Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τέτοια θέματα έχει συχνά η AMD με νέα releases καρτών πόσο μάλλον νέα αρχιτεκτονική. Το θέμα είναι ότι δεν γίνετε να δίνει κάποιος τόσα χρήματα και να γίνετε beta tester. Κάτι τέτοια χαλάνε την συνολική εικόνα της AMD. Όπως και το default voltage. Γιατί να είναι 1.20 και να παίζουν τέτοιες θερμοκρασίες όταν με κάτω από 1.10 έχει μείον 10 βαθμούς στην ίδια συχνότητα. Όπως με τις Vega. Ένα 5% θα το ψάξει η πλειοψηφία θέλει plug and play. 

Δηλαδή στις navi γίνεται να κάνεις uv για να είναι πιο δροσερές χωρίς να χάσεις αποδόσεις , όπως έκανες με τις vega ???

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Δηλαδή στις navi γίνεται να κάνεις uv για να είναι πιο δροσερές χωρίς να χάσεις αποδόσεις , όπως έκανες με τις vega ???

Ναι.

Δημοσ.

Αυτό πως εξηγείται; Η unreal engine είναι κοντά στο hardware; Φαντάζομαι θα έχει κάποιον μεταγλωττιστή. Φτιάχνει πιο αποδοτική assembly (ή ότι είναι τέλος πάντων για τις GPU) για τις Nvidia;

Υ.Γ. Από GPU δεν ξέρω, από CPU ξέρω πιο πολλά, οπότε μπορεί να λέω και άσχετα :P

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Ναι σηκώνουν πολύ UV και κρατάνε συχνότητα. Είναι στο 1.20 για 1950nhz και άνετα πάει 1.05 με 1900mhz. Ανάλογα το silicon lottery. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι σηκώνουν πολύ UV και κρατάνε συχνότητα. Είναι στο 1.20 για 1950nhz και άνετα πάει 1.05 με 1900mhz. Ανάλογα το silicon lottery. 

Αν δεν έχεις θέμα με T όμως γιατί να χάσεις 50MHz; Ειδικά το Χειμώνα θα είναι πιο κομπλέ..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Αν δεν έχεις θέμα με T όμως γιατί να χάσεις 50MHz; Ειδικά το Χειμώνα θα είναι πιο κομπλέ..

Οι reference χωρίς UV τρωνε ζόρι. Εκτός αν δεν υπάρχει θέμα για αρκετό θόρυβο λόγω των φανς το uv θα ρίξει θερμοκρασία αρκετή κατανάλωση και θα ρίξει 1 2fps στα παιχνίδια. Χωρίς να σε περνουν τα αυτιά οι ανεμιστήρες. Και στις vega τα ίδια γίνονταν. Με 1.20volt παίζει και throttle εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα στην συχνότητα. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, billeiros είπε

Κανένα απολύτως πρόβλημα με 5700.Συνεχη ψηλά ρολόγια και usage.μην πιστεύετε ότι βίντεο ανεβαίνει στο youtube

Δεν είναι από βίντεο αλλά από φόρουμ όπου πολλοί έχουν αγοράσει 5700,5700xt και αντιμετωπίζουν ακριβώς τα ίδια θέματα. Ελπίζω να μην έχω τα ίδια προβλήματα γιατί έχω παραλάβει την 5700xt pulse και περιμένω να τα συναρμολογησω μόλις μπορέσω

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Δεν είναι από βίντεο αλλά από φόρουμ όπου πολλοί έχουν αγοράσει 5700,5700xt και αντιμετωπίζουν ακριβώς τα ίδια θέματα. Ελπίζω να μην έχω τα ίδια προβλήματα γιατί έχω παραλάβει την 5700xt pulse και περιμένω να τα συναρμολογησω μόλις μπορέσω

Αν έχεις χρόνο και freesync monitor πες μας την εμπειρία σου όταν την τεστάρεις. Ή αν παίζεις witcher 3 και μπορείς να το δοκιμάσεις. 

Εμένα πιο πολύ με απασχολεί αν έχει screen tearing ή flickering, bsod, crash, κτλπ. 

Τώρα άμα χάνει από μερικά hz δεν πειράζει έχω συνηθίσει από τον ryzen 3700x. Τι 50 τι 100hz πάνω κάτω :D. 

Δημοσ.

Από 5700 καλή υλοποίηση και χαμηλού κόστους δείχνει η Powercolor Red Dragon 

Στα σημεία καλύτερη και από Pulse 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, geo4sar είπε

Αν έχεις χρόνο και freesync monitor πες μας την εμπειρία σου όταν την τεστάρεις. Ή αν παίζεις witcher 3 και μπορείς να το δοκιμάσεις. 

Εμένα πιο πολύ με απασχολεί αν έχει screen tearing ή flickering, bsod, crash, κτλπ. 

Τώρα άμα χάνει από μερικά hz δεν πειράζει έχω συνηθίσει από τον ryzen 3700x. Τι 50 τι 100hz πάνω κάτω :D. 

Οθόνη LG 29 με 40 - 75 Freesync.

Witcher επαιζα μεχρι σήμερα με VSR σε 3440×1440 με Vsync απενεργοποιημένο και frame caps στα 74 και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό (Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει και VSR, λόγω R9 290 + Ultrawide) 

Τελείως smooth, το freesync δούλευε μια χαρα και έπαθα πλάκα με το VSR γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διαφορά είναι παρα πάνω απο εμφανής (και έλεγα οτι το VSR ήταν χαζοgimmick). Πάντως ειδικά στο witcher (πέρασα και το mood με το Ultra HD ) o συνδυασμος freesync - VSR "shines" που λένε και οι βάρβαροι. (Δεν βουτηξα στην λίμνη που κάποιοι λένε οτι τους crashαρε)

Με το που ενεργοποιούσα το Vsync, ακόμα και σε 1080p...το χάος το ίδιο (μισα fps, tearing, glitches, στεγνα unplayable). 

Σήμερα ή αύριο θα δοκιμάσω τους 19.9.2. που λένε οτι φτιάχνουν το Vsync (παντα σε συνδυασμο με freesync).

Τα ίδια και σε Crysis 

Στο metro ultra χωρις vsr (2560x1080) εχω κατι glitsακια στην οθονη φορτώματος, αλλα μετα απο 1 λεπτό στο παιχνίδι έστρωνε. Παντα ΜΕ cap 74 fps και απενεργοποιημένα Vsync και enhanced sync

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Οθόνη LG 29 με 40 - 75 Freesync.

Witcher επαιζα μεχρι σήμερα με VSR σε 3440×1440 με Vsync απενεργοποιημένο και frame caps στα 74 και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό (Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει και VSR, λόγω R9 290 + Ultrawide) 

Τελείως smooth, το freesync δούλευε μια χαρα και έπαθα πλάκα με το VSR γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διαφορά είναι παρα πάνω απο εμφανής (και έλεγα οτι το VSR ήταν χαζοgimmick). Πάντως ειδικά στο witcher (πέρασα και το mood με το Ultra HD ) o συνδυασμος freesync - VSR "shines" που λένε και οι βάρβαροι. (Δεν βουτηξα στην λίμνη που κάποιοι λένε οτι τους crashαρε)

Με το που ενεργοποιούσα το Vsync, ακόμα και σε 1080p...το χάος το ίδιο (μισα fps, tearing, glitches, στεγνα unplayable). 

Σήμερα ή αύριο θα δοκιμάσω τους 19.9.2. που λένε οτι φτιάχνουν το Vsync (παντα σε συνδυασμο με freesync).

Τα ίδια και σε Crysis 

Στο metro ultra χωρις vsr (2560x1080) εχω κατι glitsακια στην οθονη φορτώματος, αλλα μετα απο 1 λεπτό στο παιχνίδι έστρωνε. Παντα ΜΕ cap 74 fps και απενεργοποιημένα Vsync και enhanced sync

Freesync (cap max -1/2)+ Enhanced sync = Profit!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...