Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, planetman είπε

Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; 

Όταν στο κάνει πάτα δεξί κλικ και πήγαινε ρυθμίσεις οθόνης και φεύγει.

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Inler είπε

Όταν στο κάνει πάτα δεξί κλικ και πήγαινε ρυθμίσεις οθόνης και φεύγει.

Εντυπωσιακό, μπράβο. Θες τώρα να μας πεις γιατί το κάνει; Φταίει η κάρτα γραφικών, φταίει η οθόνη, φταίει το καλώδιο, φταίει η συγκεκριμένη θύρα display port, φταίνε οι drivers της AMD, φταίνε οι drivers της οθόνης;

Δημοσ.
Στις 18/7/2019 στις 3:08 ΜΜ, planetman είπε

Εντυπωσιακό, μπράβο. Θες τώρα να μας πεις γιατί το κάνει; Φταίει η κάρτα γραφικών, φταίει η οθόνη, φταίει το καλώδιο, φταίει η συγκεκριμένη θύρα display port, φταίνε οι drivers της AMD, φταίνε οι drivers της οθόνης;

Drivers

Δημοσ.

Ψιτ, τύποι. Πως κάνετε τα υποπαράθυρα του Wattman να είναι σε παράθεση οριζόντια, αντί για κάθετα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση;

Είμαι φτωχομπινές - δεν παίζει άλλη οθόνη. Οπότε να υποθέσω ότι δεν είναι κάποιο control...

45 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Σε 1080p παντως αν το κανεις Maximize γινεται.

Σε 1200p, δε γίνεται - αυτόματα τουλάχιστον.

Επεξ/σία από Occultist
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ρε παιδιά τρώω κρασαρίσματα (με reset) όταν παίζω βίντεο στον mpc-hc ενώ τα παιχνίδια παίζουν απροβλημάτιστα. Τί στον κόρακα;

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.
1 ώρα πριν, planetman είπε

Εγώ ρε παιδιά τρώω κρασαρίσματα (με reset) όταν παίζω βίντεο στον mpc-hc ενώ τα παιχνίδια παίζουν απροβλημάτιστα. Τί στον κόρακα;

Κάποια προσωρινή ασυμβατότητα με οδηγό?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Κάποια προσωρινή ασυμβατότητα με οδηγό?

Από τότε που έβαλα τη vega πάντως, μου έχει σπάσει τα νεύρα η φάση. Κάτι τα κολλήματα στα βίντεο, κάτι τα περίεργα χρώματα στο desktop με το που μπαίνω Windows, κάτι οι άσπρες οθόνες freezing μετά από sleeping mode, κάτι το wattman που δε μου κρατάει ποτέ ρυθμίσεις... 

Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς drivers με ddu κτλ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, planetman είπε

Από τότε που έβαλα τη vega πάντως, μου έχει σπάσει τα νεύρα η φάση. Κάτι τα κολλήματα στα βίντεο, κάτι τα περίεργα χρώματα στο desktop με το που μπαίνω Windows, κάτι οι άσπρες οθόνες freezing μετά από sleeping mode, κάτι το wattman που δε μου κρατάει ποτέ ρυθμίσεις... 

Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς drivers με ddu κτλ. 

Tι να σου πω...το κατανοώ όπως το γράφεις.

Έχω απενεργοποιήσει fast boot/hibernation/sleep και τέτοιες ιστορίες, και για όλα τα υπόλοιπα, απλά δεν.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Tι να σου πω...το κατανοώ όπως το γράφεις.

Έχω απενεργοποιήσει fast boot/hibernation/sleep και τέτοιες ιστορίες, και για όλα τα υπόλοιπα, απλά δεν.

Μα αυτά τα προβλήματα που περιγράφω τα έχετε κι εσείς; 

Δημοσ.

Καλησπερα ,

σε asus vega 64 strix  ειμαι stable με αυτες τι ρυθμισεις αλλα core εχω γυρω στα 1530-1560.  δοκιμασα και παραπανω core κτλ αλλα με τιποτα. επισης δεν εχω δει καθολου πανω απο 300watt καταναλωση ακομα και στοκ ρυθμισεις την καρτα.

5454.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...