LIGHT1NG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Εγώ πάντως έχω φίλο σαν εσένα και είναι κομπλέ τώρα αν δεν σε δεχτούν δικό τους πρόβλημα στον πλανήτη ζούμε πάρα πολλά άτομα δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους και τα σχετικά κάποια άτομα αποδέχονται τον άλλον όπως είναι κάποιοι τον κρίνουν για να δείξουν και καλά ανωτερότητα. 1
kloktornet Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μακάρι να είχαν οι φίλοι μου τις απόψεις/αντιλήψεις που έχετε όσοι διαβάζω εδώ. Με παίρνει τηλέφωνο ο δικός μου και φοβάμαι να μιλήσω μπροστά τους, φοβάμαι μην κρατάει κανείς το κινητό μου και δει κανά μήνυμα και ψάχνομαι, μη δουν καμιά φωτο. Ακόμα και στο insta φοβάμαι να κάνω follow άντρες μην ψιλιαστούν τίποτα. Με τους φίλους του δικού μου αν και νιώθω μια ελευθερία έχω και ένα άγχος. Μπορεί να μαστε σπίτι και να ρθει να μαγκαλιάσει ενώ μιλάω με έναν φίλο του πχ και θα κομπλάρω. Και να προσθέσω ότι είναι ένα παιδί το οποίο πιστεύουν ότι είναι γκει και μια φορά που είχαμε βγει έξω συζητάγανε για αυτόν και έλεγαν τα αίσχη (στην ουσία έλεγαν ότι γουστάρει έναν συμφοιτητή μας και κάτι πρόστυχα υποννοούμενα) και μιλάμε ένα βάρος στο στήθος μου ρθε. Λέω ωραία για μένα να δεις τι θα λένε αν το μάθουν. Η το ξέρουν και κάθε φορά που λένε για κοπέλες να λένε ας δούμε τι θα πει και αυτός για πόσο μας δουλεύει. Θα ήθελα απλά να έρθει να μου πει όταν θα μαστε οι δυό μας ο φίλος μου αν θέλω να οτυ πω κάτι ή αν απλά με βοηθήσει κάπως με τη στάση του να οτυ το πω. Βασικά σε αυτόν θέλω να το πω.
soteras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, kloktornet είπε Μακάρι να είχαν οι φίλοι μου τις απόψεις/αντιλήψεις που έχετε όσοι διαβάζω εδώ. Με παίρνει τηλέφωνο ο δικός μου και φοβάμαι να μιλήσω μπροστά τους, φοβάμαι μην κρατάει κανείς το κινητό μου και δει κανά μήνυμα και ψάχνομαι, μη δουν καμιά φωτο. Ακόμα και στο insta φοβάμαι να κάνω follow άντρες μην ψιλιαστούν τίποτα. Με τους φίλους του δικού μου αν και νιώθω μια ελευθερία έχω και ένα άγχος. Μπορεί να μαστε σπίτι και να ρθει να μαγκαλιάσει ενώ μιλάω με έναν φίλο του πχ και θα κομπλάρω. Και να προσθέσω ότι είναι ένα παιδί το οποίο πιστεύουν ότι είναι γκει και μια φορά που είχαμε βγει έξω συζητάγανε για αυτόν και έλεγαν τα αίσχη (στην ουσία έλεγαν ότι γουστάρει έναν συμφοιτητή μας και κάτι πρόστυχα υποννοούμενα) και μιλάμε ένα βάρος στο στήθος μου ρθε. Λέω ωραία για μένα να δεις τι θα λένε αν το μάθουν. Η το ξέρουν και κάθε φορά που λένε για κοπέλες να λένε ας δούμε τι θα πει και αυτός για πόσο μας δουλεύει. Θα ήθελα απλά να έρθει να μου πει όταν θα μαστε οι δυό μας ο φίλος μου αν θέλω να οτυ πω κάτι ή αν απλά με βοηθήσει κάπως με τη στάση του να οτυ το πω. Βασικά σε αυτόν θέλω να το πω. Φίλε στα από αυτά σου τι θα πουν εισαι αυτό που είσαι και το γουστάρεις που είσαι έτσι όποιος το χλευβαζει δεν έχει λόγο να λέγεται φίλος σου 1
jimmy213 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, kloktornet είπε Και να προσθέσω ότι είναι ένα παιδί το οποίο πιστεύουν ότι είναι γκει και μια φορά που είχαμε βγει έξω συζητάγανε για αυτόν και έλεγαν τα αίσχη (στην ουσία έλεγαν ότι γουστάρει έναν συμφοιτητή μας και κάτι πρόστυχα υποννοούμενα) και μιλάμε ένα βάρος στο στήθος μου ρθε. Λέω ωραία για μένα να δεις τι θα λένε αν το μάθουν. Σε επίπεδο παρέας λέγονται διάφορα κάφρικα/αισχρά/whatever πράγματα, που όμως κόβονται μαχαίρι αν κάποιος ενοχληθεί ή του έχει συμβεί αυτό το οποίο χλευάζουν. Μην κρίνεις μόνο απ' αυτό. Φέρ' το με τρόπο πρώτα στον πιο στενό σου φίλο και σιγά σιγά και στους υπόλοιπους (ίσως και με τη βοήθεια του στενού φίλου). Δεν ξέρω πώς νιώθεις, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου φύγει ένα βάρος. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από jimmy213
AtiX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Το θέμα δεν είναι η παρέα... το σημαντικό είναι η οικογένεια σου... Αν νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, kloktornet είπε Στο σχολείο φοβόμουν πολύ να το πω, τώρα όμως κοντεύοντας να τελειώσω τη σχολή και έχοντας μια παρέα ενηλίκων θα ήθελα να το πω. Θεωρώ αυτά τα άτομα φίλους μου και νιώθω περίεργα. Δεν με ρωτάνε γιατί δεν έχω κοπέλα, ίσως με θεωρούν ασέξουαλ, παρθένο, ότι δεν ενδιαφέρομ;ι ούτε και εγώ ξέρω τι. Να τους πιάσω και να τους πω απλά "ξέρετε εγώ έχω άλλες προτιμήσεις;" (προσπαθώ να το πω όσο πιο ήπια μπορώ μπας και δεν κλειδωθεί το θέμα και πάρω καμία απάντηση). Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 4 χρόνια. Αυτός ξέρει τα πάντα μέσω εμού για αυτούς, αυτοί αγνοούν την ύπαρξη του. Και τον στεναχωρώ και αυτόν, ούτε φωτογραφία δεν βγάζουμε μαζί μήπως και κάποιος καταλάβει κάτι. Δεν μου αρέσουν τα ψέματα, αλλά δεν ξέρω και πως θα πάρουν την αλήθεια. Με το να παριστάνω ότι μου αρέσουν οι γυναίκες απλά καταλήγω να νιώθω μόνος και αμήχανος σε ερωτήσεις του στυλ ποια σου αρέσει, γιατί δεν έχεις σχέση κτλ. Λέμε ότι ζούμε σε μια απελευθερωμένη περιοχή αλλά νιώθω αρκετά καταπιεσμένος. Και δεν ζητάω και κάτι, απλά να μην παίζω κρυφτό. Πρώτα απ'όλα, γιατί δεν το λες ξεκάθαρα ότι είσαι γκέι; Δεν κλειδώνει το θέμα αν το πεις, μη φοβάσαι 😋. Τώρα στο κυρίως θέμα, προφανώς και να τους το πεις! Δεν ξέρω αν είναι κολλητοί σου, ή απλώς φιλαράκια, ή "φίλοι" που κάνετε παρέα μόνο στη σχολή. Αλλά δεν έχει σημασία. Αν εκείνοι σε θεωρούν φίλο τους, τότε δε θα υπάρξει κάποια διαφορά στη στάση τους απέναντί σου, αφότου τους το πεις. Τώρα στην περίπτωση που κάποιος από αυτούς θα "εκνευριστεί" ή ξερω γω τι θα κάνει, δεν πρέπει να σε νοιάξει. Θα γίνει και ένα ωραιότατο ξεκαθάρισμα. Όσοι σε σέβονται θα μείνουν, οι άλλοι τον πούλο. Θεωρώ ότι θα νιώσεις καλύτερα αν το εκμυστηρευτείς στην παρέα σου, και ίσως αποδεχθείς περισσότερο και τον εαυτό σου. Όσον αφορά τη σχέση που έχεις 4 χρόνια με το αγόρι σου, προφανώς και να βγάζετε φωτογραφίες, πολλές μάλιστα!
Fotis Deutschland Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, kloktornet είπε Μακάρι να είχαν οι φίλοι μου τις απόψεις/αντιλήψεις που έχετε όσοι διαβάζω εδώ. Με παίρνει τηλέφωνο ο δικός μου και φοβάμαι να μιλήσω μπροστά τους, φοβάμαι μην κρατάει κανείς το κινητό μου και δει κανά μήνυμα και ψάχνομαι, μη δουν καμιά φωτο. Ακόμα και στο insta φοβάμαι να κάνω follow άντρες μην ψιλιαστούν τίποτα. Με τους φίλους του δικού μου αν και νιώθω μια ελευθερία έχω και ένα άγχος. Μπορεί να μαστε σπίτι και να ρθει να μαγκαλιάσει ενώ μιλάω με έναν φίλο του πχ και θα κομπλάρω. Και να προσθέσω ότι είναι ένα παιδί το οποίο πιστεύουν ότι είναι γκει και μια φορά που είχαμε βγει έξω συζητάγανε για αυτόν και έλεγαν τα αίσχη (στην ουσία έλεγαν ότι γουστάρει έναν συμφοιτητή μας και κάτι πρόστυχα υποννοούμενα) και μιλάμε ένα βάρος στο στήθος μου ρθε. Λέω ωραία για μένα να δεις τι θα λένε αν το μάθουν. Η το ξέρουν και κάθε φορά που λένε για κοπέλες να λένε ας δούμε τι θα πει και αυτός για πόσο μας δουλεύει. Θα ήθελα απλά να έρθει να μου πει όταν θα μαστε οι δυό μας ο φίλος μου αν θέλω να οτυ πω κάτι ή αν απλά με βοηθήσει κάπως με τη στάση του να οτυ το πω. Βασικά σε αυτόν θέλω να το πω. Φίλε θα σε ρωτήσω κάτι.Εσυ νιώθεις καλά που είσαι Gay?Γιατι για να έχεις τόσο μεγάλη ανασφάλεια μήπως δεν το έχεις αποδεχθεί ούτε εσυ;
kloktornet Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Φίλε θα σε ρωτήσω κάτι.Εσυ νιώθεις καλά που είσαι Gay?Γιατι για να έχεις τόσο μεγάλη ανασφάλεια μήπως δεν το έχεις αποδεχθεί ούτε εσυ; εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον εαυτό μου, το θεωρούσα φυσιολογικό από την πρώτη στιγμή. Για αυτό και δεν προσπάθησα και ποτέ με γυναίκες δεν ήθελα να καταπιεστώ. Αλλά ένα ενδεχόμενο να ξεκόψει από εμένα η παρέα μου από τη σχολή ή ακόμα χειρότερα να το μάθει όλη η σχολή ή και να αρχίσει το ομαδικό δούλεμα δεν είναι κάτι που θέλω να βιώσω. 1
headbanger Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 γιατί όταν εγώ ήμουν φοιτητής ασχολιόμουν μόνο με τα δικά μου προσωπικά ; Γιατί αλλάξατε τόσο πλέον; στον ΤΣ : να είσαι ο εαυτός σου. όσο είσαι ειλικρινής θα έχεις άτομα που σε πάνε για αυτό που είσαι, και όχι για αυτό που προσποιείσαι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 35 λεπτά πριν, kloktornet είπε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον εαυτό μου, το θεωρούσα φυσιολογικό από την πρώτη στιγμή. Για αυτό και δεν προσπάθησα και ποτέ με γυναίκες δεν ήθελα να καταπιεστώ. Αλλά ένα ενδεχόμενο να ξεκόψει από εμένα η παρέα μου από τη σχολή ή ακόμα χειρότερα να το μάθει όλη η σχολή ή και να αρχίσει το ομαδικό δούλεμα δεν είναι κάτι που θέλω να βιώσω. Η οικογένεια σου το ξέρει; ή αν το μάθει θα πέσουν από τα σύννεφα; Ντρέπεσαι και φοβάσαι να το πεις λόγο ενοχών και ανασφάλειας; Συνήθως, ότι κάποιος ντρέπεται να το ομολογήσει αυτό και τον καταστρέφει. Θα σου έλεγα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό για το θέμα που σε απασχολεί.
kloktornet Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Η οικογένεια σου το ξέρει; ή αν το μάθει θα πέσουν από τα σύννεφα; Ντρέπεσαι και φοβάσαι να το πεις λόγο ενοχών και ανασφάλειας; Συνήθως, ότι κάποιος ντρέπεται να το ομολογήσει αυτό και τον καταστρέφει. Θα σου έλεγα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό για το θέμα που σε απασχολεί. δεν ξέρει, τουλάχιστον δεν τους το έχω πει. Τώρα αν κάθε φορά που φέρνω τον δικό μου στο σπίτι τους έχει μπει κάποια ιδέα δεν το ξέρω, δεν το συζητάω πάντως ότι περιμένουν κοπέλα περιμένουν. Δεν έχω κανένα θέμα με τη σεξουαλικότητα μου. Φοβάμαι ότι οι άλλοι έχουν.
Saggitaro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Το πρόβλημα ξεκινάει στο ότι εσύ δεν έχεις δεχθεί τον εαυτό σου και εμμέσως ζητάς την αποδοχή των άλλων για να νιώθεις καλά κάνοντας θλιμμένο και εσένα και τον σύντροφό σου ταυτόχρονα. Οι φίλοι μας μας αγαπάνε και μας στηρίζουν για αυτό που πραγματικά είμαστε κι όχι για οποιονδήποτε άλλο λόγο,αν απομακρυνθούν από κοντά σου για ανεξάρτητο λόγο από τις μεταξύ σας σχέσεις τότε ήταν "φίλοι" από συμφέρον οπότε ευλογία να τους ξεφορτωθείς. Ζήσε τη ζωή σου όπως ευχαριστεί εσένα και μην κοιτάς γενικότερα να ευχαριστείς την εικόνα των άλλων κοίτα να περνάς καλά με την ουσία του χαρακτήρα τους. 2
Fotis Deutschland Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, kloktornet είπε δεν ξέρει, τουλάχιστον δεν τους το έχω πει. Τώρα αν κάθε φορά που φέρνω τον δικό μου στο σπίτι τους έχει μπει κάποια ιδέα δεν το ξέρω, δεν το συζητάω πάντως ότι περιμένουν κοπέλα περιμένουν. Δεν έχω κανένα θέμα με τη σεξουαλικότητα μου. Φοβάμαι ότι οι άλλοι έχουν. Συγνώμη είσαι Gay και δεν το ξέρει η οικογένεια σου;Νομίζω φίλε χρειάζεσαι ειδικό πάνω σε αυτό το θέμα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Καποια στιγμη θα πρεπει να βρεις το κουραγιο να τα αντιμετωπισεις ολα αυτα γιατι ετσι μονο κακο στον ευατο σου κανεις. Και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι θα υπαρξουν απωλειες. Καλη δυναμη
Psyber Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Είσαι πολύ γενναίος και σε θαυμάζω. Το λέω ειλικρινά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις