Brashida Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα ,τώρα τελευταία πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή για το κινητό όχι από play store αλλά από την επίσημη σελίδα της εφαρμογής σε apk.Το κατεβάζω μα όταν πάω να το εγκαταστήσω μου γράφει "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί".Δοκίμασα να κατεβάσω κάτι άλλο σε apk δουλεύουν όλα εκτός από αυτό δεν θυμάμαι αν πάτησα κάτι και τώρα μου το ακυρώνει η δεν μου το δέχεται το κινητό(xiaomi redmi 4),
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 43 λεπτά πριν, Brashida είπε Καλησπέρα ,τώρα τελευταία πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή για το κινητό όχι από play store αλλά από την επίσημη σελίδα της εφαρμογής σε apk.Το κατεβάζω μα όταν πάω να το εγκαταστήσω μου γράφει "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί".Δοκίμασα να κατεβάσω κάτι άλλο σε apk δουλεύουν όλα εκτός από αυτό δεν θυμάμαι αν πάτησα κάτι και τώρα μου το ακυρώνει η δεν μου το δέχεται το κινητό(xiaomi redmi 4), Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις Επιλέγουμε την Ασφάλεια Εκεί βρίσκουμε την Διαχείριση Συσκευής και ενεργοποιούμε τις Άγνωστες Πηγές.
Doubt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Στις 2/3/2019 στις 11:03 ΠΜ, Brashida είπε Καλησπέρα ,τώρα τελευταία πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή για το κινητό όχι από play store αλλά από την επίσημη σελίδα της εφαρμογής σε apk.Το κατεβάζω μα όταν πάω να το εγκαταστήσω μου γράφει "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί".Δοκίμασα να κατεβάσω κάτι άλλο σε apk δουλεύουν όλα εκτός από αυτό δεν θυμάμαι αν πάτησα κάτι και τώρα μου το ακυρώνει η δεν μου το δέχεται το κινητό(xiaomi redmi 4), Ποιά εφαρμογή είναι; μήπως το κινητό σου δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές;
Brashida Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι όλα τσεκαρισμενα από την αρχή και οι άγνωστες πηγές αλλά και πάλι τιποτα.Ειναι το liveNetTv Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Brashida
Doubt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, Brashida είπε Είναι όλα τσεκαρισμενα από την αρχή και οι άγνωστες πηγές αλλά και πάλι τιποτα.Ειναι το liveNetTv Από τη σελίδα τους Shafee13 days ago I am not able to install on android box , giving error "application not installed" Raddixcore SolutionsAdmin11 days ago Please disable play protect from play store application
Brashida Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Το έκανα όντως αυτό ήταν το πρόβλημα αλλά δεν μου άρεσε τελικά η εφαρμογή και την διέγραψα😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα