rofl Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλα η 1080 ειναι ανωτερη. ~ στα ιδια με 580 τη δινει. https://www.techpowerup.com/gpu-specs/xbox-one-x-gpu.c2977 παντως για 3,5 κατοσταρικα και οντως αξιοπρεπη καρτα ειναι πολυ καλη τιμη Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από rofl
DsLmAnIaC Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, di maria kun είπε φιλε εισαι κατοχος??αυτο το λινκ που βαζεις ειναι λιγο μαρκετιστικο, ειναι μια γενικη λιστα που λεει ως...και επισης ειναι αμφιβολου ελεγχου καθως ειμαι κατοχος σε αρκετα παιχνιδια που αναφερονται και δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση καποια συγκεκριμενα παραδειγματα που εχω παιξει αρκετα τρεχουν: gears of war 4 ειναι 1080/60 φρ halo 5 1080/60 φρ το φιφα 4κ/60 φρ tomb raider 1080/60 ΦΡ wolvestein 4k/60 fr με καποια drops forza horizon 3 1080/60 fr και αυτα τα νουμερα πιστεψε με ειναι στο οπτικα απο τα πιο ομορφα...υπαρχουν και αλλα δηλ κατωτερα δεν ειναι πολλα τα παιχνιδια που τρεχουν stable γιαυτο το ανεφερα γιατι ετσι οπως το εθεσε το παλικαρι πλησιαζει τα ορια της παραπληροφορησης/εμπειρικα θα πω επισης οτι τα 60fr σε 1080 ειναι πολυ πιο σμοοθ απο το 4κ/30 και επισης ιδανικοτερο για παιχνιδια που θελουν αντανακλαστικα και για multiplayer επιπλεον να αναφερω οτι σαν κατοχος της κονσολας περιπου 2 χρονια ειδα πολλες πολλες περιπτωσεις με chopped 60-30 (πχ σε παιχνιδια σε πολεις)που ειναι οτι χειροτερο αυτα απο μενα σαν κονσολα ειναι με διαφορα η καλυτερη αλλα συγκριτικα με ενα τιμιο πσ δεν βλεπω τρελη διαφορα ποσο μαλλον με μια gtx 1080 Μα δεν είναι και κάτι τρομερό να πετύχεις 4Κ/60 με low settings ας πούμε. Και δεν είπαμε ποτέ ότι συγκρίνεται το 4k/60 των PC με αυτό της κονσόλας. Απλά σε μία κονσόλα οι developers λόγω του hardware το οποίο δεν αλλάζει, μπορούν να βγάζουν περισσότερη απόδοση από θεωρητικά και πρακτικά χειρότερο hardware. Αν αναλογιστούμε και το κόστος έ τι άλλο θέλουμε. Το σημαντικό είναι ότι είναι η καλύτερη κονσόλα στην αγορά αυτή τη στιγμή όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ότι πιο κοντινό σε 4k gaming για περιορισμένο budget. 1
di maria kun Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Μα δεν είναι και κάτι τρομερό να πετύχεις 4Κ/60 με low settings ας πούμε. Και δεν είπαμε ποτέ ότι συγκρίνεται το 4k/60 των PC με αυτό της κονσόλας. Απλά σε μία κονσόλα οι developers λόγω του hardware το οποίο δεν αλλάζει, μπορούν να βγάζουν περισσότερη απόδοση από θεωρητικά και πρακτικά χειρότερο hardware. Αν αναλογιστούμε και το κόστος έ τι άλλο θέλουμε. Το σημαντικό είναι ότι είναι η καλύτερη κονσόλα στην αγορά αυτή τη στιγμή όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ότι πιο κοντινό σε 4k gaming για περιορισμένο budget. σε αυτο συμφωνω απολυτα απλα δεν μου εκατσε καλα το αρχικο σου σχολιο Πραγματικό 4k gaming σε 60 frames καθως αυτο ειναι κατι που καλα καλα δεν ξερουμε αν καταφερει και η επομενη γενια edit εννοω σε ολα τα games Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από di maria kun
KAKADI Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κρατα ενα PC να κανεις τη δουλεια σου και παρε και τις 2 κονσολες.. Πλεον ολα τα game βγαινουν πρωτα στις κονσολες και μετα στα PC. Επισης το τρελο optimization που υπαρχει στις κονσολες τις κανει αυτοματα πολυ πιο ελκυστικες για τα γραφικα τους βαση τιμης... Και ναι στο PC εχει πιο φθηνα ισως παιχνιδια μεσω του steam αλλα οχι και τοσο οσον αφορα τα ΑΑΑ.. Αν εχεις αξιωσεων 4Κ τηλεοραση κουμπωσε πανω ενα PS4 Pro ή ενα Xbox One X και πες μου... Απιστευτο το τι βγαινει απο ενα μηχανακι 300σιων και 400σιων ευρω... Τουλαχιστον εγω το απολαμβανω περισσοτερο στη κονσολα anyway... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από KAKADI 1
zaratustra Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Εξαιρετική τιμή. Κι εγώ δεν έχω αγοράσει κονσόλα εδώ και μια 25 ετία (κάτοχος μιας 1080 επισης), αλλά νομίζω ότι αξίζει αν κάποιος δεν έχει gaming pc. Και μην ξεχνάμε τις multimedia δυνατότητες πλέον σε streaming, browsing και άλλα. Αυτό που δεν έχω καταλάβει με την microsoft, είναι γιατί δεν κάνει χρήση του δυνατού της χαρτιού σε σχέση με τη sony. Γιατί δεν φορτώνει σε ένα partition του δίσκου ή σε ξεχωριστό δίσκο μια έκδοση windows 10 και να μετατρέπεται το μηχάνημα σε ένα πλήρως λειτουργικό pc. Πρόβλημα αρχιτεκτονικής δεν υφίσταται πλέον. Μπορεί να το δούμε βέβαια στην επόμενη γενιά. Όλα δείχνουν να οδεύουν σε μια ενοποίηση πλατφόρμας και λειτουργιών. Και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει με την google στο παιχνίδι. Μπορεί οι sony και microsoft να καθυστερήσουν περισσότερο τις επόμενες γενιές, μπορεί να μην έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα βγάλουν hardware ή streaming boxes
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 δε θέλει να κανιβαλησει το τμήμα games for windows . To προβλημα με τα χbox είναι οι 2,5 μικροι δίσκοι που έχουν είναι σαπακια και δεν αλλάζουν
k_dinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε δε θέλει να κανιβαλησει το τμήμα games for windows . To προβλημα με τα χbox είναι οι 2,5 μικροι δίσκοι που έχουν είναι σαπακια και δεν αλλάζουν Μα μπορείς εύκολα να τους παρακάμψεις βάζοντας έναν εξωτερικό ssd. Βέβαια το μόνο που κερδίσεις είναι τα loading times
paparockas Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Γεια τους συλλεκτες που εχουν κολλημα με τις σπεσιαλ εκδοσεις στα controller.. το Phantom White 51,28 τελικη, σκρουτζ απο 63€ https://www.amazon.it/Microsoft-Xbox-Wireless-Controller-Edizione/dp/B07P56VTPF
k_dinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Το διάβασα γρήγορα και νόμιζα ότι ήταν το elite, τσάμπα η χαρά
lionheart75 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Στα 369 ευρώ τελική πήρα και εγώ το δικό μου Xone X με bundle τα forza horizon 4/motorsport 7 απο το Γαλλικό amazon αρχές του Δεκεβρίου, 5 μήνες πρίν. Ναι η τιμή είναι καλή αλλά την έχουμε ξαναδεί και θα την ξαναδούμε και στο μέλλον και το πιθανότερο ακόμα καλύτερη. 1
fylatos Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Παρεμπιπτόντως εγώ το πήρα 339€ για 20 λεπτά το είχε τόσο. Δεν χρειάζομαι τα παιχνίδια αν κάποιος τα θέλει σε 80% cdkeys τιμή ας μου πει.
kostiger Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 44 λεπτά πριν, fylatos είπε Παρεμπιπτόντως εγώ το πήρα 339€ για 20 λεπτά το είχε τόσο. Δεν χρειάζομαι τα παιχνίδια αν κάποιος τα θέλει σε 80% cdkeys τιμή ας μου πει. Το 2ο εχει κανα μηνα που το δινει περιπου στο διφραγκο, δεν το δωριζεις καλυτερα;😎
fylatos Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Λοιπόν ήρθε η κονσόλα όλα καλά, δεν έχει μέσα κωδικό για το Gears 4 και δεν το έστειλαν ούτε με email, όπως έστειλαν του State of decay. Περιμένω ή στέλνω μνμ;
non-serviam Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, fylatos είπε Λοιπόν ήρθε η κονσόλα όλα καλά, δεν έχει μέσα κωδικό για το Gears 4 και δεν το έστειλαν ούτε με email, όπως έστειλαν του State of decay. Περιμένω ή στέλνω μνμ; Στέλνεις. Δεν υπάρχει λόγος αναμονής.
fylatos Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Google translate κι ο θεός βοηθός. Παίζει μετά να το δώσω εδώ μέσα θα δω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα