Marypapados Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω οποίος γνωρίζει να μου εξηγήσει τι γίνεται με τις παραγγελίες από εξωτερικό και γιατί υπάρχει τέτοια τεράστια καθυστέρηση. Έχω παραγγείλει από τον Οκτώβριο και μετά αρκετά πράγματα από το Ebay και από αυτά έχω παραλάβει μόνο τα δύο δια μαγείας... Έχω ακούσει ότι πλέον ο έλεγχος στα τελωνεία είναι πιο αυστηρός και υπάρχει μια καθυστέρηση αλλά μιλάμε για πράγματα που έχω παραγγείλει κοντά πέντε μήνες πριν... Να προσθέσω ότι όλα είναι μικρής αξίας πράγματα (το ακριβότερο να φτάνει τα 7€). Παραγγέλνω πολλά χρόνια από Ebay και πότε δεν είχα τόσο μεγάλο θέμα... Υπάρχει περίπτωση να φτάσουν ποτέ σε μένα ή απλά να τα ξέχασω και να προχωρήσω με την ζωή μου ως έχει? 😂
Salvation81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Αν αναλογιστεις πως απο τον Νοεμβριο εγω μοναχα εβαλα 59 παραγγελιες απο εξωτερικο μπορεις να φανταστεις τι χαμος γινεται στο τελωνειο και οταν υπαρχουν ελαχιστοι τελωνειακοι λογικο ειναι να υπαρχουν τρελες καθυστερησεις (τις τελευταιες 10 μερες μου ηρθαν 9 πακετα του Δεκεμβριου πχ). 1
skar1983 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Να προσθεσω οτι και απο Ευρωπη πλεον μεγαλες καθυστερησεις. Στα 20 χρονια που κανω παραγγελιες online πρωτη μα πρωτη φορα τετοια αναμονη.... 1
Marypapados Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, skar1983 είπε Να προσθεσω οτι και απο Ευρωπη πλεον μεγαλες καθυστερησεις. Στα 20 χρονια που κανω παραγγελιες online πρωτη μα πρωτη φορα τετοια αναμονη.... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.. Στην αρχή νόμιζα ότι απλά κάποια δεν θα έρθουν ποτέ γιατί έχω ακούσει ότι από το ebay μπορεί και να μην το πάρεις ποτέ αν και δεν μου χει τύχει... Αλλά δεν γίνεται να μην ήρθε τίποτα εντελώς... 9 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αν αναλογιστεις πως απο τον Νοεμβριο εγω μοναχα εβαλα 59 παραγγελιες απο εξωτερικο μπορεις να φανταστεις τι χαμος γινεται στο τελωνειο και οταν υπαρχουν ελαχιστοι τελωνειακοι λογικο ειναι να υπαρχουν τρελες καθυστερησεις (τις τελευταιες 10 μερες μου ηρθαν 9 πακετα του Δεκεμβριου πχ). Κατάλαβα βλέπω πρώτα να καλοκαίριαζει καλά καλά και μετά να μου φερνουν μπουφάν για το σκυλο μου... Χαχαχα έχει τύχει και έχω περιμένει μέχρι και δύο μήνες αλλά 5 μήνες μου έχει πέσει βαρύ... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Marypapados
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο όγκος δεμάτων είναι τρομακτικά τεράστιος και οι υπάλληλοι ελάχιστοι. Είναι πχ σαν να θέλεις να χτισεις 100 σπίτια και εχεις 2 χτίστες. Ε θέλει τον χρόνο του. Και όταν έχεις εκατομμύρια παραγγελίες και συνέχεια έρχονται και άλλες (λόγω εορτών) μπουκωσε το σύστημα Πάντως αν δεν προσλάβουν άτομα εκεί πέρα,θα έχουμε τεράστια θέματα με τις καθυστερήσεις και τις μετέπειτα συνέπειες τους. (Να ζηταμε refund συνέχεια,χαλασμένα δεματα, καθυστερήσεις και απωλεια χρημάτων και πολλά άλλα) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από stelios18120 1
adi32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Έχω παραγγείλει από Νοέμβριο θήκη από ebay και ήρθε χτες. Απο banggood καλώδια από Ιανουάριο κσι δεν ήρθαν. Φεβρουάριο απο ebay θήκη από Κίνα και ήρθε σε 7 μέρες!
spartak1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ο όγκος δεμάτων είναι τρομακτικά τεράστιος και οι υπάλληλοι ελάχιστοι. Είναι πχ σαν να θέλεις να χτισεις 100 σπίτια και εχεις 2 χτίστες. Ε θέλει τον χρόνο του. Και όταν έχεις εκατομμύρια παραγγελίες και συνέχεια έρχονται και άλλες (λόγω εορτών) μπουκωσε το σύστημα Πάντως αν δεν προσλάβουν άτομα εκεί πέρα,θα έχουμε τεράστια θέματα με τις καθυστερήσεις και τις μετέπειτα συνέπειες τους. (Να ζηταμε refund συνέχεια,χαλασμένα δεματα, καθυστερήσεις και απωλεια χρημάτων και πολλά άλλα) Νομίζω αυτη είναι η σωστή περιγραφή του προβλήματος 1
Mr_Terror Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 4 παραγγελιες 26/12. Το ενα πακετακι ηρθε μονο.Τα αλλα 3 μαλλον πρεπει να τα ξεχναω. Χθες ηρθε αλλο ενα δεματακι με ημερομηνια παραγγελιας 8/1/2019.
dimitris_sal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Εχθές παρέλαβα δέματα απο αρχές Δεκεμβρίου μαζι με αλλα απο τέλη Φεβρουαρίου. Ξεκολλάνε και τα παλιά σιγά-σιγά!
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέχρι να έρθουν θα έχουμε γεράσει όμως. Ξεκολλανε με ρυθμούς χελωνας 🤨😕😒 1
Marypapados Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ο όγκος δεμάτων είναι τρομακτικά τεράστιος και οι υπάλληλοι ελάχιστοι. Είναι πχ σαν να θέλεις να χτισεις 100 σπίτια και εχεις 2 χτίστες. Ε θέλει τον χρόνο του. Και όταν έχεις εκατομμύρια παραγγελίες και συνέχεια έρχονται και άλλες (λόγω εορτών) μπουκωσε το σύστημα Πάντως αν δεν προσλάβουν άτομα εκεί πέρα,θα έχουμε τεράστια θέματα με τις καθυστερήσεις και τις μετέπειτα συνέπειες τους. (Να ζηταμε refund συνέχεια,χαλασμένα δεματα, καθυστερήσεις και απωλεια χρημάτων και πολλά άλλα) Από ότι κατάλαβα πρέπει απλά όλοι να έχουμε τεραστιαααα υπομονή! Σας εύχομαι καλή τύχη και όσο γίνεται πιο "γρηγορες" παραλαβές! 😂😊 1
Doubt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δε μπορεί να φτιάξει κάποιος τον τίτλο; Τι θα πει "τεράστιες καθυστερείς!" ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα