varg88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 7:12 ΜΜ, georgeγ είπε λαθος αποψη. πρωτον ειναι τεχνολογικο φορουμ αλλα η υποκατηγορια ειναι ΑYTO MOTO. γιατι ενας χρηστης που απανταει εδω εχει υποδεεστερη αποψη απο ενα χρηστη σε μοτοσυκλεστικο φορουμ;εχει καποιο πτυχιο ο χρηστης του μοτοσυκλεστικου;😂 Είναι ένα θέμα στο οποίο δε χρειάζεται να έχεις κάποιο πτυχίο αλλά εμπειρία. Εδώ μέσα λίγοι είναι αυτοί που έχουν εμπειρία και ακόμη και αυτά τα άτομα δεν παίζει να έχουν εμπειρία στην κάθε μηχανή ξεχωριστα που κοιτάει ο φίλος. Σε αντίθεση, σε ένα μοτοσυκλετιστικο φόρουμ θα βρεις σίγουρα απαντήσεις για όλα τα μοντέλα που κοιτάς από άτομα που είχαν αυτές τις μηχανές στην κατοχή τους. Δεν το έπαιξα ούτε έξυπνος ούτε και τον ειρωνευτηκα.
georgeγ Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, varg88 είπε Είναι ένα θέμα στο οποίο δε χρειάζεται να έχεις κάποιο πτυχίο αλλά εμπειρία. Εδώ μέσα λίγοι είναι αυτοί που έχουν εμπειρία και ακόμη και αυτά τα άτομα δεν παίζει να έχουν εμπειρία στην κάθε μηχανή ξεχωριστα που κοιτάει ο φίλος. Σε αντίθεση, σε ένα μοτοσυκλετιστικο φόρουμ θα βρεις σίγουρα απαντήσεις για όλα τα μοντέλα που κοιτάς από άτομα που είχαν αυτές τις μηχανές στην κατοχή τους. Δεν το έπαιξα ούτε έξυπνος ούτε και τον ειρωνευτηκα. Η πράξη σε διαψεύδει.μια χαρά απαντήσεις πήρε μέχρι τώρα από άτομα που είχαν τέτοιες μηχανές.. Τα μοτοσυκλετιστικα φόρουμ δεν εχουν επισκεψιμοτητα αντε να συμμετεχουν καμμιά 10ρια-20 ατομα ενεργά Ειναι πιο πιθανό να βρεις κατόχους συγκεκριμένων μοτο στο ινσομνια που έχει μεγάλη επισκεψιμοτητα παρά στα αλλα 2
archimidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Έχω το bmw του 2007 εδώ και 5-6 χρόνια. Είμαι γενικά ικανοποιημένος. Κυρίως για πόλη αλλά έχουμε κάνει και δικαβαλα ταξίδια με βαλίτσες. Για πόλη είναι σούπερ. Στα ταξίδια σίγουρα λόγο μονοκυλινδρου δεν είναι η καλύτερη λύση λόγο κραδασμών αλλά οκ. Το πιο βασικό για μένα είναι ότι είναι το μόνο με abs που θα σε σώσει πολλές φορές κυρίως μέσα στην πόλη. Προσωπικά δεν θα αγόραζα στην Ελλάδα μηχανή χωρίς abs. Πες για τι χρήση τι θες ώστε να πάρεις καλύτερες απόψεις. 1
kage Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο το διπλωμα εχεις?κοιταζεις σωστα μηχανακια? Δίπλωμα Μοτοσυκλέτας (Δίπλωμα Α2 κατηγορίας) -Απο 20 ετών - έως 400cc Μηχανές μεγίστης ισχύος 35 kW (47.6 hp) και με μέγιστο λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg. Παρε το πιο συγχρονο και ελαφρυ...το μικρο gs λεγεται οτι ειναι ευκολοδηγητο... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από kage
primeragt Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 To διπλωμα Α2 δεν περιοριζεται σε κυβικα αλλα σε ισχη και λογο βαρους προς ισχη. Αν ηταν αποκλειστικα μεχρι 400cc δεν θα εβγαιναν τα διαφορα 500αρια honda και και ολα τα 600-650-700-750αρια περιορισμενα για Α2.
peterako Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μου έχουν πει στη σχολή ότι όσο δεν ξεπερνάω τους ίππους δεν έχω θέμα. Τέλος πάντων, την μηχανή τι θέλω για καμιά εξόρμηση κάνα σαββατοκύριακο σε Σαμοθράκη, καμία Θάσο ή κανένα απόγεμα εδώ τοπικά. Ίσος πιο μακριά μια στο τόσο άμα λάχει. Εντός πόλης δεν θέλω να το κυκλοφορώ αν δεν μου είναι απαραίτητο. Τώρα, έχω βγάλει εκτός την transalp λόγο ίππων και λόγο του ότι όλοι λένε ότι καίει, και της BMW γιατί πάλι υπάρχει θέμα με ίππους, άλλα επίσης δε μπορώ να βρω τίποτα εδώ κοντά. Όποτε, είμαι ανάμεσα στην freewind και στη KLE 500 KLE 500 Freewind 498cc 644cc 44,8hp 48hp 2 Κύλινδροι μονοκυλινδρο
georgeγ Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 αναμεσα στις 2 θα προτιμουσα την freewind λογω κυβικων -ενος κυλινδρου-μεγαλης ροπης εξαρταται παντα και την κατασταση που θα την βρεις
bigoulas Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, peterako είπε Τέλος πάντων, την μηχανή τι θέλω για καμιά εξόρμηση κάνα σαββατοκύριακο σε Σαμοθράκη, καμία Θάσο ή κανένα απόγεμα εδώ τοπικά. Ίσος πιο μακριά μια στο τόσο άμα λάχει. Εντός πόλης δεν θέλω να το κυκλοφορώ αν δεν μου είναι απαραίτητο. Όποτε, είμαι ανάμεσα στην freewind και στη KLE 500 Πριν πολλά χρόνια σε αυτή την κατηγορία κατέληξα στο freewind. Και τώρα πάλι το freewind θα διάλεγα. Για την περιστασιακή χρήση που θες κάνουν και οι δύο. Θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις και τα δύο να δεις με ποιο νιώθεις πιο άνετα. Από ότι κατάλαβα δεν σε ενδιαφέρουν μεγάλες ασφάλτινες διαδρομές. Έχεις σκεφτεί τα πιο off μοντέλα (DR650-KLR650) ή ακόμα και σε 250cc (DR,XLR,KLR,KLX);
peterako Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Spect~ είπε Τι budget διαθέτεις; Είμαι σε καθεστώς αποταμίευσης, άλλα επειδή θα μου πάρει καιρό, βάζω ταβάνι με το ζόρι γύρο στα 2 χιλιάρικα 8 ώρες πριν, bigoulas είπε Πριν πολλά χρόνια σε αυτή την κατηγορία κατέληξα στο freewind. Και τώρα πάλι το freewind θα διάλεγα. Για την περιστασιακή χρήση που θες κάνουν και οι δύο. Θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις και τα δύο να δεις με ποιο νιώθεις πιο άνετα. Από ότι κατάλαβα δεν σε ενδιαφέρουν μεγάλες ασφάλτινες διαδρομές. Έχεις σκεφτεί τα πιο off μοντέλα (DR650-KLR650) ή ακόμα και σε 250cc (DR,XLR,KLR,KLX); Όχι δεν τα έχω σκεφτεί, άλλα δεν ψάχνω κάτι πιο off. Ψάχνω μηχανή για βόλτα είτε σε χώμα είτε σε άσφαλτο, όχι εντουραδα. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από peterako
georgeγ Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι σημαίνει on/off μηχανή? on road off road στα ελληνικα on/off μηχανη που παει και σε ασφαλτο και σε χωμα 1
alexinhogr Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Έλα klara εδώ, τα πιο φτηνά καινούργια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά έχει το κλε, γιατι χρήση το θέλεις και που μένεις, τα τρανσαλπ είναι πατάτες, τα κλε είναι νευρικά κ το φριγουιντ είναι αεροψυκτα, πρόβλημα στην ζέστη μέσα σε πολύ κ πολλούς κραδασμούς όταν το τρέχεις γιατί είναι αεροψυκτο, τώρα τα κλε βγάζουν βολάν αν δεν το προσέχεις σε τι λάδι βάζεις και πόσο το κρατάς.
ziaba Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 επίσης δες και xt660...η γνώμη μου πάντως μην μπλέξεις με τόσο πάλες μοτό μέχρι 2000€ γιατί σε ελάχιστο διάστημα θα σου ζητήσουν αλλά τόσα σε μαζέματα και βλάβες και θα συνεχίζουν να ζητάνε... κλτρα κάνε υπομονή μάζεψε αλλά τόσα και πάρε κάτι πιο φρέσκο με λίγα χλμ, injection και abs
peterako Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, alexinhogr είπε Έλα klara εδώ, τα πιο φτηνά καινούργια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά έχει το κλε, γιατι χρήση το θέλεις και που μένεις, τα τρανσαλπ είναι πατάτες, τα κλε είναι νευρικά κ το φριγουιντ είναι αεροψυκτα, πρόβλημα στην ζέστη μέσα σε πολύ κ πολλούς κραδασμούς όταν το τρέχεις γιατί είναι αεροψυκτο, τώρα τα κλε βγάζουν βολάν αν δεν το προσέχεις σε τι λάδι βάζεις και πόσο το κρατάς. Έχω αναφέρει λεπτομέρειες λιγο πιο πάνω. Πάντος μπορείς να εξηγήσεις αυτό με το βολάν λίγο παραπάνω? Δεν ξερω καν τι είναι το βολάν. 8 ώρες πριν, ziaba είπε επίσης δες και xt660...η γνώμη μου πάντως μην μπλέξεις με τόσο πάλες μοτό μέχρι 2000€ γιατί σε ελάχιστο διάστημα θα σου ζητήσουν αλλά τόσα σε μαζέματα και βλάβες και θα συνεχίζουν να ζητάνε... κλτρα κάνε υπομονή μάζεψε αλλά τόσα και πάρε κάτι πιο φρέσκο με λίγα χλμ, injection και abs Εντάξει, δεν νομίζω να είναι τόσο απελπιστική η κατάσταση. Έχω ένα φιλαράκι που αλλάζει συχνά μεταχειρισμένα και δεν είχε ποτέ σοβαρά θεματα. Στα του xt Τώρα, κοίταξα, αλλά δεν με καλυπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα