Προς το περιεχόμενο

Αύξηση στην τιμή των συνδρομών του ανακοίνωσε το Netflix από τον Μάιο στις ΗΠΑ

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, gnikol74 είπε

Που θελω να καταληξω ναι να μου παρεις τα χρηματα γιατι ειναι μια ωραια υπηρεσια και βολικη αλλα ακου και τα παραπονα μου και διορθωσε τα, και σταματα να μου βγαζεις προτασεις απο τουρκικες σειρες ελεος δηλαδη.

Συμφωνώ απόλυτα με το πνεύμα και δεν θα τα έδινα αν νιωσω είτε ότι με επιβαρύνει το ποσό είτε ότι με κοροϊδεύουν. 

Για την ώρα μπορώ να δίνω και 10 και 15€. Παράλληλα έχω και 3 παιδιά (τα 2 μεγάλα} που βλέπουν τις σειρές που θέλουν. Νιώθω πολύ πιο άσχημα με τα 20κατι που δίνω στη Nova όπου βλέπω 3-4 ταινίες το μήνα αλλά το έχω.... τιμής ένεκεν.... Στον ΟΤΕ που μου δίνει και ίντερνετ και τηλ και ΤV νομίζω ότι το αντίτιμο είναι πιο ισορροπημένο σε σχέση με το περιεχόμενο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Meanwhile, σε καποια αλλη γωνια του κοσμου
https://torrentfreak.com/greek-pirate-site-blocks-to-expand-with-rarbg-torrentz2-and-others-190405/

Ζητω συγγνωμη που σπαμαρω το θεμα με κατι semi-offtopic, αλλα το προηγουμενο θεμα που αφορουσε την ιδια ειδηση κλειδωθηκε.

Έχω netflix 6 μήνες σε πολύ χαμηλή τιμή. 

Ότι ταινία από τις παραγωγές του έχω δει είναι το λιγότερο σκουπίδι. 

Από άλλες παραγωγές βλέπεις μόνο κάτι αρχαιότητες και ισπανικό μεξικάνικα έργα που δεν τα έβαζε ούτε η υενεδ 

Για να δεις κάτι καινούριο και πιο ποιοτικό καταφευγεις αλλού. 

Οπότε ίσως δεν έχουν νόημα ούτε τα 3ε το μήνα .

Για παραπάνω ούτε λόγος 

• Like 2

Έχω Netflix και η μητέρα μου συνήθως βάζει έχει κάποιες ωραίες σειρές και ταινίες αλλά τελευταία με όλα αυτά με χαλάει είδη αρκετές σειρές που έβλεπα τις έκοψε ελπίζω να τις δω στο Disney κάποια στιγμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απίστευτο σε αυτή τν χώρα πόσοι θέλουν τα πάντα τζάμπα .. αλλά όταν είναι για μόστρα κινητό καφέ και βόλτες εκεί δεν έχουν θέμα....και  μια ζωή γκρίνια  μιζέρια για τα πάντα το νετφλιξ θα πάει στα 15 ευρώ με 20 είναι θέμα χρόνου είναι μέσα πόσα δισεκατομμύρια ήδη .... Απλά το αφήνουν τόσο φτηνό για να γίνει εμμονή στον κόσμο η μηπος δεν ξέρουν ότι από εναν το παίρνουν άλλοι 4.. και νομίζε ο φτωχός στο μυαλό Έλληνας ότι τους πιάνει κορόιδο

Επεξ/σία από Cocomel
  • Like 1

On 06/04/2019 at 05:35, jim_p said:

Meanwhile, σε καποια αλλη γωνια του κοσμου
https://torrentfreak.com/greek-pirate-site-blocks-to-expand-with-rarbg-torrentz2-and-others-190405/

Ζητω συγγνωμη που σπαμαρω το θεμα με κατι semi-offtopic, αλλα το προηγουμενο θεμα που αφορουσε την ιδια ειδηση κλειδωθηκε.

Ακόμα είμαστε οκ με άλλον dns?

On 05/04/2019 at 02:13, polaki said:

Αν και το περιεχόμενο στην Ελλάδα είναι αρκετά περιορισμένο απ'ότι σύγκρινα σε πρόσφατο ταξίδι σε φίλο στο Λονδίνο, προσωπικά με έχει βολέψει αφάνταστα η απροβλημάτιστη λειτουργία του και η ευκολία.

Τώρα όσοι κράζετε οκ κοιτάξτε να βγάλετε κανένα φράγκο παραπάνω να μη σας απασχολεί, ή απλά κόψτε κανένα απ'τα άσκοπα καφέ που σέρνεστε απ'το πρωί μέχρι το βράδυ, ειδικά εσείς οι ψευτο-φοιτητές των 17 εξεταστικών για πτυχίο. 

Είπε ο επιτυχημένος προς τους μίζερους ανά την ελληνική περιφέρεια

1 minute ago, ThReSh said:

Ασφαλώς.

Ε τότε ποιος ενδιαφέρεται... Adguard dns και μια χαρά. Βασικά πιστεύω επίτηδες το κάνουν τόσο εύκολο μην γελιόμαστε. Αγγλία πχ δεν παίζουν τέτοια,... ή proxy ή vpn

On 05/04/2019 at 06:46, chessplayer-alexis said:

Στην Ελλαδάρα μάς πέφτει γενικά βαρύ ό,τι είναι να πληρώσουμε εμείς οι ίδιοι διότι κατα τις δεκαετίες του 1980 και 90 καλλιερήθηκε (και έγινε καθεστώς) το "κλέβειν & εξαπατείν". 

Όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες! Τι να λέμε τώρα για 1-2 και 5 ευρώ/μήνα ... 

Ενώ στο εξωτερικό δεν ψάχνονται με τσαμπέ λύσεις.... Τα torrents Και τα iptv είναι ελληνικό φαινόμενο....

On 05/04/2019 at 14:49, gnikol74 said:

Εδώ και μερικούς μήνες χρησιμοποιώ και εγώ την υπηρεσία netflix πολύ βολική, τον πρώτο μήνα επειδή ήταν δώρο επέλεξα ULTRAHD αλλά είδα ότι έβλεπα 4Κ με bitrate σταθερό 7.35mbps (η συνδεση μου ειναι 50αρα και κλειδωνει στα 49.998) ενώ σε προσωπικά αρχεία όπως έχουμε οι περισσότεροι το bitrate ειναι στα 25-30mbps και παραπανω  για αυτο και μολις περασε ο πρωτος μηνας το γυρισα σε fhd, για πιο λογο να πληρωνω παραπανω, ασε που μου εχουν σπασει τα νευρα οι υποτιτλοι στο μεσαιο ειναι ψειρες για μενα, και στο μεγαλο τεραστιοι μεχρι και που επικοινωνησα και μαζι τους και μου ειπαν οτι το κοιτανε, ε! ακομα το κοιτανεεεε.

Που θελω να καταληξω ναι να μου παρεις τα χρηματα γιατι ειναι μια ωραια υπηρεσια και βολικη αλλα ακου και τα παραπονα μου και διορθωσε τα, και σταματα να μου βγαζεις προτασεις απο τουρκικες σειρες ελεος δηλαδη.

Νομίζω ότι γενικά βελτιώνονται. Νομίζω. Όπως και να έχει για τον περισσότερο κόσμο είναι οκ το νετφλιξ. Τώρα το 4Κ δεν έχω ιδέα αν αξίζει τόσο. Το έχω για τις 4 οθόνες κυρίως

4 ώρες πριν, JimGer είπε

Ενώ στο εξωτερικό δεν ψάχνονται με τσαμπέ λύσεις.... Τα torrents Και τα iptv είναι ελληνικό φαινόμενο....

Νομίζω ότι είναι λίγο άσχετο το torrent με τα 1-5€ αύξησης που συζητιέται εδώ. 

Η αναφορα μου έχει να κάνει με το κοινωνικό φαινόμενο (που προφανώς δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό) να έχω iPhone των 1000€ (plus) {να κάνω επίδειξη} και να κλέβω το δίφραγκο όπου βρίσκω την ευκαιρία {να είμαι γύφτος

Ας ειχαμε το περιεχομενο του netflix Αμερικης και εδω και ας εκαναν και εδω αυξηση. Αλλα δεν εχουμε ουτε το 1/10 απο οτι εκει. Αυτο δεν μου αρεσει καθολου. Αναγκαζομαστε να εχουμε netflix-ote-nova ωστε να βλεπουμε οτι γινετε χωρις πειρατεια. Και παλι δεν βλεπεις τα παντα σε καποια η πειρατεια ειναι μονοδρομος. Δεν σχολιαζω μισθους εκει το 1 δολλαριο αυξηση ειναι σαν 10 ευρω στην Ελλαδα των 550 ευρω.

25 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ας ειχαμε το περιεχομενο του netflix Αμερικης και εδω και ας εκαναν και εδω αυξηση. Αλλα δεν εχουμε ουτε το 1/10 απο οτι εκει. Αυτο δεν μου αρεσει καθολου. Αναγκαζομαστε να εχουμε netflix-ote-nova ωστε να βλεπουμε οτι γινετε χωρις πειρατεια. Και παλι δεν βλεπεις τα παντα σε καποια η πειρατεια ειναι μονοδρομος. Δεν σχολιαζω μισθους εκει το 1 δολλαριο αυξηση ειναι σαν 10 ευρω στην Ελλαδα των 550 ευρω.

Έχεις δίκιο αλλά και στην Αμερική δεν είναι καλύτερα τα πράγματα.

Εκτός αν εννοείς για παλιό περιεχόμενο, εκεί είναι που έχει περισσότερα, καμία σχέση με το ελληνικό, όμως σε νέο περιεχόμενο δεν έχει περισσότερα.

Για να δουν το νέο Star Trek πρέπει να βάλουν CBS All Access, δεν υπάρχει στο Netflix όπως εδώ.

Για να δουν Game of Thrones πρέπει να βάλουν HBO, εδώ πρέπει να βάλεις Nova.

Κι εκεί αναγκάζονται να βάλουν πολλά για νέο περιεχόμενο.

12 ώρες πριν, Arkin είπε

Μα και αυτά τα τρία να έχει κανείς και πάλι δεν θα δει καινούρια κυκλοφορία (ταινίες 2018-2019) εκτός από μερικές του 2018 και πάλι θα είναι πολύ λίγες και μέτριες! Οπότε γι΄αυτό ακόμα πολλοί στρέφονται στη πειρατεία.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Μα και αυτά τα τρία να έχει κανείς και πάλι δεν θα δει καινούρια κυκλοφορία (ταινίες 2018-2019) εκτός από μερικές του 2018 και πάλι θα είναι πολύ λίγες και μέτριες! Οπότε γι΄αυτό ακόμα πολλοί στρέφονται στη πειρατεία.

Έρχονται 6 μήνες μετά τον κινηματογράφο. Δεν πρόκειται ποτέ να δούμε blockbuster πιο νωρίς σε υπηρεσία πληρωμής. Η πειρατεία πάντα θα υπερεχει εδώ. Σε 2 μήνες από τον κινηματογράφο βλέπεις την ταινία και σε εξαιρετική ποιότητα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...