spiritclay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 καλησπέρα. πετάω σε λιγες ωρες για αθήνα απο Θεσσαλονίκη και λόγω της κακοκαιρίας που έρχεται βλέπω στο site για εκείνη την ώρα κάτι 7 μποφορ και 55χλμ και επειδη είμαι λίγο κότα με τα αεροπλάνα...παλεύεται ρε μάγκες η πτήση έτσι ή θα φτάσω και θα μου βγεί ή Παναγία? 1
Fortistis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δύσκολα. Επικίνδυνο πολύ αυτό που πας να κάνεις. 1 1
lary7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Αμα εισαι τυχερος θα κανεις μια ωραια προσγειωση με πλάγιο άνεμο που θα το θυμάσαι για χρόνια. Πάντως θέμα δεν θα έχεις, δεν ειναι κανένα μεγάλο νούμερο τα 7 μπορορ για σύγχρονα αεροπλάνα.
kage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καμια εταιρεια δεν διακινδυνευει να πεταξει αν υπαρχει πρόβλημα... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από kage 4
panosk1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Κανένας πιλότος η εταιρεία δεν θέλει να αυτοκτονήσει ,αν θεωρούν ότι είναι επικίνδυνο λόγω καιρού απλά δεν θα γίνει η πτήση . Εμενα μου έχει τύχει να επιστρέψει το αεροπλάνο στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας . Κατα τα αλλά αν φοβάσαι πιο καλα άλλαξε την πτήση σου. 5
spiritclay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 δεν είναι θέμα για το αν διακινδυνευουν οι εταιρείες.το ξέρω οτι θα φτάσω ασφαλής. απλά μέχρι εκείνη την στιγμή το κούνημα δεν παλεύεται..
epp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 ρε φιλε αραξε 35-40 λεπτα πτηση ειναι, μεχρι να απογειωθει και να φτασει σε υψος θα αρχισει ηδη διαδικασιες προσγειωσης.
agrio.imeros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, spiritclay είπε παλεύεται ρε μάγκες η πτήση έτσι ή θα φτάσω και θα μου βγεί ή Παναγία? ... η παναγία η αεροσυνοδός
l337 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, spiritclay είπε καλησπέρα. πετάω σε λιγες ωρες για αθήνα απο Θεσσαλονίκη και λόγω της κακοκαιρίας που έρχεται βλέπω στο site για εκείνη την ώρα κάτι 7 μποφορ και 55χλμ και επειδη είμαι λίγο κότα με τα αεροπλάνα...παλεύεται ρε μάγκες η πτήση έτσι ή θα φτάσω και θα μου βγεί ή Παναγία? Δεν θα καταλάβεις τίποτα, μην έχεις άγχος.
sstratos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτσε δίπλα σε καμία 20αρα με τίποτα σιλικονάτα μπαλκόνια και δεν θα καταλαβεις τίποτα Με το μπαρντον admins 🤣 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από sstratos
Pa0ki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, epp είπε ρε φιλε αραξε 35-40 λεπτα πτηση ειναι, μεχρι να απογειωθει και να φτασει σε υψος θα αρχισει ηδη διαδικασιες προσγειωσης. E εκεί πέφτει το όλο κούνημα :p
Backpacker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Αν έκανες το αντίθετο ίσως ταρακουνούσε λιγο στην προσγείωση γιατί το Μακεδονία έχει δυνατούς πλάγιους και περίεργα βαρομετρικά. Στο Βενιζέλος δεν φοβάσαι τίποτα δεν πα να έχει και 8 και 9 μποφόρ. Στο 40λεπτο της πτήσης ούτως ή αλλως οι ανεμοι εκει πανω δεν παιζουν ρόλο. 1
spiritclay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 θα κάνω το αντιθετο το βραδυ που θα επιστρέφω. εκει είναι που τρομάζω πιο πολύ γιατί τότε ο καιρός είναι που χαλάει. τέσπα θα δείξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα