Inler Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, planetman είπε Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Όταν στο κάνει πάτα δεξί κλικ και πήγαινε ρυθμίσεις οθόνης και φεύγει.
planetman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, Inler είπε Όταν στο κάνει πάτα δεξί κλικ και πήγαινε ρυθμίσεις οθόνης και φεύγει. Εντυπωσιακό, μπράβο. Θες τώρα να μας πεις γιατί το κάνει; Φταίει η κάρτα γραφικών, φταίει η οθόνη, φταίει το καλώδιο, φταίει η συγκεκριμένη θύρα display port, φταίνε οι drivers της AMD, φταίνε οι drivers της οθόνης;
akoinonitos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 3:08 ΜΜ, planetman είπε Εντυπωσιακό, μπράβο. Θες τώρα να μας πεις γιατί το κάνει; Φταίει η κάρτα γραφικών, φταίει η οθόνη, φταίει το καλώδιο, φταίει η συγκεκριμένη θύρα display port, φταίνε οι drivers της AMD, φταίνε οι drivers της οθόνης; Drivers
Occultist Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Ψιτ, τύποι. Πως κάνετε τα υποπαράθυρα του Wattman να είναι σε παράθεση οριζόντια, αντί για κάθετα;
kostas_anes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 43 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση; Σε 1080p παντως αν το κανεις Maximize γινεται.
Occultist Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση; Είμαι φτωχομπινές - δεν παίζει άλλη οθόνη. Οπότε να υποθέσω ότι δεν είναι κάποιο control... 45 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Σε 1080p παντως αν το κανεις Maximize γινεται. Σε 1200p, δε γίνεται - αυτόματα τουλάχιστον. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Occultist
planetman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ ρε παιδιά τρώω κρασαρίσματα (με reset) όταν παίζω βίντεο στον mpc-hc ενώ τα παιχνίδια παίζουν απροβλημάτιστα. Τί στον κόρακα; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από planetman
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, planetman είπε Εγώ ρε παιδιά τρώω κρασαρίσματα (με reset) όταν παίζω βίντεο στον mpc-hc ενώ τα παιχνίδια παίζουν απροβλημάτιστα. Τί στον κόρακα; Κάποια προσωρινή ασυμβατότητα με οδηγό?
planetman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κάποια προσωρινή ασυμβατότητα με οδηγό? Από τότε που έβαλα τη vega πάντως, μου έχει σπάσει τα νεύρα η φάση. Κάτι τα κολλήματα στα βίντεο, κάτι τα περίεργα χρώματα στο desktop με το που μπαίνω Windows, κάτι οι άσπρες οθόνες freezing μετά από sleeping mode, κάτι το wattman που δε μου κρατάει ποτέ ρυθμίσεις... Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς drivers με ddu κτλ.
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, planetman είπε Από τότε που έβαλα τη vega πάντως, μου έχει σπάσει τα νεύρα η φάση. Κάτι τα κολλήματα στα βίντεο, κάτι τα περίεργα χρώματα στο desktop με το που μπαίνω Windows, κάτι οι άσπρες οθόνες freezing μετά από sleeping mode, κάτι το wattman που δε μου κρατάει ποτέ ρυθμίσεις... Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς drivers με ddu κτλ. Tι να σου πω...το κατανοώ όπως το γράφεις. Έχω απενεργοποιήσει fast boot/hibernation/sleep και τέτοιες ιστορίες, και για όλα τα υπόλοιπα, απλά δεν.
planetman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, Πέτρος είπε Tι να σου πω...το κατανοώ όπως το γράφεις. Έχω απενεργοποιήσει fast boot/hibernation/sleep και τέτοιες ιστορίες, και για όλα τα υπόλοιπα, απλά δεν. Μα αυτά τα προβλήματα που περιγράφω τα έχετε κι εσείς;
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, planetman είπε Μα αυτά τα προβλήματα που περιγράφω τα έχετε κι εσείς; Αυτό σου γράφω...δεν.
jimpsar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Καλησπερα , σε asus vega 64 strix ειμαι stable με αυτες τι ρυθμισεις αλλα core εχω γυρω στα 1530-1560. δοκιμασα και παραπανω core κτλ αλλα με τιποτα. επισης δεν εχω δει καθολου πανω απο 300watt καταναλωση ακομα και στοκ ρυθμισεις την καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα