Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DAIDALUS0084 είπε

δεν αναφερει κατι τετοιο το εψαξα μολις παρα μονο οτι για την παραλαβη πρεπει να εχετε παραλαβει μυνημα

13 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Νο μήνυμα Νο παραλαβη Ποιο ξεκαθαρο δεν γινεται.

• Like 1
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nightwalker1990 είπε

Αν μένεις κοντά πετρούπολη σου φέρνω εγώ ότι χρειαστείς παλικάρι μου. Δεν μου ναι κόπος.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και μόνο που το είπες :)

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, spyros007 είπε

2 λεπτά πριν, spyros007 είπε

δεν αναφερει κατι τετοιο το εψαξα μολις παρα μονο οτι για την παραλαβη πρεπει να εχετε παραλαβει μυνημα

15 λεπτά πριν, spyros007 είπε

μεχρι να το καταλαβεις

Επεξ/σία από spyros007
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nogoso είπε

Πάω στοίχημα ότι ήταν το φτηνότερο κοντινότερο στο σκρουτζ. 

ήταν το κοντινότερο που έγραφε άμεσα διαθέσιμο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spyros007 είπε

μεχρι να το καταλαβεις

3 λεπτά πριν, spyros007 είπε
6 λεπτά πριν, spyros007 είπε

19 λεπτά πριν, spyros007 είπε

μεχρι να το καταλαβεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, primeragt είπε

To προβλημα ειναι οτι προκειται για 2 διαφορετικες αποθηκες. Μια του φυσικου καταστηματος και μια του eshop. Δεν γινεται να κρατας σωστη αποθηκη για online παραγγελιες και να εχεις ανεξελεκτη φυσικη αγορα στην ιδια αποθηκη γιατι η online θα ειναι παντα ανενημερωτη. Αν δεν βγει το προιον απο την αποθηκη του eshop δεν μπορει να το δωσει ο υπαλληλος γιατι μετα δεν θα ειναι σωστη η αποθηκη του φυσικου καταστηματος. Οι online παραγγελειες μπορει να ερχονται 1-2 φορες τη μερα απο την εξωτερικη αποθηκη του eshop ή και ακομα το eshop να ελεγχετε απο 2-3 διαφορετικους ιδιοκτητες ενω το φυσικο καταστημα οχι. Αυτο δεν σε ενδιαφερει σαν πελατη αλλα αντιστοιχα δεν ενδιαφερετε και ο φαρμακοποιος/υπαλληλος να μπει σε μια κατασταση να φτιαχνει αποθηκες για 1 προιον.

ε καλα τοσο δυσκολο ηταν να γραψει σ ενα χαρτακι οτι η αποθηκη του "χρωσταει" ενα κουτι και να το κρατησει με την επομενη παραλαβη?

δινω δικιο στο ΤΣ, αμα θελαν ας μη γραφαν αμεσα διαθεσιμο. δε μιλαμε για γκατζετακι αλλα φαρμακο, απο τη στιγμη που λενε πως το προιον ειναι εκει τοτε πρεπει να μπορεις να το παραλαβεις αμεσως.

προσωπικα δεν εχω συναντησει τετοιο θεμα ποτε..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spyros007 είπε

22 λεπτά πριν, spyros007 είπε

μεχρι να το καταλαβεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δε μιλαμε για γκατζετακι αλλα φαρμακο, απο τη στιγμη που λενε πως το προιον ειναι εκει τοτε πρεπει να μπορεις να το παραλαβεις αμεσως.

Δεν είναι φάρμακο. Παραφάρμακο είναι..

Επεξ/σία από solution1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

ε καλα τοσο δυσκολο ηταν να γραψει σ ενα χαρτακι οτι η αποθηκη του "χρωσταει" ενα κουτι και να το κρατησει με την επομενη παραλαβη?

Και μετα η εφορεία θα του εκοβε το κολαρακι γιατι προφανώς δεν μπορει να κοψει απόδειξη απο την ταμειακη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης αποθήκης, όπως αναφέρθηκε ήδη.

Αν ο καθένας έκανε αυτό που έκανες εσύ και ο φαρμακοποιός τον εξυπηρετούσε, θα ερχόταν πολύ σύντομα η στιγμή

που θα αγόραζες εσύ κάτι διαδικτυακά, θα έλεγε "άμεσα διαθέσιμο", θα πήγαινες εκεί και τελικά δεν θα υπήρχε στοκ γιατί θα είχε φύγει νύχτα

από το μαγαζί το προιόν. Και τότε πάλι θα φώναζες και με το δίκιο σου.

Το να διαχειριστείς το απόθεμα της αποθήκης σου και να μην εμφανίζει ως "In stock" πράγματα που έχουν εξαντληθεί ή το αντίστροφο, να έχεις απόθεμα αλλά

να το δείχνει εξαντλημένο το προιόν, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, ειδικά αν μιλάμε για πολλούς κωδικούς προιόντων.

Ναι, όντως είναι σουρεαλιστική η φάση "μα άνθρωπε μου μπροστά μου είναι, το πλήρωσα, δώστο μου", αλλά από την άλλη και αυτός θέλει να κρατήσει σωστή την αποθήκη του γιατί σαν εσένα μπορεί να του το κάνουν άλλοι 20 αυτό κάθε μέρα και ο χαμούλης δεν θέλει πολύ για να γίνει στην αποθήκη.

Παρόλ' αυτά, για μένα θα έπρεπε να σε εξυπηρετήσει και μετά να κόψει τον λαιμό του να βγάλει άκρη. Πάνω απ' όλα είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που "λογικά" έχει δίκιο ο πελάτης και δεν λέει κάτι τρελό.

Από την άλλη, ο λόγος που δεν σε εξυπηρέτησε δεν ήταν επειδή δεν του άρεσαν τα μούτρα σου, είναι ο από πάνω.

Αν δε, μιλάμε για σκρουτζομάγαζο, είναι ακόμα πιο σημαντικό να έχεις σωστή αποθήκη γιατί αν γίνουν παράπονα όπως "έλεγε In stock, το αγόρασα και τελικά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως το προιόν δεν υπάρχει και ταλαιπωρήθηκα τσάμπα", 1,2,3, σε σουτάρει το Σκρουτζ ως αναξιόπιστο κατάστημα.

Επεξ/σία από Baator
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, solution1 είπε

Δεν είναι φάρμακο. Παραφάρμακο είναι

και τί προσφέρει η συγκεκριμένη παρατήρηση στη συγκεκριμένη συζήτηση;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick_gr2 είπε

και τί προσφέρει η συγκεκριμένη παρατήρηση στη συγκεκριμένη συζήτηση;

Οτι μπορει να πωληθει ιντερνετικα κ με εκπτωση. Κατα ταλλα καμια αλλη διαφορα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δινω δικιο στο ΤΣ, αμα θελαν ας μη γραφαν αμεσα διαθεσιμο. δε μιλαμε για γκατζετακι αλλα φαρμακο, απο τη στιγμη που λενε πως το προιον ειναι εκει τοτε πρεπει να μπορεις να το παραλαβεις αμεσως.

προσωπικα δεν εχω συναντησει τετοιο θεμα ποτε..

όσο δύσκολο είναι και για τον κάθε πελάτη να μην έχει απαιτήσεις πέρα από τους όρους χρήσης που έχει αποδεχτεί κατά την παραγγελία του.

εσύ τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις πως το πρόβλημα είναι πως δεν θα το κάνει μόνο ένας αλλά αν το κάνει ένας θα αρχίσουν να το κάνουν άλλοι μέχρι που θα γίνει μη διαχειρίσιμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Και μετα η εφορεία θα του εκοβε το κολαρακι γιατι προφανώς δεν μπορει να κοψει απόδειξη απο την ταμειακη.

γιατι να κοψει αποδειξη απ τη ταμιακη? ας του εξηγουσε οτι αμα θελει την αποδειξη να περασει αλλη μερα γτ το και το..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...