kloktornet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Στο σχολείο φοβόμουν πολύ να το πω, τώρα όμως κοντεύοντας να τελειώσω τη σχολή και έχοντας μια παρέα ενηλίκων θα ήθελα να το πω. Θεωρώ αυτά τα άτομα φίλους μου και νιώθω περίεργα. Δεν με ρωτάνε γιατί δεν έχω κοπέλα, ίσως με θεωρούν ασέξουαλ, παρθένο, ότι δεν ενδιαφέρομ;ι ούτε και εγώ ξέρω τι. Να τους πιάσω και να τους πω απλά "ξέρετε εγώ έχω άλλες προτιμήσεις;" (προσπαθώ να το πω όσο πιο ήπια μπορώ μπας και δεν κλειδωθεί το θέμα και πάρω καμία απάντηση). Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 4 χρόνια. Αυτός ξέρει τα πάντα μέσω εμού για αυτούς, αυτοί αγνοούν την ύπαρξη του. Και τον στεναχωρώ και αυτόν, ούτε φωτογραφία δεν βγάζουμε μαζί μήπως και κάποιος καταλάβει κάτι. Δεν μου αρέσουν τα ψέματα, αλλά δεν ξέρω και πως θα πάρουν την αλήθεια. Με το να παριστάνω ότι μου αρέσουν οι γυναίκες απλά καταλήγω να νιώθω μόνος και αμήχανος σε ερωτήσεις του στυλ ποια σου αρέσει, γιατί δεν έχεις σχέση κτλ. Λέμε ότι ζούμε σε μια απελευθερωμένη περιοχή αλλά νιώθω αρκετά καταπιεσμένος. Και δεν ζητάω και κάτι, απλά να μην παίζω κρυφτό. 1
christopher0016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ε πες το τότε άμα είναι πραγματικοί σου φίλοι θα το δεχτούν χωρίς να σε κατακρίνουν. 20
ManFromEarth Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Αναποφεφκτα θα ερθει η ωρα που οι φιλοι σου θα το μαθουν και ειτε θα τους χαροποιησει (το οτι εισαι σε μια σχεση που σε γεμιζει) ειτε θα τους αποξενωσει. Αυτους της 2ης κατηγοριας νομιζω οτι ετσι κι αλλιως καποια στιγμη θα τους χασεις, γιατι πολυ απλα δεν ειναι φιλοι σου. Εχεις λοιπον μια πολυ μεγαλη ευκαιρια να "μετρησεις" ποιος ειναι φιλος σου πραγματικα και ποιος οχι. go for it. Νομιζω οτι λιγες μερες μετα το Outing θα αισθανεσαι αλλος ανθρωπος , και αυτη η απαλλαγη μονο καλο θα σου κανει. Τελος, εφοσον κανετε αρκετη παρεα (και δεν σε ρωτανε ποτε) πιθανον ηδη να το ξερουν (σε ενα βαθμο). Και ηδη παραμενουν κοντα σου 12
Cell_7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Το θέμα είναι ευαίσθητο και πραγματικά μόνον εσύ γνωρίζεις την απάντηση σε αυτό καθώς εξαρτάτε απο πολλά, όπως: Σε νοιάζει πραγματικά η άποψη της συγκεκριμένης παρέας; Τι άποψη έχουν για τους gay/bi/κτλπκλτπ; Είναι απο αυτούς που ούτε να τους φτίσουν ή είναι οι "δεν πάνε νανε και ελικόπτερο, καλό παιδί να είναι"; Και αναλόγως πάνω κάτω θα ξέρεις την απάντηση πιστεύω. Αν νιώθεις καταπιεσμένος το σωστό κατ εμού, θα ήταν να βγεις και να χαλαρώσεις αλλιώς μην σε νοιάζει.
soteras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Γιατι να σε νοιαξει τοσο πολυ τι πιστευουν αφου εσυ νιωθεις καλα με αυτο που εισαι το λες απλα και ωραια παιδια το και το σημασια εχει εσυ να νιωθεις κουλ και ανετα
kloktornet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Τελος, εφοσον κανετε αρκετη παρεα (και δεν σε ρωτανε ποτε) πιθανον ηδη να το ξερουν (σε ενα βαθμο). Και ηδη παραμενουν κοντα σου το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ειδικά από κάτι ατάκες του στυλ να με ρωτάνε για το ποια μαρεσει η να πάμε μαζί σε μαγαζία που γίνονται διάφορα με κοπέλες με κάνει να σκέφτομαι είτε ότι δεν το έχουν καταλάβει είτε ότι θέλουν να με δουλέψουν αν το έχουν καταλάβει. Δεν ξέρω. 2 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Τι άποψη έχουν για τους gay/bi/κτλπκλτπ; Δεν ξέρω πραγματικά. Νιώθω ότι δεν έχουν γνωρίσει ποτέ κάποιον γκει μόνο ότι έχουν ακούσει από δω και από εκεί.
Fotis Deutschland Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, kloktornet είπε Στο σχολείο φοβόμουν πολύ να το πω, τώρα όμως κοντεύοντας να τελειώσω τη σχολή και έχοντας μια παρέα ενηλίκων θα ήθελα να το πω. Θεωρώ αυτά τα άτομα φίλους μου και νιώθω περίεργα. Δεν με ρωτάνε γιατί δεν έχω κοπέλα, ίσως με θεωρούν ασέξουαλ, παρθένο, ότι δεν ενδιαφέρομ;ι ούτε και εγώ ξέρω τι. Να τους πιάσω και να τους πω απλά "ξέρετε εγώ έχω άλλες προτιμήσεις;" (προσπαθώ να το πω όσο πιο ήπια μπορώ μπας και δεν κλειδωθεί το θέμα και πάρω καμία απάντηση). Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 4 χρόνια. Αυτός ξέρει τα πάντα μέσω εμού για αυτούς, αυτοί αγνοούν την ύπαρξη του. Και τον στεναχωρώ και αυτόν, ούτε φωτογραφία δεν βγάζουμε μαζί μήπως και κάποιος καταλάβει κάτι. Δεν μου αρέσουν τα ψέματα, αλλά δεν ξέρω και πως θα πάρουν την αλήθεια. Με το να παριστάνω ότι μου αρέσουν οι γυναίκες απλά καταλήγω να νιώθω μόνος και αμήχανος σε ερωτήσεις του στυλ ποια σου αρέσει, γιατί δεν έχεις σχέση κτλ. Λέμε ότι ζούμε σε μια απελευθερωμένη περιοχή αλλά νιώθω αρκετά καταπιεσμένος. Και δεν ζητάω και κάτι, απλά να μην παίζω κρυφτό. Αν είναι πραγματικοί φίλοι σου να τους το πεις.Αλλα πρέπει πρώτα να είσαι σίγουρος ότι σε νοιάζονται πραγματικά.
kloktornet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Αν είναι πραγματικοί φίλοι σου να τους το πεις.Αλλα πρέπει πρώτα να είσαι σίγουρος ότι σε νοιάζονται πραγματικά. Φοβάμαι δε στο κρύβω. Μην αρχίσει το εργάκι "θα σου πω κάτι αλλά μη το πεις πουθενά" και το μάθει όλη η σχολή. Ειδικά από ένα παιδί που είμαστε πιο κοντά από όλους φοβάμαι ότι ίσως το πάρει άσχημα. Γιατί έχει άγνοια για το θέμα και δεν ξέρω τι εικόνα έχει σχηματίσει (κακή θεωρώ γιατί κάτι μου έλεγε ότι όλοι οι γκει έχουν ένα δίκτυο που στηρίζονται) οι γνωστές βλακείες. Από την άλλη ξέρω ότι μαγαπάει και ότι έχει καλοσύνη μέσα του οπότε δεν ξέρω τι θα υπερισχύσει η άγνοια η η καλοσύνη. Τώρα οι υπόλοιποι δεν ξέρω πως θα το πάρουν, ίσως να μην αλλάξει κάτι. Με απασχολεί μη θεωρήσουν ότι γκει= κορίτσι και δω να αλλάζει ο τρόπος που μου φέρονται θα με στεναχωρήσει πολύ αυτό. Ο φίλος μου έχει μιλήσει σε κάποιους φίλους του και είναι τόσο ωραίο το αίσθημα αυτής της ελευθερίας που έχω με εκείνα τα παιδιά.
momotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Αν είναι πραγματικοί φίλοι σου να τους το πεις.Αλλα πρέπει πρώτα να είσαι σίγουρος ότι σε νοιάζονται πραγματικά. Σε αυτο το σημειο να ευχαριστησω τη σπονδυλικη μου στηλη που με στηριζει τοσα χρονια..
Torasu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 34 minutes ago, christopher0016 said: Ε πες το τότε άμα είναι πραγματικοί σου φίλοι θα το δεχτούν χωρίς να σε κατακρίνουν. Αυτό, όλα τα άλλα είναι περιττά. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kloktornet είπε Φοβάμαι δε στο κρύβω. Μην αρχίσει το εργάκι "θα σου πω κάτι αλλά μη το πεις πουθενά" και το μάθει όλη η σχολή. Ειδικά από ένα παιδί που είμαστε πιο κοντά από όλους φοβάμαι ότι ίσως το πάρει άσχημα. Γιατί έχει άγνοια για το θέμα και δεν ξέρω τι εικόνα έχει σχηματίσει (κακή θεωρώ γιατί κάτι μου έλεγε ότι όλοι οι γκει έχουν ένα δίκτυο που στηρίζονται) οι γνωστές βλακείες. Από την άλλη ξέρω ότι μαγαπάει και ότι έχει καλοσύνη μέσα του οπότε δεν ξέρω τι θα υπερισχύσει η άγνοια η η καλοσύνη. Τώρα οι υπόλοιποι δεν ξέρω πως θα το πάρουν, ίσως να μην αλλάξει κάτι. Με απασχολεί μη θεωρήσουν ότι γκει= κορίτσι και δω να αλλάζει ο τρόπος που μου φέρονται θα με στεναχωρήσει πολύ αυτό. Ο φίλος μου έχει μιλήσει σε κάποιους φίλους του και είναι τόσο ωραίο το αίσθημα αυτής της ελευθερίας που έχω με εκείνα τα παιδιά. Αν είσαι σε μικρή πόλη, μη το πεις. Συνήθως είναι πιο στενόμυαλοι στην επαρχία (touristy towns excluded). Κάνε υπομονή μέχρι να τελειώσεις τη σχολή σου και μπεις στον επαγγελματικό κόσμο. Άσχετα με το πότε θα το πεις, λογικά κάποιους θα τους χάσεις, κάποιους θα τους κρατήσεις. Έτσι έχουν κατά βάση τα πράγματα στην Ελλάδα. Δεν είσαι US/ UK που είναι όλα χύμα... Δεν έχω βρεθεί στη κατάσταση σου και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο βαρύ είναι αυτό για σένα, όμως γενικά ο καθένας μας κουβαλάει και από έναν προσωπικό σταυρό και με αυτόν πορευεται. Επειδή έχω δει (ευτυχώς) τι παίζει στο εξωτερικό (UK/ US κυρίως) έχω να σου πω ότι είμαστε χωριό, συγκριτικά. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από natural_sgf
soteras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, kloktornet είπε Φοβάμαι δε στο κρύβω. Μην αρχίσει το εργάκι "θα σου πω κάτι αλλά μη το πεις πουθενά" και το μάθει όλη η σχολή. Ειδικά από ένα παιδί που είμαστε πιο κοντά από όλους φοβάμαι ότι ίσως το πάρει άσχημα. Γιατί έχει άγνοια για το θέμα και δεν ξέρω τι εικόνα έχει σχηματίσει (κακή θεωρώ γιατί κάτι μου έλεγε ότι όλοι οι γκει έχουν ένα δίκτυο που στηρίζονται) οι γνωστές βλακείες. Από την άλλη ξέρω ότι μαγαπάει και ότι έχει καλοσύνη μέσα του οπότε δεν ξέρω τι θα υπερισχύσει η άγνοια η η καλοσύνη. Τώρα οι υπόλοιποι δεν ξέρω πως θα το πάρουν, ίσως να μην αλλάξει κάτι. Με απασχολεί μη θεωρήσουν ότι γκει= κορίτσι και δω να αλλάζει ο τρόπος που μου φέρονται θα με στεναχωρήσει πολύ αυτό. Ο φίλος μου έχει μιλήσει σε κάποιους φίλους του και είναι τόσο ωραίο το αίσθημα αυτής της ελευθερίας που έχω με εκείνα τα παιδιά. εε και ολη η σχολη να το μαθει τι εγινε νιωθεις εσυ ανετα για αυτο που εισαι τερμα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, soteras είπε εε και ολη η σχολη να το μαθει τι εγινε νιωθεις εσυ ανετα για αυτο που εισαι τερμα Μπορεί να μη γίνει τίποτα, μπορεί όμως να φάει τρελό bullying. Depends...
soteras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Μπορεί να μη γίνει τίποτα, μπορεί όμως να φάει τρελό bullying. Depends... καλα bullying σημερα τρως ακομα και επειδη εχεις διαφορετικο βλεμμα απο τον αλλον αλλα γιατι να κολησει εκει το πεδι
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, soteras είπε καλα bullying σημερα τρως ακομα και επειδη εχεις διαφορετικο βλεμμα απο τον αλλον αλλα γιατι να κολησει εκει το πεδι Τι να σου πω. Επειδή έχω δει επαρχία (οπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμη), εχω δει Αθήνα, έχω δει U.K., έχω δει U.S. σου λέω ότι είμαστε ζώα στον τομέα των δικαιωμάτων LGBTQ+. Μπορεί να πέσει γερό bullying. Και δε μιλάμε να έχεις διαφορετικό βλέμμα. Είναι άλλο το στίγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις