Markus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Γεια σας. Θέλω να φτιάξω λογαριασμό σε τράπεζα και δεν ξέρω ποια με συμφέρει πιο πολυ. Θα εκτιμούσα εάν μου προτείνατε μερικές δικαιολογημένα , ευχαριστώ
christakos07 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Προτίμησε την Αγροτική Στα σοβαρά τώρα, όλες είναι περίπου ίδιες. Προσωπικά βρίσκω πιο εύχρηστο το web banking της Alpha(συγκριτικά με Eurobank και Πειραιώς). Δεν έχω χρησιμοποιήσει βέβαια καθόλου Εθνική, αλλά θα την απέφευγα λόγω συνταξιούχων(παρότι έχει κάνει σημαντικότατα βήματα ψηφιοποίησης). btw. Λάθος κατηγορία. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από christakos07 1
chsam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Markus είπε Γεια σας. Θέλω να φτιάξω λογαριασμό σε τράπεζα και δεν ξέρω ποια με συμφέρει πιο πολυ. Θα εκτιμούσα εάν μου προτείνατε μερικές δικαιολογημένα , ευχαριστώ Συγνωμη κιολας...αλλα εδω ειναι ενοτητα Auto-moto.Λιιιιιιιιγο προσοχη,δεν θελει παραπανω, στο που βαζεις κατι...
christopher0016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, chsam είπε Συγνωμη κιολας...αλλα εδω ειναι ενοτητα Auto-moto.Λιιιιιιιιγο προσοχη,δεν θελει παραπανω, στο που βαζεις κατι... Εντάξει το ποστ του έβαλε λάθος. Δεν έβαλε δα και... Spoiler Την υπογραφή του 😛
panos4tw Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Αργα ή γρηγορα μαλλον θα φτιαξεις λογαριασμο σε ολες τις συστημικες τραπεζες. Απο εκει και περα, αν θες να ξεκινησεις απο καπου, θα προτεινα την Πειραιως διοτι εχει και καλο ebanking, αλλα και του επαγγελματισμου/ταχυτητας με την οποια εξυπηρετεισαι στα καταστηματα σε σχεση με αλλες τραπεζες, συμφωνα με την εμπειρια μου.
vagos789 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Νομιζω οτι αυτη τη στιγμη η Εθνικη ειναι η καλυτερη επιλογη Η Πειραιως και η eurobank ακολουθουν τους κανονες σε βαθμο υστεριας,σε λιγο καιρο δεν θα μπορεις ουτε να στειλεις 5 ευρω στον εαυτο σου Η Αλφα ειναι πιο δημοσιο και απο το δημοσιο,ανθρωποι που δεν ξερουν ουτε να στελνουν email
kon1to Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Νομιζω οτι αυτη τη στιγμη η Εθνικη ειναι η καλυτερη επιλογη Η Πειραιως και η eurobank ακολουθουν τους κανονες σε βαθμο υστεριας,σε λιγο καιρο δεν θα μπορεις ουτε να στειλεις 5 ευρω στον εαυτο σου Η Αλφα ειναι πιο δημοσιο και απο το δημοσιο,ανθρωποι που δεν ξερουν ουτε να στελνουν email δηλαδη ειναι η Αλφα πιο δημοσιο και απο το δημοσιο και δεν ειναι η Εθνικη;;; Παντως γενικα στο θέμα Τραπεζα, είναι και λίγο θέμα καταστήματος. Προσωπικά ας πούμε έλαβα κακή εξυπηρέτηση σε κατάστημα της Πειραιώς στο Πασαλιμάνι και δεν μπορεσα να κανω τη δουλειά μου, και μια μέρα μετά πήγα σε κατάστημα της Πειραιώς στο Νέο Κόσμο με τα ίδια δικαιολογητικά και ξεμπέρδεψα απλά και γρήγορα... 1
vagos789 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, kon1to είπε δηλαδη ειναι η Αλφα πιο δημοσιο και απο το δημοσιο και δεν ειναι η Εθνικη;;; Σε γενικες γραμμες ναι, η Εθνικη εχει βελτιωθει πολυ Αλλα ισχυει και αυτο που λες,εξαρταται απο το καταστημα
johnmegarythmos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα , για εμενα η καλυτερη επιλογη ειναι η πειραιως, λοιπον εχει το προγραμμα yellows που μπορεις πληρωνοντας με την χρεωστικη καρτα να παιρνεις yellows , για καθε 2 ευρω 1 yellow. ( πρακτικα διαιρεις την αξια με το 2 ) και εχει και για καθε πληρωμη στο δημοσιο με καρτα πχ μεσω του taxisnet παιρνεις 1yellows για καθε 10 ευρω δες εδω https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow . ειναι η μοναδικη τραπεζα απο τις 4 που δινει και για πληρωμη στο δημοσιο καποιους ποντους. διαρκεια των ποντων νομιζω οτι ειναι 2 χρονια δεν θυμαμαι , παντως δεν υπαρχει ελαχιστος αριθμος yellows για εξαργυρωση μπορεις με οσους εχεις μαζεψει. παλια εδινε μπονους ποντους η αμερικαν εξπρες αλλα το εκοψε. επισης η πειραιως , εχει το προγραμμα που μπορεις να στειλεις καποιον με εναν κωδικο να πληρωθει απο το ατμ χωρις να χρειαζεται να συναντηθεις μαζι του . και χωρις να τα καταθεσεις στην τραπεζα, οντως το internet banking της alpha bank ειναι πιο ευκολο, απο το καινουργιο της πειραιως και την εθνικης που χανεσαι, ας μην μιλησω για της eurobank που ητανε χαλια το αναβαθμισανε αλλα και παλι χανομαι.. αν και δεν την χρησιμοποιω πολυ . παντως η εθνικη εχει το προγραμμα go4more θα δεις εδω https://www.nbg.gr/go4more/ απο οσο θυμαμαι μαζευεις καθε 10 ευρω 1 ποντο. οπως και η πειραιως και η εθνικη εχει συνεργαζομενα καταστηματα με περισσοτερους ποντους. επισης για καθε πληρωμη μεσω ιντερνετ banking κερδιζεις 10 ποντους ( ακομα και στο δημοσιο ) , μεγιστο 100 ποντους τον μηνα. ελαχιστο 5000 go4more μπορεις να εξαργυρωσεις σε συνεργαζομενα καταστηματα για να κερδισεις 5 ευρω εκπτωση. επισης Πρώτη σύνδεση στην εφαρμογή i-bank NBG mobile app | 100 πόντοι (άπαξ) Θυμήσου ότι ο ελάχιστος αριθμός πόντων που απαιτείται κάθε φορά για την εξαργύρωση είναι οι 2.000 πόντοι και ότι οι πόντοι που συγκεντρώνεις μπορούν να εξαργυρωθούν μέσα σε 1 χρόνο από την ημερομηνία συλλογής τους! Σημειώνεται ότι οι πόντοι που έχουν συλλεχθεί μέχρι και 31.12.2017, μπορούν να εξαργυρωθούν μέσα σε 2 χρόνια από την ημερομηνία συλλογής τους. η alpha bank εχει το προγραμμα μπονους , που η καθε χρεωστικη καρτα που θα βγαλεις εχει ετησιο παγιο 12 ευρω που στα τραβαει απο τον λογαριασμο . το προγραμμα μπονους με τους συνεργατες θα το δεις εδω https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus?gclid=EAIaIQobChMI2sOk77yW4QIVFZ7VCh18hgFtEAAYASAAEgJE7_D_BwE για καθε 1 ευρω κερδιζεις 1 bonus . ( δεν κερδιζεις κανενα μπονους ποντο για καθε πληρωμη που αφορα τον δημοσιο με καρτα ) . ενα αλλο καλο που εχει η alpha bank ειναι οτι εχει και καρτα που δεν εχει προγραμμα μπονους οποτε δεν εχει ετησιο κοστος αλλα δεν εχει και ποντους , επισης εχει και online ενημερωση εγγραφων και δεν χρειαζεται να πας στο καταστημα. η eurobank εχει και αυτη προγραμμα ανταμοιβης αλλα δεν μαζευεις ποντους αλλα ευρω και παει με το ποσοστο της συναλλαγης ονομαζεται επιστροφη. δεν δινει για καμια συναλλαγη σε δημοσιο αλλα σε μη συνεργαζομενο καταστημα καμια επιστροφη, οποτε αναγκαστηκα για να παρεις επιστροφη θα πρεπει αποκλειστικα να πας σε συνεργαζομενο καταστημα. για το προγραμμα δες εδω https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes?filter=reward-participation. για μενα καλυτερα να εχεις λογαριασμο σε ολες τις τραπεζες οπως σου ειπανε . για να αξιοποιεις οτι προσφορα βγαζουνε για να κερδιζεις παντα! πχ αμα εχεις ρευμα απο το φυσικο αεριο ή και φυσικο αεριο απο το φυσικο αεριο αττικης ή ακομα και λογαριασμο κινητου ή σταθερου απο την vodafone σε συμφερει να βγαλεις αμα θελεις καρτα απο την alpha bank διοτι ειναι συνεργατες μαζευεις περισσοτερους ποντους και εξαργυρωνεις πχ με 5 ευρω εκπτωση. οποτε ευκολα μαζευονται οι ποντοι. τωρα τελευταια ειδα οτι πχ στην elpedison εχει βγαλει επιστροφη με καρτες eurobank η 3% δες εδω https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/programma-eurobank-pistrofi Ισχύει για την εξόφληση λογαριασμών έως 500€ οποτε ευκολα κερδιζεις ενα ποσοστο επιστροφης , αλλα δεν μπορεις να το παρεις εκπτωση στο ρευμα αλλα μονο το κερδιζεις μπορεις να το εξαργυρωσεις μονο σε αλλους συνεργατες πχ σε σουπερ μαρκετ σκλαβενητης , να το βαλεις βενζινη. παρομοιο προγραμμα για το ρευμα εχει βγαλει η πειραιως με τα yellows αλλα με τον παροχο ηρων και αμα μαζεψεις 25000 yellows σου δινει 50 ευρω εκπτωση στο ρευμα με online εξαργυρωση . δεν ειναι λιγη. δες εδω https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow/stratigikoi-synergates/sunergasia-me-ton-heron-promhtheuth-hlektrikhs-energeias ελπιζω να σε καλυψα. ( βλεπω κοσμο που τρεχει σε καταστηματα να πληρωσει λογαριασμο διοτι φοβαται με πληρωσει online και ενω του εξηγεις να βγαλει μια 2η χρεωστικη καρτα και να ανοιξει εναν δευτερο λογαριασμο και το συνδεσει σε αυτον και να καταθεσει ή μεταφερει σε αυτον τον λογαριασμο μεσω internet banking και να πληρωσει με αυτην την καρτα για να γλυτωσει το κοστος φορτισης της προπληρωμενης και τελικα δεν το κανει, ανχονονται που ακουνε πληρωμη με καρτα. ηδη τους βγηκε η πιστη να βγαλουνε κωδικους για το internet banking αλλα αφου υπαρχει τροπος να γλυτωσεις λεφτα γιατι να τα χασεις; δεν το καταλαβαινω. στο εξωτερικο ολοι με καρτα πληρωνουνε . καταλαβαινω οτι χανεις χρηματα πιο ευκολα ενω το να πας σε τραπεζα ειναι δυσκολο. οσο για το viva wallet , δεν το ξερω ως ιδιωτης αλλα το το δοκιμασε ενας γνωστος μου που εχει επιχεηρηση και σταματησε την συνεργασια μαζι τους, διοτι του επεβαλαν κοστος συναλλαγων που πρεπει να εχει γινει αλλιως πληρωνει καποιο παγιο και το καταργησε. δεν γνωριζω καποια αλλη τραπεζα και καποιο αλλο προγραμμα ανταμοιβης απο τραπεζα Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από johnmegarythmos 1
greengr21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά όλα αυτά που έγραψες φίλε αλλά ουσιαστικά τα έχουν ξεφτιλίσει τελείως τα προγράμματα επιβράβευσης όλες οι τράπεζες με λίγες εξαιρέσεις, πχ η eurobank με το επιστροφή ανα χρονικά διαστηματα οπως την black Friday με τον Γερμανό.Τα yellows κατι λέγανε πέρσι οταν σου δίνανε 2% απο αγορές σε μερικά σούπερ μάρκετ και μετά το κάνανε 1% οπότε μαπα και αυτά,εντάξει ότι σου δίνει πίσω 1ευρω(500 yellows) για κάθε πεντοχιλιαρο που δίνεις στην εφορια το θεωρώ κανονικό τρολλαρισμα απο τη τράπεζα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από greengr21 1
johnmegarythmos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Εγώ την γνώμη μου την έγραψα ότι σε βολεύει επέλεξε να έχεις ως πρόγραμμα επιστροφής. Πχ κοίταγα σήμερα στο ημερολόγιο της go4more και όλο μείον βλέπω μου αφαιρεσει πόντους χωρίς καμιά ενημέρωση και έχω χάσει αρκετούς επειδή δεν την χρησιμοποιώ την κάρτα για αγορές αλλά μόνο για αναλήψεις. Αφού δεν έχω εισόδημα και είμαι άνεργος. Πάντως είδα στο ταξις νετ ότι εισόδημα έως 6000 ευρώ και όσους αφορά εισοδήματα από εποχιακή απασχόληση δεν χρειάζεται αγορές με κάρτα οπότε πάλι θα χρειαστούν αποδείξεις τι χαζομάρα. Δείτε εδώ https://logistikoskosmos.blogspot.com/2019/03/6000.html?m=1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Αμα δεν εχεις 300€ να ξεκινησεις, ξεχνας την Alpha. Γενικά η Πειραιως ειναι για ελληνική τραπεζα σχετικα συννενοησιμη και το e-banking της ειναι αξιοπρεπες για να κανεις στοιχειωδεις δουλειες, οπως να πληρωσεις ενα λογαριασμο. Οσο δημοσιαρα και να ειναι η Alpha, δε θα καταλαβετε true δημοσιο αν δεν εχετε συναλλαγη με την Αττικης.
rus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Στις 22/3/2019 στις 9:40 ΜΜ, johnmegarythmos είπε καλησπερα , για εμενα η καλυτερη επιλογη ειναι η πειραιως, λοιπον εχει το προγραμμα yellows που μπορεις πληρωνοντας με την χρεωστικη καρτα να παιρνεις yellows , για καθε 2 ευρω 1 yellow. ( πρακτικα διαιρεις την αξια με το 2 ) και εχει και για καθε πληρωμη στο δημοσιο με καρτα πχ μεσω του taxisnet παιρνεις 1yellows για καθε 10 ευρω δες εδω https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow . ειναι η μοναδικη τραπεζα απο τις 4 που δινει και για πληρωμη στο δημοσιο καποιους ποντους. Oταν λες δημοσιο εννοεις εφορια? Εχει διαφορα αν πληρωσεις με καρτα ή με e-banking? Με το δευτερο δε δινει yellows.
GREGORYMO Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε Εγώ την γνώμη μου την έγραψα ότι σε βολεύει επέλεξε να έχεις ως πρόγραμμα επιστροφής. Πχ κοίταγα σήμερα στο ημερολόγιο της go4more και όλο μείον βλέπω μου αφαιρεσει πόντους χωρίς καμιά ενημέρωση και έχω χάσει αρκετούς επειδή δεν την χρησιμοποιώ την κάρτα για αγορές αλλά μόνο για αναλήψεις. Αφού δεν έχω εισόδημα και είμαι άνεργος. Πάντως είδα στο ταξις νετ ότι εισόδημα έως 6000 ευρώ και όσους αφορά εισοδήματα από εποχιακή απασχόληση δεν χρειάζεται αγορές με κάρτα οπότε πάλι θα χρειαστούν αποδείξεις τι χαζομάρα. Δείτε εδώ https://logistikoskosmos.blogspot.com/2019/03/6000.html?m=1 Το αντίθετο, δεν απαγορεύεται !!!!! Εχεις, δηλαδή, δυνατότητα επιλογής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα