SR20DET Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Πριν από 1,5 χρόνο είχα κάνει μεταφορά της γραμμής COSMOTE σε νέα διεύθυνση κατοικίας έχοντας πληρώσει τέλος μεταφοράς γραμμής κάπου 50 ευρώ. Το προηγούμενο μήνα έκανα αλλαγή σε άλλο πάροχο και στον εξοφλητικό λογαριασμό η cosmote μου χρεώνει και τέλος διακοπής κάπου 70 ευρώ. Μπορεί να θεωρηθεί η μεταφορά γραμμής που έγινε πριν 1,5 χρόνο ώς ανανέωση συμβολαίου, το όποιο σπάω σε μικροτερο των 24 μηνών διάστημα; Εψαξα την αίτηση μεταφοράς που είχα υπογράψει και δεν ανέφερε τίποτα τέτοιο. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, SR20DET είπε Πριν από 1,5 χρόνο είχα κάνει μεταφορά της γραμμής COSMOTE σε νέα διεύθυνση κατοικίας έχοντας πληρώσει τέλος μεταφοράς γραμμής κάπου 50 ευρώ. Το προηγούμενο μήνα έκανα αλλαγή σε άλλο πάροχο και στον εξοφλητικό λογαριασμό η cosmote μου χρεώνει και τέλος διακοπής κάπου 70 ευρώ. Μπορεί να θεωρηθεί η μεταφορά γραμμής που έγινε πριν 1,5 χρόνο ώς ανανέωση συμβολαίου, το όποιο σπάω σε μικροτερο των 24 μηνών διάστημα; Εψαξα την αίτηση μεταφοράς που είχα υπογράψει και δεν ανέφερε τίποτα τέτοιο. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Κανονικά δεν πρέπει να θεωρηθεί ανανέωση συμβολαιου. Και εφόσον δε το αναφέρει στο συμβόλαιο κάνε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή.
GREGORYMO Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δεν θα ψάξεις στην αίτηση ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, αλλά στην αίτηση ΣΥΝΔΕΣΗΣ ! Εχουν συμπληρωθεί τα 2 χρόνια ?
JMc7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, SR20DET είπε Πριν από 1,5 χρόνο είχα κάνει μεταφορά της γραμμής COSMOTE σε νέα διεύθυνση κατοικίας έχοντας πληρώσει τέλος μεταφοράς γραμμής κάπου 50 ευρώ. Το προηγούμενο μήνα έκανα αλλαγή σε άλλο πάροχο και στον εξοφλητικό λογαριασμό η cosmote μου χρεώνει και τέλος διακοπής κάπου 70 ευρώ. Μπορεί να θεωρηθεί η μεταφορά γραμμής που έγινε πριν 1,5 χρόνο ώς ανανέωση συμβολαίου, το όποιο σπάω σε μικροτερο των 24 μηνών διάστημα; Εψαξα την αίτηση μεταφοράς που είχα υπογράψει και δεν ανέφερε τίποτα τέτοιο. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; λογικα ειχες συναψει 24μηνο συμβολαιο. θεωρητικα ειναι σωστο το "penalty". πρακτικα μπορεις να μην το πληρωσεις ποτε. παλι θεωρητικα, μπορουσες να φυγεις "δωρεαν" στους 20 συμπληρωμενους μηνες.
Pokemon640 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 θα πρέπει να διαβάσεις τα ψιλά γραμματάκια της αρχικής σύνδεσης που υπέγραψες. Για την ιστορία, άλλες εταιρίες στο εξωτερικό, αν "κόψεις" νωρίτερα, μπορούν να σε χρεώσουν όλους τους μήνες που δεν θα είσαι μέσα. Δηλαδή αν είχα 24μηνο συμβόλαιο και έκοβα στο 4ο μήνα, θα χρεωνόμουν τα πάγια 20 μηνών για να με διακόψουν!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, SR20DET είπε Πριν από 1,5 χρόνο είχα κάνει μεταφορά της γραμμής COSMOTE σε νέα διεύθυνση κατοικίας έχοντας πληρώσει τέλος μεταφοράς γραμμής κάπου 50 ευρώ. Το προηγούμενο μήνα έκανα αλλαγή σε άλλο πάροχο και στον εξοφλητικό λογαριασμό η cosmote μου χρεώνει και τέλος διακοπής κάπου 70 ευρώ. Μπορεί να θεωρηθεί η μεταφορά γραμμής που έγινε πριν 1,5 χρόνο ώς ανανέωση συμβολαίου, το όποιο σπάω σε μικροτερο των 24 μηνών διάστημα; Εψαξα την αίτηση μεταφοράς που είχα υπογράψει και δεν ανέφερε τίποτα τέτοιο. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Που πιθανών μέσα σε όλα που υπέγραψε να σε έβαλαν κι μια ανανέωση για να πάρουν το bonus 1
Julie32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Έχω ακούσει ότι τα penalty που χρεώνουν οι εταιρείες για διακοπή συμβολαίου πριν λήξει είναι παράνομο και δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα αν δεν το πληρώσεις. Απλά το βάζουν και όσοι ξεγελαστουν και το πληρώσουν έχει καλώς. Εγώ στη θέση σου θα έκανα και μια καταγγελια στον συνήγορο του καταναλωτή και δε θα το πλήρωνα ούτε με σφαίρες.
Ather Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Στις 25/3/2019 στις 12:34 ΜΜ, SR20DET είπε Πριν από 1,5 χρόνο είχα κάνει μεταφορά της γραμμής COSMOTE σε νέα διεύθυνση κατοικίας έχοντας πληρώσει τέλος μεταφοράς γραμμής κάπου 50 ευρώ. Το προηγούμενο μήνα έκανα αλλαγή σε άλλο πάροχο και στον εξοφλητικό λογαριασμό η cosmote μου χρεώνει και τέλος διακοπής κάπου 70 ευρώ. Μπορεί να θεωρηθεί η μεταφορά γραμμής που έγινε πριν 1,5 χρόνο ώς ανανέωση συμβολαίου, το όποιο σπάω σε μικροτερο των 24 μηνών διάστημα; Εψαξα την αίτηση μεταφοράς που είχα υπογράψει και δεν ανέφερε τίποτα τέτοιο. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Θα σου πω ότι έχουν κάνει πλαστογραφία σε γνωστό μου. Ζήτα αντίγραφο από το συμβόλαιο που υποτίθεται ότι υπέγραψες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα