Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Το χωρις κεραια σε εισαγωγικα . Τι εννοω ...Σε χωριο κοντα στην Κυμη η κατω του πλευρα δεν μπορει να δει tv , ελευερα καναλια, χωρις να σηκωσει μεγαλο ιστο στην ταρατσα/κεραμοσκεπη ή να βαλει nova. Και τα δυο μεγαλο κοστος για 10-15 μερες τον χρονο .Τηλεφωνο υπαρχει εποχιακο με ΟΤΕ. Αν και χλωμο νομιζω μηπως υπαρχει καποια λυση ?
music_1896 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Υπάρχει λύση αλλά έχει κάποιο κόστος. Χρειάζεσαι 2 δορυφορικά πιάτα. Το ένα θα στοχεύει στις 3 μοίρες ανατολικά (Εutelsat 3E) για τα ιδιωτικά και το άλλο στις 39 μοίρες ανατολικά (HellaSat 39E) για τα κρατικά. 2 Lnb που θα συνδέονται σε ένα diseqc 1x2 και ένα δορυφορικό δέκτη που να δέχεται κλειδιά BISS και να μπορεί να ''ανοίξει'' τα κρατικά απο τις 39Ε. Tα τοπικά της περιοχής δεν θα τα βλέπεις. Αν θες ξεκινάς με ένα πιάτο για τα ιδιωτικά μόνο. 2
primeragt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ισως θα αποτελουσε λυση το cosmote hybrid οπου θα σου φερουν μεν τον εξωπλισμο στην Αθηνα σπιτι σου να το σεταρουν αλλα μπορεις να βλεπεις τοσο μεσω ιντερνετ οσο και με την κεραια. Αν εχεις καλη κεραια πας αποκοδηκοποιητη και κεραια στο εξωχικο και τα εγκαθιστας και μετα πηγαινοφερνεις τον αποκοδηκοποιητη σπιτι χωριο και πισω. Στο ενα θα βλεπεις μεσω κεραιας και στο αλλο μεσω ethernet απο το ιντερνετ. Ρωτα το. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, music_1896 είπε Υπάρχει λύση αλλά έχει κάποιο κόστος. Χρειάζεσαι 2 δορυφορικά πιάτα. Το ένα θα στοχεύει στις 3 μοίρες ανατολικά (Εutelsat 3E) για τα ιδιωτικά και το άλλο στις 39 μοίρες ανατολικά (HellaSat 39E) για τα κρατικά. 2 Lnb που θα συνδέονται σε ένα diseqc 1x2 και ένα δορυφορικό δέκτη που να δέχεται κλειδιά BISS και να μπορεί να ''ανοίξει'' τα κρατικά απο τις 39Ε. Tα τοπικά της περιοχής δεν θα τα βλέπεις. Αν θες ξεκινάς με ένα πιάτο για τα ιδιωτικά μόνο. Μάλλον πιο ακριβό από ιστό και κεραία στην σκεπή. Ευχαριστώ 4 λεπτά πριν, primeragt είπε Ισως θα αποτελουσε λυση το cosmote hybrid οπου θα σου φερουν μεν τον εξωπλισμο στην Αθηνα σπιτι σου να το σεταρουν αλλα μπορεις να βλεπεις τοσο μεσω ιντερνετ οσο και με την κεραια. Αν εχεις καλη κεραια πας αποκοδηκοποιητη και κεραια στο εξωχικο και τα εγκαθιστας και μετα πηγαινοφερνεις τον αποκοδηκοποιητη σπιτι χωριο και πισω. Στο ενα θα βλεπεις μεσω κεραιας και στο αλλο μεσω ethernet απο το ιντερνετ. Ρωτα το. Κεραία δεν υπάρχει. Μια παλιά χάλασε αλλά δεν έπιανε όπως είπα.
music_1896 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Nαι λάθος κατάλαβα. Αν με τον ιστό μπορείς να έχεις επίγειο σήμα είναι η καλύτερη λύση.
primeragt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κεραία δεν υπάρχει. Μια παλιά χάλασε αλλά δεν έπιανε όπως είπα. Οχι δεν με καταλαβες, ενοουσα να πας το πιατο του cote στο χωριο και να εχεις με ethernet στο σπιτι οποτε να πρεπει να μετακινεις απλα τον αποκωδικοποιητη καθε φορα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, primeragt είπε Οχι δεν με καταλαβες, ενοουσα να πας το πιατο του cote στο χωριο και να εχεις με ethernet στο σπιτι οποτε να πρεπει να μετακινεις απλα τον αποκωδικοποιητη καθε φορα. Κόστος;
primeragt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οσο εχει το cote tv + την τοποθετηση να φανταστω για την κεραια στο χωριο. Επισης η cote εχει και πακετο "εξωχικο" με 3 ευρω το μηνα επιπλεον του κανονικου στο σπιτι. https://www.cosmote.gr/cosmotetv/cosmote-tv-countryhouse Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από primeragt 1
corsair04 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) έχω ακούσει καλά λόγια για αυτές τις κεραίες δεν απαιτούν γνώσεις εγκατάστασης είναι εύκολες στην τοποθέτηση (μετακίνηση) και είναι για ψηφιακά κανάλια ..Το gearbest είναι γεμάτο και το ebay και σε πολύ καλές τιμές πολλές φόρες κοντά και στο 20€ ..απλά να υποστηρίζουν και το πρότυπο DVB-T/T2 μιας και θα υπάρξει αλλαγή σε λίγο καιρό Στις 28/3/2019 στις 6:48 ΜΜ, music_1896 είπε Υπάρχει λύση αλλά έχει κάποιο κόστος. Χρειάζεσαι 2 δορυφορικά πιάτα. Το ένα θα στοχεύει στις 3 μοίρες ανατολικά (Εutelsat 3E) για τα ιδιωτικά και το άλλο στις 39 μοίρες ανατολικά (HellaSat 39E) για τα κρατικά. 2 Lnb που θα συνδέονται σε ένα diseqc 1x2 και ένα δορυφορικό δέκτη που να δέχεται κλειδιά BISS και να μπορεί να ''ανοίξει'' τα κρατικά απο τις 39Ε. Tα τοπικά της περιοχής δεν θα τα βλέπεις. Αν θες ξεκινάς με ένα πιάτο για τα ιδιωτικά μόνο. Εγώ αυτό έχω κάνει στο χωρίο μου αλλά έχει και αυτό μείον ... κάποια κολλήματα ,θέλει κλειδιά biss και διαδικασία προγραμματισμού ....καθώς και ο εξοπλισμός είναι ακριβός Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από corsair04 1
kage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρισκεις απο ποιο κεντρο στελνει η digea και μετα βαζεις μια καλη κεραια Κεραια Televes hd boss + ενισχυτη http://greektv.pbworks.com/w/page/47256564/Αττική%2C Σαρωνικός%2C Νότια Εύβοια Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από kage 1
papoys1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2019 στις 6:29 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Το χωρις κεραια σε εισαγωγικα . Τι εννοω ...Σε χωριο κοντα στην Κυμη η κατω του πλευρα δεν μπορει να δει tv , ελευερα καναλια, χωρις να σηκωσει μεγαλο ιστο στην ταρατσα/κεραμοσκεπη ή να βαλει nova. Και τα δυο μεγαλο κοστος για 10-15 μερες τον χρονο .Τηλεφωνο υπαρχει εποχιακο με ΟΤΕ. Αν και χλωμο νομιζω μηπως υπαρχει καποια λυση ? Γιάννη Σκύρο ή Οκτωνιά δε βλέπεις από το σημείο που είναι το σπίτι;;;;;; Γιάννη όπως και να έχει θες εξωτερική κεραία ενδεχομένως και ενισχυτή.Εγώ από παραλία Μουρτερής έτσι πιάνω από Σκύρο εκτός από κρατικά που δεν ξέρω που και πως στο διάολο να τα εντοπίσω αλλά μάλλον θα θέλω και δεύτερη κεραία. Edit. Πύργο μου είχες πει ότι είναι το σπίτι;;;;;Άρα Οκτωνιά βλέπεις την κορυφή αλλά δεν ξέρω αν πετύχειθς κάτι με ενισχυτή.Μεγάλη απόσταση.Ρώτησε διπλανούς πως και από που πιάνουν. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από papoys1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Γιάννη Σκύρο ή Οκτωνιά δε βλέπεις από το σημείο που είναι το σπίτι;;;;;; Γιάννη όπως και να έχει θες εξωτερική κεραία ενδεχομένως και ενισχυτή.Εγώ από παραλία Μουρτερής έτσι πιάνω από Σκύρο εκτός από κρατικά που δεν ξέρω που και πως στο διάολο να τα εντοπίσω αλλά μάλλον θα θέλω και δεύτερη κεραία. Edit. Πύργο μου είχες πει ότι είναι το σπίτι;;;;;Άρα Οκτωνιά βλέπεις την κορυφή αλλά δεν ξέρω αν πετύχειθς κάτι με ενισχυτή.Μεγάλη απόσταση.Ρώτησε διπλανούς πως και από που πιάνουν. Καλημερα...Ολοι εχουν σηκωσει ιστο αλλα ειναι μονιμοι κατοικοι ή εχουν βαλει σπασμενη nova. Ναι ο Πυργος ειναι .Η επανω απο τον δρομο πλευρα βλεπει κανονικα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano
nvel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, corsair04 είπε απλά να υποστηρίζουν και το πρότυπο DVB-T/T2 μιας και θα υπάρξει αλλαγή σε λίγο καιρό όλες οι κεραίες UHF μπορούν να κάνουν λήψη DVB-T2 ακόμα και αυτές που ειναι απο το '80 2
andrapos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Εγώ στο υπνοδωμάτιο που δεν είχα πρίζα κεραίας έβαλα ένα tv box και βλέπω μέσω ίντερνετ.Μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή greek tv στο κινητό σου για να δεις εάν σε βολεύει..
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, andrapos είπε Εγώ στο υπνοδωμάτιο που δεν είχα πρίζα κεραίας έβαλα ένα tv box και βλέπω μέσω ίντερνετ.Μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή greek tv στο κινητό σου για να δεις εάν σε βολεύει.. Αυτο ομως δεν σημαιναι και υπαρξη internet στο χωρο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα