tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Σε μπαλκόνι απαγορεύεται τώρα σε ταράτσα δεν γνωρίζω αλλά αν δεν ντουμανιαζεις κάποιον απο πάνω γιατί να υπάρχει πρόβλημα? Εμένα ο από κάτω ψήνει και απλά τον παρακάλεσα να με παίρνει ενα τηλέφωνο να μαζεύω τα ρούχα, από τότε μου φέρνει και μπριζολιτσα οπότε είμαστε και οι 2 χαρούμενοι 😁 4
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Πρέπει να είναι καλός γείτονας τότε. 1
tsiro7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εμείς σε τετραώροφο έτσι κάνουμε, ψήνουμε στα μπαλκόνια, απλά ενημερώνουμε και πέφτει και το σχετικό κέρασμα 😉 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από tsiro7
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Πρέπει να είναι καλός γείτονας τότε. Είναι αλλά θεωρώ ότι είμαι και εγώ απέναντι του οπότε κερδίζουμε και οι 2. Καλό είναι να τα έχεις καλά με τους γείτονες δεν ξέρεις πότε θα τους χρειαστείς για κάτι. Έχω και άλλους που δεν είναι βέβαια αλλά τι να κάνουμε Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από tsofras
haris_216 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στις 24/2/2019 στις 1:46 ΠΜ, Froskeas είπε Κάνεις τα κουμάντα σου απο τώρα για το πάσχα ε? Ξέχασες την ερχόμενη (τσικνο)-Πέμπτη Αν και με τον καιρό που παίζει μάλλον δεν λέει για ταράτσα
k_w_t Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ξέχασες την ερχόμενη (τσικνο)-Πέμπτη Αν και με τον καιρό που παίζει μάλλον δεν λέει για ταράτσα Αυτος ο καιρος ομως ειναι οτι πρεπει για χαρταετο.. τον δενεις τον πετας ψηλα και φτανει Σικελια μονος του.... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από k_w_t
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα