adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από adi32
costacurta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 50 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε ειναι κυριως φραγκατοι τσιγκανοι που ουτε καν εχεις φανταστει τα σπιτια τους Το ακούσαμε και αυτό στο ελλαδισταν 2019. Μάντεψε πως έγιναν φραγκατοι και κυκλοφορούν από τα 22 με καγιεν 1
john_petrucci7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, costacurta είπε Το ακούσαμε και αυτό στο ελλαδισταν 2019. Μάντεψε πως έγιναν φραγκατοι και κυκλοφορούν από τα 22 με καγιεν Ξεκινας την προταση με το ελλαδισταν. Σκεψου το λιγο. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. Πρωτα διορθωσε τη χωρα σου, βελτιωσου εσυ και ασε τους τσιγγανους. Οπως ειπα αυτοι ετσι ειναι και θα ειναι το ξερουμε χρονια αυτο. Ο ελληνας παντως που ειναι πολιτισμενος και καλα παλι δεν αλλαζει τιποτα. Εδω καναμε θεους τους εγκληματιες μας. Ο ρωχαμης καλεσμενος στον κωστοπουλο (παλια) και ο παλαιοκωστας βιβλιο. Οποτε φαινεται και το επιπεδο μας. Α και ξεχασα οι αγροτια μας η τιμια που ειχε γεμισει με καγιεν δε μας πειραξε ποτε. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από john_petrucci7 1
papoys1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, john_petrucci7 είπε Ναι μονο αυτοι μας φταινε, τα ελληνοπουλα ολα αθωα ειναι. Τουλαχιστον αυτους τους ξερουμε παιρνουμε τα μετρα μας. Συν οτι στην αγ.βαρβαρα δεν εχουν σχεση με τους κλασσικους γυφτους ειναι κυριως φραγκατοι τσιγκανοι που ουτε καν εχεις φανταστει τα σπιτια τους. Προς το παρων για την ιστορια σε οποια γειτονια εχω μεινει με τους ελληνες ειχα θεμα ειτε φασαριας ειτε κατι αλλο Τα μέτρα μας χαχαχαχαχ. Για έλα να μείνεις εδώ γύρω καλοκαιριάτικα και θα σου πω εγώ πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Ξέρεις αν κάτσει πάνω στο μήνα 3-4 γάμοι την έβαψες.Από Παρασκευή αρχίζει το ποτό και τελειώνει Δευτέρα πρωί με τη μουσική φυσικά όλη τη νύχτα στη διαπασών.Η Αστυνομία δεν πλησιάζει καν το χώρο.Είναι απαγορευμένο. Η φωτο του γκούγκλη είναι παλιά.Τώρα δεν έχει υπάρχει κενή θέση από τα νέα τσαντήρια που έχουν στηθεί.
john_petrucci7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τα μέτρα μας χαχαχαχαχ. Για έλα να μείνεις εδώ γύρω καλοκαιριάτικα και θα σου πω εγώ πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Ξέρεις αν κάτσει πάνω στο μήνα 3-4 γάμοι την έβαψες.Από Παρασκευή αρχίζει το ποτό και τελειώνει Δευτέρα πρωί με τη μουσική φυσικά όλη τη νύχτα στη διαπασών.Η Αστυνομία δεν πλησιάζει καν το χώρο.Είναι απαγορευμένο. Η φωτο του γκούγκλη είναι παλιά.Τώρα δεν έχει υπάρχει κενή θέση από τα νέα τσαντήρια που έχουν στηθεί. Οταν εκανα πατρολ ασπροπυργο και μενιδι 10-6 το βραδυ ησουν στην αγκαλια του μορφεα. Με ολο το σεβασμο λογω ηλικιας. Εχω φυλαξει και ασπροπυργο επισης. Αν δεν πειραξεις δεν σε πειραζουν απο προσωπικη εμπειρια. Τωρα αν εσενα μπηκαν σπιτι σπιτι σου και σου γενναει ρατσισμο παω πασο Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από john_petrucci7
Gorbatsof Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Και έλεγα,δε θα πετάξει κανείς τη λέξη Ρατσισμός;Τελικά την πέταξε ο οφισερ από πάνω. 1
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τα μέτρα μας χαχαχαχαχ. Για έλα να μείνεις εδώ γύρω καλοκαιριάτικα και θα σου πω εγώ πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Ξέρεις αν κάτσει πάνω στο μήνα 3-4 γάμοι την έβαψες.Από Παρασκευή αρχίζει το ποτό και τελειώνει Δευτέρα πρωί με τη μουσική φυσικά όλη τη νύχτα στη διαπασών.Η Αστυνομία δεν πλησιάζει καν το χώρο.Είναι απαγορευμένο. Η φωτο του γκούγκλη είναι παλιά.Τώρα δεν έχει υπάρχει κενή θέση από τα νέα τσαντήρια που έχουν στηθεί. Βιετνάμ είναι εκεί ?
manolis115 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 29 minutes ago, john_petrucci7 said: Αν δεν πειραξεις δεν σε πειραζουν απο προσωπικη εμπειρια. Τωρα αν εσενα μπηκαν σπιτι σπιτι σου και σου γενναει ρατσισμο παω πασο Συγνώμη που σχολιάζω ξανά αλλά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστα αυτά τα διαμάντια που διαβάζω. Αν δεν πειράξεις δεν σε πειράζουν λες... και στην επόμενη πρόταση αν σου έκλεψαν το σπίτι. Όταν σου κλέβουν το σπίτι δεν σε πειράζουν χωρίς να τους πειράξεις; Ξέρεις τι σοκ είναι να μπεις στο σπίτι σου, να είναι όλα τα πράγματά σου στο πάτωμα και να σε έχουν κλέψει; πως είναι δυνατόν να λες αν δεν τους πειράξεις δεν σε πειράζουν; Για όλη αυτή την κατάσταση ανομίας υπεύθυνος δεν είναι ο απλός Έλληνας πολίτης και το ξέρεις πολύ καλά. Τους νόμους Παρασκευόπουλου άλλοι τους νομοθέτησαν. Το λαδάκι δεν το παίρνουμε εμείς για να κάνουμε τα στραβά μάτια σε εγκλήματα. Το παίρνουν αυτοί που έχουν δώσει όρκο να προστατεύουν τους πολίτες και τα έχουν κάνει πλακάκια με κάθε είδους κακοποιό στοιχειό. Δικαστική, νομοθετική και εκτελεστική εξουσία. 1 2
di maria kun Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Οταν εκανα πατρολ ασπροπυργο και μενιδι 10-6 το βραδυ ησουν στην αγκαλια του μορφεα. Με ολο το σεβασμο λογω ηλικιας. Εχω φυλαξει και ασπροπυργο επισης. Αν δεν πειραξεις δεν σε πειραζουν απο προσωπικη εμπειρια. Τωρα αν εσενα μπηκαν σπιτι σπιτι σου και σου γενναει ρατσισμο παω πασο Φίλε είσαι σεκιουριτι? Εγώ δουλεύω σαν οδηγός περιπολιων σε βιομηχανική περιοχή. Ανά βδομάδα υπάρχει διάρρηξη. Όχι συνήθως, όχι 99%, αλλα 100%περιστατικα γίνονται από γύφτους. Όχι ρομα ούτε τσιγγάνους. Γύφτους. Κάνε και εμένα ρατσιστή ούτε με ενδιαφέρει. Έχουν ριμαξει κάθε επιχείρηση. Και βγαίνει η κυρία νοτοπουλου να μας μιλήσει ότι δεν σεβόμαστε τα δικαιώματα τους. Εγώ που τον αποκαλώ γύφτο και θα τον πλακώσω αν με κλέψει πιο πολύ τον σέβομαι από αυτούς που τους ψευτουπερασπιζονται τα δικαιώματα τους και τους βλέπουν σαν αριθμούς ψήφων. 6 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, john_petrucci7 είπε Ξεκινας την προταση με το ελλαδισταν. Σκεψου το λιγο. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. Πρωτα διορθωσε τη χωρα σου, βελτιωσου εσυ και ασε τους τσιγγανους. Οπως ειπα αυτοι ετσι ειναι και θα ειναι το ξερουμε χρονια αυτο. Ο ελληνας παντως που ειναι πολιτισμενος και καλα παλι δεν αλλαζει τιποτα. Εδω καναμε θεους τους εγκληματιες μας. Ο ρωχαμης καλεσμενος στον κωστοπουλο (παλια) και ο παλαιοκωστας βιβλιο. Οποτε φαινεται και το επιπεδο μας. Α και ξεχασα οι αγροτια μας η τιμια που ειχε γεμισει με καγιεν δε μας πειραξε ποτε. Δε μας είπες και για τους κλέφτες πολιτικούς να ολοκληρωθεί το rant εναντίον των Ελλήνων. Μπορεί να χαλάει την κορεκτίλα σας αλλά οι γύφτοι είναι πληγή. Όχι γιατί είναι απο διαφορετική φυλή αλλά γιατί πάντα ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας. Δεν πάνε σχολείο, παντρεύονται και πηδιούνται μεταξύ τους απο τα 15 και τουμπανιάζουν απο τις αιμομιξίες, κλέβουν ο,τι κλέβεται (από παιδιά και ζωντανά μέχρι σωλήνες ΦΑ απο πυλωτές), κατασκηνώνουν όπου γουστάρουν για να στήσουν καρτέρι (όσοι ζουν κοντά στα Παίδων και γυρνάνε με τα πόδια κάνουν κύκλο πέντε τετράγωνα), βρωμίζουν τα νοσοκομεία χωρίς λόγο (κι απο το εμπόριο ναρκωτικών δεν πληρώνεις εισφορές όπως εμείς οι ηλίθιοι), παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και φυσικά αποτελούν εστία μόλυνσης. Δεν είναι τυχαίο πως σε όλες τις χώρες ο κόσμος έχει την ίδια άποψη για τους γύφτους, δε συμβαίνει με άλλη φυλή αυτό το πράγμα. Δεν είναι ρατσισμός γιατί δεν προέρχεται απο στερεότυπο βάση φυλής ή άλλου χαρακτηριστικού, είναι αντίδραση στη συμπεριφορά τους. Πολυ απλά, φέρονται σα γύφτοι. Αυτό είναι το πρόβλημα... 9 1
mp123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δε μας είπες και για τους κλέφτες πολιτικούς να ολοκληρωθεί το rant εναντίον των Ελλήνων. Μπορεί να χαλάει την κορεκτίλα σας αλλά οι γύφτοι είναι πληγή. Όχι γιατί είναι απο διαφορετική φυλή αλλά γιατί πάντα ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας. Δεν πάνε σχολείο, παντρεύονται και πηδιούνται μεταξύ τους απο τα 15 και τουμπανιάζουν απο τις αιμομιξίες, κλέβουν ο,τι κλέβεται (από παιδιά και ζωντανά μέχρι σωλήνες ΦΑ απο πυλωτές), κατασκηνώνουν όπου γουστάρουν για να στήσουν καρτέρι (όσοι ζουν κοντά στα Παίδων και γυρνάνε με τα πόδια κάνουν κύκλο πέντε τετράγωνα), βρωμίζουν τα νοσοκομεία χωρίς λόγο (κι απο το εμπόριο ναρκωτικών δεν πληρώνεις εισφορές όπως εμείς οι ηλίθιοι), παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και φυσικά αποτελούν εστία μόλυνσης. Δεν είναι τυχαίο πως σε όλες τις χώρες ο κόσμος έχει την ίδια άποψη για τους γύφτους, δε συμβαίνει με άλλη φυλή αυτό το πράγμα. Δεν είναι ρατσισμός γιατί δεν προέρχεται απο στερεότυπο βάση φυλής ή άλλου χαρακτηριστικού, είναι αντίδραση στη συμπεριφορά τους. Πολυ απλά, φέρονται σα γύφτοι. Αυτό είναι το πρόβλημα... Οκ σωστά τα λες αλλά δεν είναι μόνοι οι γύφτοι πληγή..να τα λέμε όλα. Υπάρχουν εθνη που είναι ακριβώς τα ίδια.
costacurta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Βιετνάμ είναι εκεί ? Που να δεις εδώ σε μας τι είναι(ευοσμο που συνορευουμε με δένδροποταμό) .... Κάτι ανάμεσα σε Χιροσίμα δεκαετία 40...με Τσερνομπίλ.
Alex2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 9:33 ΜΜ, basilis_k6 είπε "του αιγάλεω" ειναι απο τις περιοχες που σε λιγο θα ειναι πιο ασφαλής απο ολη την υπόλοιπη χωρα γιατι στα στεκια των τσιγγανων δεν κοτανε να πανε αλλοι. εγω δεν θα πηγαινα αλλα δεν εχω ακουσει κατι για τους τσιγγανους. δεν κανουν τπτ περιεργο στις δικες του γειτονιες. αν ειναι το σπιτι απο το μετρο αγιας μαρινας μεχρι την εκλησια ειναι πολύ καλα. για πιο περα δεν ξερω. Ναι φίλε . σε λίγο θα φύγουν οι κάτοικοι της Εκάλης να έρθουν στην Αγία βάρβαρα για ασφάλεια .
nightwalker1990 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 8:34 ΜΜ, darklordvader77 είπε Καλησπερα σας, μετα απο πολυ καιρο αναζητησης νεας κατοικιας με τη κοπελα στην ευρυτερη περιοχη του αιγαλεου, καταληξαμε σε μερικα σπιτια παραδιπλα, στην Αγια Βαρβαρα. Ειναι ολα κοντα σε κεντρικη λεωφορο, κοντα στο σταθμο του μετρο που θα ανοιξει τον Ιουνιο και σε αριστη κατασταση σε σχεση με τα φοιτητοσπιτα που νοικιαζουν στο αιγαλεω. Ηθελα να ρωτησω οσοι εχουν εμπειρια προσφατη, πως ειναι σα περιοχη για να ζει κανεις; Ειδικοτερα το βραδυ; Ειναι ασφαλης σα περιοχη; (Εχω να πατησω εκει καμια 17 χρονια) Ήμουν courier και σε αυτή την περιοχή. Σε όσους πήγα είτε σε σπίτι είτε σε μαγαζί ευγενέστατοι και πιο *άνθρωποι* απο τους Ελληνάρες, Όσο για τα σπίτια ο καθένας στον χώρο του. Πρόβλημα θα έχεις σε περίπτωση που κάνουν κάποιο γλέντι ξεκάθαρα ξέρουν και μπορούν να το κάνουν για μέρες χωρίς υπερβολές. Αυτά. Προσοχή να της πεις η τσάντα πάντα απο την μέσα μεριά που περπατάει και απευθείας σπίτι.
mourouzis2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Ειμαι σιγουρος οτι ο συμφορουμιτης θα προτιμησει την Αγια Βαρβαρα, μετα απο τοσα ποστ που "εκθειαζουν" τη γειτονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις