Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω αύριο. 

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι σταθερή η κάρτα και μακροχρόνια να μην έχει κάποιο θέμα με τις ρυθμίσεις. 

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδες

εκανα ενα undervolt αλλα μαλλον κατι κανω λαθος...η καρτα στο Superposition πιανει μεχρι 1590κατι και πεφτει μεχρι 1570κατι.Τα 1652 που λεει το P7 δεν τα πιανει...

WATMAN.png

Superposition_Benchmark_v1.1_4908_1562159663.png

Δημοσ.

Δε κανεις κατι λαθος.Για να πιασει τα 1652 θα πρεπει να εχεις απειρη ψυξη και power limit.

Ο αλγοριθμος που ρυθμιζει τη συχνοτητα αυτα λαμβανει υποψη.

Το σκορ σου ειναι μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, agligoros είπε

καλησπερα παιδες

εκανα ενα undervolt αλλα μαλλον κατι κανω λαθος...η καρτα στο Superposition πιανει μεχρι 1590κατι και πεφτει μεχρι 1570κατι.Τα 1652 που λεει το P7 δεν τα πιανει...

WATMAN.png

Superposition_Benchmark_v1.1_4908_1562159663.png

αν είσαι σταθερός με αυτά τα voltage, έχεις πετύχει καλό κομμάτι και είσαι μια χαρά. Σε gaming, power limit πάνω απο 30% δεν πολύ χρειάζεται... 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

δεν εχω δοκιμασει για σταθεροτητα,2 μερα ειμαι με την καρτα και πειραματιζομαι..

στρεσ τεστ και τετοια δε θελω να κανω λογω καυσωνα :)

λιγο pubg δοκιμασα καμια ωρα,δεν ειχα καποιο προβλημα,αν και η θερμοκρασια του hbm φτανει τα 70

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα. Σημερα παρελαβα την καρτα και αρχισα τα πειραματα. Ας αφησω και γω τα αποτελεσματα μου εδω!

Untitled.jpg.d98373c159d05c3af62de90571f28bf9.jpgUntitled1.jpg.ef07b024c3743b034486cc7c1a7a78ac.jpg

Superposition_Benchmark_v1.1_4846_1562243112.png

• Like 6
Δημοσ.
Στις 4/7/2019 στις 3:38 ΜΜ, MistoklaS26 είπε

Καλησπερα στην παρεα. Σημερα παρελαβα την καρτα και αρχισα τα πειραματα. Ας αφησω και γω τα αποτελεσματα μου εδω!

Untitled.jpg.d98373c159d05c3af62de90571f28bf9.jpgUntitled1.jpg.ef07b024c3743b034486cc7c1a7a78ac.jpg

Superposition_Benchmark_v1.1_4846_1562243112.png

Mε τη μνήμη πιστεύω μπορείς να παίξεις λιγο ακόμα 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Mε τη μνήμη πιστεύω μπορείς να παίξεις λιγο ακόμα 

Τι προτεινεις να βαλω; Να σου πω την αληθεια εκανα ψιλο οτι να ναι απο οτι εβλεπα απο τα αλλα παιδια εδω που σχολιαζανε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς στον κόρακα ενεργοποιώ το freesync; Πάλι σήμερα μπήκα στο Metro exodus και τα frames παίζουν me vsync off και δεν μπορώ να συγχρονίσω με freesync ενώ τις προηγούμενες φορές έπαιζε οκ. Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν οι drivers της AMD.

free.jpg

free2.jpg

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.

Το frame rate target control σου φαίνεται να μη δουλεύει. 

Κρασαραν οι drivers ή κάτι τέτοιο και δεν εφαρμόζουν αυτά που έχεις επιλέξει. 

Φτιάξε ξεχωριστό προφίλ για το κάθε παιχνίδι για να το ελέγχεις καλυτερα και όχι τις καθολικές ρυθμίσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Φτιάξε ξεχωριστό προφίλ για το κάθε παιχνίδι για να το ελέγχεις καλυτερα και όχι τις καθολικές ρυθμίσεις. 

Πέρασα τους τελευταίους drivers (19.6.3) και πάλι κάνει τα ίδια. Το Metro exodus δε μου το εμφανίζει στα παιχνίδια για κάποιο λόγο. Το SOTTR που το εμφανίζει και μέσα από κει έβαλα πάλι FRTC 74, ούτε κει δουλεύει το freesync. Τί στον κόρακα;

EDIT: Το έβαλα στα 70fps και συγχρόνισε. Τί να πω...

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.

ενα fs

εβαλα τον πυρηνα 1722 και μνημες 1150

μεσα στο bench..καπου στα 1680-1670 ηταν ο πυρηνας και το hbm στο τελευταιο scene επεφτε απο 1150

μονο fs ετρεξα,δεν ξερω αν ειναι σταθερη η καρτα που αποτι φαινεται απο το hbm..δεν ειναι

fs.png

1722.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Λοιπόν, είδα το εξής: Όταν ενεργοποιώ το performance monitoring της AMD με ctrl+shift+O, τότε δε μου δουλεύει το freesync, μόλις το σβήσω, τότε παίζει κανονικά. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...