Axelq Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Έλεγα ότι θα μου μείνουν μέχρι τα 40 αλλά με αυτά που διαβάζω, δεν βλέπω να έχω μαλλιά στα 30.. Επειδή κάθε κλέφτης και απατεώνας βρίσκει δικαιολογίες για να φοροδιαφεύγει, είμαι εγώ υποχρεωμένος να τον βοηθήσω? Παλιά δεν είχανε POS, μετά μπήκε πρόστιμο σε όσους δεν το δηλώσανε, οπότε τώρα λένε ότι είναι συνέχεια χαλασμένο. Αυτός που έχει χαλασμένο POS, μην νομίζετε ότι θα σας κόψει απόδειξη, όλο το ΦΠΑ στην τσέπη του θα πάει. Ούτε και εγώ βρίσκω δίκαιη την φορολογία στην Ελλάδα, από την άλλη, κανείς δεν με υποχρεώνει να μείνω εδώ. Δεν είμαστε στην Βόρεια Κορέα, άμα δεν σου αρέσει, είσαι ελεύθερος να φύγεις στο εξωτερικό. Αν όμως μείνεις, πρέπει να συμμορφωθείς με τους νόμους και τους κανόνες της χώρας σου. Μαύρα από εδώ, μαύρα από εκεί, Ουγκάντα θα καταλήξουμε στο τέλος. 5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Axelq είπε Έλεγα ότι θα μου μείνουν μέχρι τα 40 αλλά με αυτά που διαβάζω, δεν βλέπω να έχω μαλλιά στα 30.. Επειδή κάθε κλέφτης και απατεώνας βρίσκει δικαιολογίες για να φοροδιαφεύγει, είμαι εγώ υποχρεωμένος να τον βοηθήσω? Παλιά δεν είχανε POS, μετά μπήκε πρόστιμο σε όσους δεν το δηλώσανε, οπότε τώρα λένε ότι είναι συνέχεια χαλασμένο. Αυτός που έχει χαλασμένο POS, μην νομίζετε ότι θα σας κόψει απόδειξη, όλο το ΦΠΑ στην τσέπη του θα πάει. Ούτε και εγώ βρίσκω δίκαιη την φορολογία στην Ελλάδα, από την άλλη, κανείς δεν με υποχρεώνει να μείνω εδώ. Δεν είμαστε στην Βόρεια Κορέα, άμα δεν σου αρέσει, είσαι ελεύθερος να φύγεις στο εξωτερικό. Αν όμως μείνεις, πρέπει να συμμορφωθείς με τους νόμους και τους κανόνες της χώρας σου. Μαύρα από εδώ, μαύρα από εκεί, Ουγκάντα θα καταλήξουμε στο τέλος. τετοια βελτιωση δε θα δουμε ουτε στον υπνο μας.. 4 λεπτά πριν, spyros007 είπε Συμφωνω αλλα και εσυ να μην κανεις λοιπον συμψηφισμούς κατα το δοκούν. δηλαδη?
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, spyros007 είπε Μαυρα μυαλα...................Οποιος δεν εχει πος αλλα κοβει κανονικα αποδείξεις δεν ειναι ουτε φοροφυγάς ουτε ζει εις βάρος τον αλλων Οποιος δεν εχει πος δεν κοβει και αποδειξεις.Απο που προκυπτει αυτο. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από spyros007
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αμα έκοψε απόδειξη και δεν είχε pos σιγά το πρόβλημα. Το ότι στην Ελλάδα το έχουν υποχρεωτικό για να τα κονομάνε οι τράπεζες δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Σε ξένη ευρωπαϊκή χώρα μπορούν να μην περνάνε συναλλαγές μέσω pos για κάτω από 10E. Και στην τελική πας να μπλέξεις με καφετέρια χωρίς να ξέρεις ποιος κρύβεται από πίσω , με τόση ανομία που μαστίζει τον τόπο. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, fg9000 είπε Αμα έκοψε απόδειξη και δεν είχε pos σιγά το πρόβλημα. Το ότι στην Ελλάδα το έχουν υποχρεωτικό για να τα κονομάνε οι τράπεζες δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Σε ξένη ευρωπαϊκή χώρα μπορούν να μην περνάνε συναλλαγές μέσω pos για κάτω από 10E. Και στην τελική πας να μπλέξεις με καφετέρια να ξέρεις ποιος κρύβεται από πίσω με τόση ανομία που μαστίζει τον τόπο. Καφετερια εχει και η κουτση μαρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε 16 λεπτά πριν, spyros007 είπε Μαυρα μυαλα...................Οποιος δεν εχει πος αλλα κοβει κανονικα αποδείξεις δεν ειναι ουτε φοροφυγάς ουτε ζει εις βάρος τον αλλων με μπερδευεις με αλλον, δεν ειπα οτι οποιος δεν εχει pos ειναι φοροφυγας.
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στη γερμανια πανω απο το 40% των συναλλαγών γίνονται με μετρητα.
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε Στη γερμανια πανω απο το 40% των συναλλαγών γίνονται με μετρητα. Το παμε αυτο. και?
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε https://www.fpress.gr/katanalotis/story/6157/o-katanalotis-den-exei-ypoxreosi-na-plirosei-an-den-lavei-to-nomimo-parastatiko Επομένως το κάθε κατάστημα καφέ η μπακάλικο είναι υποχρεωμένο να βάλει ταμπέλα η εκτυπωμένο το κομμάτι που γράφει ο πελάτης μπλά μπλά... και το άλλο ότι δεν διαθέτει τερματικό POS. Σε βενζινάδικο που ζήτησα απόδειξη και μου αρνήθηκε να μου την δώσει ο πακιστανός μόλις του είπα δεν πληρώνω ούτε σέντς φώναξε και τον υπεύθυνο που είναι μέσα μόνο τα τζάμια δεν μου έπλυνε. Αυτόματα δεν βγαίνουν οι αποδείξεις στα βενζινάδικα πλέον;
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Καφετερια εχει και η κουτση μαρια. Αυτο δηλ σου εκανε εντύπωση απ το σχολιο του 3 λεπτά πριν, fg9000 είπε Αμα έκοψε απόδειξη και δεν είχε pos σιγά το πρόβλημα. Το ότι στην Ελλάδα το έχουν υποχρεωτικό για να τα κονομάνε οι τράπεζες δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Σε ξένη ευρωπαϊκή χώρα μπορούν να μην περνάνε συναλλαγές μέσω pos για κάτω από 10E. Και στην τελική πας να μπλέξεις με καφετέρια να ξέρεις ποιος κρύβεται από πίσω με τόση ανομία που μαστίζει τον τόπο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, spyros007 said: Στη γερμανια πανω απο το 40% των συναλλαγών γίνονται με μετρητα. Και στην Σουηδία γίνονται "σχεδόν όλες" ηλεκτρονικά, τι πάει να πει αυτό? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh 1
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Το παμε αυτο. και? Σην ελλαδα γιατι λοιπον θελουμε να εξαφανισουμε τα μετρητα. Μόλις τώρα, ThReSh είπε Και στην Σουηδία γίνονται σχεδόν όλες ηλεκτρονικά, τι πάει να πει αυτό? Αλλο Σουηδια αλλο Γερμανια..............
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, spyros007 είπε Σην ελλαδα γιατι λοιπον θελουμε να εξαφανισουμε τα μετρητα. γιατι να θελουμε να εξαφανισουμε τις καρτες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 minutes ago, spyros007 said: Αλλο Σουηδια αλλο Γερμανια.............. Γιατί?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αλλο Σουηδια αλλο Γερμανια.............. Αλλο Ελλαδισταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις