Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Δεν τον είχε σαπίσει στο ξύλο 2 μπουνιές του πάτησε και τον πέταξε από την πόρτα έπειτα ήρθε στο σπίτι του με αστυνομία και παρόλο που είχε και βίντεο από κάμερες ότι μπήκε για κλοπή αυτές ήταν οι συνέπειες στην αστυνομία συγκεκριμένα είχε πει ότι πήγε να αφήσει φυλλάδια και στην κάμερα έδειχνε άτομο με full face και μαχαίρι 

Επαναλαμβάνω, δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Αν αδικήθηκε ο φίλος σου από αστυνομία και δικαστήριο; Με κριτήριο το ότι ισχυρίζεσαι πως του "πάτησε 2 μπουνιές";

Πού να το ξέρω εγώ αυτό; Δεν μπήκα να σχολιάσω για τον Βασιλάκη Καΐλα που τον αδίκησε η άτιμη κενωνία, την ανοησία πως τάχα μου στην Αμερική πυροβολείς και δεν τρέχει μία μπήκα να σχολιάσω. 

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δε θα κάτσω να σου γράψω για περιστατικά εδώ που έχουν συμβεί ακριβώς αντίθετα πράγματα γιατί καλό είναι να μη γίνεται δημόσιος λόγος για το πως παρακάμπτονται οι νόμοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις 

Επίτρεψέ μου να σου πω πάντως ότι γνωρίζω πάρα πολλά περιστατικά που έχει συμβεί το ανάποδο

Με τα λεγόμενα αυτά εννοείς ότι υπάρχουν και από αυτά που έγιναν έτσι σημασία έχει να βρεθεί λύση για αυτό το θέμα δεν γίνεται ο καθένας να πάει να κλέβει και αν φάει ξύλο να βγαίνει κερδισμένος είναι κάποια πράγματα που κάποιοι τα έχουν χτίσει με ιδρώτα δεν είναι λύση να έχουμε 5 πόρτες ασφαλείας 50 κάμερες 50 αισθητήρες κλπ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snoob είπε

Επαναλαμβάνω, δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Αν αδικήθηκε ο φίλος σου από αστυνομία και δικαστήριο; Με κριτήριο το ότι ισχυρίζεσαι πως του "πάτησε 2 μπουνιές";

Πού να το ξέρω εγώ αυτό; Δεν μπήκα να σχολιάσω για τον Βασιλάκη Καΐλα που τον αδίκησε η άτιμη κενωνία, την ανοησία πως τάχα μου στην Αμερική πυροβολείς και δεν τρέχει μία μπήκα να σχολιάσω. 

Αν κατάλαβες, ο φίλος του Chuck μάλλον τουλούμιασε κάποιον απέξω από το σπίτι γιατί είχε την υποψία ότι μπορεί να μπουκάρει 

Δημοσ.

Εντομεταξύ στις περισσότερες διαρρήξεις, μιλάμε πλέον για συμμορίες και όχι για ένα άτομο.

Θα μπουκάρουν 3 άτομα σπίτι σου κι εσυ θα κάνεις τον Ράμπο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Στην Αμερική αυτό συμβαίνει σε περίπτωση που απειλεί κάποιος την ζωή σου με όπλο. 

Μπορείς να βγάλεις το ίδιο αντικείμενο - όπλο 

Πχ σου βγάζει μαχαίρι βγάζεις μαχαίρι σου βγάζει πιστόλι εσύ μπορείς να βγάλεις μαχαίρι ή πιστόλι έτσι πάνε εκεί 

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Αν κατάλαβες, ο φίλος του Chuck μάλλον τουλούμιασε κάποιον απέξω από το σπίτι γιατί είχε την υποψία ότι μπορεί να μπουκάρει 

Aπ΄ έξω; 

Τι να πω. Δικαστική πλάνη θα ήταν, μάλλον.

Τέλος πάντων, επαναλαμβάνω, όπου και βρεθείς μπλεγμένος σε θάνατο ανθρώπου (με όπλο, με καρατιές τύφλα να 'χει ο Τσάκι Τσαν, με τη δύναμη της Θαντέρα) η αστυνομία θα σε θέσει υπό κράτηση, θα ελεγχθούν οι συνθήκες και αναλόγως θα πάρει το πράγμα το δρόμο του.

Πάντως, το "πού μπορείς με το νόμο να σκοτώσεις όποιον μπει μέσα στο σπίτι σου", που διάβασα παραπάνω, δεν έχει ως απάντηση το "στην Αμερική", ανάθεμα το Χόλιγουντ.

Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Στην Αμερική αυτό συμβαίνει σε περίπτωση που απειλεί κάποιος την ζωή σου με όπλο. 

Μπορείς να βγάλεις το ίδιο αντικείμενο - όπλο 

Πχ σου βγάζει μαχαίρι βγάζεις μαχαίρι σου βγάζει πιστόλι εσύ μπορείς να βγάλεις μαχαίρι ή πιστόλι έτσι πάνε εκεί 

Μπορείς να βγάλεις και εκτοξευτή ρουκετών.

Η αστυνομία θα σε θέσει υπό κράτηση. Πουθενά δεν υπάρχει νόμος που σε απαλλάσσει αυτομάτως από κάθε υποχρέωση να λογοδοτήσεις επειδή μπήκε ο άλλος στο σπίτι σου.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αφου η κάμερα ήταν εσωτερική που κατέγραψε μέσα στο σπίτι πως ήταν από έξω μόνο εσύ το ξέρεις Κούγια δεν θα κάτσω παραπάνω να σχολιάσω ότι το σύστημα πάει κατά διαόλου και δεν υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος για αποφυγή για δώσε μου ένα παράδειγμα τη θα έκανες εσύ αν μπουκάρει ένας με το πιστόλι μέσα στο σπίτι σου και έχεις 2 παιδιά και την γυναίκα? 

4 λεπτά πριν, Snoob είπε

Aπ΄ έξω; 

Τι να πω. Δικαστική πλάνη θα ήταν, μάλλον.

Τέλος πάντων, επαναλαμβάνω, όπου και βρεθείς μπλεγμένος σε θάνατο ανθρώπου (με όπλο, με καρατιές τύφλα να 'χει ο Τσάκι Τσαν, με τη δύναμη της Θαντέρα) η αστυνομία θα σε θέσει υπό κράτηση, θα ελεγχθούν οι συνθήκες και αναλόγως θα πάρει το πράγμα το δρόμο του.

Πάντως, το "πού μπορείς με το νόμο να σκοτώσεις όποιον μπει μέσα στο σπίτι σου", που διάβασα παραπάνω, δεν έχει ως απάντηση το "στην Αμερική", ανάθεμα το Χόλιγουντ.

Μπορείς να βγάλεις και εκτοξευτή ρουκετών.

Η αστυνομία θα σε θέσει υπό κράτηση. Πουθενά δεν υπάρχει νόμος που σε απαλλάσσει αυτομάτως από κάθε υποχρέωση να λογοδοτήσεις επειδή μπήκε ο άλλος στο σπίτι σου.

Οτι θα γίνει έλεγχος είναι δεδομένο ας απαντήσει ο Κούγιας λίγο τη θα έκανε σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο στο σπίτι του

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αφου η κάμερα ήταν εσωτερική που κατέγραψε μέσα στο σπίτι πως ήταν από έξω μόνο εσύ το ξέρεις Κούγια δεν θα κάτσω παραπάνω να σχολιάσω ότι το σύστημα πάει κατά διαόλου και δεν υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος για αποφυγή για δώσε μου ένα παράδειγμα τη θα έκανες εσύ αν μπουκάρει ένας με το πιστόλι μέσα στο σπίτι σου και έχεις 2 παιδιά και την γυναίκα? 

5 λεπτά πριν, Snoob είπε
14 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

στην αστυνομία συγκεκριμένα είχε πει ότι πήγε να αφήσει φυλλάδια

Καταρχάς πως είπε στην αστυνομία ο ληστής ότι πήγε να αφήσει φυλλάδια και βρέθηκε μέσα στο σπίτι ; 

Δεύτερον αν μου μπουκάρανε θα τους έδινα και το βρακί μου και θα τους παρακάλαγα να φύγουν και να μας αφήσουν 

Τρίτον στην απίθανη περίπτωση που έβρισκα τρόπο να τους αντιμετωπίσω, ακόμα και αν τους καθάριζα (λέμε καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα) ξέρω ακριβώς τι θα έλεγα στους αστυνομικούς που θα ερχόντουσαν 

Μάλλον ο φίλος σου δεν ήξερε ή κάτι περίεργο κρύβει η ιστορία του

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

για δώσε μου ένα παράδειγμα τη θα έκανες εσύ αν μπουκάρει ένας με το πιστόλι μέσα στο σπίτι σου και έχεις 2 παιδιά και την γυναίκα

Φίλε μου το θέμα είναι να πάρεις όλα τα απαραίτητα μέτρα για μην μπουκαρει.

Αν μπουκαρει ο άλλος κ είσαι μέσα πράγματικα όσα όπλα κ να έχεις, όσες πολεμικές τέχνες κ να ξέρεις, όσες προβες κ αν έχεις κάνει στο μυαλό σου για τον πως θα αντιδράσεις, μπορούν να πάνε χιλιάδες πράγματα στραβά ώστε η εξέλιξη να είναι πολύ κακη.

Για αυτό το λόγο εγώ προτείνω την πρόληψη. Πόρτα με καλή κλειδαριά ασφαλείας (δες κ το ανάλογο Thread), κουφώματα με περιμετρικά κλειδώματα κ εσωτερικα κλειδώματα ασφαλείας, κλειστά παντζούρια το βράδυ, συναγερμός κλτ.

Υπάρχουν αμέτρητα συστήματα ασφαλείας που μπορούν να αποτρέψουν το σύνολο των διαρρηκτων.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Snoob είπε

την ανοησία πως τάχα μου στην Αμερική πυροβολείς και δεν τρέχει μία μπήκα να σχολιάσω. 

Εγώ δεν ξέρω από πρώτο χέρι τι ισχύει εκεί.

Μήπως όμως ισχύουν και τα δύο πάνω-κάτω;

Εννοώ ότι ναι μεν μπορεί να γίνεται σύλληψη, αλλά αν τις περισσότερες φορές αθωώνεσαι, δηλαδή η σύλληψη είναι πιο πολύ για τους τύπους, ε δεν απέχει και πολύ από αυτό που λέει ο light1ng.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill999r είπε

Φίλε μου το θέμα είναι να πάρεις όλα τα απαραίτητα μέτρα για μην μπουκαρει.

Αν μπουκαρει ο άλλος κ είσαι μέσα πράγματικα όσα όπλα κ να έχεις, όσες πολεμικές τέχνες κ να ξέρεις, όσες προβες κ αν έχεις κάνει στο μυαλό σου για τον πως θα αντιδράσεις, μπορούν να πάνε χιλιάδες πράγματα στραβά ώστε η εξέλιξη να είναι πολύ κακη.

Για αυτό το λόγο εγώ προτείνω την πρόληψη. Πόρτα με καλή κλειδαριά ασφαλείας (δες κ το ανάλογο Thread), κουφώματα με περιμετρικά κλειδώματα κ εσωτερικα κλειδώματα ασφαλείας, κλειστά παντζούρια το βράδυ, συναγερμός κλτ.

Υπάρχουν αμέτρητα συστήματα ασφαλείας που μπορούν να αποτρέψουν το σύνολο των διαρρηκτων.

Γενικά μιλάω το σπίτι εμένα κομπλέ είναι αλλά είναι κάποια πράγματα που είναι τρελά. 

@AristidisZ απλά δεν ήξερε ότι είχε κάμερες μέσα και είπε αυτό παρόλο όμως που έγινε αυτό επειδή είχε σημάδια ο άλλος από χτύπημα πήγε σε γιατρό και έλεγε ότι είχε ζαλάδα πονοκέφαλο και χίλιες μα..... Απλά στην τελική ο φίλος μου τον πλήρωσε και από πάνω 3.000€ δυστυχώς αυτό είναι το σύστημα της Ελλάδας 

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Εγώ δεν ξέρω από πρώτο χέρι τι ισχύει εκεί.

Μήπως όμως ισχύουν και τα δύο πάνω-κάτω;

Εννοώ ότι ναι μεν μπορεί να γίνεται σύλληψη, αλλά αν τις περισσότερες φορές αθωώνεσαι, δηλαδή η σύλληψη είναι πιο πολύ για τους τύπους, ε δεν απέχει και πολύ από αυτό που λέει ο light1ng.

Τι πάει να πει "πάνω-κάτω";

Το "αν τις περισσότερες φορές αθωώνεσαι", δεν έχει να κάνει με το αν μπορείς χαλαρά να σκοτώσεις όποιον κερατά μπει να σε κλέψει.

Και οι συνθήκες υπό τις οποίες θα τον σκοτώσεις έχουν σημασία.

Εν πάση περιπτώσει, η ουσία είναι πως ούτε στην Αμερική υπάρχει νόμος που σου επιτρέπει να σκοτώνεις όποιον μπει στο σπίτι σου, τελεία. Ανάθεμα, ξαναλέω, το Χόλιγουντ. Και τις βλαμμένες αστυνομικές σειρές που λύνουν εγκλήματα σε 35 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Τι πάει να πει "πάνω-κάτω";

Το "αν τις περισσότερες φορές αθωώνεσαι", δεν έχει να κάνει με το αν μπορείς χαλαρά να σκοτώσεις όποιον κερατά μπει να σε κλέψει.

Και οι συνθήκες υπό τις οποίες θα τον σκοτώσεις έχουν σημασία.

Εν πάση περιπτώσει, η ουσία είναι πως ούτε στην Αμερική υπάρχει νόμος που σου επιτρέπει να σκοτώνεις όποιον μπει στο σπίτι σου, τελεία. Ανάθεμα, ξαναλέω, το Χόλιγουντ. Και τις βλαμμένες αστυνομικές σειρές που λύνουν εγκλήματα σε 35 λεπτά τηλεοπτικού 

Όταν πας Αμερική ή αν πας και βλέπεις το μεγαλύτερο ποσοστό να κυκλοφορεί με ένα πιστόλι μη σου φανεί περίεργο ενημερωτικά. 

• Super Moderators
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

OK Chuck Norris 

Για πες μου σε ποια χώρα επιτρέπεται βάσει νόμου να σκοτώσεις αυτόν που μπουκάρει στο σπίτι σου

52 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αμέρικα

Εδώ στην Ελλάδα και σφαλιάρες να του δώσεις θα βγει αθώος από το δικαστήριο και εσύ θα μπλέξεις

Και επειδή, ως συνήθως σε τέτοια νήματα, χάνεται τελείως η μπάλα, να ο λόγος που μπήκα να σχολιάσω:

Ερώτηση: "Σε ποια χώρα επιτρέπεται βάσει νόμου να σκοτώσεις αυτόν που μπουκάρει στο σπίτι σου;"

Απάντηση: "Αμέρικα"

Δικό μου σχόλιο: ΔΕΝ ισχύει αυτό. Όχι μόνο δεν υπάρχει νόμος που να σου επιτρέπει να σκοτώσεις αυτόν που μπουκάρει, αλλά μπορείς (αναλόγως του πώς κατέληξες να τον σκοτώσεις) να βρεθείς άγρια μπλεγμένος.

Και ξαφνικά βρέθηκα εγώ μπλεγμένος σε μια "συζήτηση" για τον αν άδικα τιμωρήθηκε ο τύπος που "πάτησε 2 μπουνιές" στο διαρρήκτη.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, LIGHT1NG said:

Γενικά μιλάω το σπίτι εμένα κομπλέ είναι αλλά είναι κάποια πράγματα που είναι τρελά. 

@AristidisZ απλά δεν ήξερε ότι είχε κάμερες μέσα και είπε αυτό παρόλο όμως που έγινε αυτό επειδή είχε σημάδια ο άλλος από χτύπημα πήγε σε γιατρό και έλεγε ότι είχε ζαλάδα πονοκέφαλο και χίλιες μα..... Απλά στην τελική ο φίλος μου τον πλήρωσε και από πάνω 3.000€ δυστυχώς αυτό είναι το σύστημα της Ελλάδας 

Δεν είναι το σύστημα της Ελλάδας, πουθενά δεν προβλέπεται να χτυπήσεις κάποιον για οποιαδήποτε αφορμή. Και σωστά. Του φίλου σου τα ήθελε ο κώλος του, και φθηνά μάλλον την γλύτωσε.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...