greekama Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Ιούνιο παω για πρακτική σε ενα ξενοδοχείο και απο την σχολή μου εχουν το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ μου και μου είπαν να παω στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ. Πήγα στο ΙΚΑ και μου ζήτησαν βεβαίωση πρόσληψης για να βγάλω. Η υπάλληλος στο ΙΚΑ δεν ξέρει τι της γίνεται ή απο την σχολή;
meletis_m Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, greekama είπε Ιούνιο παω για πρακτική σε ενα ξενοδοχείο και απο την σχολή μου εχουν το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ μου και μου είπαν να παω στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ. Πήγα στο ΙΚΑ και μου ζήτησαν βεβαίωση πρόσληψης για να βγάλω. Η υπάλληλος στο ΙΚΑ δεν ξέρει τι της γίνεται ή απο την σχολή; Καλά σου λέει το ΙΚΑ , θα σου δώσουν χαρτί πρόσληψης , κράτησε και 1 αντίγραφο για να ανοίξεις και λογαριασμό μισθοδοσίας
Μάκαρος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σωστα στα ειπε η υπαλληλος του ΙΚΑ. Χωρις το χαρτι της προσληψης, δεν μπορεις να βγαλεις ΑΜΑ. Απο τη σχολη προφανως εννοουσαν να βγαλεις ΑΜΑ αφου ξεκινησεις και εχεις στα χερια σου την προσληψη. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από Μάκαρος
Thaninho Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Εμένα παλιότερα πάντως μου ζήτησε ο εργοδότης το άμα για να με πάρει και το ΙΚΑ μου το έδωσε
Μάκαρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, Thaninho είπε Εμένα παλιότερα πάντως μου ζήτησε ο εργοδότης το άμα για να με πάρει και το ΙΚΑ μου το έδωσε Χωρις χαρτι προσληψης το ΙΚΑ δεν σου βγαζει ΑΜΑ. Μηπως ειχες ηδη ΑΜΑ και ο εργοδοτης απλα σου ζητησε την αντιστοιχη βεβαιωση απο το ΙΚΑ ?
billsnake21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Ρε παιδιά, πριν περίπου έναν χρόνο πήγα στο ΙΚΑ και ζήτησα να βγάλω ΑΜΑ και το έβγαλα σε 5 λεπτά χωρίς να έχω από πριν αμα και χωρίς κανένα χαρτί πρόσληψης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, billsnake21 είπε Ρε παιδιά, πριν περίπου έναν χρόνο πήγα στο ΙΚΑ και ζήτησα να βγάλω ΑΜΑ και το έβγαλα σε 5 λεπτά χωρίς να έχω από πριν αμα και χωρίς κανένα χαρτί πρόσληψης. ...Αναλογα το ΙΚΑ .Εχω ακουσει και για τις δυο περιπτώσεις . 1
dollyyy19 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Πρωτα βγαζεις αριθμο μητρωου,και μετα σε προσλαμβανει ο εργοδοτης. 1
margaritagr Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τι χαρτί πρόσληψης ρε λέτε, εννοείται πρώτα βγάζεις αμα Κι εμείς από τη σχολή τέτοιες οδηγίες έχουμε. Πρώτα πας ικα/εφκα, πριν αρχίσεις πρακτική. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από margaritagr
giorgolavos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Εμενα, ως εργοδοτη, μου εχουν τυχει και οι δυο περιπτωσεις σε υπαλληλους που εστειλα να βγαλουν ΑΜΑ πριν τους προσλαβω. Σε ενα ΙΚΑ ειπαν να φερει την προσληψη για να βγαλουν ΑΜΑ. Σε αλλο ΙΚΑ εβγαλαν χωρις να ζητησουν τιποτα. Για να εξυπηρετησω αυτον που του ζητησαν προσληψη, του εδωσα υπευθυνη δηλωση που ελεγε οτι "ΘΑ εργαστει στην επιχειρηση μου απο ..........." και την δεχτηκαν και εβγαλαν ΑΜΑ
greekama Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Απλά να ενημερώσω και τους υπόλοιπους που θέλουν να βγάλουν ΑΜΑ ότι βγαίνει χωρίς χαρτί πρόσληψης. Απλά είχα πάει σε ΙΚΑ που δεν ήταν ενημερωμένοι οι υπάλληλοι. Αναρωτιέμαι όμως τι σόι οργάνωση έχουμε που οι μισοί υπάλληλοι σου λένε το ένα πράγμα και οι άλλοι μισοί το άλλο... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από greekama 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, greekama είπε Απλά να ενημερώσω και τους υπόλοιπους που θέλουν να βγάλουν ΑΜΑ ότι βγαίνει χωρίς χαρτί πρόσληψης. Απλά είχα πάει σε ΙΚΑ που δεν ήταν ενημερωμένοι οι υπάλληλοι. Αναρωτιέμαι όμως τι σόι οργάνωση έχουμε που οι μισοί υπάλληλοι σου λένε το ένα πράγμα και οι άλλοι μισοί το άλλο... Και πριν απο χρονια ετσι ηταν...Αναλογα που θα ..πεσεις !
mylo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Αφού έβγαλες Άμα και δε τρέχεις κάνα μήνα άσκοπα, πάλι καλά να λες
logistoulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, greekama είπε Απλά να ενημερώσω και τους υπόλοιπους που θέλουν να βγάλουν ΑΜΑ ότι βγαίνει χωρίς χαρτί πρόσληψης. Απλά είχα πάει σε ΙΚΑ που δεν ήταν ενημερωμένοι οι υπάλληλοι. Αναρωτιέμαι όμως τι σόι οργάνωση έχουμε που οι μισοί υπάλληλοι σου λένε το ένα πράγμα και οι άλλοι μισοί το άλλο... Κάποια στιγμή πρέπει να έβγαζες αμα μετά την πρόσληψη (απογραφή ασφαλισμένου στο ΙΚΑ) Για αυτό και οι προσλήψεις δεν έχουν τον αμα ως υποχρεωτικό ως προς τη συμπλήρωση πεδίο Πλέον πρέπει να έχουν αυτόματα όλοι και στο ΙΚΑ που πάνε απλά τους το λένε μάλλον Εφόσον είναι έτσι στην πραγματικότητα δε χρειάζεται να πάει καν στο ΙΚΑ ο υπάλληλος, υπάρχει τρόπος αν έχει μόνο τον ΑΜΚΑ ο υπάλληλος μισθοδοσίας/λογιστής να βρει τον ΑΜΑ σου εφόσον υπάρχει ήδη Βασικά τα πάντα σου μπορεί να βρει με ΑΜΚΑ εκτός από αριθμό ταυτότητας Δίνετε τους τον ΑΜΚΑ και αν δεν το βρίσκουν πάτε και στο ΙΚΑ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από logistoulis
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Στις 1/5/2019 στις 7:23 ΜΜ, greekama είπε Ιούνιο παω για πρακτική σε ενα ξενοδοχείο και απο την σχολή μου εχουν το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ μου και μου είπαν να παω στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ. Πήγα στο ΙΚΑ και μου ζήτησαν βεβαίωση πρόσληψης για να βγάλω. Η υπάλληλος στο ΙΚΑ δεν ξέρει τι της γίνεται ή απο την σχολή; Το γνωστό πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει και εγώ πριν αρκετά χρόνια. Θα τους πας την σύμβαση που θα υπογράψεις για την πρακτική. Φρόντισε να αναφέρεται το χρονικό διάστημα στο οποίο θα απασχοληθείς, εγώ τους είχα δώσει τότε την σύμβαση η οποία ήταν έτοιμο υπόμνημα από την γραμματεία και είχε πουθενά να γράψεις ημερομηνίες, η υπάλληλος δεν το δεχόταν και ήταν από τις τελευταίες μέρες προθεσμίας, μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι, έτρεχα πάλι σε καθηγητές και στην γραμματεία να φτιάξουμε νέο υπόμνημα να μπούνε οι σφραγίδες και οι υπογραφές και να τελειώνουμε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα