smalcastle Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν καποιες μερες εκανα αιτηση στο ΔΕΔΗΕ για αντικατασταση του ρολογιου ρευματος που ειχε διαλυθει (53 ΕΤΩΝ) Πραγματι ηρθαν καποιοι εργολαβοι και μου ειπαν οτι το κουτι ηταν σπασμενο ,ελειπαν οι σφραγιδες και οτι υπαρχει περιπτωση ρευματοκλοπης,και πως θα γινει ελεγχος,αλλα δεν πηραν τον μετρητη να τον κοιταξουν ως ωφειλαν....Τελος παντων αφου εγω τους καλεσα,λετε να εκανα ρευματοκλοπη? Εχει καποιος αναλογη εμπειρια? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από smalcastle
smalcastle Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δεν έχεις βάλει χέρι ποτέ εσύ α; Αν ειχα βαλει θα τους καλουσα?
Joshua21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 53 λεπτά πριν, smalcastle είπε Πριν καποιες μερες εκανα αιτηση στο ΔΕΔΗΕ για αντικατασταση του ρολογιου ρευματος που ειχε διαλυθει (53 ΕΤΩΝ) Πραγματι ηρθαν καποιοι εργολαβοι και μου ειπαν οτι το κουτι ηταν σπασμενο ,ελειπαν οι σφραγιδες και οτι υπαρχει περιπτωση ρευματοκλοπης,και πως θα γινει ελεγχος,αλλα δεν πηραν τον μετρητη να τον κοιταξουν ως ωφειλαν....Τελος παντων αφου εγω τους καλεσα,λετε να εκανα ρευματοκλοπη? Εχει καποιος αναλογη εμπειρια? Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όφειλαν να τον πάρουν και να τον κοιτάξουν? Μήπως απλά οι συγκεκριμένοι ήρθαν απλά και μόνο να διαπιστώσουν αν όντως χρειάζεται αντικατάσταση? Πάντως ο έλεγχος για ρευματοκλοπή γίνεται κάθε φορά που διαπιστωθεί ότι οι σφραγίδες είναι παραβιασμένες. Και όχι, το ότι τους κάλεσες εσύ δεν αποτελεί τεκμήριο αθωότητας. 1
smalcastle Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όφειλαν να τον πάρουν και να τον κοιτάξουν? Μήπως απλά οι συγκεκριμένοι ήρθαν απλά και μόνο να διαπιστώσουν αν όντως χρειάζεται αντικατάσταση? Πάντως ο έλεγχος για ρευματοκλοπή γίνεται κάθε φορά που διαπιστωθεί ότι οι σφραγίδες είναι παραβιασμένες. Και όχι, το ότι τους κάλεσες εσύ δεν αποτελεί τεκμήριο αθωότητας. γχειρίδιο ρευματοκλοπών σε εφαρμογή της παραγράφου 23 του άρθρου 95 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διαχείρισης Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. (Αριθμ. απόφ. 236/2017 – ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1871/30.05.2017) Υπαρχουν πολλοι τροποι ρευματοκλοπης Απομόνωση πηνίων τάσεως-εντάσεως. • Διακοπή μιας ή δύο εκ των τριών διεγέρσεων σε τριφασικούς μετρητές • Ορατή επέμβαση στον μηχανισμό μέτρησης ή τον απαριθμητή του μετρητή • Παρέμβαση στους ακροδέκτες του μετρητή ή/και τοποθέτηση συσκευής βραχυκύκλωσής τους • Ανοικτές επαφές στο κιβώτιο δοκιμών • Μονωτικό υλικό στις επαφές του κιβωτίου δοκιμών • Διακοπές επαφών στις γέφυρες των μετασχηματιστών μέτρησης • Σύνδεση ουδετέρου στη γείωση • Παρέμβαση στη συνδεσμολογία της μέτρησης • Αλλαγή σχέσης μετασχηματιστών έντασης, γι αυτο πρεπει να παρουν τον μετρητη και να γινει ελεγχος στα εργαστηρια το οτι τους καλεσα εγω δεν ειναι τεκμηριο αθωοτητας αλλα λογικης δηλαδη ελατε να με πιασετε? 1
nvel Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 ποιες σφραγίδες ήταν κομμένες, του μετρητή ή του κιβωτίου του;
Joshua21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, smalcastle είπε γχειρίδιο ρευματοκλοπών σε εφαρμογή της παραγράφου 23 του άρθρου 95 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διαχείρισης Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. (Αριθμ. απόφ. 236/2017 – ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1871/30.05.2017) Υπαρχουν πολλοι τροποι ρευματοκλοπης Απομόνωση πηνίων τάσεως-εντάσεως. • Διακοπή μιας ή δύο εκ των τριών διεγέρσεων σε τριφασικούς μετρητές • Ορατή επέμβαση στον μηχανισμό μέτρησης ή τον απαριθμητή του μετρητή • Παρέμβαση στους ακροδέκτες του μετρητή ή/και τοποθέτηση συσκευής βραχυκύκλωσής τους • Ανοικτές επαφές στο κιβώτιο δοκιμών • Μονωτικό υλικό στις επαφές του κιβωτίου δοκιμών • Διακοπές επαφών στις γέφυρες των μετασχηματιστών μέτρησης • Σύνδεση ουδετέρου στη γείωση • Παρέμβαση στη συνδεσμολογία της μέτρησης • Αλλαγή σχέσης μετασχηματιστών έντασης, γι αυτο πρεπει να παρουν τον μετρητη και να γινει ελεγχος στα εργαστηρια Για αυτό στα bold σου έχω απαντήσει ήδη, πιθανότατα οι συγκεκριμένοι να ήρθαν μόνο και μόνο για να δουν αν όντως χρειάζεται αντικατάσταση. Ίσως αυτοί που ήρθαν να μην είχαν την αρμοδιότητα να αφαιρέσουν μετρητή, ίσως να μην είχαν τις τεχνικές γνώσεις, ίσως να υπάρχει ειδικό συνεργείο που κάνει αυτή τη δουλειά όταν υπάρχει υποψία ρευματοκλοπής. Όπως και να έχει, ο ισχυρισμός σου πως οι συγκεκριμένοι "ωφειλαν" να τον πάρουν είναι αβάσιμος. 7 λεπτά πριν, smalcastle είπε το οτι τους καλεσα εγω δεν ειναι τεκμηριο αθωοτητας αλλα λογικης δηλαδη ελατε να με πιασετε? Sorry, δεν κατάφερα να βγάλω νόημα από αυτό που μόλις έγραψες.
momotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, smalcastle είπε Αν ειχα βαλει θα τους καλουσα? Επίκαιρο και στοιχειθετημένο λογικό επιχείρημα. Θυμίζει λίγο τηλέπολιτικό που κατηγορείται για μαύρο χρήμα και φωνάζει στα κανάλια το :¨..να ανοίξουν τους λογαριασμούς μου!"
smalcastle Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, nvel είπε ποιες σφραγίδες ήταν κομμένες, του μετρητή ή του κιβωτίου του; Του κιβωτιου 4 ώρες πριν, momotis είπε Επίκαιρο και στοιχειθετημένο λογικό επιχείρημα. Θυμίζει λίγο τηλέπολιτικό που κατηγορείται για μαύρο χρήμα και φωνάζει στα κανάλια το :¨..να ανοίξουν τους λογαριασμούς μου!" 4 ώρες πριν, momotis είπε Επίκαιρο και στοιχειθετημένο λογικό επιχείρημα. Θυμίζει λίγο τηλέπολιτικό που κατηγορείται για μαύρο χρήμα και φωνάζει στα κανάλια το :¨..να ανοίξουν τους λογαριασμούς μου!" 4 ώρες πριν, momotis είπε Επίκαιρο και στοιχειθετημένο λογικό επιχείρημα. Θυμίζει λίγο τηλέπολιτικό που κατηγορείται για μαύρο χρήμα και φωνάζει στα κανάλια το :¨..να ανοίξουν τους λογαριασμούς μου!" ρωτησα αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια,αν ξερεις πεσ αν οχι κρατα την εξυπναδα σου προς ιδια χρηση
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Εβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου Καλα ξεμπερδεματα
smalcastle Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου Καλα ξεμπερδεματα Ενταξει 13 ευρουδακια στοιχισε η σπασμενη σφραγιδα τελος καλο Ελπιζω να μη σας τυχει
nvel Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 54 λεπτά πριν, smalcastle είπε Του κιβωτιου με κομμένη την σφραγίδα του κιβωτίου δεν σου κάνουν κάτι, έχω κόψει πολλές για αλλαγή ασφάλειας
smalcastle Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, nvel είπε με κομμένη την σφραγίδα του κιβωτίου δεν σου κάνουν κάτι, έχω κόψει πολλές για αλλαγή ασφάλειας Ευχαριστω
takoulou Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, nvel είπε με κομμένη την σφραγίδα του κιβωτίου δεν σου κάνουν κάτι, έχω κόψει πολλές για αλλαγή ασφάλειας Καλησπερα...Απλα να ξερεις οτι πανω 3 φορες που κοβεται η σφραγιδα του κιβωτιου μπορει και να θεωρηθει ρευματοκλοπη.. Καλυτερα να περνεις εσυ τηλεφωνο τις βλαβες για σου βαζουν αυτοι τις ασφαλειες.. 9 ώρες πριν, smalcastle είπε Πριν καποιες μερες εκανα αιτηση στο ΔΕΔΗΕ για αντικατασταση του ρολογιου ρευματος που ειχε διαλυθει (53 ΕΤΩΝ) Πραγματι ηρθαν καποιοι εργολαβοι και μου ειπαν οτι το κουτι ηταν σπασμενο ,ελειπαν οι σφραγιδες και οτι υπαρχει περιπτωση ρευματοκλοπης,και πως θα γινει ελεγχος,αλλα δεν πηραν τον μετρητη να τον κοιταξουν ως ωφειλαν....Τελος παντων αφου εγω τους καλεσα,λετε να εκανα ρευματοκλοπη? Εχει καποιος αναλογη εμπειρια? Καλησπερα.,.. Ποιες σφραγιδες ηταν κομμενες;; Σε ποιο σημειο;;
smalcastle Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα...Απλα να ξερεις οτι πανω 3 φορες που κοβεται η σφραγιδα του κιβωτιου μπορει και να θεωρηθει ρευματοκλοπη.. Καλυτερα να περνεις εσυ τηλεφωνο τις βλαβες για σου βαζουν αυτοι τις ασφαλειες.. Καλησπερα.,.. Ποιες σφραγιδες ηταν κομμενες;; Σε ποιο σημειο;; σιγουρα ηταν του κιβωτιου που το εβλεπα και εγω ,το ρολοι ειναι στο δρομο και διαλυμενο γι αυτο τους καλεσα για επιδιορθωση τελικα με ειδοποιησαν το μεσημερακι οτι θα γινει αντικατασταση με κοστος 13- 16 ευρω για την σφραγιδα,,πληροφοριακα εχει σιδερενιο μοχλουδακι το οποιο πολλες φορες καταστρεφει και τις εσωτερικες σφραγιδες ευχαριστω Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από smalcastle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα