Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μάλλον θα έχεις πάει σε τίποτε Λαικές της πλάκας σαν της γειτονιάς μου.Για πέρνα Παρασκευή μία βόλτα από τη Λαική Βριλησίων και έλα μετά να συζητήσουμε.

Τα μαγαζάκια της γειτονιάς είναι για κανένα μαιντανό ή λίγο σέλινο να φτιάξεις φασολάδα αν δεν έχεις  στο ψυγείο.:P

το χαλι τις το μαυρο εχει και αυτη μιας και μενω στα Βριλησσια

εκτος το κυκλοφοριακο προβλημα που δημιουργουν  ειναι ιδιες με ολες τις αλλες

σιχαμαρα και βρωμα 

πρεπει να καταργηθουν 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 29/3/2019 στις 3:44 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Οι λαϊκές σε πειραξαν εσένα, Δεν λέω ο καθένας με το πρόβλημά του

Μαλλον δεν εχεις ιδεα τι σημαινει λαικη κατω απο το σπιτι σου.
Καθε Παρασκευη περιοχη Καλλιθεας ολος ο δρομος κλεινει για την Λαικη.
Προβληματα εκτος απο τη φασαρια, βρωμιες κλπ..Το parking το απογευμα της Πεμπτης ειναι φοβος.
Φοβαμαι να βγαλω αμαξι γιατι αν ερθω απο τις 8 και επειτα μπορει να φαω 45-50 λεπτα για παρκαρισμα.
Αν τυχει και γυρισω 11-12? Αστο δε θελεις να ξερεις. 

Ναι, για μια φορα δεν ειναι προβλημα. 15-20 χρονια γινεται ομως το ιδιο πραγμα.
Σαφως υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα, αλλα δε το κανει μη καθημερινο προβλημα. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή, είτε θα πρέπει η λαϊκή να είναι το συνηθισμένο μπάχαλο που ξέρουμε όλοι, ή να καταργηθεί. 

Το να θεσπιστούν κανόνες καλής λειτουργίας και να τηρούνται από όλους, το να υπάρχει ρυθμιζόμενη λειτουργία και έλεγχος των προϊόντων και η τοποθεσία της λαϊκής να μην ενοχλεί γιατί θα έχει επιλεχθεί βάσει σχεδιασμού και σκέψης, δεν υπάρχει σαν σενάριο. 

Μάλλον για αυτό «ταγκάρουν» οι Έλληνες τα street markets στο εξωτερικό και στην Ελλάδα παραπονιούνται για την λαϊκή. Γιατί ακόμα και σε αυτό, η Ελλάδα είναι το Ιράν της Ευρώπης. 

Επεξ/σία από Fortistis
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες.Θέλω να σου πω ότι εκεί που υπάρχουν ατομικές επίσημες υγειονομικές άδειες κρεοπωλείων , ψαράδικων , μανάβικων που υποτίθεται ότι γίνεται καθημερινός και συνεχής αστυνομικός και υγειονομικός έλεγχος αν κάνεις μία βόλτα θα πεις πως τους αφήνουν να λειτουργούν.Αλλά ο έλεγχος εκεί όπως ξέρουμε γίνεται για τις ανάγκες των καμερών όπως για τις ανάγκες των καμερών γίνονται τα πάντα σε τούτη τη χώρα και όχι μόνο.

Οι Λαικές που κάποιοι τις βρίζουν έχουν μία απλή άδεια του Δήμου και αρκετές από αυτές είναι απείρως καλύτερα καθαρά και τακτοποιημένα από τα επίσημα μαγαζιά.Αυτό θέλω να πω.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.Σέβομαι την άποψή σου να μην αγοράζει από Λαικές. Για μένα κλείνει εδώ το θέμα γιατί το ξεχειλώσαμε και απλά θα αναγκάσουμε τη Διοίκηση και με τα δίκια της της να βάλει άλλο ένα λουκέτο.:)

ουτε εσυ καταλαβες, μια χαρα ψωνιζω απ τη λαικη και ακομα και να μη ψωνιζα δε θα "εβαζα χερι" που θελει να ψωνισει ο καθενας μας. αυτο το χαμο με τις λαικες δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γινεται ενω υπαρχουν λυσεις να γινουν ολα πιο σωστα και οργανωμενα. και για να μη παρεξηγηθω ευτυχως εγω δεν εχω θεμα με λαικη (και να θελαν δεν χωρανε εδω :P) αλλα καταλαβαινω αυτους που μενουν μπροστα απ τις λαικες. μια φορα τη βδομαδα να ψαχνουν να παρκαρουν ενω ηδη οι θεσεις για παρκαρισμα ειναι ελαχιστες, φασαρια, δυσοσμια, ζημιες. αλλα θα παμε εγω και συ και θα παρουμε το μαιντανο φρεσκο οποτε ολα μελι γαλα, δε τρεχει τιποτα 🙄

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

τα σημεία που τους έδωσαν παντως ειναι για βραβειο. Στο αιγάλεω κάθε παρασκευη κλείνουν τα παντα. η κινηση ειναι απιστευτη. ο λόγος?

Το μπλέ ειναι η λαικη. Ο μοναδικός δρομος που μπορει να σε βγάλει στην λεωφόρο αθηνων εκτός απο την θηβων. όσοι μένουν στον κύκλο και οσοι έρχονται απο αγια βαρβαρα/κορυδαλο (μαυρο βέλος) πρέπει αναγκαστικά (αν δεν ξέρουν πολύ καλα την περιοχη) να πανε στην κοκκινη διαδρομη. Αποτέλεσμα, σταματημένα αυτοκίνητα μέχρι το χαιδάρι για μια λαικη!

Capture.JPG

• Like 2
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 29/3/2019 στις 3:49 ΜΜ, zx1234r είπε

Έτσι λοιπόν δεν μπόρεσα ποτέ να διαβάσω για τις εξετάσεις Λυκείου και έμεινα ένα έτος. Και φυσικά μου έμεινε και ένα ψυχολογικό με τις κόρνες. Όποτε ακούω κορνάρισμα τρελαίνομαι.

Οτι πιο κορυφαίο άκουσα.🙌Απορω τις Τρίτες πρωι που είχε τη λαϊκή δεν πήγαινε σχολείο;;;;;;;Όλη τη χρονια;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

τα σημεία που τους έδωσαν παντως ειναι για βραβειο. Στο αιγάλεω κάθε παρασκευη κλείνουν τα παντα. η κινηση ειναι απιστευτη. ο λόγος?

Το μπλέ ειναι η λαικη. Ο μοναδικός δρομος που μπορει να σε βγάλει στην λεωφόρο αθηνων εκτός απο την θηβων. όσοι μένουν στον κύκλο και οσοι έρχονται απο αγια βαρβαρα/κορυδαλο (μαυρο βέλος) πρέπει αναγκαστικά (αν δεν ξέρουν πολύ καλα την περιοχη) να πανε στην κοκκινη διαδρομη. Αποτέλεσμα, σταματημένα αυτοκίνητα μέχρι το χαιδάρι για μια λαικη!

Capture.JPG

Καραΐσκάκη (και πήζεις στην κίνηση) ή Εβρου > Εδέσσης προς ΤΕΙ.Εναλλακτικά υπάρχουν δρόμοι προς Δαφνί (όπως η Κύπρου) που θα σε βγάλουν κάθετα στην Λ.Αθηνών.

Και πίστεψέ με,δέν φταίει η λαική.Τα τελευταία 36 χρόνια θυμάμαι ένα απέραντο Parking την Ι.Οδό απο την πλ.Δαβάκη και μετά,ακόμα και όταν η Λαική βρίσκεται στην Κυπαρισσίας

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jmmys είπε

Οτι πιο κορυφαίο άκουσα.🙌Απορω τις Τρίτες πρωι που είχε τη λαϊκή δεν πήγαινε σχολείο;;;;;;;Όλη τη χρονια;;;;

Κάθε Τρίτη ίσως ξυπνούσε από τις 3 τα ξημερώματα με τη φασαρία που γίνεται. Εγώ από προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι μου έχουν ανοίξει το αυτοκίνητο 2 φορές. Μου το έχουν χτυπήσει άλλες 2. Τη μια φορά μάλιστα μου είχε κατεβάσει τον προφυλακτήρα ένα φορτηγάκι της λαϊκής. Μια φορά άνοιξαν το σπίτι της γειτόνισσας και μια φορά το δικό μου. Άλλη μια φορά είχαν μπει στη πολυκατοικία και χτυπούσαν κουδούνια να δουν ποιος βρίσκεται στο σπίτι του και τους είδε ένας γείτονας από το ματάκι της πόρτας. Όλα αυτά απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι μιας συγκεκριμένη ημέρας που έχουμε λαϊκή. Ίσως να είναι τυχαίο, ίσως κάποιοι εκμεταλλεύονται τη πολυκοσμία και τη φασαρία της λαϊκης. Μη ξεχνάμε ομως και τους μαγαζάτορες που χάνουν μεροκάματα εκείνες τις ώρες. Και όταν η λαϊκή φεύγει κάνει 2 μέρες να ξεμυρίσει ο δρόμος παρότι περνάει ο Δήμος με πλαστικό. Είμαι υπέρ της λαϊκής αλλά σε ελεγχόμενο χώρο. Με θέσεις πάρκινγκ, αστυνόμευση, αγορανομικούς και εφοριακούς ελέγχους 

Επεξ/σία από leviathan2400
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι λαϊκές . Άιντε την είδατε όλοι Ευρωπαίοι. Έφερα σε μεγάλη λαϊκή Ευρωπαία φίλη και είναι απίστευτο το πόσο γουσταρε γιατί δεν έχουν τέτοια στη χώρα της. Ο κοσμακις έχει σωθεί από την φθηνια της λαϊκής. Αν δεν υπήρχε λαϊκή θα έτρωγαν απτά σκουπίδια οι φτωχοί.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ την έχω κάτω από το σπίτι, εντάξει τώρα που μεγάλωσε ο μικρός και δε χρειάζομαι καρότσι ΟΚ. Έχω βάλει και κλιματιστικό κάπως παλεύεται. Η αλήθεια είναι πως 

1) Είναι μεγάλο πρόβλημα για τη μετακίνησή σου. Άσε που ψάχνεις να παρκάρεις κάνα 3ωρο. Ειδικά αν έχεις παιδί όπως εγώ είναι δύσκολα, κουβάλα τα πράγματα και το μωρό 3 στενά για να φτάσεις σπίτι

2) Η φασαρία είναι πολύ εκνευριστική. Και δε μιλάω στις 12 το μεσημέρι το Σάββατο , μιλάω για αυτή στις 4 τα ξημερώματα. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ακούω τελάρα στον ύπνο μου.

3) Η φασαρία πολλές φορές δεν είναι μόνο στα λόγια αλλά πέφτει και ξύλο μεταξύ πακι

4) Μπαίνουν στην οικοδομή πίσω από τους θάμνους για την ανάγκη τους, δεν είμαι υποχρεωμένος να το ανέχομαι

5) Οι τιμές είναι παραπλήσιες με το Σ/Μ και ειλικρινά επειδή δεν έμενα στην Αθήνα και ήρθα στα 30, αν φάτε φράουλες και ντομάτες από επαρχία θα καταλάβετε τη διαφορά, χώρια την τιμή που είναι απαράδεκτη. 

6) Η ποιότητα παίζεται , δεν είναι στανταρ. Μπορεί αν έχεις κάνα καλό μαγαζί με λαχανικά κοντά να είναι και χειρότερη 

και πολλά πολλά άλλα. Εντωμεταξύ υπάρχουν χώροι που μπορεί να γίνει όμορφα αντί για αυτό το μπάχαλο και να μην ενοχλείται κανείς.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, sezebo είπε

Μια χαρά είναι οι λαϊκές . Άιντε την είδατε όλοι Ευρωπαίοι. Έφερα σε μεγάλη λαϊκή Ευρωπαία φίλη και είναι απίστευτο το πόσο γουσταρε γιατί δεν έχουν τέτοια στη χώρα της. Ο κοσμακις έχει σωθεί από την φθηνια της λαϊκής. Αν δεν υπήρχε λαϊκή θα έτρωγαν απτά σκουπίδια οι φτωχοί.

Οι λαικες δεν ειναι μονο για τους φτωχους ειναι και για ανθρωπους που ξερουν να διαλεγουν και θελουν να φανε κατι φρεσκο

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...