Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πρώτη φωτογραφία δείχνει ότι το προϊόν που παρήγγειλες αναμένεται να έρθει σπίτι σου 11/01/2019. Συνήθως δεν πέφτουν έξω στις ημερομηνίες από προσωπική εμπειρία. Αν εσένα σου ήρθε όντως 11/01 ή και λίγο αργότερα (ή νωρίτερα από 11/1 μου έχει τύχει και αυτό) και εσύ έκανες το "παγώνι" γιατί πίστευες οτι το πήρες τζάμπα δεν φταίει το Amazon για την συνέχεια. 

Στο chat επικοινωνίας φαίνεται ότι συνομιλείς με Amazon 13/2 και αφού σου ήρθε η ειδοποίηση από την εισπρακτική. 

Εν συνεχεία πληρώνεις το Amazon 14/02 και μένει η οφειλή της εισπρακτικής. 

Αυτά είναι τα γεγονότα που μπορώ να συμπεράνω από τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει. 

Τα λάθη σου είναι 2: 

1. Δοκίμασες να αγοράσεις το προϊόν με διαφορετικές μεθόδους πληρωμής ( αφού δεν μπόρεσες να ολοκληρώσεις την αγορά με πιστωτική ) μη γνωρίζοντας τους όρους της συγκεκριμένης επιλογής.

2. Παρέλαβες το προϊόν το οποίο δεν είχες πληρώσει και δεν μπήκες στον κόπο να δεις πως έγινε αυτό.

Ερώτημα: υπήρξαν 3 ειδοποιήσεις πληρωμής που αναφέρει ο @slk200gr ?

Θεωρώ ότι  δεν αξίζει ρισκάρεις 68 ευρώ. 

Προσοχή άλλη φορά.

• Like 1
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα 4 πράγματα.

1. Καταγγελία στην Εκποιζώ, νομίζω είναι 50€ το κόστος.
  2. Καταγγελία μέσω κωσταντοπούλου όπως είπε και ο φίλος απο πάνω ή μέσω Ελληνικής Λύσης (υπόψιν στα μέλη τους δίνουν δωρεάν νομικές-φοροτεχνικές συμβουλές) 
  3. και κοινοποίησή στο νομικό συμβούλιο του κράτους.
  4. Άντε και μια καταγγελία στη ΓΓΚ αν και δεν θα είχε πολλή σημασία (Δωρεάν).

Μην το αφήσεις έτσι κυνήγησε τους μέσω αυτών των τρόπων είμαστε πολλοί και είναι λίγοι.;)

Στην εκποιζώ είναι τσακάλια. Αν μένεις και Αθήνα πέρνα μια βόλτα από εκεί μπας και βγάλεις καμιά άκρη, αλλιώς πάρε τους τηλέφωνο.

Πολλοί θα βιαστούν και θα πουν ε και τι έγινε κάτι θα τους κάνεις, κάτι μπορεί να μην τους κάνεις για σκέψου όμως την έκταση που θα πάρει το θέμα και τι κόστος θα έχει αυτό στις πωλήσεις τους.

μέχρι στο διάολο θα έφτανα για να βρω το δίκιο μου. :devil:

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
  • Like 2
Δημοσ.

Θα βάλεις σε ένα κουτί ένα χαρτί υγείας . Θα τους το στείλεις πίσω λέγοντας ότι μετάνιωσες και δεν το θέλεις και θα κρατήσεις το voucher . Και ασε τους μετά να αποδείξουν τι είχε μέσα το κουτί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DimosMcLaren είπε

Στην πρώτη φωτογραφία δείχνει ότι το προϊόν που παρήγγειλες αναμένεται να έρθει σπίτι σου 11/01/2019. Συνήθως δεν πέφτουν έξω στις ημερομηνίες από προσωπική εμπειρία. Αν εσένα σου ήρθε όντως 11/01 ή και λίγο αργότερα (ή νωρίτερα από 11/1 μου έχει τύχει και αυτό) και εσύ έκανες το "παγώνι" γιατί πίστευες οτι το πήρες τζάμπα δεν φταίει το Amazon για την συνέχεια. 

Στο chat επικοινωνίας φαίνεται ότι συνομιλείς με Amazon 13/2 και αφού σου ήρθε η ειδοποίηση από την εισπρακτική. 

Εν συνεχεία πληρώνεις το Amazon 14/02 και μένει η οφειλή της εισπρακτικής. 

Αυτά είναι τα γεγονότα που μπορώ να συμπεράνω από τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει. 

Τα λάθη σου είναι 2: 

1. Δοκίμασες να αγοράσεις το προϊόν με διαφορετικές μεθόδους πληρωμής ( αφού δεν μπόρεσες να ολοκληρώσεις την αγορά με πιστωτική ) μη γνωρίζοντας τους όρους της συγκεκριμένης επιλογής.

2. Παρέλαβες το προϊόν το οποίο δεν είχες πληρώσει και δεν μπήκες στον κόπο να δεις πως έγινε αυτό.

Ερώτημα: υπήρξαν 3 ειδοποιήσεις πληρωμής που αναφέρει ο @slk200gr ?

Θεωρώ ότι  δεν αξίζει ρισκάρεις 68 ευρώ. 

Προσοχή άλλη φορά.

το προιον ηρθε αρχες φλεβαρη 4-5 περιπου, λογω φορτο εργασιας αυτη την περιοδο δεν ειχα χρονο ουτε καν να το ανοιξω. η επιστολη γραφτηκε 5 φλεβαρη και ηρθε σε μενα την δευτερα 11 φλεβαρη. 

αν ηθελα να κανω το παγωνι απλα δεν θα πληρωνα ουτε καν το ποσο του προιοντος, ετσι και αλλιως ειχα σκοπο να το πληρωσω αφου ηρθε και το ηθελα. ειδοποιηση ελαβα μια στο email μου 24 ιανουαριου που την ειδα μεταγενεστερα γιατι δεν ελεγχα τα email μου που ηταν δεκαδες και "χαθηκε" μεσα στα πολλα. δεν ελαβα επιστολη τους ουτε δευτερο email μετα απο ελεγχο στα πολλα emails μου(3 ειδοποιησεις δηλαδη συνολικα αλλα μια)

φυσικα και θα προσεχω αλλη φορα, τοσα χρονια απο αλλα μαγαζια ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα

Επεξ/σία από vasilisx
Δημοσ.

ωφειλε το αμαζον να σε ενημερωση πρωτα με email και μετα τηλεφωνικα για το θεμα ,τωρα οσο αφορα την εταιρεια που ζητα κερατιατικα δικαστικα πιστευω θα κερδισεις αν πας μεχρι εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τη στιγμη που το amazon δεν εχει πληρωθει ΔΕΝ πρεπει να στειλει το δεμα.Θα μπορουσα να περιμενω 2 δεματα απο amazon.de και amazon.com για παραδειγμα και να ειχα παρει κατα λαθος το δεμα που δεν πληρωσα.Ειναι αστειο να λετε οτι φταιει το παλικαρι.Με αυτο το σκεπτικο αν φταιει το παιδι,που στο τελος το πληρωσε κιολας οσοι εχουν δανεια πιστωτικες κτλ που ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ κιολας θα επρεπε να ειναι φυλακη που δεν τα εχουν πληρωσει.

Επεξ/σία από giugiaro
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, giugiaro είπε

Απο τη στιγμη που το amazon δεν εχει πληρωθει ΔΕΝ πρεπει να στειλει το δεμα.Θα μπορουσα να περιμενω 2 δεματα απο amazon.de και amazon.com για παραδειγμα και να ειχα παρει κατα λαθος το δεμα που δεν πληρωσα.Ειναι αστειο να λετε οτι φταιει το παλικαρι.Με αυτο το σκεπτικο αν φταιει το παιδι,που στο τελος το πληρωσε κιολας οσοι εχουν δανεια πιστωτικες κτλ που ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ κιολας θα επρεπε να ειναι φυλακη που δεν τα εχουν πληρωσει.

Φίλε μου σωστό αυτό που λες αλλά όπως είπα και εγώ πιο πριν ας τους στείλει mail να τους πει δεν το πληρώνει τα έξτρα χρήματα.Το ότι έστειλαν το πακέτο έχει να κάνει με τον τρόπο πληρωμής και τους όρους του κανονικά σε αγορά με κάρτα δεν στέλνεται τίποτα πριν γίνει η χρέωση προφανώς αυτό δεν ισχύει με χρήση τραπεζικού λογαριασμού απευθείας τι να πω ίσως το Amazon τις πληρωμές αυτές τι έχει σίγουρες για αυτό να πήρε το Ρίσκο δεν ξέρω.

Όσο αναφορά τα δάνεια και τι πρέπει να είναι δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία εδώ φυλακή για χρέη δεν πας εκτός και αν ζημιώσεις το δημόσιο. Οι τράπεζες δεν μπορούν να σε βάλουν φυλακή για χρέη το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι κατασχέσεις και φυσικά να σε βάλουν στη μαύρη λίστα για να μην ξαναπάρεις δάνειο η κάθε μορφή πίστωσης από άλλη Ελληνική τράπεζα ξανά στο μέλλον.Έτσι και αλλιώς σε αυτή την περίπτωση δεν ευθύνεται μόνο το πρόσωπο που παίρνει τα χρήματα αλλά και αυτός που του τα δίνει.Αν πας και δώσεις χρήματα σε κάποιον χ χωρίς εξασφάλιση είτε είσαι τράπεζα είτε ιδιώτης καμία διαφορά πολύ απλά αν τα χάσεις και δεν τα ξαναπάρεις φταις και εσύ το ίδιο αν όχι περισσότερο.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vasilisx είπε

Ωραία λοιπόν θα φτιαξω ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομα ενός εχθρό μου να παράγγειλω ότι πιο ακριβό βρω να του το στείλουν και να το κυνηγάνε.

Μα είναι σοβαρο κατάστημα;

Είναι άλλο το επίπεδο εξυπηρέτησης της amazon. Όλες αυτές οι ειδικές διαδικασίες
και οι τρόποι εξυπηρέτησης έχουν προκύψει από μακροχρόνια έρευνα, δεν αποφασίζουν
έτσι στην πλάκα και δεν προσπαθούν να κλέψουν κανέναν.
Από προσωπική εμπειρία και ως πελάτης και ως πωλητής θα πω πως αν δεν μπορεί
κάποιος  να κατανοήσει τους όρους της συναλλαγής τότε καλό είναι να μην αγοράσει.
Το λέω γιατί αναφέρεις το πρόβλημα με τα αγγλικά, δεν ξέρω βέβαια τα γερμανικά
σου σε τι επίπεδο είναι αλλά αν δεν μπορείς να καταλάβεις επαρκώς τι λέει το site
καλύτερα να φυλαχτείς παρά να ψάχνεσαι.
Τέλος αν αλλάξεις γνώμη η θεωρείς πως κάτι είναι λάθος ΔΕΝ παραλαμβάνεις.
Εσύ ήξερες πως δεν πλήρωσες, δεν ήξερες τους όρους της συναλλαγής από δικό σου
σφάλμα και όμως παρέλαβες το προϊόν κανονικά. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Το ότι δεν ήρθε συστημένο το έχετε ξεχάσει, έτσι; 

Και θα μπορούσα να το πάρω να κάνω πραγματικά το παγώνι, και όταν θα μου ζητούσαν τα χρήματα, θα τους έλεγα για πιο προϊόν αφού δεν ελαβα ποτέ τίποτα εγω. Οι περισσότεροι απο εδω μέσα παρέλαβαν απλό και μάλιστα χωρις περιτύλιγμα, δηλαδή έβλεπε κάποιος την φωτογραφια με το προϊόν που περιέχει η κούτα.

Στη σελίδα παραπόνων απο τη γερμανική σελίδα που αναφέρω Στο τέλος του αρχικού κειμένου μου ενα θεμα ήταν ενω παρέλαβε κάποιος λογικά με τον ιδιο τρόπο με μένα και του ήρθε Επιστολή απο την εισπρακτική, δεν άνοιξε την παραγγελια και την έκανε επιστροφή, αλλά δεν τέλειωσε Εκει καθως έπρεπε να πληρώσει πρωτα, να κάνει επιστροφή προϊόντος και να περιμένει έπειτα την επιστροφή των χρημάτων του...

Επεξ/σία από vasilisx
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Το ότι δεν ήρθε συστημένο το έχετε ξεχάσει, έτσι; 

Πολλες φορες δεν ζητανε υπογραφη, σκαναρουν τα πακετα και στα αφηνουν, δεν σημαινει οτι δεν φαινεται στο συστημα οτι παρελαβες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Πολλες φορες δεν ζητανε υπογραφη, σκαναρουν τα πακετα και στα αφηνουν, δεν σημαινει οτι δεν φαινεται στο συστημα οτι παρελαβες.

Και το αφήνουν έξω απο την πορτα σου και περνάει ο άλλος και στο βουτάει....

Δημοσ.

Δεν ξερω γερμανικα και η μεταφραση ειναι οτι να ναι.

ας πουμε εδω:

Φυσικά, χρεώνουμε μόνο τον τραπεζικό σας λογαριασμό όταν αποστέλλονται τα παραγγελθέντα αντικείμενα

δεν ειναι ξεκαθαρο οτι αποστελλουν τιποτα χωρις πληρωμη.

Με αυτο το σκεπτικο .με τον αριθμο λογαριασμου του ταδε και τα στοιχεια του παραγγελνεις κατι με διευθυνση παραδοσης βολικη(αφου δεν μπορουν το επιβεβιαωσουν )και παραλαμβανεις ανενοχλητος?

Επισης αν μπορει καποιος να βοηθησει,σαφως και σε αλλες χωρες εχουν αλλη πολιτικη,αλλα ψαχνω να βρω την διαδικασια που ακολουθειται οταν δεν πληρωσεις κατι.Μετα απο ποσο καιρο σε "κυνηγανε΄?Στην ελλαδα στα τιμολογια αρμοδια ειναι τα δικαστηρια εκαστοτε περιοχης.Εκει ποιος ειναι ο οποιος ,αυθαιρετα οριζει και εξοδα και ποσα ειναι αυτα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Δεν ξερω γερμανικα και η μεταφραση ειναι οτι να ναι.

ας πουμε εδω:

Φυσικά, χρεώνουμε μόνο τον τραπεζικό σας λογαριασμό όταν αποστέλλονται τα παραγγελθέντα αντικείμενα

δεν ειναι ξεκαθαρο οτι αποστελλουν τιποτα χωρις πληρωμη.

Με αυτο το σκεπτικο .με τον αριθμο λογαριασμου του ταδε και τα στοιχεια του παραγγελνεις κατι με διευθυνση παραδοσης βολικη(αφου δεν μπορουν το επιβεβιαωσουν )και παραλαμβανεις ανενοχλητος?

Επισης αν μπορει καποιος να βοηθησει,σαφως και σε αλλες χωρες εχουν αλλη πολιτικη,αλλα ψαχνω να βρω την διαδικασια που ακολουθειται οταν δεν πληρωσεις κατι.Μετα απο ποσο καιρο σε "κυνηγανε΄?Στην ελλαδα στα τιμολογια αρμοδια ειναι τα δικαστηρια εκαστοτε περιοχης.Εκει ποιος ειναι ο οποιος ,αυθαιρετα οριζει και εξοδα και ποσα ειναι αυτα?

Όλα αυτά πες τα στην εταιρία που σου ζητάει τα χρήματα πες της ότι εξόφλησες το ποσό της παραγγελίας και δεν θα δώσεις περαιτέρω χρεώσεις.

Δημοσ.

Έχω πάθει πλάκα με το θέμα του φίλου, δεν περίμενα κάτι τέτοιο από το amazon!

Δλδ πες ότι εγώ δεν έχω στον ήλιο μοίρα, μπαίνω amazon αγοράζω αρκετά πράγματα χωρίς να πληρώσω , μου τα στέλνει και ψάχνει να με βρεi, lol!

Το λάθος που έκανες φίλε μου είναι ότι άνοιξες το θέμα αφού μίλησες μαζί τους, θα την είχαμε βρει την άκρη νωρίτερα!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...