Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και Χριστος Ανεστη

Κοιταζα σημερα διαφορες προσφορες για αλλαγη παροχου ρευματος και ελεγχα την καταναλωση που εχω. Ωσπου προσεξα καλυτερα την αναλυση χρεωσης.  Εχω Γ1Ν τιμολογιο (Νυκτερινο).

Με εκπληξη ειδα οτι η χρεωση ειναι μονο για νυκτερινο τιμολογιο δλδ KWH * 0,06610 .  1780kWh * 0.06610E = 124E. Δεν υπαρχει ημερισια χρεωση, μονο νυκτερινη. Ετσι ειναι και ο προηγουμενος Εκκαθαριστικος λογαριασμος.

Δυστηχως δεν εχω πιο παλιους να δω. Ειναι σωστος ο λογαριασμος η θα εχω θεμα με τη ΔΕΗ?

Ευχαριστω

Optimized-IMG_20190429_165525.jpg

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τυχερακια!!! Βρηκες τον καλυτερο παροχο!

Σοβαρα τωρα ελενξε το ρολοι σου σε ωρες που δεν ειναι στο ωραριο του νυχτερινου αν γυριζει ο δισκος ,αν δεν γυριζει εχει προβλημα οποτε φωναζεις τεχνικο της ΔΕΗ η της ΔΕΔΔΗΕ μαλλον.Για να εισαι καλυμενος μην εχεις θεματα στο μελλον.

Δημοσ.

Αρχικά κοιτά την τελευταία ένδειξη που έχει στο ημερήσιο και μετά κοιτά τι λέει το ρολοι. Μπορεί να μετράει κανονικά απλά ο εργολάβος του Δεδδηε για κάποιο λόγο να μην περνάει τη μέτρηση. Όποτε κοίταξε και επικοινώνησε με το ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις το κοιταξα, Απο την τελευταια μετρηση ανεβηκαν τα KWH κατα 130. Οποτε δουλευει κανονικα

Πως θα βρω την ενδειξη στο ημερισιο?

Επεξ/σία από koskappas
Δημοσ.

Έχει δυο μετρήσεις. Η πάνω είναι το ημερήσιο. Λες ότι έχει διαφορά με το λογαριασμό 130. Όποτε απλά δεν την πέρασε ο εργολάβος. Αλλα και πάλι είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ ημερήσιου και νυχτερινού. 

Δημοσ.

Καλησπέρα...Ο μετρητής σου έχει δύο ενδείξεις...Κ είναι το ημερήσιο και Μ το νυχτερινό...Τι αναγράφουν;;

53 λεπτά πριν, koskappas είπε

Κοιταζα σημερα διαφορες προσφορες για αλλαγη παροχου ρευματος και ελεγχα την καταναλωση που εχω. Ωσπου προσεξα καλυτερα την αναλυση χρεωσης.  Εχω Γ1Ν τιμολογιο (Νυκτερινο).

Με εκπληξη ειδα οτι η χρεωση ειναι μονο για νυκτερινο τιμολογιο δλδ KWH * 0,06610 .  1780kWh * 0.06610E = 124E. Δεν υπαρχει ημερισια χρεωση, μονο νυκτερινη. Ετσι ειναι και ο προηγουμενος Εκκαθαριστικος λογαριασμος.

Δυστηχως δεν εχω πιο παλιους να δω. Ειναι σωστος ο λογαριασμος η θα εχω θεμα με τη ΔΕΗ?

Ευχαριστω

Καλησπέρα..Μήπως ο μετρητής έχει πρόβλημα;; Μήπως καταγράφει μόνο το νυχτερινό;

Δημοσ.

Αυτες ειναι οι μετρησεις απο το ρολοι . Πριν απο 5 χρονια αλλαξαν το ρολοι γιατι πιστευαν οτι το ειχαμε πειραξει χωρις να ισχυει κατι τετοιο. Μαλλον κατι εχουν  συνδεσει λαθος.

IMG_20190429_184244_1024x768.jpg

Δημοσ.

Συνεπώς ο μετρητής του ημερήσιου δεν κινείται καθόλου, καλά αυτοί στο ΔΕΔΔΗΕ δεν τα βλέπουν αυτά! ημαρτον δηλαδή

Και από ότι γράφουν οι μετρητές πρέπει να μην κινείται χρόνια αυτός ε

Έπρεπε να δείχνει σχεδόν το τριπλάσιο από οτι το νυχτερινό.

Έχετε γλιτώσει καμιά δεκαριά χιλιάδες kWh xaxaaaaa

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι παρολο που δε φταις οταν το πεις στη ΔΕΗ λογικα θα σε βαλουν να πληρωσεις ολα αυτα που εχεις γλιτωσει τοσο καιρο και ας ειναι δικο τους λαθος... καλου κακου πριν το πεις παρε και καμια συμβουλη απο δικηγορο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά... Μπορεί να έχει χαλάσει ο μετρητής η ο δέκτης του νυχτερινού...Μέσα στον μετρητή έχει ένα βελακι... Αυτό αλλάζει καθόλου; Πηγαίνει από το Κ στο Μ.... Καλό θα ήταν να ενημερώσεις την Δεδδηε της περιοχής σου.. Σε αυτές τις μετρήσεις είναι καιρό έτσι ; Έχεις δει άλλους λογαριασμούς με αυτά τα νούμερα;

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα εχεις θεμα αν ο ημηερησιος μετρητης δεν δουλευει καλα .

Θα το δουν και θα σου γινει ανακοστολογηση με βαση παρελθουσες χρησεις για ημερησιο/νυχτερινο .

Το ποσο που θα προκυψει θα ειναι σε δοσεις .

Ενημερωσε τον ΔΕΔΔΗΕ.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, koskappas είπε

Ευχαριστω

Αν φτιάξεις ΔΕΗ account, τότε θα μπορέσεις να δεις τους παλιότερους λογαριασμούς στο e-bill.

Επίσης μπορείς να ζητήσεις να σταματήσει να έρχεται έντυπος λογαριασμός και να γλιτώσεις τη "ΧΡΕΩΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ (Χ)" που είναι 1,00€ ανά λογαριασμό.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Συνεπώς ο μετρητής του ημερήσιου δεν κινείται καθόλου, καλά αυτοί στο ΔΕΔΔΗΕ δεν τα βλέπουν αυτά! ημαρτον δηλαδή

Και από ότι γράφουν οι μετρητές πρέπει να μην κινείται χρόνια αυτός ε

Έπρεπε να δείχνει σχεδόν το τριπλάσιο από οτι το νυχτερινό.

Έχετε γλιτώσει καμιά δεκαριά χιλιάδες kWh xaxaaaaa

Δεν τις εχει γλυτωσει .Θα τις πληρωσει .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...