alexakos89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπερα παλικαρια, Εχω προβλημα με το βρωμοpaypal. Ειχα προσωπικο λογαριασμο και δεχτηκα καποια συνεχομενα χρηματα, Μου το εκαναν limited , και ζητησαν στοιχεια μου,Εστειλα ολα τα στοιχεια μου , και μου τον ξανα ανοιξαν και τον εκανα business. Δεχτηκα καποια χρηματα και προσπαθησα να τα τραβηξω αλλα ματαια. Δεν με αφηνει το συστημα. Τι αλλο θελουν πια? και στο mail για business δεν δινουν σημασια. Υπαρχει καποιος τροπος επικοινωνιας εκτος τηλεφωνου λογω χρεώσεων?
skar1983 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Καλησπερα παλικαρια, Εχω προβλημα με το βρωμοpaypal. Ειχα προσωπικο λογαριασμο και δεχτηκα καποια συνεχομενα χρηματα, Μου το εκαναν limited , και ζητησαν στοιχεια μου,Εστειλα ολα τα στοιχεια μου , και μου τον ξανα ανοιξαν και τον εκανα business. Δεχτηκα καποια χρηματα και προσπαθησα να τα τραβηξω αλλα ματαια. Δεν με αφηνει το συστημα. Τι αλλο θελουν πια? και στο mail για business δεν δινουν σημασια. Υπαρχει καποιος τροπος επικοινωνιας εκτος τηλεφωνου λογω χρεώσεων? με mail ή και chat τηλέφωνο δεν έχω πάρει ποτέ, αυτό είναι 00 1 402-935-2050 https://www.paypal.com/us/smarthelp/contact-us
alexakos89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, skar1983 είπε με mail ή και chat τηλέφωνο δεν έχω πάρει ποτέ, αυτό είναι 00 1 402-935-2050 https://www.paypal.com/us/smarthelp/contact-us Δεν δέχονται mail. Chat δεν έχουν. Θα πάρω αναγκαστικά. Εβαλα και μια τράπεζα Γερμανίας. N26. Αλλά τα λεφτά τα τραβάω στην πείραιως. Δεν νομίζω να παίζει κάποιο πρόβλημα.
Hapatingo Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για τι ποσό μιλάμε? Πάτα στο link που έβαλε ο φίλος απο πάνω και μετα email us, ακολούθησε την διαδικασία. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Hapatingo
skar1983 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Δεν δέχονται mail. Chat δεν έχουν. Θα πάρω αναγκαστικά. Εβαλα και μια τράπεζα Γερμανίας. N26. Αλλά τα λεφτά τα τραβάω στην πείραιως. Δεν νομίζω να παίζει κάποιο πρόβλημα. Έχω τραβήξει πρίν καιρό όμως, χωρίς πρόβλημα σε Πειραιώς και με business account Ήθελε αν δεν κάνω λάθος verification όπως όταν συνδέεις κάρτα
alexakos89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Έχω κάνει verification κανονικά από όταν ήταν personal. Θα πάρω τηλ. Έστειλα μαιλ κι πρέπει να επικοινωνήσω κανονικά. 600 ευρώ είναι το ποσό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα