Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Ετσι διάβασες ότι γινόταν στο google? Γκουγκλαρε μέχρι το 2007 όχι μέχρι το 80.😂

Μικρός είσαι, μέχρι να τελειώσεις το πανεπιστήμιο, να βρεις δουλειά και να αρχίσεις να πληρώνεις φόρους θα έχουμε βγει εμείς στην σύνταξη. Μην στεναχώρησε θα έχουμε ήδη πληρώσει εμείς τα σπασμένα. Μεχρι τότε διάβασμα, όχι μέχρι αργά στο insomnia.

Καλα τα λες, αλλά ανέβα μια κλίμακα πιο πάνω. Κανενας βουλευτής μπήκε φυλακή και δεσμευτήκαν περιουσίες;

Πολυ μικρος , μη σου πω οσο μικρος εισαι κι εσυ.🙃

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Πολυ μικρος , μη σου πω οσο μικρος εισαι κι εσυ.🙃

τότε ρε συ Ντίνο, το βρίσκεις πρέπον να υπάρχει νοοτροποια από τους παλαιούς "όπως στρώσατε κοιμηθείτε"? Τι παράδειγμα δλδ θα πάρει η σημερινή νεολαία? Ετσι ήταν δηλαδή και τότε, οπότε γράφτε τα στα π@π-ρια σας?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zanskou είπε

και αντί να πας να πιεις αλλού τον καφέ σου κοιτάς πώς θα κάνεις ζημιά σε έναν μικρο επαγγελματία και πιθανόν πώς θα διεκδικήσεις χρήματα λες και σου προκάλεσε κάποια βλάβη.

οταν εισαι επαγγελματιας λειτουργεις με βαση τους κανονες , οτι αλλο ειναι για μπανανιες! μεγαλη ζημια καναν τα 400 χρονια  τουρκοκρατιας.... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hogsb είπε

οταν εισαι επαγγελματιας λειτουργεις με βαση τους κανονες , οτι αλλο ειναι για μπανανιες! μεγαλη ζημια καναν τα 400 χρονια  τουρκοκρατιας.... 

Ποια 400 χρονια, ποια τουρκοκρατία. Ο άλλος φταίει, ο κάγκουρας ο Καλιγουλας από τους ρωμαιους που αν δεν είχε νομοθετήσει για τον οβολό τώρα θα ήμασταν πολύ καλύτερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fg9000 είπε

τότε ρε συ Ντίνο, το βρίσκεις πρέπον να υπάρχει νοοτροποια από τους παλαιούς "όπως στρώσατε κοιμηθείτε"? Τι παράδειγμα δλδ θα πάρει η σημερινή νεολαία? Ετσι ήταν δηλαδή και τότε, οπότε γράφτε τα στα π@π-ρια σας?

Δηλαδη σου φαινεται φυσιολογικο να κανει καποιος τη μαλακια  και να τη πληρωνει αλλος?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως ετυχα τυπο μπροστα μου, που ηθελε να πληρωσει 10 λεπτα μια φωτοτυπια με καρτα.:P μικρος θεουλης.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

παντως ετυχα τυπο μπροστα μου, που ηθελε να πληρωσει 10 λεπτα μια φωτοτυπια με καρτα.:P

Αν μου ξινιζε ο ταμιας, θα του εδινα μετα 200ρικο. :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

παντως ετυχα τυπο μπροστα μου, που ηθελε να πληρωσει 10 λεπτα μια φωτοτυπια με καρτα.:P

μπορεί να μην είχε ψιλά... αν έβγαζε 50αρι πάλι δεν θα άρεσε στον επιχειρηματία.. 

εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις (μικρό πόσο και δεν έχω ψιλά) βγάζω το χαρτονόμισμα και λέω έχω μόνο 50ρικο, αλλά έχω και κάρτα αν θέλετε.. και ότι βολεύει τον ταμία εκείνη τη στιγμή..  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Δηλαδη σου φαινεται φυσιολογικο να κανει καποιος τη μαλακια  και να τη πληρωνει αλλος?

Όχι, αλλά με την ίδια λογική μπορούμε να πούμε . Αφου τα φάγαν οι ιδιωτικές τράπεζες, οι πολιτικοί και λοιποί. Ας πάμε να τσιμπάμε fee μέσω pos σε κάθε συναλλαγή και ας κυνηγάμε την Μαρικα  με τον φούρνο για να κόψει απόδειξη 0.60Ε.

Ενω ταυτόχρονα

ο άλλος ο μεγάλος ο πετρελαιεμποράς φορτώνει καραβιά κάθε βράδυ με λαθραία καύσιμα. Βουλιαζουν στον Σαρωνικο και δεν ανοίγει μύτη.

ο άλλος έχει ομάδα βουτηγμένος στην παρανομία, δεν ανοίγει μύτη.

Ο βουλευτής έχει 200 διαμερίσματα χωρίς πόθεν έσχες, δεν ανοίγει μύτη.

Ας πάμε να τα πάρουμε από την κυρα Μαρικα την μεροκαματιαρα τότε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Όχι, αλλά με την ίδια λογική μπορούμε να πούμε . Αφου τα φάγαν οι ιδιωτικές τράπεζες, οι πολιτικοί και λοιποί. Ας πάμε να τσιμπάμε fee μέσω pos σε κάθε συναλλαγή και ας κυνηγάμε την Μαρικα  με τον φούρνο για να κόψει απόδειξη 0.60Ε.

Ενω ταυτόχρονα

ο άλλος ο μεγάλος ο πετρελαιεμποράς φορτώνει καραβιά κάθε βράδυ με λαθραία καύσιμα. Βουλιαζουν στον Σαρωνικο και δεν ανοίγει μύτη.

ο άλλος έχει ομάδα βουτηγμένος στην παρανομία, δεν ανοίγει μύτη.

Ο βουλευτής έχει 200 διαμερίσματα χωρίς πόθεν έσχες, δεν ανοίγει μύτη.

Ας πάμε να τα πάρουμε από την κυρα Μαρικα την μεροκαματιαρα τότε.

Ρεαλιστικα τι μπορω να κανω στους μεγαλους? 

Μονο να μην παταω στις επιχειρησεις τους.

Αμα εχεις κατι αλλο (πρακτικο) να προτεινεις ,πες το.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsifotis είπε

Γενικα ειμαι υπερ των καταγγελιων οταν προκειται για παρανομιες που βλαπτουν την κοινωνια, παρολο που εγω προσωπικα δυστυχως ειμαι ωχαδερφιστης και δεν θα κανω κινηση (πχ να καταγγειλω καθηγητη που λαδωνεται ή ιδιοκτητη σκυλου που το κακομεταχειριζει, κλπ). Τους χαιρομαι αυτους που ξεβολευτονται για ρομαντικους λογους και εκνευριζομαι με τριτους που τους λεν ρουφιανους.

Αλλα τωρα πηρες τοσο προσωπικα την απουσια pos ενος καταστηματαρχη;

Αν δεν εκανε καμια απατη το βρισκω υπερβολικο και ανουσιο.

Let it go.

Στην τελικη ο νομος δεν θα επρεπε να υπαρχει καν. Οποιος δεν εχει pos να τον τιμωρησει ο καταναλωτης ως πελατης, αρκει.

Οποτε βασει νομου το δικαιωμα το εχεις, την ηθικη υποχρεωση οχι

Ρε φίλε συγγνώμη το θεωρείς λογικό να έχει χαρτί στην είσοδο που να λέει ότι κατάστημα διαθέτει pos και τελικά να μην έχει; Εγώ για αυτό σπάστηκα περισσότερο και όχι γιατί έψαχνα βραδιάτικα να βρω atm να σηκώσω μετρητά.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lab_user είπε

Ρε φίλε συγγνώμη το θεωρείς λογικό να έχει χαρτί στην είσοδο που να λέει ότι κατάστημα διαθέτει pos και τελικά να μην έχει; Εγώ για αυτό σπάστηκα περισσότερο και όχι γιατί έψαχνα βραδιάτικα να βρω atm να σηκώσω μετρητά.

Μην είσαι αδαής. Μια χαρά έχει POS.

Τώρα το τι λέει προφορικά κάπου σε κάποιον κάποτε δεν λέει τίποτα.

Αντιλαμβάνεσαι γιατί δεν θα έβαζε ποτέ χαρτί που να λέει «το μαγαζί δεν έχει pos» έτσι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zanskou είπε

και επαναλαμβάνω, επί της αρχής αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέει ο ΤS οκ, έχει δίκιο. Eπί της ουσίας όμως όλο αυτό δεν έχει κανενα νόημα. Τώρα αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να άρχισε κάποιος να ψάχνει ΑΤΜ για να πάρει ένα καφέ αντί να μπει στο επόμενο μαγαζί που στη χειρότερη περίπτωση απέχει το πολύ 10 μέτρα ;

Να μπω στο επόμενο μαγαζί να κάνω τι αφού δεν είχα μετρητά επάνω μου το λέω από την αρχή κιόλας!

2 ώρες πριν, sezebo είπε

θα σε βαλει να πας στο ατμ ο καθε αφεντικος... μπορει και να σου πει να του αφησεις  το κινητο σου για ασφαλεια. τα εχω δει ολα εγω...

Αν συμβαίνει αυτό τότε θα πρέπει να συλληφθούν πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων και αν τους τα κλείσουν τα μαγαζιά.

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ε τοτε να κανει καταγγελια. 

Αλλα μετα μη κλαιτε για τον καημενο μαγαζατορα

Προφανώς και δεν θα κλαίμε τον καημένο τον μαγαζάτορα γιατί μόνο καημένος δεν είναι.

Δημοσ.

θα έκανα καταγγελία χθες. οχι γιατι δεν εχει Pos αλλα γιατι γράφει οτι έχει. αν τελικα οντως εχει και ετυχε να μην δουλευει δεν θα τον πιασει ο έλεγχος οποτε δεν εγινε και τιποτε. Επειδη κάποιοι πιστευουν οτι ο εχθρος ειναι το κρατος και εσυ ο ρουφιανος, να μην παραπονιουνται μετα για τα μαυρα ταμεια των κομματων η τα λεφτα κατω απο το τραπεζι που παιρνουν πολιτικοι για να βολεψουν ιδιωτες σε θεσεις δημοσιου ή εταιριες σε προνομιακες εργολαβιες. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...