_chris_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Ξέρετε πως θα γίνοταν να αυξηθεί το πιστωτικό όριο μιας κάρτας; Δεδομένου ότι δεν υπάρχει αύξηση εισοδημάτων, αν γίνεται συχνή χρήσης της κάρτας και κοντά στο όριο και εξοφλείται ο λογαριασμός χωρίς καθυστέρηση, αυτό θα παίξει ρόλο ώστε να σου ανεβάσουν το πιστωτικό όριο;
pgavalito Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Εφόσον κάνεις ολική εξόφληση στη κάρτα, έχεις ελπίδες. Fax ή mail με το αίτημά σου στο customer service της Τράπεζας και σε 1-2 εργάσιμες είσαι κομπλέ (με τα ανάλογα δικαιολογητικά εννοείται)
Lews Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συνήθως έχουν και στο site τους οι τράπεζες φόρμες με τις οποίες μπορείς να κανεις αιτηση για να ανέβει το όριο της κάρτας,φιλος μου είχε όριο 3000 και του το πήγαν 5000,παίζει μεγάλο ρόλο αν εξοφλεις στην ώρα σου,ακόμα και το ίδιο εισόδημα να εχεις αν εισαι καλοπληρωτης θα στο ανεβασουν σιγουρα.πχ https://www.eurobank.gr/el/retail/zitiste-auksisi-oriou-pistotikis-kartas Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Lews 2
mechpanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεί τα εισοδήματά σου κι ας μην αυξήθηκαν να σε καλύπτουν, αν το όριο ήταν πολύ χαμηλό. ΜΗΝ το αυξήσεις όμως... 1 1
rofl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εμενα εστελναν επιστολη καθε χρονο που εδιναν 300-400 αυξηση ευρω προ κρισης. τωρα γιατι αποπανω να μην το αυξησει αν μπορει?αν πχ τωρα εχει ενα 1000αρικο δεμπορει να βαλει δοσεις ενα ηυ πχ, ιδιως αν εχει κι αλλες συναλλαγες που τρεχουν. δεν ειναι ολοι ατομα χωρις αυτοσυγκρατηση... πολλοι εξοφλουν εξ ολοκληρου το ποσο οφειλης. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από rofl
vagos789 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Αν εισαι καλοπληρωτης για αρκετο καιρο,ζητας να αυξηθει το οριο και αυτο συνηθως εγκρινεται εφοσον δεν ζητας καποια πολυ μεγαλη μεταβολη (πχ απο 600 στα 1200 το βλεπω χλωμο αν δεν υποστηριζεται απο αναλογο εισοδημα).
mechpanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, rofl είπε εμενα εστελναν επιστολη καθε χρονο που εδιναν 300-400 αυξηση ευρω προ κρισης. τωρα γιατι αποπανω να μην το αυξησει αν μπορει?αν πχ τωρα εχει ενα 1000αρικο δεμπορει να βαλει δοσεις ενα ηυ πχ, ιδιως αν εχει κι αλλες συναλλαγες που τρεχουν. δεν ειναι ολοι ατομα χωρις αυτοσυγκρατηση... πολλοι εξοφλουν εξ ολοκληρου το ποσο οφειλης. Γιατί αν δεν μπορεί να μαζέψει ένα χιλιάρικο να βάλει δόση έναν Η/Υ και έχει και άλλες συναλλαγές που τρέχουν, τότε δεν θα μπορεί να πληρώσει την δόση για τον Η/Υ. Αν θέλει μεγάλο όριο για να αγοράζει bitcoin, να μην το κάνει. Αν θέλει μεγάλο όριο σαν εργαλείο, για να πάει πχ ένα ταξίδι στο εξωτερικό και να έχει την κάρτα να κάνει δουλειά του, και μετά να την εξοφλήσει, τότε να το κάνει. Ας μας πει ο TS πόσο όριο έχει τώρα και πόσο θέλει να το πάει, και γιατί.
rofl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) κοιτα εξαρταται, εγω ακομα και να τα χω τα λεφτα προτιμω να βαλω ατοκες. ετσι κι αλλιως πληρωμες με καρτα κανω καθε μηνα δεν βλεπω το λογο σε μεγαλα ποσα να πληρωνω εφαπαξ (εκτος κι αν μετρητοις η διαφορα προς τα κατω ειναι πολυ μεγαλη σε αλλο καταστημα) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από rofl
mechpanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, rofl είπε εγω ακομα και να τα χω τα λεφτα προτιμω να βαλω ατοκες. κι εγώ...αλλά δεν έχω χρειαστεί ποτέ καν να φτάσω το όριο της κάρτας, πόσο μάλλον να ζητήσω να μου το αυξήσουν!
lak10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 εμενα το καλοκαιρι του 2016 με πηρε μονη της η eurobank και μου προτεινε αυξηση οριου απο 2.000 σε 3.000 ευρω εννοειται το δεχθηκα παντα εξοφλω ολο το ποσο και σχεδον παντα πριν την εκδοση λογαριασμου
Haldol Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Στις 27/2/2019 στις 9:41 ΠΜ, mechpanos είπε Γιατί αν δεν μπορεί να μαζέψει ένα χιλιάρικο να βάλει δόση έναν Η/Υ και έχει και άλλες συναλλαγές που τρέχουν, τότε δεν θα μπορεί να πληρώσει την δόση για τον Η/Υ. Χρειάζεσαι άμεσα έναν Η/Υ (π.χ σου χάλασε αυτός που είχες και είναι εργαλείο δουλειάς - δεν είναι μηχάνημα να βλέπεις YouTube). Δεν έχεις λεφτά στην άκρη. Το εισόδημά σου, καλύπτει όμως 80 - 100 ευρώ δόση. Τι θα κάνεις, δε θα βάλεις δόσεις για το γαμώτο και θα περιμένεις 4-5 μήνες χωρίς να μπορείς να δουλέψεις;
_chris_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) αν και καθυστερημένα, θα χρησιμοποιώ πιο εντατικά την κάρτα, εννοείται εξόφληση όλου του ποσού και το καλοκαίρι θα ζητήσω αύξηση του ορίου. Κι ένα σχόλιο, δε σημαίνει ότι όποιος χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα δεν έχει χρήματα να πληρώσει μετρητοίς. Μερικοί ακούνε πιστωτική και νομίζουν ότι ο άλλος είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό και πληρώνει αναγκαστικά με πιστωτική-δόσεις. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από _chris_ 1 1
sezebo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 48 λεπτά πριν, _chris_ είπε αν και καθυστερημένα, θα χρησιμοποιώ πιο εντατικά την κάρτα, εννοείται εξόφληση όλου του ποσού και το καλοκαίρι θα ζητήσω αύξηση του ορίου. Κι ένα σχόλιο, δε σημαίνει ότι όποιος χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα δεν έχει χρήματα να πληρώσει μετρητοίς. Μερικοί ακούνε πιστωτική και νομίζουν ότι ο άλλος είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό και πληρώνει αναγκαστικά με πιστωτική-δόσεις. ποιος ο λογος να εχεις πιστωτικη, οταν εχεις καμποσα λεφτα στο λογαριασμο σου και μια χρεωστικη? 2
AristidisZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, sezebo είπε ποιος ο λογος να εχεις πιστωτικη, οταν εχεις καμποσα λεφτα στο λογαριασμο σου και μια χρεωστικη? Ποιος ο λόγος να τραβάω κάθε μέρα 3 φορές λεφτά από το λογαριασμό μου και να μη τα δίνω όλα μαζί στο τέλος του μήνα ; 1
logistoulis Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, sezebo είπε ποιος ο λογος να εχεις πιστωτικη, οταν εχεις καμποσα λεφτα στο λογαριασμο σου και μια χρεωστικη? ρευστότητα...; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα