Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Κι' όμως υπάρχουν τόσες αναφορές για το αντίθετο στο παρόν νήμα.

Ναι, φαντάστηκα ότι θα ήταν ευνόητο ότι μιλάω για αξιολογήσεις καταστημάτων. ;)

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ωρε παιδες σοβαρολογειτε μερικοι; Δεν αναφερεται κανεις σε αξιολογηση ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, τα καταστηματα εξαλλου δεν ευθυνονται για αυτο.

Ολος ο ντορος γινεται για αξιολογησεις ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (πχ εγω που πηρα καρτα γραφικων ξεκαθαρα ανοιγμενη και δουλεμενη η καρτα εφταιγε για αυτο η το καταστημα;).

Προσωπικα μεσω Skroutz δεν παιζει να αγορασω κατι ΠΟΤΕ, να δω τιμη παει και ερχεται αλλα ως εκει. Απο την στιγμη που δεν σεβονται τους πελάτες επειδη τους πληρωνουν τα καταστηματα (βεβαια χωρις πελατες που μπαινουν στο Skroutz για να δουν τιμες τα καταστηματα δεν θα τα εσκαγαν) δεν παιζει να τους βοηθησω και απο πανω.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 7:38 ΠΜ, papresa είπε

Πριν 1+ χρόνο έκανα μία παραγγελία για την μητέρα μου, όχι κάτι ακριβό, κάτι ψιλοπράγματα για το σπίτι. Από τα 5 που παραγγείλαμε τα 3 ήταν παρόμοια με εκείνα που θέλαμε. Η μητέρα μου, ξέρετε τώρα πως είναι οι μεγάλοι, άστο τώρα, ήταν να μην γίνει κλπ. Εγώ μπήκα στο skroutz και έκανα σκληρή μεν κόσμια δε αρνητική κριτική για το κατάστημα. Όπως γράψατε πολλοί, φυσικά δεν ανέβηκε, αλλά σε ταχύτατο χρόνο ενημερώθηκε το κατάστημα, το οποίο πριν την κριτική, μου τα μασούσε, δεν μας διευκρινήσατε χρώμα, είναι το ίδιο κι άλλα τέτοια, μετά μου ζητούσε να στείλω πίσω τα αντικείμενα, επειδή αυτό ήταν αδύνατο, λόγω μητέρας, μου ζήτησαν λογαριασμό για να μου καταθέσουν τα χρήματα, να αποσύρω την κριτική και να κάνω μία θετική. Τα χρήματα τα δέχτηκα, την αρνητική κριτική την απέσυρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους έβαλα θετική, έγραψα μία ελαφρώς ωραιοποιημένη και στο τέλος έριξα και το τσεκουράκι μου με βαθμολογία μεσαία. Αυτή ανέβηκε.

Για εμένα είναι θετικό που ζητούν αποδεικτικό αγοράς, για να ενημερώνεται το κατάστημα για τις κριτικές. Νομίζω ότι σε κριτική προϊόντων δεν ζητάει αποδεικτικά.

Καλό μήνα με Υγεία

Όταν κάνεις αρνητική κριτική και είναι βάσιμη δίνουν ένα χρονικό περιθώριο στο κατάστημα να απαντήσει και να δώσει τη δική του εκδοχή. Δεν δημοσιεύεται άμεσα η κριτική. Και γενικά δεν καλύπτεται κανένας, αυτή την εμπειρία έχω εγώ και από μεγάλα μαγαζιά. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, possiz είπε

Όταν κάνεις αρνητική κριτική και είναι βάσιμη δίνουν ένα χρονικό περιθώριο στο κατάστημα να απαντήσει και να δώσει τη δική του εκδοχή. Δεν δημοσιεύεται άμεσα η κριτική. Και γενικά δεν καλύπτεται κανένας, αυτή την εμπειρία έχω εγώ και από μεγάλα μαγαζιά. 

Εχεις δικιο, αμετρητα ατομα λενε ψεματα γιατι θελουν να "βλαψουν" το κυρος του Σκρουτζ...........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Εχεις δικιο, αμετρητα ατομα λενε ψεματα γιατι θελουν να "βλαψουν" το κυρος του Σκρουτζ...........

Εγω σου λέω τι βλέπω σαν developer που υποστηρίζει αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα και έχει πρόσβαση στο διαχειριστικό που δίνει το skroutz στους εμπόρους. Ούτε σαν έμπορος, ούτε σαν αγοραστής. Αν δεν θέλεις να μάθεις πρόβλημα σου, ζήσε με θεωρίες συνομωσίας. 

Επεξ/σία από possiz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα 2 αξιολογησεις εχω κανει σε καταστηματα (1 θετικη και 1 αρνητικη) και εχουν ανεβει και οι δυο. Και στις 2 ειχε ζητηθει αριθμος παραστατικου. Μαλιστα στην αρνητικη με ειχαν καλεσει απο το καταστημα να μου πουν συγγνωμη και εμμεσα αν ηθελα να κατεβασω την αξιολογηση, πραγμα που δεν το εκανα γιατι ηταν η δευτερη φορα που ειχα αρνητικη εμπειρια με τους συγκεκριμενους.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, possiz είπε

Εγω σου λέω τι βλέπω σαν developer που υποστηρίζει αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα και έχει πρόσβαση στο διαχειριστικό που δίνει το skroutz στους εμπόρους. Ούτε σαν έμπορος, ούτε σαν αγοραστής. Αν δεν θέλεις να μάθεις πρόβλημα σου, ζήσε με θεωρίες συνομωσίας. 

Ωρε Ανθρωπε μου εχει ΣΥΜΒΕΙ να μην ανεβασουν ΠΟΤΕ Αρνητικη κριτικη που ουτε επιθετικη ηταν ουτε τπτ. Ακομα και αλλες φορες που ανεβασαν κριτικες το εκαναν με τα ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ αφου δεν επετρεπαν να πεις το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ασχημο για το μαγαζι (ακομα και το οτι θα ενημερωσω τα δικα μου ατομα να μην αγορασουν απο το εν λογο μαγαζι ηταν λογος για εκεινους να μην ανεβασουν κριτικη). Τι λεμε τωρα; Και τοσος κοσμος που λεει κατι παρομοιο τι, λενε ολοι ψεματα;

Βεβαια που κολαει το διαχειριστικο που δινει το Σκρουτζ στους εμπορους με το αμεσο συστημα τους που μονο εκεινοι εχουν προσβαση αδυνατω να το καταλαβω.

Σορρυ αλλα στην τελικη διαλεγω να πιστεψω τον κοσμο που λεει πως επαθε κατι παρομοιο σαν εμενα παρα καποιον "developer".

26 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Προσωπικα 2 αξιολογησεις εχω κανει σε καταστηματα (1 θετικη και 1 αρνητικη) και εχουν ανεβει και οι δυο. Και στις 2 ειχε ζητηθει αριθμος παραστατικου. Μαλιστα στην αρνητικη με ειχαν καλεσει απο το καταστημα να μου πουν συγγνωμη και εμμεσα αν ηθελα να κατεβασω την αξιολογηση, πραγμα που δεν το εκανα γιατι ηταν η δευτερη φορα που ειχα αρνητικη εμπειρια με τους συγκεκριμενους.

Αυτο μου συνεβει και εμενα με το Public (και μαλιστα μου εδωσαν δωροεπιταγη για να κατεβασω αρνητικη κατι που ουτε εγω εκανα) και θεωρω ασχημο το να "σφυραει" το Σκρουτζ οταν καποιος κανει μια αρνητικη γιατι ξερουν πολυ καλα οτι το καταστημα θα "πιεσει" τον καταναλωτη να την βγαλει με τον Χ/Ψ λογο. Βεβαια σε καποιες περιπτωσεις (πχ τσακωμος με το μαγαζι) λογικο να τσεκαρουν, ως εκει ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Ωρε Ανθρωπε μου εχει ΣΥΜΒΕΙ να μην ανεβασουν ΠΟΤΕ Αρνητικη κριτικη που ουτε επιθετικη ηταν ουτε τπτ. Ακομα και αλλες φορες που ανεβασαν κριτικες το εκαναν με τα ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ αφου δεν επετρεπαν να πεις το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ασχημο για το μαγαζι (ακομα και το οτι θα ενημερωσω τα δικα μου ατομα να μην αγορασουν απο το εν λογο μαγαζι ηταν λογος για εκεινους να μην ανεβασουν κριτικη). Τι λεμε τωρα; Και τοσος κοσμος που λεει κατι παρομοιο τι, λενε ολοι ψεματα;

Βεβαια που κολαει το διαχειριστικο που δινει το Σκρουτζ στους εμπορους με το αμεσο συστημα τους που μονο εκεινοι εχουν προσβαση αδυνατω να το καταλαβω.

Σορρυ αλλα στην τελικη διαλεγω να πιστεψω τον κοσμο που λεει πως επαθε κατι παρομοιο σαν εμενα παρα καποιον "developer".

Αυτο μου συνεβει και εμενα με το Public (και μαλιστα μου εδωσαν δωροεπιταγη για να κατεβασω αρνητικη κατι που ουτε εγω εκανα) και θεωρω ασχημο το να "σφυραει" το Σκρουτζ οταν καποιος κανει μια αρνητικη γιατι ξερουν πολυ καλα οτι το καταστημα θα "πιεσει" τον καταναλωτη να την βγαλει με τον Χ/Ψ λογο. Βεβαια σε καποιες περιπτωσεις (πχ τσακωμος με το μαγαζι) λογικο να τσεκαρουν, ως εκει ομως.

Υποστηρίζω καταστήματα με εκατοντάδες καθημερινές πωλήσεις. Έχουν φάει αρνητική στο skroutz,  δεν τους χαρίστηκε αν και κάνουν μεγάλους λογαριασμούς εκεί, εκεί κολλάει. 

Στο διαχειριστικό που προφανώς δεν γνωρίζεις, όταν κάποιος κάνει αρνητική κριτική ο έμπορος ενημερώνεται. Του λέει τι γράφει ο χρήστης και ότι θα ανέβει σε Χ ημέρες αν δεν κάνει κάτι να επιλύσει το πρόβλημα. Γενικά καλά κάνει, η ιδέα είναι να επιλύονται τα προβλήματα και όχι να βγάζει ο καθένας τα απωθημένα του. 

Για να μην ανέβει η αρνητική σου μάλλον δεν ήταν τόσο ισχυρή η κριτική σου, θα έμπαζε από κάπου. Το να λες εσύ κάτι δεν σημαίνει ότι είναι η απόλυτη αλήθεια. Επίσης η κριτική πρέπει να είναι συγκεκριμένη και να μην επεκτείνεται σε απειλές του τύπου θα πω στους γνωστούς μου και τέτοια. Απλή παράθεση του προβλήματος. 

Λάθη μπορεί να γίνονται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει ασυλία για κάποιους και ότι τα παίρνει το skroutz. Πίστεψε με το skroutz είναι πλέον τόσο ισχυρό που δεν έχει κανένα κατάστημα ανάγκη. Τους κάνει ότι θέλει. Το αντίθετο, σχεδόν όλα τα καταστήματα το έχουν πολύ ανάγκη και συμμορφώνονται.  Για πολλά από αυτά το να μην είναι στο skroutz σημαίνει λουκέτο. 

Επεξ/σία από possiz
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, Salvation81 said:

Θα μου επιτρέψεις να πιστεύω πως αν είχαμε μπροστά μας όλες τις αξιολογήσεις από χρήστες που λένε πως δεν ανέβηκαν τελικά, θα βλέπαμε πως το 90% ορθώς δεν δημοσιεύτηκαν... :) 

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα ξαναπώ ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο να καταλάβουν κάποιοι πώς γράφεται μια σωστή αξιολόγηση. Πολλοί, μάλιστα, θεωρούν πως "αφού δεν βρίζω" πρέπει να επιτρέπονται τα πάντα.

Παράδειγμα, το "θα σας κάνω βούκινο" στις διάφορες παραλλαγές του ("θα το πω σε όποιον ξέρω", "δεν θα αφήσω το ξαδερφάκι μου να ψωνίσει από εσάς", "θα το γράψω στο insomnia") δεν αποτελεί αξιολόγηση καταστήματος αλλά εκτόνωση εκνευρισμού. Πιθανόν δικαιολογημένου, αλλά και πάλι ως αξιολόγηση μπάζει, γιατί ουσιαστικά δεν είναι αξιολόγηση.

Η σωστή αξιολόγηση περιγράφει δεδομένα: "αγόρασα αυτό, τότε, παρέλαβα, είχε το τάδε θέμα". Κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε "κομμένες" αξιολογήσεις, πιστεύω θα βρίσκαμε πολύ υλικό για σχολιασμό. 

• Like 3
Δημοσ.

Να μια αρνητική σε μεγάλο κατάστημα. 15 μέρες πήρε να εμφανισθεί γιατί περίμεναν και την άποψη του καταστήματος. Βλέπετε ότι έβαλαν τον χρήστη να επαναδιατυπώσει την αρνητική ώστε να περιγράφει μόνο αυτό που συνέβη.

skroutz.jpg.8fe5d22ae35feea843c5468c3003ff03.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, possiz είπε

Υποστηρίζω καταστήματα με εκατοντάδες καθημερινές πωλήσεις. Έχουν φάει αρνητική στο skroutz,  δεν τους χαρίστηκε αν και κάνουν μεγάλους λογαριασμούς εκεί, εκεί κολλάει. 

Στο διαχειριστικό που προφανώς δεν γνωρίζεις, όταν κάποιος κάνει αρνητική κριτική ο έμπορος ενημερώνεται. Του λέει τι γράφει ο χρήστης και ότι θα ανέβει σε Χ ημέρες αν δεν κάνει κάτι να επιλύσει το πρόβλημα. Γενικά καλά κάνει, η ιδέα είναι να επιλύονται τα προβλήματα και όχι να βγάζει ο καθένας τα απωθημένα του. 

Για να μην ανέβει η αρνητική σου μάλλον δεν ήταν τόσο ισχυρή η κριτική σου, θα έμπαζε από κάπου. Το να λες εσύ κάτι δεν σημαίνει ότι είναι η απόλυτη αλήθεια. Επίσης η κριτική πρέπει να είναι συγκεκριμένη και να μην επεκτείνεται σε απειλές του τύπου θα πω στους γνωστούς μου και τέτοια. Απλή παράθεση του προβλήματος. 

Λάθη μπορεί να γίνονται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει ασυλία για κάποιους και ότι τα παίρνει το skroutz. Πίστεψε με το skroutz είναι πλέον τόσο ισχυρό που δεν έχει κανένα κατάστημα ανάγκη. Τους κάνει ότι θέλει. Το αντίθετο, σχεδόν όλα τα καταστήματα το έχουν πολύ ανάγκη και συμμορφώνονται.  Για πολλά από αυτά το να μην είναι στο skroutz σημαίνει λουκέτο. 

Το να καθονται και να μην αφηνουν αρνητικες επειδη δεν τους αρεσουν δεν σημαινει οτι μπαζουν.......Αν βαλω αρνητικη στο Aliexpress για ενα καταστημα λες να μουν την σβυσουν επειδη θα λεω πως πχ θα τους κανω βουκινο; Στο Amazon ισως; Γιατι αν τσεκαρεις αξιολογησεις θα βρεις πολυ πολυ πολυ χειροτερα λεγομενα......Οποτε δεν νομιζω πως αν καποια κριτικη λεει πως πολυ απλα Δεν θα συστισω το εν λογω καταστημα σε φιλους (η πως θα ενημερωσω τι εγινε ωστε να μην αγορασουν απο το εν λογω καταστημα) πως μπαζει.....Απλα πιανονται απο τα παντα προκειμενου να μην τις δημοσιευσουν (εδω δεν δημοσιευουν κριτικες οταν ενα καταστημα βαζει Παρασκευη "λαθος" τιμη και ριχνει ακυρα επανειλημενα με την λογικη οτι δεν το ειχαν λισταρισμενο στο Skroutz σε αυτη την τιμη και αρα δεν υφισταται. Δλδ αυτο δεν ειναι ορθη κριτικη καταστηματος; Μην τρελαθουμε κιολας).
Επισης Πολλα καταστηματα αναμεσα τους και μεγαλα ξεκοψαν απο το Skroutz σχετικα τελευταια.......

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, Salvation81 said:

Το να καθονται και να μην αφηνουν αρνητικες επειδη δεν τους αρεσουν δεν σημαινει οτι μπαζουν.......Αν βαλω αρνητικη στο Aliexpress για ενα καταστημα λες να μουν την σβυσουν επειδη θα λεω πως πχ θα τους κανω βουκινο; Στο Amazon ισως; Γιατι αν τσεκαρεις αξιολογησεις θα βρεις πολυ πολυ πολυ χειροτερα λεγομενα......Οποτε δεν νομιζω πως αν καποια κριτικη λεει πως πολυ απλα Δεν θα συστισω το εν λογω καταστημα σε φιλους (η πως θα ενημερωσω τι εγινε ωστε να μην αγορασουν απο το εν λογω καταστημα) πως μπαζει.....Απλα πιανονται απο τα παντα προκειμενου να μην τις δημοσιευσουν (εδω δεν δημοσιευουν κριτικες οταν ενα καταστημα βαζει Παρασκευη "λαθος" τιμη και ριχνει ακυρα επανειλημενα με την λογικη οτι δεν το ειχαν λισταρισμενο στο Skroutz σε αυτη την τιμη και αρα δεν υφισταται. Δλδ αυτο δεν ειναι ορθη κριτικη καταστηματος; Μην τρελαθουμε κιολας).
Επισης Πολλα καταστηματα αναμεσα τους και μεγαλα ξεκοψαν απο το Skroutz σχετικα τελευταια.......

Τελικά χαίρομαι που οι σκέψεις μου επιβεβαιώνονται! Μας λες δηλαδή πως κακώς έκοψαν κριτική για ένα κατάστημα επειδή η κριτική αφορούσε προϊόν που ΔΕΝ υπήρχε στο skroutz και δημοσιεύτηκε στο site του καταστήματος με λάθος τιμή ή διαθεσιμότητα!

Είναι σα να λέμε: είδα φως και μπήκα! 😛 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τελικά χαίρομαι που οι σκέψεις μου επιβεβαιώνονται! Μας λες δηλαδή πως κακώς έκοψαν κριτική για ένα κατάστημα επειδή η κριτική αφορούσε προϊόν που ΔΕΝ υπήρχε στο skroutz και δημοσιεύτηκε στο site του καταστήματος με λάθος τιμή ή διαθεσιμότητα!

Είναι σα να λέμε: είδα φως και μπήκα! 😛 

Εγω αναφερα τους λογους που δεν ανεβαζουν κριτικες, συγκεκριμενα εμενα δεν ανεβασαν κριτικη για χρησιμοποιημενο προιον (κατι που αναφερα πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες).
Περα απο αυτο τωρα αν εσυ δεν δεχεσαι σαν ορθη κριτικη μαγαζιου το να βγει κοσμος και να αναφερει οτι βαζει επανειλημενα λαθος τιμες και ριχνει ακυρα μαλλον αντιλαμβανομαστε διαφορετικα το τι σημαινει κριτικη Μαγαζιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...