Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,τώρα τελευταία πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή για το κινητό όχι από play store αλλά από την επίσημη σελίδα της εφαρμογής σε apk.Το κατεβάζω μα όταν πάω να το εγκαταστήσω μου γράφει "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί".Δοκίμασα να κατεβάσω κάτι άλλο σε apk δουλεύουν όλα εκτός από αυτό δεν θυμάμαι αν πάτησα κάτι και τώρα μου το ακυρώνει η δεν μου το δέχεται το κινητό(xiaomi redmi 4),

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα ,τώρα τελευταία πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή για το κινητό όχι από play store αλλά από την επίσημη σελίδα της εφαρμογής σε apk.Το κατεβάζω μα όταν πάω να το εγκαταστήσω μου γράφει "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί".Δοκίμασα να κατεβάσω κάτι άλλο σε apk δουλεύουν όλα εκτός από αυτό δεν θυμάμαι αν πάτησα κάτι και τώρα μου το ακυρώνει η δεν μου το δέχεται το κινητό(xiaomi redmi 4),

Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις

Επιλέγουμε την Ασφάλεια

Εκεί βρίσκουμε την Διαχείριση Συσκευής και ενεργοποιούμε τις Άγνωστες Πηγές.

Δημοσ.
Στις 2/3/2019 στις 11:03 ΠΜ, Brashida είπε

Ποιά εφαρμογή είναι; μήπως το κινητό σου δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι όλα τσεκαρισμενα από την αρχή και οι άγνωστες πηγές αλλά και πάλι τιποτα.Ειναι το liveNetTv 

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Brashida είπε

Είναι όλα τσεκαρισμενα από την αρχή και οι άγνωστες πηγές αλλά και πάλι τιποτα.Ειναι το liveNetTv 

Από τη σελίδα τους

Shafee13 days ago

I am not able to install on android box , giving error "application not installed"

Raddixcore SolutionsAdmin11 days ago

Please disable play protect from play store application

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...