Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Αρα εχει φραγή γενικα και εκει ερχετε το οτι δεν μπορεις να κανεις κατι , γενικα ειναι ενας κανονας που λεει οτι αν κατι δεν ειναι στο ονομα μας δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα :)

Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες γιατί όπως είπα και πριν τα smartphones μπλοκάρουν όποιον αριθμό θέλεις δεν είναι απαραίτητο να βάλεις γενικά φραγή όλων των εισερχομένων.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lab_user είπε

Γενικά είναι σωστό αυτό που λες αλλά πλέον όλα τα smartphones έχουν την δυνατότητα να βάλουν φραγή σε όποιο νούμερο θέλουν.

Δεν είναι γενικά σωστό αυτό που σου είπε αλλά το μόνο σωστό. Κάπου έχεις μπερδευτεί, είναι άλλο πράγμα η φραγή (call barring) και άλλο το μπλοκάρισμα (call blocking) και υλοποιείται σε διαφορετικό επίπεδο. Οπότε όταν λες φραγή, καταλαβαίνουμε call barring και όχι το μπλοκάρισμα που εννοείς εσύ.

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
Μόλις τώρα, l337 είπε

Δεν είναι γενικά σωστό αυτό που σου είπε αλλά το μόνο σωστό. Κάπου έχεις μπερδευτεί, είναι άλλο πράγμα η φραγή (call barring) και άλλο το μπλοκάρισμα (call barring) και υλοποιείται σε διαφορετικό επίπεδο. Οπότε όταν λες φραγή, καταλαβαίνουμε call barring και όχι το μπλοκάρισμα που εννοείς εσύ.

Ναι έχεις δίκιο ρε συ δεν το έθεσα εγώ σωστά από την αρχή. Το μπλοκάρισμα λοιπόν πως μπορώ να το άρω;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lab_user είπε

Ναι έχεις δίκιο ρε συ δεν το έθεσα εγώ σωστά από την αρχή. Το μπλοκάρισμα λοιπόν πως μπορώ να το άρω;

Δεν μπορείς εσύ αλλά μόνο εκείνος.

Δημοσ.

να παρεις τη συσκευη στο χερι σου και να αφαιρεσεις τη φραγη.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lab_user είπε

Νια έχεις γενικά δίκιο αλλά δεν έχω άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί του οπότε η γραφή πρέπει να αρθεί άμεσα.

Kοιτα αν του έχουν κάνει φραγή για χρέος, μπορείς να του πληρώσεις τον λογαριασμό. 🤪

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε

Kοιτα αν του έχουν κάνει φραγή για χρέος, μπορείς να του πληρώσεις τον λογαριασμό. 🤪

Κάλο αυτό!😁

Μόλις τώρα, panoc είπε

να παρεις τη συσκευη στο χερι σου και να αφαιρεσεις τη φραγη.

Μάλιστα αυτό ίσως μπορώ να το δοκιμάσω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lab_user είπε

Για να το κανουμε απλο και κατανοητο γιατι μας εχεις μπερδέψεις λιγο , για οποιο λογο εχει κανει κατι στο κινητο του για να μην δεχετε κλησεις πχ  φραγη ,black list , εχει βγαλει την sim , εχει βγαλει την μπαταρια , το εχει πετάξει στα σκουπιδα εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα . :( οπως και να το πεις οπως και να το διατυπώσεις αν ειναι το κινητο αλλου δεν μπορεις :(
μια μονο ηταν η λυση αν ειχε μονο εσενα σε black list αλλα αν λες οτι απο οπου και να παρεις και παλι δεν μπορεις τοτε finito :( 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Για να το κανουμε απλο και κατανοητο γιατι μας εχεις μπερδέψεις λιγο , για οποιο λογο εχει κανει κατι στο κινητο του για να μην δεχετε κλησεις πχ  φραγη ,black list , εχει βγαλει την sim , εχει βγαλει την μπαταρια , το εχει πετάξει στα σκουπιδα εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα . :( οπως και να το πεις οπως και να το διατυπώσεις αν ειναι το κινητο αλλου δεν μπορεις :(
μια μονο ηταν η λυση αν ειχε μονο εσενα σε black list αλλα αν λες οτι απο οπου και να παρεις και παλι δεν μπορεις τοτε finito :( 

Έχει μπλοκάρει συγκεκριμένα τα νούμερα από τα οποία  τον πήρα εξήγησε μου όμως λίγο αυτό που λες εδώ:"μια μόνο ήταν η λύση αν είχε μόνο εσένα σε black list" Ποια είναι αυτή η λύση;

Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε

Αρχικά πες μας αν μιλάμε για κοπέλα ή αγόρι.

Μιλάμε για αγόρι το οποίο μου χρωστάει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lab_user είπε

Έχει μπλοκάρει συγκεκριμένα τα νούμερα από τα οποία  τον πήρα εξήγησε μου όμως λίγο αυτό που λες εδώ:"μια μόνο ήταν η λύση αν είχε μόνο εσένα σε black list" Ποια είναι αυτή η λύση;

Τον εχεις παρει απο καποιο νουμερο το οποιο δεν το ξερει ? 

Δημοσ.

Ωραία πάρε δυο φουσκωτούς και πήγαινε να τον βρεις.

Spoiler

Πλάκα κάνω, για να σε αποφεύγει δύσκολα τα πράγματα για να τα πάρεις πίσω, βρες τον και μιλήστε ήρεμα για να βρεθεί μια λύση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Τον εχεις παρει απο καποιο νουμερο το οποιο δεν το ξερει ? 

Ναι και μου το έκλεισε αμέσως και το μπλόκαρε και αυτό.

1 λεπτό πριν, corsair04 είπε

δοκίμασε το όσες φορές θες κάθε φορά αλλάζει αριθμό .....

Ευχαριστώ πολύ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...