Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.. Θελω να ρωτησω,αν ενας μαθητης στο πρωτο τετραμηνο εχει μαθηματικα και χημεια κατω απο την βαση(7 αλγεβρα & 8 γεωμετρια) (7 Χημεια) και μεσο ορο 15,8.

Πως μπορει να προαχθει στην Β' Λυκειου χωρις να επανεξεταστει? Τι θα πρεπει να εχει σε αυτα τα μαθηματα στο Β τετραμηνο και τι θα πρεπει να γραψει στις εξετασεις?

Ευχαριστω

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ιωαννης Χαρακοπουλος είπε

Τι θα πρεπει να εχει

Άγιο, καλού κακού φτιάξε μια φανουροπιτα μπας και εμφανιστεί κανένας καλός βαθμός στο επόμενο τετράμηνο.

Δημοσ.

Με τέτοιους βαθμούς είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα μείνεις σ αυτά τα μαθήματα.Εκτως και αν προσπαθήσεις πάρα πολύ ή αν σου την χαρίσουν οι καθηγητές.Φαντασου ότι πρέπει βαθμός α τετραμήνου + βαθμός β τετραμήνου + βαθμός εξετάσεων να είναι πάνω από 28,5.Αν σου βάλουν πάλι 7 σ αυτά που έχεις 7 θα πρέπει να γράψεις 14,5.Αν σου βάλουν 10 θα πρέπει να γράψεις 11,5.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Πώς σκατά πήρες 7; Και να θες δεν γίνεται αυτό.

Και τουρίστας το 10αρι το παίρνει 🤣🤣🤣 TS μην μασάς απείλησε τους ότι θα αλλάξεις σχολείο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ιωαννης Χαρακοπουλος είπε

Καλησπερα.. Θελω να ρωτησω,αν ενας μαθητης στο πρωτο τετραμηνο εχει μαθηματικα και χημεια κατω απο την βαση(7 αλγεβρα & 8 γεωμετρια) (7 Χημεια) και μεσο ορο 15,8.

Πως μπορει να προαχθει στην Β' Λυκειου χωρις να επανεξεταστει? Τι θα πρεπει να εχει σε αυτα τα μαθηματα στο Β τετραμηνο και τι θα πρεπει να γραψει στις εξετασεις?

Ευχαριστω

Μαλλον θα πρεπει να διαβασει λιγο και μπορει να παρει κανα μεγαλυτερο βαθμο...

Επεξ/σία από nikosmakos
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikosmakos είπε

Μαλλον θα πρεπει να διαβασει λιγο και μπορει να παρει κανα μεγαλυτερο βαθμο...

Εγώ απορώ πως γίνεται να έχει στην άλγεβρα και χημεία κάτω απτή βάση (γεωμετρία δεν την βάζω καν) και στην φυσική να είναι πάνω απτή βάση.... Επίσης αν μπει σε  blacklist απο καθηγητές πρέπει να δείξει ενδιαφέρον για τα μαθήματα και να ξεκινάει να ρωτάει μεσα στην τάξη εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία στο λύκειο είχαμε μια καθηγήτρια που μας έκανε πάρα πολύ καλά μάθημα και είχε και υπομονή ακόμα και αυτοί που ήταν οι χούλιγκαν του σχολείου μέχρι και αυτοί είχαν δείξει ενδιαφέρον, αλλά σε σχολεία σε μεγάλες πόλεις δύσκολο αυτό γιατί ο καθηγητής συνήθως χωρίσει την τάξη στο μυαλό του από άτομα που θέλουν να μάθουν και από άτομα που λένε αντε να τελειωνουμε. 

Δημοσ.
Στις 14/2/2019 στις 10:53 ΜΜ, *Kopanos* είπε

Άγιο, καλού κακού φτιάξε μια φανουροπιτα μπας και εμφανιστεί κανένας καλός βαθμός στο επόμενο τετράμηνο.

Συγχαρητήρια, μπήκες να ειρωνευτείς έναν 15χρονο, είπες την ανοησία σου και χάρηκες. Φαντάζομαι αυτό ακριβώς είχες κι εσύ ανάγκη στην ηλικία του, ε;

Στις 14/2/2019 στις 10:28 ΜΜ, Ιωαννης Χαρακοπουλος είπε

Ευχαριστω

Εγώ θα σου πρότεινα αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω, από έναν φίλο που τα είπε ωραία. Δείξε ενδιαφέρον στους καθηγητές, να καταλάβουν ότι όντως ασχολείσαι και ενδιαφέρεσαι να περάσεις το μάθημα και να μάθεις πραγματικά.
Αναγκαστικά, φαντάζομαι, οι καθηγητές λειτουργούν έτσι, χωρίζουν τους μαθητές σε όσους ενδιαφέρονται και σε όσους δεν ενδιαφέρονται και δημιουργούν προβλήματα στην τάξη.
Δεν σε κάνει "φυτό" ή σπασίσκλα ή σπαζ@ρχί το να διαβάζεις και να είσαι επιμελής.
Δείξε τους ένα καλό πρόσωπο, και είμαι σίγουρος ότι θα σε "αγκαλιάσουν", θα είναι δικαίωση και ικανοποίηση και γι' αυτούς το να σε δουν να δείχνεις ενδιαφέρον, θα χαρούν περισσότερο από εσένα να σου βάλουν μεγάλο βαθμό ώστε να περάσεις την τάξη, πίστεψέ με.
Είσαι μικρός, να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, όλα είναι θέμα θέλησης, κάνε μια καλή κουβέντα με τον εαυτό σου, πείσμωσε, και βάλ'το στόχο να τους εκπλήξεις και να τους διαψέυσεις όλους και να περάσεις την τάξη. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μαγκιά σου ;)
Καλή δύναμη εύχομαι, ό,τι θες, εδώ είμαστε :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/2/2019 στις 10:28 ΜΜ, Ιωαννης Χαρακοπουλος είπε

Ευχαριστω

προφανώς τέτοιοι βαθμοί δεν μπαίνουν εύκολα. Έγραφα συνεχως χαλια στα διαγωνίσματα, απλά επειδή μάθαινα ασκήσεις παπαγαλία και τις έγραφα στον πίνακα οταν με σηκωνε, εδιχνα ενδιαφερον γενικότερα μου βαζαν 12-14. Στις πανελλαδικές μαλιστα στα μαθηματικα μου εβαλαν 17.

Βέβαια, ήμουν ευγενικός, κύριος με τους καθηγητές, χωρίς φασαρία, χωρίς να μιλάω με άλλους και να τους διευκολύνω να βγάλουν το μάθημα. 

Τώρα για να παίρνεις τέτοιους βαθμούς προφανώς είσαι φασαριόζος. ή σε έχουν στο μάτι για άλλα. Τέτοιους απλά δεν μπορείς να πάρεις.

στα λέει ένα στουρνάρι στα μαθηματικά, χημεια, φυσική.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, whoose είπε

προφανώς τέτοιοι βαθμοί δεν μπαίνουν εύκολα. Έγραφα συνεχως χαλια στα διαγωνίσματα, απλά επειδή μάθαινα ασκήσεις παπαγαλία και τις έγραφα στον πίνακα οταν με σηκωνε, εδιχνα ενδιαφερον γενικότερα μου βαζαν 12-14. Στις πανελλαδικές μαλιστα στα μαθηματικα μου εβαλαν 17.

Καλα οι βαθμοι που μπαινουν στα μαθηματα κατευθυνσης στη Γ λυκειου απο τους καθηγητες δεν ειναι αντικειμενικοι. Παντα βαζουν κατι παραπανω για να βοηθησουν τα παιδια σε συνδυασμο με τις γραπτες εξετασεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...