Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια νέα κάρτα γραφικών (την gtx 1660). Το σύστημά μου είναι : 12gb ram dual channel fx 8350 και GPU που θέλω να αλλάξω είναι μια  Asus 750 ti 2gb OC.

Δεν ενδιαφέρομαι για αλλαγή CPU διότι το budget είναι γύρω στα 250. Οπότε θα ήθελα να ακούσω γνώμες για την συγκεκριμένη ή και καμιά άλλη της προτίμησή σας που να μην υπερβαίνει αυτό το ποσό.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, David_Marshall είπε

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια νέα κάρτα γραφικών (την gtx 1660). Το σύστημά μου είναι : 12gb ram dual channel fx 8350 και GPU που θέλω να αλλάξω είναι μια  Asus 750 ti 2gb OC.

Δεν ενδιαφέρομαι για αλλαγή CPU διότι το budget είναι γύρω στα 250. Οπότε θα ήθελα να ακούσω γνώμες για την συγκεκριμένη ή και καμιά άλλη της προτίμησή σας που να μην υπερβαίνει αυτό το ποσό.

Οχι θα εχεις bottleneck. Μεχρι 580/1060 κραταει οριακα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη σε προβληματίζει τόσο, πάρτη και θα τη χαρείς περισσότερο καιρό απ ο, τι αν πάρεις μια χειρότερη. Θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια σε υψηλότερες ρυθμίσεις γραφικών και για περισσότερο καιρό. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Επεξ/σία από planetman
  • Like 3
Δημοσ.

Εγω θα έλεγα αν έχεις σκοπό να προχωρήσεις σύντομα σε αναβάθμιση του υπολοίπου συστήματος παρ την. Αν όχι πάρε καμία 1050ti/rx570 μεταχειρα με 70-100 ευρω

• Like 3
Δημοσ.

Για μένα μην το σκέφτεσαι, μια χαρά είναι ο 8350. Κι ας είναι "παλιός".  

Θες 6πύρινο τελευταίας γενιάς για να δεις σημαντική διαφορά. 

Θα συμφωνήσω ωστόσο ότι πολύ καλός συνδιασμός eίναι με RX 570. 

• Like 3
Δημοσ.

έχω τον 8350 με 16gb ram και πρόσφατα πήρα την vega 64 και παίζω σε 4κ. Θα χαμηλώσεις τις ρυθμίσεις που θέλουν cpu πχ tessellation antialiasing και θα παίζεις μια χαρά

• Like 4
Δημοσ.

Πούλα cpu/mb/ram όσο έχουν ακόμα αξία.

Για ένα σετάκι a320/b350/b450 + 16gb ddr4  3000 c16 + r5 1600X θες 240 - 260 ευρώ καινούρια.

Τα παραπάνω στις αγγελίες θα σου βγουν γύρω στα 150 με εγγύησεις.

Φυσικά θέλει υπομονή και ψάξιμο μέχρι να συγκεντρώσεις τα κομμάτια

και πιστεύω αξίζει ακόμα και να κόψεις λίγο από τη gpu αν είναι να αγοράσεις σύγχρονη (έστω μεταχειρισμένη) πλατφόρμα.

Θα έχεις συνολικά πολύ καλύτερη gaming εμπειρία με έναν 1600Χ και μια 580 από την 1660 με τον 8350.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι θα ακουσω πως ο 8350 ειναι ανεπαρκης σχεδον για τα παντα, δεν το περιμενα...

Σε πληροφορω πως εχω φιλο οπου με τον 8350 και μια 1070ti, παιζει και streamaρει apex/pubg κτλ.

Mια χαρα θα την παλεψει με την 1660 με το αναμενομενο bottleneck αλλα σε φυσιολογικα επιπεδα.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 5
Δημοσ.

Αμα του κανεις overclock αρκετο θα ειναι μια χαρα

τον ειχα στα 4.8Ghz με νερο, και εκανα αναβαθμιση σε r5 1600 (στοκ) και οι διαφορες που παρατηρησα σε επιδοσεις ηταν αναξιες λογου στα παιχνιδια που επαιζα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ακούω ότι ο τάδε επεξεργαστής κρατάει ακόμα ή " τα χει τα ψωμιά του". 

Νόμος: Ποτέ δεν θα παίρνεις αποφάσεις με τα τωρινά δεδομένα. Πάντα θα βάζεις μέσα και την συνισταμένη "μελλοντική αναβάθμιση". 

Για μένα η καλύτερη λύση είναι του @DiaperCh@nger101.

Θέλει όμως χρόνο, ψάξιμο, και πάνω από όλα υπομονή. 

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
Στις 12/4/2019 στις 10:52 ΜΜ, lefstef είπε

έχω τον 8350 με 16gb ram και πρόσφατα πήρα την vega 64 και παίζω σε 4κ. 

Ακομα και σε 4κ,σιγουρα εχεις μπουκαλι απο τον επεξεργαστη αρα δεν βοηθας σε κατι τον συμφορουμιτη.

Στις 10/4/2019 στις 6:35 ΜΜ, David_Marshall είπε

Παρε rx 570 και κρατα χρηματα για αλλαγη επεξεργαστη,μητρικης και cpu.

Εχουν πεσει στα ταρταρα οι τιμες των ryzen και των μνημων ram.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ακομα και σε 4κ,σιγουρα εχεις μπουκαλι απο τον επεξεργαστη αρα δεν βοηθας σε κατι τον συμφορουμιτη.

Παρε rx 570 και κρατα χρηματα για αλλαγη επεξεργαστη,μητρικης και cpu.

Εχουν πεσει στα ταρταρα οι τιμες των ryzen και των μνημων ram.

σίγουρα έχω μπουκάλι δεν λέω όχι, σε λίγους μήνες θα πάω σε ryzen 3 και δεν θα έχω μπουκάλι. 

αν βγάζεις πάντως ρυθμίσεις από τα παιχνίδια που τραβάνε cpu θα βλέπεις την κάρτα να δουλεύει 98-99%

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lefstef είπε

σίγουρα έχω μπουκάλι δεν λέω όχι, σε λίγους μήνες θα πάω σε ryzen 3 και δεν θα έχω μπουκάλι. 

αν βγάζεις πάντως ρυθμίσεις από τα παιχνίδια που τραβάνε cpu θα βλέπεις την κάρτα να δουλεύει 98-99%

Υποτιθεται οτι οταν αγοραζει καποιος νεα καρτα γραφικων,το νοημα ειναι να μην βγαζει ρυθμισεις.

Απο την στιγμη που ουτως ή αλλως πρεπει ο συμφορουμιτης καποια στιγμη να αλλαξει και το υπολοιπο συστημα,ας αγορασει τωρα την καλυτερη δυνατη για το set up(570) που εχει και ας κρατησει χρηματα για αναβαθμιση.

Δημοσ.

Διαφωνω. Δεν ακουγεται πολυ futureproof τo να παρει μια σχετικα παλια και μετρια καρτα επειδη ο cpu του κανει ενα bottleneck που δεν τον επηρεαζει τραγικα και μετα απο καιρο, αναβαθμιζοντας το υπολοιπο συστημα, να "ξεμεινει" με την 570 που δεν την λες και καρταρα to begin with..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...