Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα βίντεο του YouTube, oταν ανεβάζεις βίντεο το οποίο ξεπερνά τις 100 χιλιάδες προβολές και ενσωματωνονται διαφημίσεις τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? 

Δημοσ.

Μαζευονται κάποια χρήματα αλλά μη φανταστείς τίποτα υπερβολικό...Αρχικά θα πρέπει να έχεις πάνω απο 1000 εγγραφές και μετα ενεργοποιύνται τα έσοδα.Επίσης θυέλει και κάποιες ώρες παρακολούθησης...Αλλά αμα μου λές για 100000 προβολές,σίγουρα έχεις τις πρυποθέσεις για να ενεργοποιήσεις τα έσοδα απο τις διαφημίσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, akis_tzev είπε

Μαζευονται κάποια χρήματα αλλά μη φανταστείς τίποτα υπερβολικό...Αρχικά θα πρέπει να έχεις πάνω απο 1000 εγγραφές και μετα ενεργοποιύνται τα έσοδα.Επίσης θυέλει και κάποιες ώρες παρακολούθησης...Αλλά αμα μου λές για 100000 προβολές,σίγουρα έχεις τις πρυποθέσεις για να ενεργοποιήσεις τα έσοδα απο τις διαφημίσεις

Επίσης βάλε ότι πλέον πολλοί έχουν ad-blockers. Εγώ σε προσωπικό blog που διατηρώ, κάποια περίοδο είχα κάτι εκατοντάδες χιλιάδες προβολές κάθε μήνα και έπαιρνα ψίχουλα, δεν έφταναν ούτε για ένα πακέτο τσίχλες.

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια.Παλιότερα σε ένα site που είχα,με 3-4 χιλιάδες προβολές καθημερινώς,μου έβγαιναν 20 -30 ευρώ το μήνα.Τώρα απο ότι είδα,το youtube πληρώνει λίγο καλύτερα,αλλά θέλει πολλές προβολές...Και όχι απλά σε 1-2 βίντεο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akis_tzev είπε

Κατάλαβα...Συνεχίζεις ακόμη?

οχι , δεν εχω χρονο ειμουν ανεργος τοτε. 8ελει πολυ χρονο αυτο το πραμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

οχι , δεν εχω χρονο ειμουν ανεργος τοτε. 8ελει πολυ χρονο αυτο το πραμα

Το ξέρω...Βέβαια είναι και αναλόγως με τι βίντεο καταπιάνεσαι...Το έχω νοιώσει για τα καλά στο πετσί μου,μου την βάρεσε να ξαναφτιάξω κανάλι πρίν λίγο καιρό και πραγματικά θέλει πολύ χρόνο!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, akis_tzev είπε

Το ξέρω...Βέβαια είναι και αναλόγως με τι βίντεο καταπιάνεσαι...Το έχω νοιώσει για τα καλά στο πετσί μου,μου την βάρεσε να ξαναφτιάξω κανάλι πρίν λίγο καιρό και πραγματικά θέλει πολύ χρόνο!

Μου άρεσαν τα βίντεο σου πολύ συνέχισε το φίλε 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Μου άρεσαν τα βίντεο σου πολύ συνέχισε το φίλε 

Να σαι καλα φιλε.Δεν ξερω που βρήκες το καναλι μου,αλλα σε ευχαριστω!

Δημοσ.

Να σαι καλα φιλε.Δεν ξερω που βρήκες το καναλι μου,αλλα σε ευχαριστω!

Δεν ξέρω είχες ανοίξει ένα θέμα πριν ? Εάν όχι σόρρυ στειλτω να δω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

Δεν ξέρω είχες ανοίξει ένα θέμα πριν ? Εάν όχι σόρρυ στειλτω να δω

Ναι είχα ανοίξει ένα θέμα μπας και μαζευομασταν όλοι ;osoi ασχολούμασταν με το youtube,για ανταλλαγή ιδεών κλπ...

Αυτο είναι το κανάλι μου....

Δημοσ.

Ναι είχα ανοίξει ένα θέμα μπας και μαζευομασταν όλοι ;osoi ασχολούμασταν με το youtube,για ανταλλαγή ιδεών κλπ...

Αυτο είναι το κανάλι μου....

Από εκεί σε βρήκα συνέχισε το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...