Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. πετάω σε λιγες ωρες για αθήνα απο Θεσσαλονίκη και λόγω της κακοκαιρίας που έρχεται βλέπω στο site για εκείνη την ώρα κάτι 7 μποφορ και 55χλμ και επειδη είμαι λίγο κότα με τα αεροπλάνα...παλεύεται ρε μάγκες η πτήση έτσι ή θα φτάσω και θα μου βγεί ή Παναγία?

• Like 1
Δημοσ.

Αμα εισαι τυχερος θα κανεις μια ωραια προσγειωση με πλάγιο άνεμο που θα το θυμάσαι για χρόνια. Πάντως θέμα δεν θα έχεις, δεν ειναι κανένα μεγάλο νούμερο τα 7 μπορορ για σύγχρονα αεροπλάνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καμια εταιρεια δεν διακινδυνευει να πεταξει αν υπαρχει πρόβλημα...

Επεξ/σία από kage
  • Like 4
Δημοσ.

Κανένας πιλότος η εταιρεία δεν θέλει να αυτοκτονήσει ,αν θεωρούν ότι είναι επικίνδυνο λόγω καιρού απλά δεν θα γίνει η πτήση .

Εμενα μου έχει τύχει να επιστρέψει το αεροπλάνο στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας .

Κατα τα αλλά αν φοβάσαι πιο καλα άλλαξε την πτήση σου.

• Like 5
Δημοσ.

δεν είναι θέμα για το αν διακινδυνευουν οι εταιρείες.το ξέρω οτι θα φτάσω ασφαλής. απλά μέχρι εκείνη την στιγμή το κούνημα δεν παλεύεται..

Δημοσ.

ρε φιλε αραξε 35-40 λεπτα πτηση ειναι, μεχρι να απογειωθει και να φτασει σε υψος θα αρχισει ηδη διαδικασιες προσγειωσης. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spiritclay είπε

καλησπέρα. πετάω σε λιγες ωρες για αθήνα απο Θεσσαλονίκη και λόγω της κακοκαιρίας που έρχεται βλέπω στο site για εκείνη την ώρα κάτι 7 μποφορ και 55χλμ και επειδη είμαι λίγο κότα με τα αεροπλάνα...παλεύεται ρε μάγκες η πτήση έτσι ή θα φτάσω και θα μου βγεί ή Παναγία?

Δεν θα καταλάβεις τίποτα, μην έχεις άγχος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε δίπλα σε καμία 20αρα με τίποτα σιλικονάτα μπαλκόνια  και δεν θα καταλαβεις τίποτα 

Με το μπαρντον  admins 🤣

Επεξ/σία από sstratos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, epp είπε

ρε φιλε αραξε 35-40 λεπτα πτηση ειναι, μεχρι να απογειωθει και να φτασει σε υψος θα αρχισει ηδη διαδικασιες προσγειωσης. 

E εκεί πέφτει το όλο κούνημα :p

Δημοσ.

Αν έκανες το αντίθετο ίσως ταρακουνούσε λιγο στην προσγείωση γιατί το Μακεδονία έχει δυνατούς πλάγιους και περίεργα βαρομετρικά. Στο Βενιζέλος δεν φοβάσαι τίποτα δεν πα να έχει και 8 και 9 μποφόρ. Στο 40λεπτο της πτήσης ούτως ή αλλως οι ανεμοι εκει πανω δεν παιζουν ρόλο. 

• Like 1
Δημοσ.

θα κάνω το αντιθετο το βραδυ που θα επιστρέφω. εκει είναι που τρομάζω πιο πολύ γιατί τότε ο καιρός είναι που χαλάει. τέσπα θα δείξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...