Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δεν ξερω τι συζητας γενικα, εγω αναφερθηκα εδω

με πιο τροπο προσεχεις την υγεια σου οταν δοκιμαζεις κατι το οποιο ειναι αντικειμενικα κακιστο γι αυτην? επισης, δεν ειναι τυχαιο αμα θα βαλεις τσιγαρο στο στομα σου, δεν εχω δει κανεναν να πεφτει με το στομα πανω στο "κωλο" αναμενου τσιγαρου :P

ενα τσιγαρο δεν προκειται να χαλασει την υγεια σου. αυτο λεω. αν γινεις καπνιστης προφανως και θα την χαλασεις.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε

ενα τσιγαρο δεν προκειται να χαλασει την υγεια σου. αυτο λεω. αν γινεις καπνιστης προφανως και θα την χαλασεις.

γιατι να το δοκιμασεις αφου δεν σκοπευεις να γινεις καπνιστης?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε

γιατι να το δοκιμασεις αφου δεν σκοπευεις να γινεις καπνιστης?

ουτε Αλεξιπτωτιστης στις ΕΔ σκοπευω να γινω, αλλα δοκιμασα μια φορα πτωση με αλεξιπτωτο. 

δεν ειναι κακο να δοκιμαζεις πραγματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

ουτε Αλεξιπτωτιστης στις ΕΔ σκοπευω να γινω, αλλα δοκιμασα μια φορα πτωση με αλεξιπτωτο. 

δεν ειναι κακο να δοκιμαζεις πραγματα.

συγκρινεις το τσιγαρο με μια εμπειρια ζωης? τι σου προσφερε που δοκιμασες το τσιγαρο που να φτανει την εμπειρια αυτη?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

συγκρινεις το τσιγαρο με μια εμπειρια ζωης? τι σου προσφερε που δοκιμασες το τσιγαρο που να φτανει την εμπειρια αυτη?

μαγκια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε

μαγκια

κλανια

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Πολύ αραιό, τύπου 1-5 το μήνα από τα 18 μου, 10-15-20 το μήνα εδώ και 2-3 χρόνια. Είμαι 24.

Παρατήρησε πως αυξάνεις τα τσιγαρα οσο περναει ο καιρός .

Βασικά ολοι μας ετσι καναμε, δεν παιζει να βρεις καποιον που θα σου πει πως εκανε ενα πακέτο την ημερα με το που ξεκινησε.

That said, οντως καπνιζεις λίγα τσιγάρα το οποίο ειναι καλυτερο απο το να καπνιζες περισσοτερα, αλλα δεν εχει καποια  benefits η φαση ούτως ώστε να πεις πως πέτυχες χρυση τομη :)

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

οι γκομενες εχουν αλλη αποψη. deal with it 

μαλιστα. νομιζω ειπαμε οτι χρειαζοταν να πουμε

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, stormrain είπε

Παρατήρησε πως αυξάνεις τα τσιγαρα οσο περναει ο καιρός .

Βασικά ολοι μας ετσι καναμε, δεν παιζει να βρεις καποιον που θα σου πει πως εκανε ενα πακέτο την ημερα με το που ξεκινησε.

That said, οντως καπνιζεις λίγα τσιγάρα το οποίο ειναι καλυτερο απο το να καπνιζες περισσοτερα, αλλα δεν εχει καποια  benefits η φαση ούτως ώστε να πεις πως πέτυχες χρυση τομη :)

Δε νομίζω ότι είναι αύξηση, δεδομένου ότι μιλάμε για ίδια πάνω - κάτω ποσότητα καπνίσματος 2-3 χρόνια. Το έγραψα ως ένα πακέτο μεσοσταθμικά. Κάποιες φορές μπορεί να χρειαστώ 1,5/ μήνα, κάποιες μισό. Το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 18 δεν έκανα ούτε ένα πχ.

Δεν το λέω για να ισχυριστώ πως κάνω κάτι καλό. Απλά δεν αισθάνομαι εθισμένος, το χρησιμοποιώ μόνο για το ηδονικό χιτ με αλκοόλ και κουβέντα, ενώ όπως είπαν και οι γιατροί πιο πάνω πνευμονικά και κυκλοφορικά δε με επηρεάζει παρά ελάχιστα, μόνο καρκινικά.

Το σημαντικότερο element είναι ότι το έχω συνδέσει με κοινωνική διαντίδραση. Το να καπνίσω μόνος συμβαίνει, αλλά σπάνια, τύπου 4-5 τσιγάρα το μήνα, από τα 20 του πακέτου.

Και φυσικά κόβεται κατά το δοκούν. Τη 2απριλιά κάπνισα 1, μετά μπήκε τσάντα το πακέτο και είναι ξεχασμένη η ορμή για κάπνισμα έκτοτε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

οι γκομενες εχουν αλλη αποψη. deal with it 

το να θεωρειται μαγκια το καπνισμα και να προσελκυει και γκομενες ειναι χαρακτηριστικο της δεκαετιας που μεγαλωσα στα 80s...τωρα πια δεν νομιζω στο 2019 να θεωρειται μαγκια εχουν αλλαξει τα προτυπα.Ακομα και εγω που ανηκω σε αυτη την γενια και ημουν και καπνιστης τους τωρινους καπνιστες τους βλεπω σαν υπαναπτυκτους ξεπερασμενους απο την εποχη μας

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, georgeγ είπε

το να θεωρειται μαγκια το καπνισμα και να προσελκυει και γκομενες ειναι χαρακτηριστικο της δεκαετιας που μεγαλωσα στα 80s...τωρα πια δεν νομιζω στο 2019 να θεωρειται μαγκια εχουν αλλαξει τα προτυπα.Ακομα και εγω που ανηκω σε αυτη την γενια και ημουν και καπνιστης τους τωρινους καπνιστες τους βλεπω σαν υπαναπτυκτους ξεπερασμενους απο την εποχη μας

Εγώ με το που βλέπω άτομο να καπνίζει χάνω πάσα ιδέα. 

Για να κάνει με τόση ευκολία κακό στην υγεία του, φανταστείτε πόσα άλλα κουσούρια θα έχει σαν χαρακτήρας. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Ναι αλλά και ο Μήτσος που δεν κάπνιζε, Ferrari δεν πήρε. :P

εγώ πάντως που δεν καπνίζω τρία χρόνια τώρα

μου περισσεύουν χρήματα για να αγοράσω ότι θέλω/μου λείπει

ναι δεν θα αγοράσω Ferrari (γενικά αυτοκίνητο μιας και δεν μου χρειάζεται/θέλω/μου λείπει)

αλλά  

μια χαρά αγόρασα νέο υπολογιστή (τέρας) 

μια χαρά αναβάθμισα τον παλιό μου υπολογιστή σε πολύ καλύτερο υπολογιστή

μια χαρά αγόρασα την νέα κονσόλα της Microsoft XBOX One X μαζί με τηλεόραση UHD 4K

και μια χαρά θα φτιάξω νέο υπολογιστή (καινούργιας γενιάς της AMD)

εννοείται ότι έχω την υγεία μου καθώς απόκτησα όσφρηση και γεύση τρώω μια χαρά και δεν μου λείπει καθόλου το τσιγάρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, skiabox είπε

Υπάρχουν και οι χαρακτήρες από ατόφιο χάλυβα που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ όπως είμαι εγώ για παράδειγμα!

Σταλιν , ενα πραγμα . 

10 ώρες πριν, ikorolis είπε

εγώ πάντως που δεν καπνίζω τρία χρόνια τώρα

μου περισσεύουν χρήματα για να αγοράσω ότι θέλω/μου λείπει

ναι δεν θα αγοράσω Ferrari (γενικά αυτοκίνητο μιας και δεν μου χρειάζεται/θέλω/μου λείπει)

αλλά  

μια χαρά αγόρασα νέο υπολογιστή (τέρας) 

μια χαρά αναβάθμισα τον παλιό μου υπολογιστή σε πολύ καλύτερο υπολογιστή

μια χαρά αγόρασα την νέα κονσόλα της Microsoft XBOX One X μαζί με τηλεόραση UHD 4K

και μια χαρά θα φτιάξω νέο υπολογιστή (καινούργιας γενιάς της AMD)

εννοείται ότι έχω την υγεία μου καθώς απόκτησα όσφρηση και γεύση τρώω μια χαρά και δεν μου λείπει καθόλου το τσιγάρο

Πλακα κανω, φυσικα και προκειται για βλαβερη συνηθεια σε όλους τους τομείς. 

15 ώρες πριν, skiabox είπε

Εγώ με το που βλέπω άτομο να καπνίζει χάνω πάσα ιδέα. 

Για να κάνει με τόση ευκολία κακό στην υγεία του, φανταστείτε πόσα άλλα κουσούρια θα έχει σαν χαρακτήρας. 

Ότι να'ναι  , πραγματικα δεν μου κάνει έκπληξη διαμάντι μου. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Σταλιν , ενα πραγμα . 

Δηλαδή μόνο οι αιμοσταγείς δικτάτορες έχουν καθαρή σκέψη;

ΛΟΛ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...