Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tanagra είπε

Χαχαχ 😂😂 ναι σπασμένο ειναι βασικα Ραγισμένο αλλά που κολλάει αυτό ;!!!!' δεν γίνετε σε καθε πρίζα να περνω αλλα αποτελέσματα ; τι φτεω εγω ; λογικά οι πριζεσ φταίνε 

Με αλλο κινητο τι γινεται χρησιμοποιώντας τις ιδιες πριζες-καλωδιο-φορτιστη;

Δημοσ.

Λοιπόν αυτό δύστυχος δεν μπορούσα να το ξέρω σήμερα οπότε θα απαντήσω αύριο το πρωί 

Ευχαριστώ πολύ παντός βρε παιδια για το ενδιαφέρον σας και την αμεσοτητα σας 😊💙💙 

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να μου απαντησεις. Ηδη 2 φορες σου προτεινα τι πρεπει να δοκιμασεις για να καταλήξεις σε ασφαλές συμπέρασμα, αλλά εσύ επιμενεις οτι φταίνε οι πριζες. 

Εχεις να ελέγξεις 4 πραγματα

• Πρίζα
  • φορτιστη
  • καλώδιο
  • κινητο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, isay είπε

δεν χρειαζεται να μου απαντησεις. Ηδη 2 φορες σου προτεινα τι πρεπει να δοκιμασεις για να καταλήξεις σε ασφαλές συμπέρασμα, αλλά εσύ επιμενεις οτι φταίνε οι πριζες. 

• Πρίζα
  • φορτιστη
  • καλώδιο
  • κινητο

Εγώ έλεγα μήπως οταν το ξεκίνησα το θέμα μου λέγατε ότι ναι λογια αυτό είναι και να πω την αλήθεια περίμενα οτι η απάντηση θα είναι η ασφάλειες. Οπότε καλά μου επισημανατε να ελέγξω αυτά τα 4 θα τα δοκιμάσω αύριο και θα σας πω την εξέλιξη των πραγμάτων 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tanagra είπε

Εγώ έλεγα μήπως οταν το ξεκίνησα το θέμα μου λέγατε ότι ναι λογια αυτό είναι και να πω την αλήθεια περίμενα οτι η απάντηση θα είναι η ασφάλειες. Οπότε καλά μου επισημανατε να ελέγξω αυτά τα 4 θα τα δοκιμάσω αύριο και θα σας πω την εξέλιξη των πραγμάτων 

Ασφάλεια απο που και ως που..;

Δημοσ.

Λοιπόν το βρηκα το πρόβλημα έτσι όπως είναι ο ανταπτορας του κινητού που μπαίνει στη πρίζα άμα δεν φορτίζει τότε το γυρνάω ανάποδα και το βάζω και όλα μια χαρά!!! 

Για κάποιο λογο δεν ξερω γιατί φορτίζει μόνο από την μια πλευρά 

• Confused 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kallair είπε

Ασφάλεια απο που και ως που..;

23 ώρες πριν, isay είπε

• Πρίζα
  • φορτιστη
  • καλώδιο
  • κινητο

Δημοσ.
Στις 26/4/2019 στις 2:17 ΠΜ, tanagra είπε

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ρε φιλαράκι, πόσο "μικρό έτος" είναι αυτό που σπουδάζεις ηλεκτρολόγος, για να σκέφτεσαι σαν πρόβλημα την ασφάλεια; Δεν έχετε φτάσει ακόμα στα τόσο βασικά όπως στο τι κάνει και τι δεν κάνει μία ασφάλεια; :unsure:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ρε φιλαράκι, πόσο "μικρό έτος" είναι αυτό που σπουδάζεις ηλεκτρολόγος, για να σκέφτεσαι σαν πρόβλημα την ασφάλεια; Δεν έχετε φτάσει ακόμα στα τόσο βασικά όπως στο τι κάνει και τι δεν κάνει μία ασφάλεια; :unsure:

Οχι ακομα δεν έχουμε φτάσει εκεί ακομα κάνουμε φυσική μαθηματικά προγραμματισμό και δεν έχουμε κανει τα βασικά. Πλέω σε κάθε σχολή μετα τα μισα χρόνια πιάνεις να κάνεις την ειδικότητα τισ καθε σχολής, πιο πριν απλα κάνεις γενικουρες άσχετες με το αντικείμενο 

Ειμαι 2°/ 5

😒

Επεξ/σία από tanagra
Δημοσ.

Και που θα τελειώσει τη σχολή πάλι στο ίδιο επίπεδο θα είναι απο πρακτικής απόψεως.εχω γνωρίσει αρκετούς μηχανολογους-ηλεκτρολογους εντελώς άσχετους.η δουλειά και η εμπειρία σε μαθαίνουν

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, haris_216 είπε

Θεωρητικά θα μάθει τι είναι οι ασφάλειες.

Πρακτικά αν δεν αναρωτηθεί μόνος του, δε θα ξέρει τίποτα. Το επίπεδο ακόμη και των πολυτεχνικών είναι τραγικό.

Δημοσ.

Αυτό είναι θέμα των καθηγητών που προσπαθούν να εκπαιδεύσουν τους φοιτητές τους ως καθηγητές μηχανικών και όχι ως μηχανικούς

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgeγ είπε

Και που θα τελειώσει τη σχολή πάλι στο ίδιο επίπεδο θα είναι απο πρακτικής απόψεως.εχω γνωρίσει αρκετούς μηχανολογους-ηλεκτρολογους εντελώς άσχετους.η δουλειά και η εμπειρία σε μαθαίνουν

Μεγαλη αληθεια.. Φιλος ηλεκτρολογος αποφοιτος ΤΕΙ που δουλευει σαν συντηρητης σε μεγαλο ξενοδοχειο της Αθηνας και εχει δουλεψει σε αλλες δουλειες οπως οπτικες ινες κλπ κλπ, με παιρνει τηλεφωνο γτ του ριχνει την ασφαλεια η κουζινα του... Του λεω απομονωσε μια μια τις αντιστασεις κ τον ανεμιστηρα μεχρι να βρεις ποιο σου την ριχνει... Και μου λεει δεν εχει αντιστασεις... του λεω τι μου λες ρε μλκ; στειλε φωτο να σου δειξω ποιες ειναι.. εν ολιγοις, ατομο που εχει τελειωσει σχολη, δουλευει πανω στο αντικειμενο και δεν ειχε την απλη λογικη (ακομα κ που δεν εχει επαφη με το αντικειμενο) να δει οτι εκει που πανε τα ακρα των καλωδιων, ειναι οι αντιστασεις.. δεν ηξερε καν τι σχημα εχουν.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kallair είπε

Μεγαλη αληθεια.. Φιλος ηλεκτρολογος αποφοιτος ΤΕΙ που δουλευει σαν συντηρητης σε μεγαλο ξενοδοχειο της Αθηνας και εχει δουλεψει σε αλλες δουλειες οπως οπτικες ινες κλπ κλπ, με παιρνει τηλεφωνο γτ του ριχνει την ασφαλεια η κουζινα του... Του λεω απομονωσε μια μια τις αντιστασεις κ τον ανεμιστηρα μεχρι να βρεις ποιο σου την ριχνει... Και μου λεει δεν εχει αντιστασεις... του λεω τι μου λες ρε μλκ; στειλε φωτο να σου δειξω ποιες ειναι.. εν ολιγοις, ατομο που εχει τελειωσει σχολη, δουλευει πανω στο αντικειμενο και δεν ειχε την απλη λογικη (ακομα κ που δεν εχει επαφη με το αντικειμενο) να δει οτι εκει που πανε τα ακρα των καλωδιων, ειναι οι αντιστασεις.. δεν ηξερε καν τι σχημα εχουν.

ελα τωρα, τα παραλες, ολοι ξερουμε οτι ειναι κατι γραμμες ζικ ζακ που γραφουν R  απο πανωAntistasti001-300x197.png

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

ελα τωρα, τα παραλες, ολοι ξερουμε οτι ειναι κατι γραμμες ζικ ζακ που γραφουν R  απο πανωAntistasti001-300x197.png

δεν εχουν αυτο το σχημα στο φουρνακι ουτε γραφουν R 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...