Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θέλω να φτιάξω 4-5 κοντρόλ για μια γκαραζόπορτα και μου ζητάνε κάτι πόσα 18€ έκαστο. Είναι τα απλά 1-2 εντολών, υπάρχει δυνατότητα να το κάνω πιο φθηνά μόνος;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν αυτό που ήδη έχεις είναι στα 433.92MHZ και ΔΕΝ είναι κυλιόμενου κωδικού, τότε σου κάνουν και αυτά:

https://www.e-shop.gr/superior-simple-4-remote-control-duplicator-p-PER.991978

BTW, αν είναι με κυλιόμενο κωδικό υπάρχει τρόπος αντιγραφής;; 

Επειδή έχω δύο που από τη μάνα τους είναι της κακιάς ώρας αλλά δεν έχω βρει εύκολο τρόπο αντιγραφής και σε κάνα δύο μαγαζιά που ρώτησα έφαγα πόρτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

BTW, αν είναι με κυλιόμενο κωδικό υπάρχει τρόπος αντιγραφής;; 

Επειδή έχω δύο που από τη μάνα τους είναι της κακιάς ώρας αλλά δεν έχω βρει εύκολο τρόπο αντιγραφής και σε κάνα δύο μαγαζιά που ρώτησα έφαγα πόρτα. 

Με συμβατό τηλεχειριστήριο γίνεται (προσθήκη νέου, όχι αντιγραφή). Βρες το μοντέλο του δέκτη, και ψάξε συμβατό τηλεχειριστήριο για το συγκεκριμένο δέκτη.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Αν είναι κυλυομενου κωδικού μόνο από εκεί που έβαλες την γκαραζοπορτα. Δεν αντίγραφονται. Εάν είναι τα απλα(κόκκινο, κίτρινο λαμπάκι) πας σε έναν που πουλάει ηλεκτρονικά με το αρχικό και το αντιγράφει. 10 ευρώ το ένα να υπολογίζεις μπορεί και παραπάνω. Τα κυλυομενου κωδικού είναι πολύ πιο ακριβά και πρέπει να βρεις μοντέλο δεκτη. Εάν δεν βρίσκεις και έχεις πρόβλημα πρέπει να αλλάξεις τον δέκτη. Τα κυλιόμενα κάνουν από 20 και πανω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, james01gr είπε

Το θέμα είναι πως θα το συγχρονίσεις. Δεν κάνουν όλα τα κυλυομενα από όσο ξέρω και δεν προγραμματιζονται όλα 

Δεν διαφωνώ, άλλωστε το ίδιο ακριβώς είχα γράψει και εγώ πριν από σένα, πρέπει να βρει συμβατό και να κάνει "προσθήκη νέου, όχι αντιγραφή".

Η διαφωνία μου ήταν μόνο στο θέμα της τιμής.

Δημοσ.
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , 

Εγώ έχω τον μηχανισμό δεν έχω τα control  , πώς φτιάχνω τώρα control ? Να ρωτήσω κατασκευαστή ?

Επεξ/σία από soumou
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, soumou είπε

Καλησπέρα , 

Εγώ έχω τον μηχανισμό δεν έχω τα control  , πώς φτιάχνω τώρα control ? Να ρωτήσω κατασκευαστή ?

Ή διαβάζεις το manual.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...