vrwmiaris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, opcorsa είπε τυπε γιατι βαζεις αυτο το α συνεχεια? Μην είσαι περίεργος α.
opcorsa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 εδω ρε τυποι εχουμε σοβαρη συζητηση με τα τυπε και τα α και καποιοι αλλοι καθονται και ασχολιουνται με κουρεματα εδω ο κοσμος καιγεται και το νι χτενιζεται
obby Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, HateMe είπε ΓΙΑΤΙ κάποιος να θέλει να κάνει το μαλλί του έτσι; Καλά, έχει γαμηθεί το θέμα, ε; 1) Γιατί κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον είναι ωραίο. 2) Γιατί έχεις επιλογή πώς θα το φτιάξεις και μπορείς ν' αλλάξεις σε κάτι πιο "ευπρεπές" εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες. Κάπως έτσι με λίγο πιο κοντά τα πλαϊνά 3) Γιατί είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπεις συνέχεια (ειδικά αν έχεις τελειώσει πρόσφατα από στρατό) 4) Και σημαντικότερο, γιατί αν το κάνεις και δεις ότι δε σου πάει, πηγαίνεις σε άλλο στυλ την ίδια μέρα μ' ένα κόψιμο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από obby
alexc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, obby είπε Με 'γειά! Τα πάνω σε τι μήκος τα έχεις; Και γίνεται να κάνεις μόνο σου όλο το κεφάλι; Πόσο εύκολο είναι ένα ατύχημα; Έχουν μια αισθητή διαφορά με τα πλαινά μετά την σκάλα 7 αλλά δεν έχουν μεγάλο μήκος. Τα πλαινά τα πέτυχα αρκετά καλά, όπως και τα πίσω αν και με είπε ένας φίλος οτι υπάρχουν τούφες. Whatever θα το στρώσω σήμερα.
k_w_t Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Στις 17/2/2019 στις 2:42 ΠΜ, HateMe είπε Άλλος έχει το όνομα, άλλος την χάρη. α. ΓΙΑΤΙ κάποιος να θέλει να κάνει το μαλλί του έτσι; Σαν το λεγομενο καπελακι που καναμε πριν 30 χρονια ειναι.... 3
valkon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Όποτε έχω δείξει φωτογραφία η απάντηση πάντα είναι "ναι αλλά αυτός έχει πιο τριγωνικό πρόσωπο".
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/2/2019 στις 9:21 ΠΜ, ntguitar είπε Η μακακια σύννεφο στην Ελλάδα.... τον μακακα πολλοι εμισησαν . την μακακια στην ελλαδα κανεις . α Στις 16/2/2019 στις 10:28 ΜΜ, opcorsa είπε τυπε αυτη η προσφωνηση βγαζει κατι παλαϊκο, μυστηριο και ερεβωδες και κανει την συνδιαλλαγη σε φορουμ ετι περισσοτερο μυσταγωγικη και διαδραστικη, κατι που ολοι μας εδω εχουμε πελωρια αναγκη.. Σωστη η τοποθετηση σου γεροντα . καταθετω μια αποψη σε σχεση με το οτι εχει αναφερθει αυτο το του διαολου σαιτ ( μπου @@@ com ). Στο παλαικο που λες εμενα μου βγαζει κατι σε ταινια cult τυπου - εμεις οι βλαχοι οπως λαχει _ με την ανεπαναληπτη ατακα πρωταγωνηστη της εν λογο ταινιας - καλως την περιστερα μου που παιζει την φλογερα μου- . δλδ κατι σε βουκολικο μπορω να πω. Στο θεμα μας τωρα να μην ειμαστε off topic κουρεμα undercut με μακρυα μαλλια χτενισμενα προς τα πισω . καθε 15 μερες κουρεμα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από mp123 1
ELTASSOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Στις 17/2/2019 στις 12:40 ΠΜ, obby είπε Θέλω να ρωτήσω είτε κάποιον που τα έχει/είχε κάνει είτε κάποιον επαγγελματία. Πρώτον, αν ζητήσω κάτι τέτοιο στο μέσο μαγαζί θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο; Και δεύτερον, πώς ακριβώς φτάνω σε αυτό το σημείο ξεκινώντας από συνηθισμένο αντρικό μάκρος; Περιμένω πρώτα να μεγαλώσουν όλα τα μαλλιά και μετά κουρεύω ό,τι περισσεύει (αλλά στο μεταξύ τα πλαΐνά δείχνουν απεριποίητα) ή συνεχίζω να κουρεύω τα πλαϊνά αλλά όσο τα πάνω είναι μεσαιόμικρα απλά το κούρεμα θα δείχνει λίγο περίεργο; ΥΓ Γενική απορία: αν ζητήσεις ράστα από Έλληνα κουρέα/κομμώτρια υπάρχει περίπτωση να μην καταλήξεις πάλι με κούρεμα κλαρινογαμπρού; Είναι το μόνο που διδάσκουν στα ΙΕΚ, τι τρέχει; Εκει γυρω στο κεντρο αθηνας πισω απο χοντο ομονοιας και πλατεια βαθη , εχει ωραιοτατα κουρεια που κανουν τα παντα με τεχνιτες καλλιτεχνες που κεντανε στο μαλλι σου πανω. Πηγαινε με μια φωτο τι θελεις και θα στο κανουν. Ειναι κυριως πακιστανοι κομμωτες που θα σε περιποιηθουν με τροπο μοναδικο. 10 ευρω το συνολο οτι κανεις, χωρις ραντεβου.
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ELTASSOS είπε Εκει γυρω στο κεντρο αθηνας πισω απο χοντο ομονοιας και πλατεια βαθη , εχει ωραιοτατα κουρεια που κανουν τα παντα με τεχνιτες καλλιτεχνες που κεντανε στο μαλλι σου πανω. Πηγαινε με μια φωτο τι θελεις και θα στο κανουν. Ειναι κυριως πακιστανοι κομμωτες που θα σε περιποιηθουν με τροπο μοναδικο. 10 ευρω το συνολο οτι κανεις, χωρις ραντεβου. αμα θες να γεμισεις ψειρες ο πακμαν ( ακα πακιστανος ειναι οτι πρεπει ) ρε παιδια ελεος.τα καλα barber shop ενα κουρεμα undercut με shaver και λουσιμο δεν κανει πανω απο 15 ευρω.
ELTASSOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, mp123 είπε αμα θες να γεμισεις ψειρες ο πακμαν ( ακα πακιστανος ειναι οτι πρεπει ) ρε παιδια ελεος.τα καλα barber shop ενα κουρεμα undercut με shaver και λουσιμο δεν κανει πανω απο 15 ευρω. Αμαν..τωρα το λες?.... πηγα στη δεη κεντρικα και σε ενα διαλειμα ειπα να κουρευτω σε πακμαν φτηνα. Ελπιζω να μην εχω κολλησει ψειρες. Τα ειδα τα κουρεια διπλα διπλα και λεω επεσα σε φωλια. Ειχαν κοσμο ομως και αρκετους πακ νεαρους με μοντερνα κουρεματα, εγω εκανα κλασσικο συμμετρικο κοντο 3 ποντους, μαλι αφησα, σβερκο γυαλι , φαβοριτες κοντεσ με αποσβεση και τριμ και shaping το stach Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από ELTASSOS
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Αμαν..τωρα το λες?.... πηγα στη δεη κεντρικα και σε ενα διαλειμα ειπα να κουρευτω σε πακμαν φτηνα. Ελπιζω να μην εχω κολλησει ψειρες. Τα ειδα τα κουρεια διπλα διπλα και λεω επεσα σε φωλια. Ειχαν κοσμο ομως και αρκετους πακ νεαρους με μοντερνα κουρεματα, εγω εκανα κλασσικο συμμετρικο κοντο 3 ποντους, μαλι αφησα, σβερκο γυαλι , φαβοριτες κοντεσ με αποσβεση και τριμ και shaping το stach οχι σε πακμαν μαν , οχι σε πακμαν μαν. εγω παω στον παυλο στην νικαια 13 ευρω με shaver.
Kostasspil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Για ονομα ρε παιδες, σε θεματα υγιεινης θα κανετε οικονομια; Λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα