Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθειά σας. Κάποιος έχει βάλει φραγή στο κινητό του και δεν μπορώ να τον καλέσω αλλά ούτε και να του στείλω μήνυμα.Πείτε μου σας παρακαλώ πως μπορώ να άρω αυτήν την ανούσια φραγή γιατί το πρόβλημα είναι σοβαρό! Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά είναι πολύ σοβαρό το θέμα για το οποίο ψάχνω να τον βρω ξέρω ότι δεν ακούγεται και πολύ λογικό αλλά πρέπει να γίνει οπότε αν μπορείτε να με βοηθη΄σετε καλώς αλλιώς τα σχόλια τύπου

13 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Τωρα καταλαβαίνω γιατί σου έβαλε φραγή..

να λείπουν σας παρακαλώ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς.  
Για ποιο λογο τον ψαχνεις δεν μας εχεις πει ?? στο λεω αυτο γιατι μπορει να υπαρχει αλλος τροπος ....

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lab_user είπε

Παιδιά είναι πολύ σοβαρό το θέμα για το οποίο ψάχνω να τον βρω ξέρω ότι δεν ακούγεται και πολύ λογικό αλλά πρέπει να γίνει οπότε αν μπορείτε να με βοηθη΄σετε καλώς αλλιώς τα σχόλια τύπου

Να πάρεις τηλέφωνο από άλλο νούμερο; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Μόνο το παραπάνω μπορείς να κάνεις

.

Τη φραγή είναι αδύνατο να τη βγάλεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εγώ γιατί κατάλαβα ότι η φραγή είναι γενική και όχι για συγκεκριμένο νούμερο;

Δεν είσαι ο μόνος.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εγώ γιατί κατάλαβα ότι η φραγή είναι γενική και όχι για συγκεκριμένο νούμερο;

Γενικά είναι σωστό αυτό που λες αλλά πλέον όλα τα smartphones έχουν την δυνατότητα να βάλουν φραγή σε όποιο νούμερο θέλουν.

18 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Δίκιο έχεις το δοκίμασα και αυτό αλλά από όποιο νούμερο τον έχω καλέσει του έχει βάλει φραγή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lab_user είπε

Γενικά είναι σωστό αυτό που λες αλλά πλέον όλα τα smartphones έχουν την δυνατότητα να βάλουν φραγή σε όποιο νούμερο θέλουν.

Δίκιο έχεις το δοκίμασα και αυτό αλλά από όποιο νούμερο τον έχω καλέσει του έχει βάλει φραγή.

Άρα ξεχνάς την ιδέα να επικοινωνήσεις μαζί του μέσω κινητού και ψάχνεις εναλλακτικές λύσεις 

.-

:) :)

• Like 1
Δημοσ.

Αρα εχει φραγή γενικα και εκει ερχετε το οτι δεν μπορεις να κανεις κατι , γενικα ειναι ενας κανονας που λεει οτι αν κατι δεν ειναι στο ονομα μας δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Άρα ξεχνάς την ιδέα να επικοινωνήσεις μαζί του μέσω κινητού και ψάχνεις εναλλακτικές λύσεις 

.-

:) :)

Νια έχεις γενικά δίκιο αλλά δεν έχω άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί του οπότε η γραφή πρέπει να αρθεί άμεσα.

Δημοσ.

Νια έχεις γενικά δίκιο αλλά δεν έχω άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί του οπότε η γραφή πρέπει να αρθεί άμεσα.

Δε γίνεται να το κάνεις εσύ αυτό, πόσο πιο απλά να στο πούμε ; 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...