armagedwnn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Απ' ότι φαίνεται έχεις σύμβαση βάση συμφωνίας. Αλλά και πάλι είναι υποχρεωμένος να στα βάζει στην τράπεζα. Μου φαίνεται τρελό ότι στα δίνει στο χέρι. Επίσης έχεις τσεκάρει ότι σου βάζει τα ένσημα. Βέβαια φαίνονται με καθυστέρηση δύο μηνών ηλεκτρονικά, αλλά ρίξε μια ματιά.
agrio.imeros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, Ioannamar είπε Αυτό είναι το χαρτί, έχει γίνει περικοπή στην φωτογραφία για τα στοιχεία. Αυτόν τον μήνα λοιπόν εγώ είχα 19 μεροκάματα άρα 380€. Καλά τα λέτε να κινηθώ νομικά αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να τον αντιμετωπίσω έτσι. Τίποτε δεν είναι εύκολο. Αν νομίζεις ότι αδικείσαι και ότι θέλεις να κάνεις κάτι, κάνε και έναν έλεγχο τα ένσημα σου και μετά με τα χαρτιά που έχεις στα χέρια σου πας στην επιθεώρηση για συστάσεις ή καταγγελία. Πάντως εκεί θα σου πουν πως θα κινηθείς, εκτός αν είσαι γραμμένη στο σωματείο του κλάδου σου όπου μπορείς να πας και εκεί να αναφέρεις το πρόβλημα σου.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Αν του κάνεις μήνυση τότε θα βγάλεις κακό όνομα στην πιάτσα και δεν θα σε παίρνει κανείς για δουλειά. Το ξέρω έχεις δίκιο σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχω βρεθεί στη θέση σου και χειρότερα μην πω, λίγο πολύ σχεδόν όλοι το κάνουν αυτό δυστυχώς. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να λουφάρεις όσο μπορείς. Ξέρω άτομο που πουλούσε μαγκιές και τώρα είναι στην Αγγλία και φυτοζωεί Εγώ προσωπικά μου έχει τύχει Αφεντικό να μην με πληρώσει για μια βδομάδα που δούλεψα δοκιμαστικά + ότι ότι ήταν λούγκρα και μου την έπεσε κιόλας. Εγώ θα έπρεπε να το καταγγείλω και στην επιθεώρηση εργασίας και για σεξουαλική παρενόχληση. 1 5 3
Shubik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μην βιαστείς να κάνεις κάτι. Το πιο πιθανό είναι πως ο εργοδότης παρακρατά από τις αποδοχές σου τις ασφαλιστικές εισφορές καθώς και τον φόρο που αποδίδει στο κράτος.
spectaculator Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Αν του κάνεις μήνυση τότε θα βγάλεις κακό όνομα στην πιάτσα και δεν θα σε παίρνει κανείς για δουλειά. Το ξέρω έχεις δίκιο σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχω βρεθεί στη θέση σου και χειρότερα μην πω, λίγο πολύ σχεδόν όλοι το κάνουν αυτό δυστυχώς. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να λουφάρεις όσο μπορείς. Ξέρω άτομο που πουλούσε μαγκιές και τώρα είναι στην Αγγλία και φυτοζωεί Δεν υπάρχει πιάτσα. Ότι και να γίνει δεν σε ξέρει και δεν θα σε ξέρει κανείς (εκτός κι αν πας πάλι στον ίδιο μετά από απόλυση). 8
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην στεναχωριέσαι θα το βρει μπροστά του και αυτός και όλοι όσοι κάνουν τέτοια η ζωή είναι ένας τοίχος ότι δίνεις παίρνεις. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Χάρης Μυλωνίδης 8
spectaculator Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Shubik είπε Μην βιαστείς να κάνεις κάτι. Το πιο πιθανό είναι πως ο εργοδότης παρακρατά από τις αποδοχές σου τις ασφαλιστικές εισφορές καθώς και τον φόρο που αποδίδει στο κράτος. Φαίνονται αυτά στις ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ (στο χαρτί μισθοδοσίας ΙΚΑ και ΦΜΥ).
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, spectaculator είπε Δεν υπάρχει πιάτσα. Ότι και να γίνει δεν σε ξέρει και δεν θα σε ξέρει κανείς (εκτός κι αν πας πάλι στον ίδιο μετά από απόλυση). οι επιχειρηματίες σε πληροφορώ παίρνουν πληροφορίες πριν προσλάβουν κάποιον και ξεσκονίζουν το προφίλ του στο FB ή βάζουν ρουφιάνους να πάρουν πληροφορίες. Είναι μικρό το κολοκοτρονίτσι όπως λέει και ο βερύκιος και ξέρει καλά ο ένας τον άλλον. Είσαι μικρός ακόμη έχεις να μάθεις πολλά Αυτοί που κακοπληρώνουν τους υπαλλήλους συνήθως έχουν και πολύ χαμηλές τιμές στα προϊόντα τους ή στην παροχή υπηρεσιών. Να γιατί φωνάζω και λέω ότι πρέπει να έχουμε καταναλωτική συνείδηση και να μην στηρίζουμε τέτοια υποκείμενα. 1 7 1
armagedwnn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε οι επιχειρηματίες σε πληροφορώ παίρνουν πληροφορίες πριν προσλάβουν κάποιον και ξεσκονίζουν το προφίλ του στο FB ή βάζουν ρουφιάνους να πάρουν πληροφορίες. Είναι μικρό το κολοκοτρονίτσι όπως λέει και ο βερύκιος και ξέρει καλά ο ένας τον άλλον. Είσαι μικρός ακόμη έχεις να μάθεις πολλά "Ζεις σε κάποιο άλλο κόσμο μάλλον με συνομοσίες και ενεργό πόλεμο (όπως αναφέρει ο πολεμοχαρής Βερύκιος που αναφέρεις)." Σίγουρα σε μια πολύ μικρή πόλη είναι εύκολο να σε μάθουν, αλλά αν έχεις δίκιο αυτό δεν θα πρέπει να σταματάει κανέναν από μια καταγγελία εφόσον αδικείται. Όπως ο εργαζόμενος βγάζει κακό όνομα έτσι βγάζει και ο εργοδότης και στην συγκεκριμένη ο εργοδότης είναι αυτός που θα την πληρώσει. Επίσης αν εσύ είσαι μεγάλος και αυτά που έμαθες είναι να σκύβεις το κεφάλι και να σε εκμεταλεύονται. Τότε κάτι δεν έμαθες καλά. 6
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, armagedwnn είπε "Ζεις σε κάποιο άλλο κόσμο μάλλον με συνομοσίες και ενεργό πόλεμο (όπως αναφέρει ο πολεμοχαρής Βερύκιος που αναφέρεις)." Σίγουρα σε μια πολύ μικρή πόλη είναι εύκολο να σε μάθουν, αλλά αν έχεις δίκιο αυτό δεν θα πρέπει να σταματάει κανέναν από μια καταγγελία εφόσον αδικείται. Όπως ο εργαζόμενος βγάζει κακό όνομα έτσι βγάζει και ο εργοδότης και στην συγκεκριμένη ο εργοδότης είναι αυτός που θα την πληρώσει. Επίσης αν εσύ είσαι μεγάλος και αυτά που έμαθες είναι να σκύβεις το κεφάλι και να σε εκμεταλεύονται. Τότε κάτι δεν έμαθες καλά. καλά εντάξει ότι πεις σε βλέπω και εσένα στην Αγγλία έτσι έκανε ένα γνωστός μου και έχασε θέση σε πολυεθνική παρακαλώ. μάλλον εσύ ζεις σε έναν άλλο κόσμο 😛 Αυτό που τις λέω εγώ είναι να φερθεί έξυπνα. Άν χάσει τη δουλειά της και δεν μπορεί να βρει άλλη θα την προσλάβεις εσύ ; Καμιά φορά κάνοντας τον "βλάκα" βγαίνεις κερδισμένος. 1 3 4
Ioannamar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δεν θέλω να το τραβήξω τόσο, γιατί όντως η πόλη είναι μικρή και με τις δραστηριότητες του αυτός γνωρίζει πολύ κόσμο πάνω σε αυτόν τον κλάδο. Να φύγω θέλω για να μην έχω τρεξίματα με την εφορία, αλλά αυτός δεν το δέχεται. 1
k_w_t Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ερωτηση το δωρο χριστουγεννων στο εβαλε στην τραπεζα ? Εαν οχι και του κανεις καταγγελια παει κατευθειαν αυτοφορο .. Εκει που ειναι και μικρη κοινωνια θα τον πονεσει πιο πολυ πιστεψε με.. Αλλο να λεει στους αλλους μην την προσλαβεται και αλλο να τον δουν με βραχιολακια... ΥΓ εαν δεν σου εχει βαλει Euro στην τραπεζα μπορεις να τα ζητησεις ολα και να πεις οτι εισαι 6 μηνες απληρωτη... Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να του ζητησεις την διαφορα περιπου 240€ το μηνα αναδρομικα .. Η να σου πληρωσει την εφορια... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από k_w_t 4
armagedwnn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Χάρης Μυλωνίδης είπε καλά εντάξει ότι πεις σε βλέπω και εσένα στην Αγγλία έτσι έκανε ένα γνωστός μου και έχασε θέση σε πολυεθνική παρακαλώ. Εργάζομαι Ελλάδα αρχικά, νόμιμα (8 ώρο), όλα δηλωμένα (υπερωρίες - εκτός έδρας). Τώρα τι έκανε ο γνωστός σου δεν ξέρω, αλλά αν ήθελαν να τον εκμεταλευτούν άσχημα και δεν δέχθηκε μπράβο του. Κάποιοι δεν δέχονται να σκύβουν το κεφάλι όσο παράξενο και αν σου φαίνεται εσένα. 7 λεπτά πριν, Ioannamar είπε Δεν θέλω να το τραβήξω τόσο, γιατί όντως η πόλη είναι μικρή και με τις δραστηριότητες του αυτός γνωρίζει πολύ κόσμο πάνω σε αυτόν τον κλάδο. Να φύγω θέλω για να μην έχω τρεξίματα με την εφορία, αλλά αυτός δεν το δέχεται. Τι εννοείς να φύγεις θέλεις και δεν μπορείς. Οκ να μην θες να το κυνηγήσεις νομικά είναι κατανοητό, αλλά δεν είσαι και σκλάβος. Μπορείς να φύγεις από την δουλειά όποια στιγμή θες. Αν θες να είσαι σωστή ενημερώνεις δύο εβδομαδες πριν.
sezebo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Προς ΤΣ: Δουλευε ΜΑΥΡΑ και πληρωσου στο χερι μαυρα. Σε αυτο το καθεστώς που εισαι τωρα δεν αξιζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις