Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το c3 aircross.

μεταξύ τών τριών έχει την μικρότερη εγγύηση (5 έτη έναντι 8 της ford και 7 της kia)

δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιο

Δημοσ.

Ευχαριστημένος μέχρι τώρα; είχα 14 χρόνια γιαπωνέζο κ μηχανικά είναι σκυλιά. Έχω ακούσει για το aircross πλέον τα καλύτερα. Ότι δεν βγάζουν προβλήματα. Ισχύει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, chris rama είπε

Ευχαριστημένος μέχρι τώρα; είχα 14 χρόνια γιαπωνέζο κ μηχανικά είναι σκυλιά. Έχω ακούσει για το aircross πλέον τα καλύτερα. Ότι δεν βγάζουν προβλήματα. Ισχύει;

Πλέον όλα τα αυτοκίνητα είναι αξιόπιστα. Δεν υπάρχουν καινούργια που να βγάζουν τρελά προβλήματα με το καλημέρα όπως παλιά. Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία έχουν εξελιχθεί  + οι συνεργασίες από διάφορες αυτοκίνητο βιομηχανίες. 

C3 aircross άνετο και μοντέρνο 

Ford ecosport πιο οδηγό κεντρικό και σπορ αλλά με λάθος άνοιγμα στον χώρο αποσκευών για μένα μεγάλο - 

Kia stonic πολύ μουντό και άχαρο στην οδήγηση. Γενικά είναι για να πηγαίνεις απλά από το Α σημείο στο β και τίποτα άλλο. Θα το κρατήσεις όμως χρόνια και είναι σκυλί. 

Δες και το hyundai kona πολύ καλό αλλά γνώμη μου πρώτα οδήγησε τα ΌΛΑ και μετά πάρε αυτό που σου αρέσει να οδηγας - βλέπεις και να το χαίρεσαι γενικά. Μην κοιτάς μάρκες και αν έχει ελάχιστη διαφορά στην τιμή το ένα με το άλλο. Πάρε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ. 

Επεξ/σία από likos_de
Δημοσ.

Έιχαμε δει αρκετές φορές το stronic γιατί ήταν υποψήφιο για αγορά. Και 20 χρόνια να είχε εγγύηση δεν θα το αγοραζαμε γιατί το εσωτερικό ήταν τραγικό.. φουλ στο σκληρό πλαστικό και το test drive με 2.500 χλμ έτριζε άσχημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kona=Stonic και με διαφορά το πλέον αξιόπιστο και με την πιο μακροχρόνια εγγύηση. Προσωπική γνώμη μετά από τεστ drive: καλό, στιβαρό, εξαιρετικός κινητήρας 120HP αλλά αδιάφορο τιμόνι.

Για το  Εcosport δεν έχουν γραφεί τα καλύτερα για την οδική συμπεριφορά του (πάντα σε σχέση με Fiesta) αλλά δεν έχω προσωπική γνώμη

Tελικά, ως προς την οδηγική εμπειρία ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει είναι ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος

Επεξ/σία από tedkald
Δημοσ.
2 ώρες πριν, amagawd είπε

και το test drive με 2.500 χλμ έτριζε άσχημα

Σπάνια ακούω αντιπρόσωπος να έχει αυτοκίνητο test drive με τόσο εμφανές ελάττωμα...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, turbat0s είπε

Σπάνια ακούω αντιπρόσωπος να έχει αυτοκίνητο test drive με τόσο εμφανές ελάττωμα...

Δεν το λες και σπάνιο.. εδώ άλλη μάρκα και μοντέλο στο 9:34

Δημοσ.
Στις 29/4/2019 στις 8:14 ΜΜ, chris rama είπε

θα σου πω γιατί το επέλεξα. ήθελα ένα crossover με λογικούς χώρους και diesel.

ford ecosport--> όμορφο μέσα, καλή τιμή, απίστευτο επιτόκιο, μικρό πορτπαγκάζ με παράξενο τρόπο ανοίγματος της πόρτας και 5 τάχυτο.

kia stonic --> όμορφο έξω, ποιοτικό μέσα , 7 χρόνια εγγύηση  αλλά μικρούς χώρους και ακριβό

huyndai kona --> φρέσκο, εξαιρετικό πλαίσιο, μεσαίους χώρους αλλά το diesel είχε έξι μήνες παράδοση

c3 aircross --> μίνιμαλ εσωτερικό με ελάχιστα κουμπία, καλή ποιότητα κύλισης, εξαιρετικός diesel Κινητήρας, 410 λίτρα πορτπαγκαζ και γενικά πολλούς χώρους. 5 χρόνια εγγυήση και πολύ καλή τιμή. στο μείον του δεν έχει κλιμα η έκδοση που πήρα

συγκεκριμένα το πήρα 18.000 με 1.5 diesel euro 6d, android auto,καθρέπτες αναδιπλουμενους, cruise control, lane assist, active braking Κλπ κλπ.

έχω κάνει σε 4 μήνες 7500 χιλιόμετρα. καίω στα 5 λίτρα και πραγματικά είναι αρκετά άνετο στο ταξίδι. θα ήθελα λίγο πιο πολύ γκάζι ( πριν είχα 170 άλογα και μου φαίνεται)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...