Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα. Μολις το πηρα απο τη Κυριακατικη προσφορα public στα €40 😕

Όποιος το σκεφτεται ειναι recommended απο μενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ψάχνω κι εγώ καλό ασύρματο ποντίκι, αυτό σε τι είναι καλό; τι προτέρημα έχει; 

Επεξ/σία από planetman
  • Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, christs είπε

33.62 ευρω η τελικη τιμη, το παρηγγειλα ευχαριστω!

32.21 λεει η δοκιμη μου τελικη τιμη Αθηνα. Αλλες τιμες μεταφορικων εχει για Θεσ/νικη;

Οποτε ειναι σωστος ο τιτλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, matrixxx είπε

32.21 λεει η δοκιμη μου τελικη τιμη Αθηνα. Αλλες τιμες μεταφορικων εχει για Θεσ/νικη;

Οποτε ειναι σωστος ο τιτλος.

Δε ξερω τι να πω, το τριπλοτσέκαρα τοσο στο μειλ επιβεβαιωσης οσο και στα orders του αμαζον.

Total

EUR 33,62 Τωρα γιατι η διαφορά, αγνωστο...

edit λοιπον ξανα εκανα παραγγελια και η αρχικη τιμη αλλά και τα μεταφορικα ηταν διαφορετικα αυτη τη φορα, χωρις να αλλαξω κατι (διευθυνση, καρτα κτλ), και ειναι η τιμη που επιβεβαιωσες. Οπότε ολα καλα, ισως ηταν στιγμιαια μεταβολη...
Επεξ/σία από christs
Δημοσ.

παράξενο...Δεν δέχεται τον κωδικό μου,που χρησιμοποιώ στα άλλα amazon,και δεν μπορώ να κάνω την παραγγελία.Θέλει καινούργιο λογαριασμό το γαλλικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Auctionfreak είπε

35€ χωρίς ταχυδρομικά μου βγάζει το link... να υποθέσω.. τελος

Αν σε ενδιαφέρει εξακολουθεί και υπάρχει σε κατάσταση Like new (come neuf) από amazon warehouse με αρχική τα 25 ευρώ. :) 

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B07CGPZ3ZQ/ref=olp_f_usedAcceptable?ie=UTF8&f_usedLikeNew=true

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το εχω 1 μηνα τωρα το συγκεκριμενο και το εχω αγαπησει. Δεν ζηλευει σε τιποτα τα καλωδιομενα ποντικια απο αποψη επιδοσεων. Και ειναι και παναλαφρο. Με αλκαλικη μπαταρια μπορει να γινει ακομα πιο ελαφρυ μαλιστα. Για το μονο που δεν μπορω να μιλησω ειναι το κατα ποσο κανει σε ατομα με μεγαλες παλαμες, καθως ειναι σχετικα μικρο σε μεγεθος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...