djuan1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Θα το δοκιμάσω αύριο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι σταθερή η κάρτα και μακροχρόνια να μην έχει κάποιο θέμα με τις ρυθμίσεις.
agligoros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 καλησπερα παιδες εκανα ενα undervolt αλλα μαλλον κατι κανω λαθος...η καρτα στο Superposition πιανει μεχρι 1590κατι και πεφτει μεχρι 1570κατι.Τα 1652 που λεει το P7 δεν τα πιανει...
Dantε Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δε κανεις κατι λαθος.Για να πιασει τα 1652 θα πρεπει να εχεις απειρη ψυξη και power limit. Ο αλγοριθμος που ρυθμιζει τη συχνοτητα αυτα λαμβανει υποψη. Το σκορ σου ειναι μια χαρα. 1
leros2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, agligoros είπε καλησπερα παιδες εκανα ενα undervolt αλλα μαλλον κατι κανω λαθος...η καρτα στο Superposition πιανει μεχρι 1590κατι και πεφτει μεχρι 1570κατι.Τα 1652 που λεει το P7 δεν τα πιανει... αν είσαι σταθερός με αυτά τα voltage, έχεις πετύχει καλό κομμάτι και είσαι μια χαρά. Σε gaming, power limit πάνω απο 30% δεν πολύ χρειάζεται... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από leros2004
agligoros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 δεν εχω δοκιμασει για σταθεροτητα,2 μερα ειμαι με την καρτα και πειραματιζομαι.. στρεσ τεστ και τετοια δε θελω να κανω λογω καυσωνα λιγο pubg δοκιμασα καμια ωρα,δεν ειχα καποιο προβλημα,αν και η θερμοκρασια του hbm φτανει τα 70
Dantε Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μια χαρα ειναι τα 70.Μονο οι υδροψυκτες πανε παρακατω. 1
MistoklaS26 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλησπερα στην παρεα. Σημερα παρελαβα την καρτα και αρχισα τα πειραματα. Ας αφησω και γω τα αποτελεσματα μου εδω! 6
agligoros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 σημερα που δροσισε λιγο...καταλαβα οτι η καρτα ειναι πολυ καλη στις θερμοκρασιες..i like
leros2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Στις 4/7/2019 στις 3:38 ΜΜ, MistoklaS26 είπε Καλησπερα στην παρεα. Σημερα παρελαβα την καρτα και αρχισα τα πειραματα. Ας αφησω και γω τα αποτελεσματα μου εδω! Mε τη μνήμη πιστεύω μπορείς να παίξεις λιγο ακόμα
MistoklaS26 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, leros2004 είπε Mε τη μνήμη πιστεύω μπορείς να παίξεις λιγο ακόμα Τι προτεινεις να βαλω; Να σου πω την αληθεια εκανα ψιλο οτι να ναι απο οτι εβλεπα απο τα αλλα παιδια εδω που σχολιαζανε!
planetman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πώς στον κόρακα ενεργοποιώ το freesync; Πάλι σήμερα μπήκα στο Metro exodus και τα frames παίζουν me vsync off και δεν μπορώ να συγχρονίσω με freesync ενώ τις προηγούμενες φορές έπαιζε οκ. Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν οι drivers της AMD. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από planetman
mpokwsths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Το frame rate target control σου φαίνεται να μη δουλεύει. Κρασαραν οι drivers ή κάτι τέτοιο και δεν εφαρμόζουν αυτά που έχεις επιλέξει. Φτιάξε ξεχωριστό προφίλ για το κάθε παιχνίδι για να το ελέγχεις καλυτερα και όχι τις καθολικές ρυθμίσεις.
planetman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε Το frame rate target control σου φαίνεται να μη δουλεύει. Κρασαραν οι drivers ή κάτι τέτοιο και δεν εφαρμόζουν αυτά που έχεις επιλέξει. Φτιάξε ξεχωριστό προφίλ για το κάθε παιχνίδι για να το ελέγχεις καλυτερα και όχι τις καθολικές ρυθμίσεις. Πέρασα τους τελευταίους drivers (19.6.3) και πάλι κάνει τα ίδια. Το Metro exodus δε μου το εμφανίζει στα παιχνίδια για κάποιο λόγο. Το SOTTR που το εμφανίζει και μέσα από κει έβαλα πάλι FRTC 74, ούτε κει δουλεύει το freesync. Τί στον κόρακα; EDIT: Το έβαλα στα 70fps και συγχρόνισε. Τί να πω... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από planetman
agligoros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 ενα fs εβαλα τον πυρηνα 1722 και μνημες 1150 μεσα στο bench..καπου στα 1680-1670 ηταν ο πυρηνας και το hbm στο τελευταιο scene επεφτε απο 1150 μονο fs ετρεξα,δεν ξερω αν ειναι σταθερη η καρτα που αποτι φαινεται απο το hbm..δεν ειναι
planetman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, mpokwsths είπε Το frame rate target control σου φαίνεται να μη δουλεύει. Κρασαραν οι drivers ή κάτι τέτοιο και δεν εφαρμόζουν αυτά που έχεις επιλέξει. Φτιάξε ξεχωριστό προφίλ για το κάθε παιχνίδι για να το ελέγχεις καλυτερα και όχι τις καθολικές ρυθμίσεις. Λοιπόν, είδα το εξής: Όταν ενεργοποιώ το performance monitoring της AMD με ctrl+shift+O, τότε δε μου δουλεύει το freesync, μόλις το σβήσω, τότε παίζει κανονικά. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα