Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Έχεις έστω κι ένα παράδειγμα με αποδείξεις, λινκ...κάτι τέλος πάντων;

Τι εννοεις παραδειγμα; Λες να κραταω αποκοματα απο τα προστιμα που τρωνε τα καταστηματα; Στειλε ενα email στην προστασια καταναλωτη να στα δωσουν.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια απ τα ιδια επαθα κι εγω. Και μαλιστα σε θετικη αξιολογηση. 3 αγορες εκανα τον τελευταιο μηνα, 3 αξιολογησεις πηγα να αφησω (2 αρνητικες 1 θετικη) και οι 3 για αναδιατυπωση μου επεστρεψαν. Προσπαθησα να περιγράψω τα πράγματα οσο πιο αντικειμενικα γινοταν. Με τα πολλα και τα λιγα περασαν τις 2 αρνητικες αφου τις αναδιατυπωσα και φαινονταν καπως μισες στα ματια μου. Στην θετικη παρολα αυτα ειχα αφησει ενα σχολιο οτι το μαγαζι σε μερες που δεν λειτουργει (ΣΚ και αργιες) αναγραφει τιμες χωρις ΦΠΑ ως τελικες και στο καλαθι χρεωνει και το ΦΠΑ εξτρα. Μαλιστα επειδη ηθελα να παραγγειλω και ηταν Σαββατο είχα κρατήσει και screenshots απο τα προϊόντα που ηθελα να αγορασω με τις χαμηλοτερες τιμες για να τηλεφωνούσα στο κατάστημα την Δευτερα και να ζητουσα την χαμηλοτερη τιμη. Εν τελει τηλεφωνησα και μου ανεφεραν πως η τιμη που ειδα ήταν χωρις τον ΦΠΑ. Εκανα την παραγγελια, εγραψα την κριτικη ως θετικη αλλα με το ανωθεν σχολιο. Το σκρουτζ ζητησε αναδιατυπωση καθως λεει οτι στους ελεγχους του δεν παρατηρησε κατι τετοιο και μου ζητησε σκρινσοτ. Τα σκρινσοτ τα ειχα διαγράψει στο μεσοδιαστημα γιατι τα θεωρησα ως αχρηστα και μπηκα σε κοπο να τα ανακτησω απο τον δισκο με το recuva. Αφου ξοδεψα 1-2 ωρες για να τα βρω τους τα εστειλα πιο πολυ απο εγωισμο και για να τους τα τριψω στα μουτρα. Λεω περασε το δικο μου. Δεν τους εκανα το χατηρι να αναδιατυπωσω ΚΑΙ αυτη την κριτικη. Απο τοτε δεν εχω λαβει απαντηση, ουτε εχει δημοσιευθει η κριτικη βεβαια. Τελος λοιπον με το σκρουτζ. Αρκετη αξια τους εδινα. Επειδη μαλιστα ακουσα οτι πληρωνονται με το κλικ, εχω μπει σε διαδικασια αφου κανω αναζητησεις να ψαχνω το προϊον στο μαγαζι που με ενδιαφερει απευθειας απ την google για να μην ξαναπαρουν ουτε cent απο μενα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stalker96 είπε

Επειδη μαλιστα ακουσα οτι πληρωνονται με το κλικ, εχω μπει σε διαδικασια αφου κανω αναζητησεις να ψαχνω το προϊον στο μαγαζι που με ενδιαφερει απευθειας απ την google για να μην ξαναπαρουν ουτε cent απο μενα.

Μα δεν τους πληρώνεις εσύ, αλλά το μαγαζί που επισκέπτεσαι.

Και ακριβώς γι' αυτό το λόγο προασπίζουν τα συμφέροντα του μαγαζιού και όχι τα δικά σου.

Δημοσ.

Εξυπακούεται ότι αν αυτά που λένε κάποιοι αληθεύουν, η συμπεριφορά τους δεν είναι νόμιμη. Άλλα η διαφήμιση και η παραπλάνηση της και άλλο η φαινομενικά σοβαρή δήλωση ποιότητας.

ΥΓ. Αν και οι διαφημίσεις είναι παράξενο αν το καλοσκεφτείς πως επιτρέπεται να είναι παραπλανητικές. Σκέψου πόση σαβούρα πουλάνε σε μικρά παιδιά με καθαρά ψέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες εβαλα μια αρνητικη στο Σκρουτζ, συγκεκριμενα αναφερα πως ειχα βαλει μια παραγγελια αρχες του μηνα που ηταν οι προσφορες, με πηραν να με ενημερωσουν πως το προιον ηταν λαθος διαθεσιμοτητα και προχθες που κοιταξα στο σαιτ για κατι που ηθελα βρηκα το προιον πως ειναι διαθεσιμο αλλα με μεγαλυτερη τιμη.

Λοιπον ΔΕΝ την δεχτηκαν την αρνητικη και μου ζητησαν να αναδιατυπωσω αυτο το κομματι (Ολο το κομματι οχι τα κεφαλαια που εχω μια λεξη):

(12/3/2019 κοιταξα ξανα και προς εκπληξης μου η ζακετα υπαρχει ακομα στο μέγεθος που την ηθελα ΑΛΛΑ με αυξημενη τιμη….)

Μπορει καποιος να βρει το ακαταλληλο σε αυτο το κομματι πιο ειναι ακριβως; Γιατι πλεον ειναι ξεκαθαρο πως βασανιζουν τους καταναλωτες καθε φορα που βαζουν αρνητικη με σκοπο φυσικα να μην ασχοληθουν περεταιρω και να μην μπει ποτε. Εκανα επαναδιατυπωση και περιμενω να δω τι δικαιολογια θα βρουν τωρα.

ΥΓ: 2η επαναδιατυπωση και δεν την δεχτηκαν, θα την επαναδιατυπωσω 1000000 φορες ετσι για το γαμωτο :)

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...