Eirinigrt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα βίντεο του YouTube, oταν ανεβάζεις βίντεο το οποίο ξεπερνά τις 100 χιλιάδες προβολές και ενσωματωνονται διαφημίσεις τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μαζευονται κάποια χρήματα αλλά μη φανταστείς τίποτα υπερβολικό...Αρχικά θα πρέπει να έχεις πάνω απο 1000 εγγραφές και μετα ενεργοποιύνται τα έσοδα.Επίσης θυέλει και κάποιες ώρες παρακολούθησης...Αλλά αμα μου λές για 100000 προβολές,σίγουρα έχεις τις πρυποθέσεις για να ενεργοποιήσεις τα έσοδα απο τις διαφημίσεις
gokuthelegend Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, akis_tzev είπε Μαζευονται κάποια χρήματα αλλά μη φανταστείς τίποτα υπερβολικό...Αρχικά θα πρέπει να έχεις πάνω απο 1000 εγγραφές και μετα ενεργοποιύνται τα έσοδα.Επίσης θυέλει και κάποιες ώρες παρακολούθησης...Αλλά αμα μου λές για 100000 προβολές,σίγουρα έχεις τις πρυποθέσεις για να ενεργοποιήσεις τα έσοδα απο τις διαφημίσεις Επίσης βάλε ότι πλέον πολλοί έχουν ad-blockers. Εγώ σε προσωπικό blog που διατηρώ, κάποια περίοδο είχα κάτι εκατοντάδες χιλιάδες προβολές κάθε μήνα και έπαιρνα ψίχουλα, δεν έφταναν ούτε για ένα πακέτο τσίχλες.
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μια απο τα ίδια.Παλιότερα σε ένα site που είχα,με 3-4 χιλιάδες προβολές καθημερινώς,μου έβγαιναν 20 -30 ευρώ το μήνα.Τώρα απο ότι είδα,το youtube πληρώνει λίγο καλύτερα,αλλά θέλει πολλές προβολές...Και όχι απλά σε 1-2 βίντεο...
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε σε μια φαση εβγαζα 150-200 τον μηνα Απο youtube?
APPLEGEEK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, akis_tzev είπε Απο youtube? ναι- πριν βγουν τα νεα στανδαρδ, 1000 subs 4000 minutes
APPLEGEEK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, akis_tzev είπε Κατάλαβα...Συνεχίζεις ακόμη? οχι , δεν εχω χρονο ειμουν ανεργος τοτε. 8ελει πολυ χρονο αυτο το πραμα
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε οχι , δεν εχω χρονο ειμουν ανεργος τοτε. 8ελει πολυ χρονο αυτο το πραμα Το ξέρω...Βέβαια είναι και αναλόγως με τι βίντεο καταπιάνεσαι...Το έχω νοιώσει για τα καλά στο πετσί μου,μου την βάρεσε να ξαναφτιάξω κανάλι πρίν λίγο καιρό και πραγματικά θέλει πολύ χρόνο!
APPLEGEEK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, akis_tzev είπε Το ξέρω...Βέβαια είναι και αναλόγως με τι βίντεο καταπιάνεσαι...Το έχω νοιώσει για τα καλά στο πετσί μου,μου την βάρεσε να ξαναφτιάξω κανάλι πρίν λίγο καιρό και πραγματικά θέλει πολύ χρόνο! Μου άρεσαν τα βίντεο σου πολύ συνέχισε το φίλε 1
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Μου άρεσαν τα βίντεο σου πολύ συνέχισε το φίλε Να σαι καλα φιλε.Δεν ξερω που βρήκες το καναλι μου,αλλα σε ευχαριστω!
APPLEGEEK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, akis_tzev είπε Να σαι καλα φιλε.Δεν ξερω που βρήκες το καναλι μου,αλλα σε ευχαριστω! Δεν ξέρω είχες ανοίξει ένα θέμα πριν ? Εάν όχι σόρρυ στειλτω να δω
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Δεν ξέρω είχες ανοίξει ένα θέμα πριν ? Εάν όχι σόρρυ στειλτω να δω Ναι είχα ανοίξει ένα θέμα μπας και μαζευομασταν όλοι ;osoi ασχολούμασταν με το youtube,για ανταλλαγή ιδεών κλπ... Αυτο είναι το κανάλι μου....
APPLEGEEK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, akis_tzev είπε Ναι είχα ανοίξει ένα θέμα μπας και μαζευομασταν όλοι ;osoi ασχολούμασταν με το youtube,για ανταλλαγή ιδεών κλπ... Αυτο είναι το κανάλι μου.... Από εκεί σε βρήκα συνέχισε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα