Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Θα ενημερώσουν πόσο να πληρώσεις όταν φτάσει στην Ελλάδα και το δώσουν στην ACS.Εγώ τους πλήρωσα με ΡΡ (1,8 κιλά 15€ ) .

Απο το παράδειγμά τους

Name): Konstantinos Mitropoulos (Το ονοματεπώνυμο σας)

(Address): Unit 8 DEMAGR, Optima park

(Street): Thames road

(Address Line 2): DEMAGR **** 

(City): Dartford

(County): Kent

(Post Code): DA1 4QX

М: 07466795655

Στο address line 2 στα ** βαζεις τον κωδικό πελάτη που θα σου δώσει η demagr όταν εγγραφείς.Και στο Μ βάζεις το κινητό σου.

Εγώ μια φορά τους χρησιμοποίησα και όλα πηγαν καλά.Εστειλα ένα chromebook  αξίας £240 το Πάσχα.

μπορεις να κανεις χρηση της υπηρεσιας αυτης και στο ebay ωστε να παν πρώτα σε αγγλικη διεύθυνση;

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rockpaul είπε

μπορεις να κανεις χρηση της υπηρεσιας αυτης και στο ebay ωστε να παν πρώτα σε αγγλικη διεύθυνση;

Oτιδήποτε θες το στέλνεις στην διευθυνσή τους και αυτοί το προωθούν στην Ελλάδα.Η διευθυνση που έχει το παράδειγμα απο πάνω είναι η πραγματική διευθυνση τους που βάζεις ως παράδοση .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Oτιδήποτε θες το στέλνεις στην διευθυνσή τους και αυτοί το προωθούν στην Ελλάδα.Η διευθυνση που έχει το παράδειγμα απο πάνω είναι η πραγματική διευθυνση τους που βάζεις ως παράδοση .

κομπλε! βλεπω οτι εχει και απο Αμερικη. Παιζει η δυνατοτητα και αποθηκευσης και μαζικης αποστολης; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rockpaul είπε

κομπλε! βλεπω οτι εχει και απο Αμερικη. Παιζει η δυνατοτητα και αποθηκευσης και μαζικης αποστολης; 

Δεν ξέρω.Στείλε τους email να ρωτήσεις.Σε εμένα ήταν πολύ εξυπηρετικοί  σε ότι τους ρώτησα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ξέρω.Στείλε τους email να ρωτήσεις.Σε εμένα ήταν πολύ εξυπηρετικοί  σε ότι τους ρώτησα.

ok σ' ευχαριστώ!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα ενημερώσουν πόσο να πληρώσεις όταν φτάσει στην Ελλάδα και το δώσουν στην ACS.Εγώ τους πλήρωσα με ΡΡ (1,8 κιλά 15€ ) .

Απο το παράδειγμά τους

Name): Konstantinos Mitropoulos (Το ονοματεπώνυμο σας)

(Address): Unit 8 DEMAGR, Optima park

(Street): Thames road

(Address Line 2): DEMAGR **** 

(City): Dartford

(County): Kent

(Post Code): DA1 4QX

М: 07466795655

Στο address line 2 στα ** βαζεις τον κωδικό πελάτη που θα σου δώσει η demagr όταν εγγραφείς.Και στο Μ βάζεις το κινητό σου.

Εγώ μια φορά τους χρησιμοποίησα και όλα πηγαν καλά.Εστειλα ένα chromebook  αξίας £240 το Πάσχα.

Στο σάιτ πάντως που έχει και υπολογιστήρι είναι 10€ για μέχρι ένα κιλό οπότε γιατί να μην πληρωθεί κατευθείαν η υπηρεσία να τελειώνει η υπόθεση?

Τεσπα, θα το δοκιμάσω πάντως

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Στο σάιτ πάντως που έχει και υπολογιστήρι είναι 10€ για μέχρι ένα κιλό οπότε γιατί να μην πληρωθεί κατευθείαν η υπηρεσία να τελειώνει η υπόθεση?

Τεσπα, θα το δοκιμάσω πάντως

Γιατί η χρέωση βγαίνει όταν το ζυγίσει η ACS.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...