Diskimpex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, chill είπε Αν είσαι τυχερός και έχεις everest κοντά στο σπίτι σου μπορεί να έρθουν και σε 20 λεπτακια. Ειχα ρωτησει εναν της Διας .Η απαντηση ειναι σε κεντρικα σημεια .Ετσι επεμβαινουν πιο γρηγορα
umad Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, lightsout είπε Έχετε υπόψιν σας ότι ο συναγερμός εξουδετερώνεται πλέον πολύ εύκολα. Μία συχνή μέθοδος είναι το ξήλωμα της σειρήνας και η ρίψη της σε κουβά με νερό. Φαίνεσαι σχετικός με το θέμα...
lightsout Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, umad είπε Φαίνεσαι σχετικός με το θέμα... Σε ευχαριστώ πολύ. Παρακαλώ να εμπλουτίσεις κι εσύ το θέμα με τις γνώσεις σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, unforgiven είπε Προσωπική άποψη: Ασφάλεια κλοπής και αν μπουκάρουν μέσα, τους βοηθάμε να κουβαλήσουν τα πράγματα, τους δίνουμε και τα κλειδιά του αυτοκινήτου με το κοντρόλ της γκαραζόπορτας να μην ψάχνουν, τους φτιάχνουμε και καφέ αν θέλουν. Δεν μπορώ να φανταστώ ΤΙΠΟΤΑ το οποίο θα με έκανε να διακινδυνεύσω τη ζωή τη δική μου και, πολύ περισσότερο, των δικών μου ανθρώπων. Ακριβώς αυτό.. Η διάρρηξη δεν είναι το χειρότερο που μπορείς να πάθεις. Αν σε δει ο διαρρήκτης, και είσαι σε θέση να τον αναγνωρίσεις, αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού.
talibanakos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Πολλες ταινιες βλεπετε εδω μεσα μου φαινεται. Καλο θα ειναι να μην παρουσιαζετε τα πραματα οπως θεωρειται εσεις οτι ειναι,γιατι ετσι μπερδευετε τους αλλους και καποια στιγμη καποιον θα παρετε στο λαιμο σας. Γενικοτερα καλο θα ηταν να διαγραφει το νημα,οχι απλα να κλειδωθει,καθως αυτα που εχουν γραφτει σιγουρα θα φερουν πιο πολυ κακο παρα καλο. 12 ώρες πριν, randomcat είπε Αφού μπήκε, είναι νεκρός Εδω μεσα ωραια τα λες,αλλα οταν ερθεις σε αυτη τη θεση τα πραματα αλλαζουν εντελως. Χρειαζεσαι εκπαιδευση για να εισαι σε θεση να αντιδρασεις σωστα και ψυχραιμα,ποσο μαλλον για να σηκωσεις το οπλο και να πυροβολησεις. 99% θα πατησεις την σκανδαλη πριν καν σηκωσεις την κανη
randomcat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, talibanakos είπε Πολλες ταινιες βλεπετε εδω μεσα μου φαινεται. Ας μου επέτρεπε ο νόμος να είχα κανά RPG και θα ανατίναζα τον κλέφτη μαζί με τον τοίχο του σπιτιού μου. Μαζί και εμένα ίσως. Μπουρλότο.
talibanakos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, randomcat είπε Ας μου επέτρεπε ο νόμος να είχα κανά RPG και θα ανατίναζα τον κλέφτη μαζί με τον τοίχο του σπιτιού μου. Μαζί και εμένα ίσως. Μπουρλότο. Ο νομος δε σου επιτρεπει να εχεις ουτε..σφεντονα. Αυτο δε σημαινει οτι δε μπορεις να εχεις κατι στο σπιτι. Μπορεις να εχεις ενα hattori hanzo,να σφαξεις τον κλεφτη και να πεις οτι το ειχε αυτος. Ομοιως και το rpg,αν και απο τα 2 θα προτεινα το hattori. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από talibanakos
AristidisZ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άσχετο, αλλά η ασφάλεια κλοπής σπιτιού καλύπτει κατά κύριο λόγο πράγματα που σπάνια θα μπει στη λογική να βουτήξει κάποιος που κάνει ντου σε ένα διαμέρισμα Δε καλύπτονται laptop, tablet, κινητά, ρολόγια, μετρητά & κοσμήματα Άρα τσάμπα λεφτά είναι, εκτός αν έχετε άγχος μην σας πάρουν το ψυγείο και το πλυντήριο... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από AristidisZ 1
liopyr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 11 hours ago, stormrain said: Δε θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα πραγματικα. Δε θα ρισκαρα για κανεναν λογο τη σωματικη μου ακεραιοτητα για κανεναν λογο. Αδιαφορω για το αμαξι, αδιαφορω για τα πραγματα, να σου σκασει δηλαδη ο αλλος με μαχαιρι και εσυ να κανεις τι? Να τσαμπουκαλευτεις ή να διαπραγματευτεις ξερωγω? Αυτή είναι σίγουρα η σωστή αντιμετώπιση, αλλά συνήθως η αδρεναλίνη εκείνη την ώρα δεν σε αφήνει να σκεφτείς πολύ ψύχραιμα. Το λέω γιατί το έπαθα, πάντα είμαι της γραμμής "πάρε οτι θες φίλε, και αν κάτι δεν δουλεύει φερτο πίσω να στο φτιάξω" , αλλά ένα καλοκαίρι που άκουσα να προσπαθούν να μου σηκώσουν την μηχανή κατέληξα στις 4 το πρωί να κάνω κύκλους στο τετράγωνο ημίγυμνος με σαγιονάρα και ένα σφυρί στο χέρι. Αλήθεια δεν ξέρω τι σκεφτόμουν, ακόμα δεν μπορώ να ψυχολογήσω γιατί είχα τετοια αντίδραση ενώ γνωρίζω από πριν πόσες χοντρές μαλακίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί εκείνο το βραδυ. 1 1
talibanakos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, liopyr είπε αλλά ένα καλοκαίρι που άκουσα να προσπαθούν να μου σηκώσουν την μηχανή κατέληξα στις 4 το πρωί να κάνω κύκλους στο τετράγωνο ημίγυμνος με σαγιονάρα και ένα σφυρί στο χέρι Ειναι πως θα σου κατσει εκεινη τη στιγμη. Καποτε ειχε σπασει ενα κρυσταλο στην πορτα και ειχα βαλει φελιζολ μεχρι να το αλλαξω. Το επομενο βραδυ ενω εκανα σεξ,ακουσα καποιον να προσπαθει να κουνησει λιγο το φελιζολ,για να παρει ματι,αν θες το πιστευεις. Βρεθηκα να τον κυνηγαω ΓΥΜΝΟΣ μεχρι τη γωνια,μετα πηγα ντυθηκα και βγηκα εξω με μισο κουρτινοξυλο στο χερι..
LIGHT1NG Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τους νόμους της Ελλάδας δυστυχώς το 2019 αν τυχών πέσουμε θύματα σε κλοπή το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάτσουμε στο πάτωμα σταυροποδι με τις πιτζάμες αν έχουμε γυναίκα και παιδιά καθόμαστε όλοι μαζί προσοχή όχι στο χαλί μπορεί να θέλει να το πάρει και αυτό κάνουμε live σε Facebook, Instagram κλπ βέβαια να τον ρωτήσουμε πριν το κάνουμε για να έχουμε την συγκατάθεση του εκτός αν έχει καλυμμένο το πρόσωπο καλά μετα φυσικά θα του δώσουμε και το κινητό φυσικά αφού κάνουμε factory reset και του δώσουμε και το κουτί φυσικά τέλος αφού φύγει παίρνουμε την αστυνομία και δηλώνουμε κλοπή, επόμενο βήμα πάμε σε αυτόν που έβγαλε τον νόμο που καλύπτει τον διαρρήκτη σε περίπτωση που φάει ξύλο και του ζητάμε σε χρηματικό ποσό για τα κλεμμένα πράγματα, ίσως τότε καταλάβει ότι κάποια πράγματα είναι άκρως επίπεδο ηλιθιότητας. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από LIGHT1NG
talibanakos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε ε τους νόμους της Ελλάδας δυστυχώς το 2019 Η απλα τον σκοτωνεις με το "οπλο του" και δηλωνεις αυτοαμυνα. 1
AristidisZ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Με τους νόμους της Ελλάδας δυστυχώς το 2019 αν τυχών πέσουμε θύματα σε κλοπή το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάτσουμε στο πάτωμα σταυροποδι με τις πιτζάμες αν έχουμε γυναίκα και παιδιά καθόμαστε όλοι μαζί προσοχή όχι στο χαλί μπορεί να θέλει να το πάρει και αυτό κάνουμε live σε Facebook, Instagram κλπ βέβαια να τον ρωτήσουμε πριν το κάνουμε για να έχουμε την συγκατάθεση του εκτός αν έχει καλυμμένο το πρόσωπο καλά μετα φυσικά θα του δώσουμε και το κινητό φυσικά αφού κάνουμε factory reset και του δώσουμε και το κουτί φυσικά τέλος αφού φύγει παίρνουμε την αστυνομία και δηλώνουμε κλοπή, επόμενο βήμα πάμε σε αυτόν που έβγαλε τον νόμο που καλύπτει τον διαρρήκτη σε περίπτωση που φάει ξύλο και του ζητάμε σε χρηματικό ποσό για τα κλεμμένα πράγματα, ίσως τότε καταλάβει ότι κάποια πράγματα είναι άκρως επίπεδο ηλιθιότητας. Ότι να ναι... Μόνο στο μυαλό σου υπάρχουν αυτά που γράφεις Εύχομαι να μη σου τύχει ποτέ, αλλά ότι και αν κάνεις μέσα στο σπίτι σου υπάρχουν άπειρα παραθυράκια που ακόμα και φόνο αν κάνεις μπορείς να την γλιτώσεις Φυσικά αν βγεις στο μπαλκόνι και ρίξεις με το δίκανο στην άλλη γωνία στον κλέφτη θα πας μέσα 1 λεπτό πριν, talibanakos είπε Η απλα τον σκοτωνεις με το "οπλο του" και δηλωνεις αυτοαμυνα. Τα αυτονόητα...
green gordon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, talibanakos είπε Βρεθηκα να τον κυνηγαω ΓΥΜΝΟΣ μεχρι τη γωνια,μετα πηγα ντυθηκα και βγηκα εξω με μισο κουρτινοξυλο στο χερι.. Άμα τον πιάσω θα τον ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα