αμεσα με καρτα σε ιντερνετικο φαρμακειο (εγραφε αμεσα διαθεσιμο)μετα απο 4 ωρες στις 8 παρα δεκα και καθως εχει χειροτερεψη η κατασταση με την ρινιτιδα μου βρισκομαι εξω απο το φαρμακειο (αλλωστε ειχα επιλεξει παραλαβη απο το φαρμακειο) μπαινω μεσα και για καλη μου τυχη αντικρυζω ενα stand γεματο απο το συγκεκριμενο αποσυμφορητικο που παρηγγειλα και προπληρωσα ,ζηταω να παραλαβω και η απαντηση του <φαρμακοποιου> αν δεν σας ηρθε μυνημα δεν μπορω να σας εξυπηρετησω θα το παραλαβετε απο εδω σε περιπου 3 ημερες, του λεω ανθρωπε μου εχεις μπροστα μου ενα ραφι γεματο και πουλας αυτα τα συγκεκριμενα που εχω παραγγηλει το εχω προπληρωσει με βλεπεις ειμαι χαλια με δυσπνια τι δεν μπορεις να με εξυπηρετησεις? Με απαθεια συνεχισε να μου αρνειτε και με τον τροπο του με εδιωχνε οτι του τρωω και τον χρονο σε ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και ενω εμφανως ειχα αναπνευστικο προβλημα... Απορω με την υπομονη μου πως δεν μπουκαρα μεσα απο τον stand αλλα λυπηθηκα την βραδινη ταλαιπωρια που θα ειχα σε τμηματα και ιστοριες.... πραγματικα δεν εχω λογια ακομα δεν μπορω να συνελθω απο τα νευρα μου, τι θα κανατε στην θεση μου και τι μπορω να κανω γενικοτερα για το συγκεκριμενο φαρμακειο?

• Sad 1
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

Σημερα το μεσημερι 4 η ωρα παραγγελνω ενα φυτικο αποσυμφοριτηκο μυτης το οποιο συνεστισε ο γιατρος μου και προπληρωνω αμεσα με καρτα σε ιντερνετικο φαρμακειο (εγραφε αμεσα διαθεσιμο)μετα απο 4 ωρες στις 8 παρα δεκα και καθως εχει χειροτερεψη η κατασταση με την ρινιτιδα μου βρισκομαι εξω απο το φαρμακειο (αλλωστε ειχα επιλεξει παραλαβη απο το φαρμακειο) μπαινω μεσα και για καλη μου τυχη αντικρυζω ενα stand γεματο απο το συγκεκριμενο αποσυμφορητικο που παρηγγειλα και προπληρωσα ,ζηταω να παραλαβω και η απαντηση του <φαρμακοποιου> αν δεν σας ηρθε μυνημα δεν μπορω να σας εξυπηρετησω θα το παραλαβετε απο εδω σε περιπου 3 ημερες, του λεω ανθρωπε μου εχεις μπροστα μου ενα ραφι γεματο και πουλας αυτα τα συγκεκριμενα που εχω παραγγηλει το εχω προπληρωσει με βλεπεις ειμαι χαλια με δυσπνια τι δεν μπορεις να με εξυπηρετησεις? Με απαθεια συνεχισε να μου αρνειτε και με τον τροπο του με εδιωχνε οτι του τρωω και τον χρονο σε ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και ενω εμφανως ειχα αναπνευστικο προβλημα... Απορω με την υπομονη μου πως δεν μπουκαρα μεσα απο τον stand αλλα λυπηθηκα την βραδινη ταλαιπωρια που θα ειχα σε τμηματα και ιστοριες.... πραγματικα δεν εχω λογια ακομα δεν μπορω να συνελθω απο τα νευρα μου, τι θα κανατε στην θεση μου και τι μπορω να κανω γενικοτερα για το συγκεκριμενο φαρμακειο?

Τίποτα. Έπρεπε να το πληρώσεις cash εκείνη τη στιγμή και όταν πήγαινες σπιτι να ακυρωνες την παραγγελία μέσω internet και να σου επιστραφούν τα χρήματα.

Δημοσ.

κλειστος ηταν και εφημερευε απογευμα?

επρεπε να τον φτυσεις απο το φινιστρινι που εχουν για παραθυρο στην πορτα να ριξεις αυγα στην βιτρινα

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

Καλά σου είπε...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το να αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει είναι παράνομο και φωνάζεις αστυνομία επι τόπου αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

Αν πει ότι αυτό που παρήγγειλες δεν είναι από τα συγκεκριμμένα που είχε στο μαγαζί και έπρεπε πχ να περιμένεις άλλη παρτίδα τότε δεν ξέρω τι παίζει γιατί μπορεί να ισχυριστεί κάτι γραφειοκρατικό που δεν αντιμετωπίζεται με αστυνομία, γιατί θα είναι κακή εξυπηρέτηση από ιντερνετική αγορά όμως. Και αυτός θα πει ότι άμα πλήρωνες μετρητά εκείνη την στιγμή θα σου το έδινε οπότε δεν ξέρω τι παίζει, περίεργη περίπτωση

• Sad 2
Δημοσ.

οσο και να υπεφερα απο το ρινικο δεν ηθελα να δωσω τα χρηματα μου σε ενα τετοιο καταστημα φυσικα και πηγα και το πηρα απο αλλου αμεσως μετα αλλα σε αυτους λεφτα δεν αφηνα,ανοιχτος κανονικοτατα ηταν εχει συνεχομενο ωραριο καθημερινα μεχρι τις 8.30

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον δεν του αρεσε η φτασα σου.........................Η απλως μπορει να μην ειχε την δυνατότητα να σε εξυπηρέτηση.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Έχω την εντύπωση ότι το να αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει είναι παράνομο και φωνάζεις αστυνομία επι τόπου αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

Αν πει ότι αυτό που παρήγγειλες δεν είναι από τα συγκεκριμμένα που είχε στο μαγαζί και έπρεπε πχ να περιμένεις άλλη παρτίδα τότε δεν ξέρω τι παίζει γιατί μπορεί να ισχυριστεί κάτι γραφειοκρατικό που δεν αντιμετωπίζεται με αστυνομία, γιατί θα είναι κακή εξυπηρέτηση από ιντερνετική αγορά όμως. Και αυτός θα πει ότι άμα πλήρωνες μετρητά εκείνη την στιγμή θα σου το έδινε οπότε δεν ξέρω τι παίζει, περίεργη περίπτωση

φιλε μου αυτο που παρηγγειλα και πληρωσα ηταν ακριβως αυτο που ειχε στο ραφι του προς διαθεση... καμμια διαφορα ηταν αυτο ακριβως.

1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί προπλήρωσες, αφού θα πήγαινες ο ίδιος εκεί, θα μπορούσες να πληρώσεις με κάρτα

δεν δεχοταν το μαγαζι παραγγελεια αν δεν προπληρωσεις και αλλωστε δεν με πειραζε να πληρωσω αμεσα διαθεσιμο το ανεφερε και  πληρωσα το ιδιο ηταν για μενα.

1 λεπτό πριν, spyros007 είπε

Μαλλον δεν του αρεσε η φτασα σου.........................

εδω που τα λεμε οντως η φατσα μου ειχε τα μαυρα της χαλια απο το θεμα με την αναπνοη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spyros007 είπε

Δεν ειχε την ιδια τιμη ομως

αυτο τι σημασια εχει?δηλαδη εισαι φαρμακοποιος βλεπεις καποιον που εχει παραγγηλει κατι το εχει προπληρωσει και του λες ταλαιπωρησου 3 μερες αν και εγω το αναγραφω σαν αμεσα διαθεσιμο επειδη το πληρωσες 2 ευρω πιο φθηνα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδινε παραλαβη απο καταστημα σαν επιλογη στην παραγγελεια???????????

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Δεν ειχε την ιδια τιμη ομως

Από την στιγμή που το είχε προπληρώσει αλλά είχε βάλει παραλαβή από το κατάστημα τι σημασία έχει?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyros007 είπε

Εδινε παραλαβη απο καταστημα σαν επιλογη στην παραγγελεια???????????

φυσικα γι αυτο και πηγα

τι μπορω να κανω για το συγκεκριμενο θεμα υπαρχει καποιος φορεας που μπορω να το γνωστοποιησω? πχ φαρμακευτικος συλλογος η ινκα η τα ηλεκτρονικα φαρμακεια εξαιρουνται?

Δημοσ.

Οι Όροι Χρήσης του site τι λένε για τις παραλαβές από το κατάστημα όταν γράφουν "διαθέσιμο";

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...