Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lanc3r είπε

Αν γίνουν πολλές καταγγελίες νομίζω θα γίνει κάτι...
https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.

προσωπικά όταν-αν καταργήσουν την 10€ θα κάνω.

Το γεγονός ότι σε 2 μήνες σου τρώνε το υπόλοιπο, δε σε ενοχλεί δηλαδή;

• Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Καλώς ή κακώς κάθε μήνα βαζω 10€.
Καλώς ή κακώς μου μένουν μετά από το πακέτο που βάζω γύρω στα 2€ - 3€.
Οπότε δεν έχω τέτοιο πρόβλημα (ακόμα).

Επεξ/σία από Lanc3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, natural_sgf είπε

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε όλες τις τράπεζες. 

Αν θυμάμαι καλά η Alpha Bank πρόσφατα κατηργησε το token generator (που ηταν σε φυσική μορφή και πατούσες ένα κουμπί) και το άλλαξε υποχρεωτικά με sms σε κινητό τηλέφωνο.

Εθνική που έχω εγω σου δίνει επιλογή και για sms κ email. Δεν γνωρίζω αλλού.

Παντως αν κάποιος δεν μπορεί να συντηρήσει εναν αριθμο θα βρει την λυση για να κανει την δουλεια του.

Εννοείται οτι δεν μιλαω για επαγγελματίες που το κινητό ειναι εργαλείο δουλειάς αλλα για αυτους που δεν τους περισσεύουν ή δεν θελουν να πληρώνουν νταβατζιλίκια στις εταιρίες.

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thant είπε

Εθνική που έχω εγω σου δίνει επιλογή και για sms κ email. Δεν γνωρίζω αλλού.

Παντως αν κάποιος δεν μπορεί να συντηρήσει εναν αριθμο θα βρει την λυση για να κανει την δουλεια του.

Εννοείται οτι δεν μιλαω για επαγγελματίες που το κινητό ειναι εργαλείο δουλειάς αλλα για αυτους που δεν τους περισσεύουν ή δεν θελουν να πληρώνουν νταβατζιλίκια στις εταιρίες.

Ποτέ σου δίνει επιλογή μέσω e-mail; Κατά τη διάρκεια μεταφοράς μέσω του web interface της ibank ή όταν π.χ. βάζεις κάρτα μέσω του Vodafone app;

Δεν έχω ebanking εθνικής.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, polaki είπε

Όλο αυτό επειδή σε αναγκάζουν να χρεωθείς 12€ το δίμηνο, δηλαδή 6€ το μήνα ε? 
Κοίτα να δεις τί αξία έχει τελικά ένα 6€... 
Στο εξωτερικό πού δουλεύεις? Στην Ουγκάντα και παίρνεις 2€ τη μέρα μεροκάματο? Ε ναι εκεί αν είσαι έτσι δε νομίζω ότι είναι προτεραιότητα το Ελληνικό κινητό..

Το θέμα είναι βασικά πρακτικό, απάντησα στα προηγούμενα μηνύματα που λέγανε ότι μετά από 6-8-12 μήνες χάνεις το νούμερό σου αν δεν βάζεις κάρτα. Το σχόλιο για τη σιμ είχε να κάνει με το ότι μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσα σε ένα κινητό sony ericsson του 2005 μόνο για κλήσεις και sms κυρίως όταν δεν ήθελα να παραγίνω άπληστος με τη δωρεάν σύνδεση που έχω από το εξωτερικό. Έπεσε στα χέρια μου ένα κινητό με dual sim που θα μπορώ να βάλω το ελληνικό μου νούμερο όταν έρθω διακοπές. Είναι κοροϊδία να σου ζητάνε 10€ για αλλαγή sim είτε το μεροκάματό σου είναι 2€ τη μέρα ή 200€ την ώρα.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Ποτέ σου δίνει επιλογή μέσω e-mail; Κατά τη διάρκεια μεταφοράς μέσω του web interface της ibank ή όταν π.χ. βάζεις κάρτα μέσω του Vodafone app;

Δεν έχω ebanking εθνικής.

Εδω πληρώνω το σταθερό. Η παρακάτω εικόνα ειναι απο το site της voda και έχω μεταφερθεί στο περιβάλλον της τράπεζας...

spacer.png

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, thant είπε

Εδω πληρώνω το σταθερό. Η παρακάτω εικόνα ειναι απο το site της voda και έχω μεταφερθεί στο περιβάλλον της τράπεζας...

spacer.png

Αυτό είναι άλλο πράγμα. Είναι το MasterCard Secure-κατι. Μέσα από το web interface της τράπεζας, σου δίνει επιλογή για email κωδικό;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Τι γράφεις αγόρι; Βάλε και καμιά τελεία, να πούμε.

Ποιος μίλησε για ανεργία και έλλειψη φαγητού;

Γιατί νομίζεις ότι όλοι Μπορούν να βρουν δουλειά για οποιοδήποτε λόγο στην Ελλάδα όπως λένε και μερικοί αν δεν έχεις βύσμα δεν σε προσλαμβάνει κανένας ακόμα και με το στρατό βύσμα βάζουν

1 ώρα πριν, natural_sgf είπε

μας ενοχλεί αλλά γενικά ο πληθυσμός ξέρουν ότι δεν θα κάνει τίποτα οπότε θα σου φάνε την κάρτα Σηκωθείτε να βγούμε στο Σύνταγμα να κάνουμε διαδήλωση  αυτοί το πάνε για μόνιμα σύνδεση και θα κοπεί η κάρτα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Αυτό είναι άλλο πράγμα. Είναι το MasterCard Secure-κατι. Μέσα από το web interface της τράπεζας, σου δίνει επιλογή για email κωδικό;

Δεν θυμάμαι τωρα, αλλά εγω σου λέω οτι μπορώ να κάνω την δουλειά μου και με άλλους τρόπους και εσένα δεν σου αρκεί αυτό. Ε τι να σου πω, προφανώς η ζωή σου κρέμεται απο ένα sms...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thant είπε

Δεν θυμάμαι τωρα, αλλά εγω σου λέω οτι μπορώ να κάνω την δουλειά μου και με άλλους τρόπους και εσένα δεν σου αρκεί αυτό. Ε τι να σου πω, προφανώς η ζωή σου κρέμεται απο ένα sms...

Αλλάζεις τη κουβέντα τώρα. Σου εξήγησα ότι αυτό δεν ισχύει για e-banking και εσύ μου δείχνεις πληρωμή μέσω καρτας, που είναι άλλο πράγμα.

Δημοσ.

Να πω πως απο εδώ και πέρα η ασφάλεια του αυτοκινήτου θα έρχεται με email μου είπε η αντιπροσωπία που συνεργάζεται και όχι με χαρτί 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, BILL5 είπε

Γιατί νομίζεις ότι όλοι Μπορούν να βρουν δουλειά για οποιοδήποτε λόγο στην Ελλάδα όπως λένε και μερικοί αν δεν έχεις βύσμα δεν σε προσλαμβάνει κανένας ακόμα και με το στρατό βύσμα βάζουν

μας ενοχλεί αλλά γενικά ο πληθυσμός ξέρουν ότι δεν θα κάνει τίποτα οπότε θα σου φάνε την κάρτα Σηκωθείτε να βγούμε στο Σύνταγμα να κάνουμε διαδήλωση  αυτοί το πάνε για μόνιμα σύνδεση και θα κοπεί η κάρτα

Το πλήκτρο της τελείας στον υπολογιστή σου πρεπει να είναι αχρησιμοποίητο...

10 λεπτά πριν, thant είπε

Σε τεχνολογικό φόρουμ και δεν καταλαβαίνουμε τη διαφορά online πληρωμής με κάρτα με το e-banking...

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το πλήκτρο της τελείας στον υπολογιστή σου πρεπει να είναι αχρησιμοποίητο...

Σε τεχνολογικό φόρουμ και δεν καταλαβαίνουμε τη διαφορά online πληρωμής με κάρτα με το e-banking...

Δεν μιλάω από το computer από το κινητό ή το tablet σου γράφω και μάλιστα εγώ του μιλάω και αυτό πληκτρολογεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Αλλάζεις τη κουβέντα τώρα.

Αναγκάζομαι να αλλάξω την κουβέντα για να σου εξηγήσω οτι δεν χρειάζεται όλος ο κόσμος να κάνει αυτο που κάνεις εσύ για να θεωρεί το σμσ τόσο σημαντικό.

Αλλοι δεν έχουν καν e-banking.

Τελος πάντων το κουράσαμε πολύ και βγήκαμε off. Έχει δικιο ο φίλος απο πάνω.

Επεξ/σία από thant
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...