afterhours Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε χωραει πανω απο 20 τραγουδια? 128γιγα microSD στο κινητο 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, jmmys είπε Προσωπικά μόνο Internet radio και spotify για σπίτι,τα εκατοντάδες CD κάθονται πλεον😕 και στικακι και cd mp3 στο αμαξι. Οι λόγοι που ανέφερε ο elorant πιο πάνω, ισχύουν όντως.Και στο εξωτερικό, παντα οι εκάστοτε δισκογραφικές προωθούσαν συγκεκριμένα τραγούδια και καλλιτέχνες.Ακόμα και στη τηλεόραση. Με τη διαφορά οτι τουλαχιστον παλιά ηταν όντως καλλιτέχνες,ενω τα τελευταία 10-15 χρόνια είναι πολύ λιγότεροι σαν ποιότητα.Αυτό είναι καθαρά δική μου υποκειμενική άποψη. θα δειξει στο μελλον. εμεις δεν μπορουμε να κρινουμε αντικειμενικα διοτι καθε εποχη εχει τα "φρουτα" της, αλλα οι επομενες γενιες θυμουνται μονο τα καλα. παντως αμα ηταν να μαντεψω θα ελεγα οτι πραγματι το επιπεδο επεφτε και σιγα σιγα θα ανεβει. ο λογος ειναι οτι πριν ειχες τις μεγαλες δισκογραφικες και την τηλεοραση να προωθουν οτι νομιζουν οτι θελει το κοινο και οι υπολοιποι να πρεπει να ανταγωνιστουν αυτες τις πολυεθνικες μονο με το ταλεντο και το χατζηλικι τους. τωρα πια υπαρχει το ιντερνετ παντου οποτε ενας νεος καλλιτεχνης μπορει πιο ευκολα να προσεγγισει κοινο, και υπαρχουν ιστοριες καλλιτεχνων που πραγματι μεσα απο το ιντερνετ ανοιξε ο δρομος για τη καριερα τους
Mesqal Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 O Rock και ο RED παιζουν ακομη τα ιδια? Εχω καιρο να ακουσω 🙂
mp123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μόνο ιντερνετικό ραδιόφωνο στο αμάξι Bluetooth και τέλος. Deepinradio.com. , deep house radio , deep house nation ,.υπάρχει και ο ελληνικός vanilla radio που παίζει το ίδιο στυλ.
csontheline Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Που να βγείτε και στην επαρχία που υπάρχουν ελάχιστοι σταθμοί και παίζουν τοπικές διαφημίσεις και -ω τι έκπληξη!- μόνο ελληνικά. Μόνο όμως. Για ξένα, πρέπει να πιάσεις από τα κοντινοτερα σύνορα. Προσωπικά, έχω μερικούς αποθηκευμένους και σίγουρα κάποιος θα έχει ωραία μουσική ή καμιά εκπομπή της προκοπής. Ενίοτε, υπάρχουν σταθμοί που κάνουν αναμετάδοση άλλους.
yioula Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 οι εποχες αλλαξαν... Ο βασικος λογος που ενας σκεπτομενος ανθρωπος που φτιαχνει ενα πλεηλιστ σε ενα ραδιοφωνικο σταθμο ειναι η ελαχιστη πια ωρα που ακουει ο αλλος fm στο αυτοκινητο κυριως κ λιγο σε καποιο κινητο.. Στα λιγα λεπτα που ''εχεις'' τον ακροατη θα πρεπει να παιξεις σιγουρα επιτυχιες ανεξαρτητα εποχης αλλα ουσιαστικα να ταυτοποιουν το σταθμο με αυτο που περιμενει να ακουσει ο ακροατης απο τον συγκεκριμενο σταθμο... [kiss,red,love,δρομος,σφερα,λαμψη,easy,ραδιο θεσσνκη,zoo,venus,best κλπ] Ακομη και τα κρατικα/δημοσια ραδιοφωνα ακολουθουν τη λογικη αυτη εχοντας βεβαια μεγαλη ποικιλια στους παραγωγους... 2
heros Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 εγω παλι που νομιζα ότι ήταν θεμα ΑΔΕΙΩΝ? ότι δηλαδη είχαν πληρωσει πνευματικα δικαιωματα για πχ 300 τραγουδια.. και .έπαιζαν μονο αυτα?
yioula Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, heros είπε εγω παλι που νομιζα ότι ήταν θεμα ΑΔΕΙΩΝ? ότι δηλαδη είχαν πληρωσει πνευματικα δικαιωματα για πχ 300 τραγουδια.. και .έπαιζαν μονο αυτα? οχι αυτο δε συμβαινει, ειτε παιζεις τραγουδια με δικαιωματα κ πληρωνεις ποσοστο του τζιρου σου [υπαρχει κατωτατο οριο ακομη κ για αυτους με ελαχιστο τζιρο] ειτε παιζεις τραγουδια/συνθεσεις χωρις πνευματικα δικαιωματα αλλα 1. δεν ακουγονται..2. δεν αποφευγεις την αποδειξη του airplay μεσω της δικαστικης οδου... Τα χρηματα στους δημιουργους επρεπε να αποδωθουν βαση των μεταδοσεων, αυτο δικαια δεν εγινε σχεδον ποτε, πληρωθηκαν μερος του ποσου/δικαιωματων που επρεπε να λαβουν αυτοι που 1.ηταν στα 'πραγματα' 2. 'φωναζαν' για τη ΄μοιρασια' 3. το εψαξαν μεσω 'ομαδων'
unforgiven Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Mesqal είπε O Rock και ο RED παιζουν ακομη τα ιδια? Εχω καιρο να ακουσω 🙂 Εννοείται!
SoullessRider Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Αν θεωρείτε διαφήμιση ας διαγραφεί: Όπως λένε και άλλα μέλη , με ίντερνετ ράδιο και συγκεκριμένα το VRadio (android) έχω βρει "την υγειά μου" Σταθμοί ανά περιοχή και ανά είδος, Ελλάδας και εξωτερικού.
valkon Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Γιατί θα ακούσεις ράδιο για λίγο στο αμάξι μέχρι να πας στην δουλειά και παίζουν τα ίδια επειδή είναι γνωστά.
censOred Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Εγώ έχω εγκαταστήσει το radiosure (παλιοτερα ειχα το screamer) και εγω ποικιλους σταθμούς αποθηκευμένους και δεν θα λεγα οτι επαναλαμβανονται.
The_Judas Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Πολύ σημαντικό το μαρκετινγκ και οι εταιρείες αλλά σε τελική ανάλυση παίζουν αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Κάτι εύκολο και γρήγορο. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και πήγαινα με παρέα σε κάτι σκυλάδικα.. όπου έπαιζαν το ίδιο κομμάτι πολλές φορές ή έπαιζαν μόνο το ρεφρέν ξανά και ξανά για να τραγουδάει ο κόσμος. Δεν θυμάμαι κανέναν να αποχωρεί ή να διαμαρτύρεται οπότε άρεσε στους περισσότερους. Για έναν σοβαρό μουσικόφιλο σε οποιοδήποτε είδος, δεν επαρκεί το ραδιόφωνο, αν και σήμερα πλέον υπάρχουν άπειροι εξειδικευμένοι σταθμοί για κάθε είδος.
bluesattack Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Iντερνικο ραδιοφωνο απο 320 kbps mp3 και πανω και φυσικα spotify
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2019 στις 3:21 ΜΜ, spyrossss είπε Καλησπέρα στην παρέα! Είχαμε μια συζήτηση με την παρέα μου,σχετικά με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς με ελληνικά τραγούδια...Βάζουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια τραγούδια σε σημείο να σου σπάνε τα νεύρα και να κλείνεις το ράδιο. Ανα δυο μηνες πετάνε και ένα καινούργιο τραγούδι εντυπωσιάζεσαι και μετά από 1 βδομάδα σε κάνουν να το σιχαίνεσαι και αυτό. Γιατί γίνεται όλο αυτό δεν μπορώ να καταλάβω,γιατι δεν βάζουν τραγούδια 10ετιας η και πιο παλιά που έχουν αφήσει εποχή; Έχει αναρωτηθεί κανεις γιατί γίνεται όλο αυτό; Για τον ίδιο λόγο που οι εκπομπές καλούν το πρωί τα ίδια 3 άτομα. Μην ξεχνάς ότι βγήκε πρόσφατα έρευνα που λέει ότι τα ελληνικά ΜΜΕ είναι τα πιο διεφθαρμένα του πλανήτη! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από skiabox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα